אני רואה פה שיש הרבה אנשים ששואלים שאלות של איך להתחיל? מה להגיד?? מה אני עושה לבקש סליחה וכו'??
אתם צריכים להבין שכל הנושא הזה לא כמו שהוא היה פעם יש אלפי אנשים רובוטים שמחקים אנשים שמחקים אנשים וכן אלא שמחקים את האמנים הגדולים בעצם מה שקרה יש אלף מיסטרי אלף דיוייד וכן אלא זה לא הפאונטה של הפיקאפ איך להביא בנות לפי דעתי ברגע שתאהבו את עצמכם ותעשו את הדברים שאתם אוהבים לעשות ותיהיו שלמים עם זה אתם תצליחו בגדול בכל תחום לדוגמא מיסטרי היה קוסם לפני שהיה אמן פיתוי וככה הוא הכניס שיטות מהתחום הזה, עוד דבר אתם צריכים לעשות אתם לא יכולים לצפות שאם תקראו אלף חומרים שכתבו אנשים אחרים ותעשו כמוהם זה יצליח כי זה לא ככה אתם צריכים להכניס את הבסיס לאופי שלכם לא להיות בנאדם אחר כי אז פשוט לא יעבוד תיהיו עצמכם רק תאהבו את עצמכם תתפחו את המראה, את הבטחון העצמי את הפנימיות ככה שתצליחו להגיד אני אוהב את עצמי איך שאני נראה, את התכונות ואז כבר תיהיו אמנים כי תיהיו אתם עצמכם עם רק עם כלים להשתמש בזה כמו שניל שטרואוס אמר ליסה לא איתי בגלל שאני אמן פיתוי היא איתי בגלל מי שאני הפיקאפ נתן לי להקרין את זה החוצה...
המתכון:תנסו להגיע לאני האידיאלי שלכם..

ציטוט ההודעה