קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ דייג ] המתכון המושלם להכנת בצק טוב
    על ידי TaMiR בפורום דייג ומה שמסביב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-07-2007, 17:47
  2. [דייג] המתכון לבינית בעשבי תיבול
    על ידי vicon בפורום מתכוני דגים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-07-2007, 13:55
  3. [דייג] המתכון לבורי בשום לימון וריחן
    על ידי vicon בפורום מתכוני דגים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-07-2007, 13:54
  4. מה לדעתכם המתכון הסודי לקציצת הסרטן?
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום סקרים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-11-2006, 14:47
  5. צריך די דחוף תפילה להצלחה
    על ידי KaPaRa בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 22-11-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

המתכון להצלחה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל המתכון להצלחה!

אני רואה פה שיש הרבה אנשים ששואלים שאלות של איך להתחיל? מה להגיד?? מה אני עושה לבקש סליחה וכו'??
    אתם צריכים להבין שכל הנושא הזה לא כמו שהוא היה פעם יש אלפי אנשים רובוטים שמחקים אנשים שמחקים אנשים וכן אלא שמחקים את האמנים הגדולים בעצם מה שקרה יש אלף מיסטרי אלף דיוייד וכן אלא זה לא הפאונטה של הפיקאפ איך להביא בנות לפי דעתי ברגע שתאהבו את עצמכם ותעשו את הדברים שאתם אוהבים לעשות ותיהיו שלמים עם זה אתם תצליחו בגדול בכל תחום לדוגמא מיסטרי היה קוסם לפני שהיה אמן פיתוי וככה הוא הכניס שיטות מהתחום הזה, עוד דבר אתם צריכים לעשות אתם לא יכולים לצפות שאם תקראו אלף חומרים שכתבו אנשים אחרים ותעשו כמוהם זה יצליח כי זה לא ככה אתם צריכים להכניס את הבסיס לאופי שלכם לא להיות בנאדם אחר כי אז פשוט לא יעבוד תיהיו עצמכם רק תאהבו את עצמכם תתפחו את המראה, את הבטחון העצמי את הפנימיות ככה שתצליחו להגיד אני אוהב את עצמי איך שאני נראה, את התכונות ואז כבר תיהיו אמנים כי תיהיו אתם עצמכם עם רק עם כלים להשתמש בזה כמו שניל שטרואוס אמר ליסה לא איתי בגלל שאני אמן פיתוי היא איתי בגלל מי שאני הפיקאפ נתן לי להקרין את זה החוצה...

המתכון:תנסו להגיע לאני האידיאלי שלכם..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

אתה סתם מטעה. ביטחון עצמי ולאהוב את עצמך זה לא מספיק. צריך גם טכניקה ובכלל עוד כישורים כמו להוביל שיחה, לנהל שיחה מעניינת עם אנשים זרים, מוטיבציה, מצב רוח טוב ומה לא.

ואני, כאדם די נרקיסיסט מדבר מניסיון האישי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מטעה?? להוביל שיחה תגיד אתה רציני ברגע שיש לך בטחון עצמי ומספיק אומונה בדברים שאתה אומר זה לא בעיה להוביל שיחה העיקר שיש לך דברים מעניינים לדבר עליהם טכניקה תגיד מה אתה שחקן כדורגל??? ברגע שאתה ניגש לבחורה ומספיק ספונטני להגיד את הדבר הראשון שעולה לראש את מצליח מה אתה מבלבל תמוח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

בקיצור - אהבה עצמית + ביטחון עצמי + אהבת האחר + טיפוח עצמי + טיפה אינטלגנציה בסיסית = בחור בעל כישרון חברתי

אבל ! לא אומן פיק-אפ
    זה לא משנה עד כמה תהיה אלפא ומצליח חברתית אתה עדיין לא תוכל להתחיל עם כל אחת שתראה ולהגיע עם זה רחוק.
    פיק-אפ זה כמו מיקצוע שצריך ללמוד , והצלחה חברתית זה רק חלק מהמשוואה
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    פיזיקה זה לא פיקניק!

ציטוט נכתב במקור על ידי Julian201 צפיה בהודעה
    בקיצור - אהבה עצמית + ביטחון עצמי + אהבת האחר + טיפוח עצמי + טיפה אינטלגנציה בסיסית = בחור בעל כישרון חברתי

אבל ! לא אומן פיק-אפ
    זה לא משנה עד כמה תהיה אלפא ומצליח חברתית אתה עדיין לא תוכל להתחיל עם כל אחת שתראה ולהגיע עם זה רחוק.
    פיק-אפ זה כמו מיקצוע שצריך ללמוד , והצלחה חברתית זה רק חלק מהמשוואה
    +1

che1000 אני אשמח לשמוע דוגמאות בהן אתה סוגר, או אפילו מריץ סט טוב, עם עשירייה, או אפילו נוותר לך, תשיעייה כשאתה אומר את הדבר הראשון שעולה לך לראש(ומצליח באחוזים גבוהים כמובן). אני קיבלתי מספיק דחיות ככה או שיחות שלא יכולתי להמשיך, גם כשעשיתי זאת בביטחון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תגידו רגע שניכם יש לכם בעיית קריאה מסוימת?
    אני לא דיברתי על מה שאתה פה מבלבלים תמוח אני אמרתי שיפסיקו לשאול פה שאלות של מה להגיד ולהתחיל להעתיק אחד מהשני אני אומר שברגע שאנשים ילמדו את הבסיס ויתחילו לתאם את מה שהם למדו עליהם זה יצליח לא הבנתם את זה ותוך כדי שיעבדו על בטחון וכלל זה את יכול להגיד לי שפעם פתחת סט והלך לך בלי שהיה לך באותו היום בטחון מטורף נראת טוב ודיברת על נושאי שיחה מעניינים זה משאני אומר שיתחילו לראות את העצמם כמו שהם חולמים על זה ויעבדו על גישה נכונה לא שיתחילו להעתיק אחד מהשני ברור שלא תצליח להביא בחורות אם רק יהיה לך רמה חברתית גבוהה אתה צריך ניסיון אתה צריך להתחיל עם כמה שיותר בחורות אבל לנסות בעצמך ולראות איך זה עובד לא לשאול שאלות מה אני יבקש סליחה שנתתי לה עקיצות נו בקיצור??? מה הקשר???
    ואני יגיד לך מה כמה שהרמה החברתית שלך יותר גבוהה ככה יותר קשה לך להביא בחורות כי כמה שאני אנשים יותר מכרים אותך מדברים עלייך יותר וזה לא תמיד טוב זה שתדע נגיד אני לא יכול להביא בחורות יותר גדולות ממני בשנה בעיר שלי כי אם יודעות שאני יותר קטן וכל הקטע הזה של אני לא יצא עם קטן ממני וזה זה זין אני יכול להיות רק עם בנות בגילי קטנות ממני וגדולות ממני ביותר משנתיים..
    וזה בעיה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect