|
|
ניתוח קצר של כל האישיות שלך:
אתה חושב שאם תהיה אתה, בלי כל השטויות הלא נחוצות האלה, אף אחת לא תרצה אותך.
אז המוח שלך נותן לך סוג של פתרון - "תהיה מה שאומרים שמביא בנות - ותצליח!"
לאחר מכן, אתה מעלה בדעתך (שכמובן לא נכונה) שילדי סניה מביאים משו ומתחיל להתנהג בצורה מאולצת ועושה דברים שאינך אוהב.
מהצד זה נראה דומה לסיטואציה הבאה:
יש ילד כאפות שמקבל כיפכופים ואף אחת לא שמה עליו. הוא חושב שאם הוא יתנהג, יתלבש וידבר כמו ילד מקובל כלשהו, כולם יאהבו אותו והוא מנסה לחקות אותו בצורה נואשת ועדיין נשאר כאפות.
ככה אתה רוצה שיזכרו אותך?
תהיה עצמך. זה 2 המילים שהכי קל להגיד אבל הכי קשה לבצע. אבל אם תצליח לבצע אותן, אתה תודה לי.
אה ותעיף מהראש שלך את כל הדברים הלא נחוצים שצברת בתקופה האחרונה שאתה חושב שהם יעזרו לך, כי הם לא.
אה וה"מומחה", סורי שאני מתפרץ לך לאשכול אבל אני חייב שהילדים פה ידעו תאמת וימנעו מעצמם אי נעימות. כי מה שהם עושים, לא נראה טוב מהצד.
אגב, אם אתה לא רוצה ערסים במועדונים, לך למקומות קצת יותר איכותיים עם סלקציה יותר ברמה ולא מועדונים ערביים מכוערים שמכניסים כל יצור עם כובע נייק.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-02-2011 בשעה 09:33.
למה יש לי בעיה לגשת אל HB's גבוהות (בדירוג שלי), ולכאלו שהן עד 8 אין לי בעיה לגשת?
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
תודה על התגובה הבונה אבל יש כמה דברים לא נכונים
ברור שאם אני יהיה אני אז מתישהו מישהי תרצה אותי אבל עובדה שאומנות בפיתוי עזרה למלא אנשים לשפר את חיי המין/זוגיות/חברה שלהם זה לא סתם שהם כל כך מצליחים השיטות האלה עובדות אז למה לא לאמץ אותם אחי?
אני לא איזה אחד שמקפקפים אותו ואם עושים לי משהו זה החברים בצחוק מתי שעושים לכולם
אני משנה שעברה התחלתי להתלבש יפה לשים בושם וכל השיכבה מכירה אותי כבן אדם שעושה שטויות
יזכרו אותי כבן אדם שתמיד עשה שטויות (אני לא ירשום פה מה עשיתי כי לא יהיה מקום ...)
האמת שאני אני ומדי פעם מנסה להכניס את הפיקאפ לחיים שלי
נגיד לך תאמת יש מצב שרואים אותי כחנון אבל אחד עם ביטחון ושלא אכפת לו מכלום עושה הכל חופשי ושם זין על מה שחושבים עליו
אז לא ניראה לי שזה הולך בייחד
יכול להיות בגלל שאני עושה יותר מדי שטויות אז לא לוקחים אותי ברצינות אז כמו שרשמתי בתגובה הקודמת אני מתחיל להיות יותר רציני ונראה איך זה
ולא הבנתי אני יעיף מהראש את מה שלמדתי מהפיקאפ? למה אחי? לתת נג כדי להוריד לHB10 את האויר זה לא טוב?
לא להגיד לבנות שהם יפות/הוקים/C&F? בקיצור הדברים האלה.. מה לא טוב בהם?
לא יודע למה אבל יש לי בעיה לפתוח בנות במסיבות, במקומות שקטים אין לי בעיה, אבל במועדנים לא מצליח לי, מה אתה ממליץ לפתוח בריקוד או בדיבור, ותן דוגמא אם אתה יכול
תודה על התשובות וסוף שבוע טוב.
היי.
שאלה מעולה.
התשובה דיי פשוטה.
אתה מייחס חשיבות גבוהה יותר לבנות שאתה נמשך אליהן פיזית.
תגובה פסיכולוגית דיי ברורה. ביחס לבנות שהן נגיד 6-7, הערך שלך גבוה יותר (בעיני עצמך יקירי.) וכשאתה רואה 8, אתה מייחס לה ערך יותר גבוה מלך, אתה מאמין שהיא ברמה מעליך.
איך לפתור?
לעבוד נטו על בטחון עצמי. אתה יודע שקשה לך עם 8-9? תחפש רק אותן. שים לך מטרה. ברגע שתפתח איתן הרבה, אתה תתרגל לאט לאט, ותראה שהשד לא כזה נורא.
בהצלחה.
Xan.
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 17-02-2011 בשעה 17:46.
השאלה היא לא מעולה אלא פשוטה בשביל לספק תשובה.היי.
שאלה מעולה.
הרי למי יותר קל לעזור? לאחד שניגש רק לא לכוסיות או לאחד שממש פוחד מהצל של עצמו?
כנראה שלאחד כמוני, עם שאלות יותר עמוקות, הפוסט הזה לא יועיל... לא נורא
ח"ח על הרעיון בכל מקרה![]()
יש לי שאלה - נגיד אני רוצה לפתוח סט עם בחורה שהולכת ואני הולך בכיוון הנגדי שלה, איך אני עוצר אותה, או איך אני פותח ככה סט ?
ובכללי, עם כל החומר שאני יודע וקראתי הרבה מאמרים [ גם את שלך ] בנושא פתיחת סטים, אני לא יודע איך להתחיל (הכוונה מאיזה מילה להתחיל כמו 'סליחה' , 'ילדה' או 'היי')
תודה![]()
* התגובה ה100 D: *
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
להגיד לבנות שהן יפות, לא לתת נגים לבחורות וכו', זה יכול להיות טוב מאוד.
מה שבאמת עובד בפיקאפ זה הביטחון העצמי שהדבר מעניק לך. כשיש לך ביטחון עצמי או לפחות אתה משדר ביטחון עצמי, אתה מצליח הרבה יותר בחיים ועם בחורות בפרט.
מה שבאמת יעזור לך זה ניסיון עם בחורות, שזה... נחש איך משיגים ניסיון עם בחורות...
אתה צריך לטפח את עצמך, להיות בעל ביטחון עצמי, להיות "תקשורתי"(לדעת לדבר עם אנשים), לדעת לקדם עניינים עם בחורות, להיות מסוגל לבנות מתח מיני חזק(שזה לרוב בא בטבעי לבעלי ניסיון וביטחון עצמי) וכו'....
למה תמיד שאני במקום עם הרבה אנשים אני מפחד לגשת, ונגיד ברחוב שרק אני והמטרה שם אין לי בעיה גם היא דוגמנית על?
לי יש שאלה מעניינית[יותר נכון 2 ]
1. מהיא ההגדרה של אלפא בשבילך? +דוגמאות אם אתה יכול
2. איך בונים אישיות\מסגרת חזקהה?
שלום.
אני בן 15 וחצי ורציתי לדעת (למרות שראיתי שענית על שאלה דומה) אם אני יכול להכנס לתחום הזה, של הפיק-אפ.
קראתי בנושא וכן הרחבתי וניסיתי להכנס אבל יש לי בעיה. יש לי חצ'קונים וזה קצת הופך אותי לחסר ביטחון פלוס לזה שאני מאד ביישן.
אף פעם לא הצלחתי לקחת את הקשר שיש לי או שאני רוצה שיהיה לי למקום אחר-למקום שאני רוצה, לשלב אחר.
לא היו לי הרבה חברות ואני לא לא כך מנוסה בקטע הזה.
גם אם אני רואה משהי שמוצאת חן בעיניי אני לא יודע איך לגשת, לנסות ולהתחיל איתה.
אשמח אם תעזור לי בעניין.
ולשאלה המרכזית שלי: עברתי לבית ספר חדש ואני בכיתה עם משהי שאני לא מכיר שהיא יפיפיה אמיתית (והיא יודעת את זה והיא פחות או יותר משחקת משחקים עם בנים - מה שאני שונא שבנות עושות ואני באוטומט לא מנסה להתחיל איתן למרות שאני רוצה).
לא דיברנו בכלל בחודשיים שאני בבית ספר, אבל כן אני חושב שהיא גם כן מרגישה משהו כלפיי (יכול להיות שהיא עושה את זה לכל הבנים, או שיכול להיות שזה שלא ניסיתי ישר להתחיל איתה גרם לה משהו אני לא יודע).
השאלה שלי זה איך להתחיל איתה ואיך לגרום לזה שמתוך 30 בנים שרוצים אותה אני יהיה זה שיקבל אותה.
ובנוסף איך לשפר תביטחון העצמי שלי עם בנות וכו'..