קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [רקעים] הכה את המומחה - כנסו להשיג כל רקע שתרצו
    על ידי SoulMan בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-06-2008, 17:55
  2. אם אתם רוצים לשגע אותי אז כנסו...
    על ידי gingel בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 12:45
  3. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 15:05
  4. בקשר לזה שהורידו אותי מניהול כנסו
    על ידי MaRoKaY בפורום משוב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 23:36
+ תגובה לנושא
עמוד 7 מתוך 9 << ראשון ... 56789 אחרון >>
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 134

הכה את המומחה. רוצים לשאול אותי ספיציפית? כנסו. - עמוד 7

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי Xanax צפיה בהודעה
    היי.

תשאל את עצמך, אבל תהיה אמיתי. כמה אתה מאמין בדברים שאתה עושה?
    מהסיטואציה שאתה מתאר, נשמע כאילו אתה מאלץ את עצמך לעשות, אבל לא באמת יודע כמה זה עובד. זה בסדר כן. אבל אתה משדר את ההרגשה הזו לסביבה, ואז כשאתה עושה משהו, הוא נראה טיפשי\מאולץ\רובוטי, גם אם אתה לא שם לב לזה. לבחורות יש אינטואציה הרבה יותר טובה משלנו. (רוב המקרים). תתחיל לקחת את עצמך ואת התחום ברצינות, והסביבה תגיב.

תנסה ותגיד לי אם עובד.
    בהצלחה .
    Xan-
    תודה אחי
    אני כן מאמין שזה עובד
    אבל אתה צודק בזה שאני משדר לסביבה שזה נראה מאולץ
    ואת האמת אני צוחק יותר מדי אז גם נכון אני יהיה יותר רציני מעכשיו ונראה איך ילך.

ומזל טוב על הבלוג החדש שיהיה בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 16-02-2011 בשעה 23:23.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    שלחתי לך בפרטי ואז ראיתי את הפוסט הזה
    לא מובן לי משהו.
    לא משנה מה היא לא לוקחת אותי ברצינות
    אני עושה לה נאגים או שהיא עושה כאילו לא שומעת אותי או שעונה בזילזול
    אני רוצה לעשות עליה איזה רוטינה (תותים/קובייה/מספרים) אותו דבר או שאומרת לי עזוב אותי מהשטויות שלך(עם חיוך)
    או שצוחקת ואני לא מצליח לסיים
    (אנחנו באותה כיתה אז אני יושב לפעמים לידה בשיעור או בהפסקה מדבר איתה)

מה אתה אומר איך נגרום לה לקחת אותי ברצינות?

עוד משהו שנזכרתי עכשיו יום אחד רציתי לשבת איתה על איזה בירה או משהו אז אמרתי לה
    בואי אני ישאל אותך 5 שאלות את צריכה לענות בשקר וכדי שזה יהיה מעניין המפסיד מזמין את השני לבירה ובמקום שהיא תזרום היא אומרת לי דברים כאלה :"מה הטעם לענות בשקר?..."
    התחלתי להגיד לה:יש סיבה תזרמי..יש טעם.. אבל כבר ה"אומץ/חשק" שהיה לי כדי להזמין אותה הלך..
    מן הסתם שאת העניין עם הבירה היא לא לקחה ברצינות כי אז היא הייתה מבינה את הסיבה היא לא עד כדי כך סתומה וגם לא המשכתי

בקיצור גבר מה עושים?
    ניתוח קצר של כל האישיות שלך:

אתה חושב שאם תהיה אתה, בלי כל השטויות הלא נחוצות האלה, אף אחת לא תרצה אותך.

אז המוח שלך נותן לך סוג של פתרון - "תהיה מה שאומרים שמביא בנות - ותצליח!"
    לאחר מכן, אתה מעלה בדעתך (שכמובן לא נכונה) שילדי סניה מביאים משו ומתחיל להתנהג בצורה מאולצת ועושה דברים שאינך אוהב.

מהצד זה נראה דומה לסיטואציה הבאה:

יש ילד כאפות שמקבל כיפכופים ואף אחת לא שמה עליו. הוא חושב שאם הוא יתנהג, יתלבש וידבר כמו ילד מקובל כלשהו, כולם יאהבו אותו והוא מנסה לחקות אותו בצורה נואשת ועדיין נשאר כאפות.

ככה אתה רוצה שיזכרו אותך?

תהיה עצמך. זה 2 המילים שהכי קל להגיד אבל הכי קשה לבצע. אבל אם תצליח לבצע אותן, אתה תודה לי.
    אה ותעיף מהראש שלך את כל הדברים הלא נחוצים שצברת בתקופה האחרונה שאתה חושב שהם יעזרו לך, כי הם לא.

אה וה"מומחה", סורי שאני מתפרץ לך לאשכול אבל אני חייב שהילדים פה ידעו תאמת וימנעו מעצמם אי נעימות. כי מה שהם עושים, לא נראה טוב מהצד.
    אגב, אם אתה לא רוצה ערסים במועדונים, לך למקומות קצת יותר איכותיים עם סלקציה יותר ברמה ולא מועדונים ערביים מכוערים שמכניסים כל יצור עם כובע נייק.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-02-2011 בשעה 09:33.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

למה יש לי בעיה לגשת אל HB's גבוהות (בדירוג שלי), ולכאלו שהן עד 8 אין לי בעיה לגשת?
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    למה יש לי בעיה לגשת אל HB's גבוהות (בדירוג שלי), ולכאלו שהן עד 8 אין לי בעיה לגשת?
    כי אתה לא מכיר HB8+ לפי הדירוג שלך ולא מסתובב איתן באופן קבוע בחיים שלך. אם בכלל.

ומשום מה אתה נותן להן משמעות שונה ממה שהיא באמת ואומר שצריך להיות איתן משו אחר לגמרי...

מזה לא.

ברגע שתתחיל להכניס בחורות כאלה לחיים שלך ותתרגל אליהן, לא יהיה לך פחד מהן.

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ניתוח קצר של כל האישיות שלך:

אתה חושב שאם תהיה אתה, בלי כל השטויות הלא נחוצות האלה, אף אחת לא תרצה אותך.

אז המוח שלך נותן לך סוג של פתרון - "תהיה מה שאומרים שמביא בנות - ותצליח!"
    לאחר מכן, אתה מעלה בדעתך (שכמובן לא נכונה) שילדי סניה מביאים משו ומתחיל להתנהג בצורה מאולצת ועושה דברים שאינך אוהב.

מהצד זה נראה דומה לסיטואציה הבאה:

יש ילד כאפות שמקבל כיפכופים ואף אחת לא שמה עליו. הוא חושב שאם הוא יתנהג, יתלבש וידבר כמו ילד מקובל כלשהו, כולם יאהבו אותו והוא מנסה לחקות אותו בצורה נואשת ועדיין נשאר כאפות.

ככה אתה רוצה שיזכרו אותך?

תהיה עצמך. זה 2 המילים שהכי קל להגיד אבל הכי קשה לבצע. אבל אם תצליח לבצע אותן, אתה תודה לי.
    אה ותעיף מהראש שלך את כל הדברים הלא נחוצים שצברת בתקופה האחרונה שאתה חושב שהם יעזרו לך, כי הם לא.

אה וה"מומחה", סורי שאני מתפרץ לך לאשכול אבל אני חייב שהילדים פה ידעו תאמת וימנעו מעצמם אי נעימות. כי מה שהם עושים, לא נראה טוב מהצד.
    אגב, אם אתה לא רוצה ערסים במועדונים, לך למקומות קצת יותר איכותיים עם סלקציה יותר ברמה ולא מועדונים ערביים מכוערים שמכניסים כל יצור עם כובע נייק.
    תודה על התגובה הבונה אבל יש כמה דברים לא נכונים
    ברור שאם אני יהיה אני אז מתישהו מישהי תרצה אותי אבל עובדה שאומנות בפיתוי עזרה למלא אנשים לשפר את חיי המין/זוגיות/חברה שלהם זה לא סתם שהם כל כך מצליחים השיטות האלה עובדות אז למה לא לאמץ אותם אחי?
    אני לא איזה אחד שמקפקפים אותו ואם עושים לי משהו זה החברים בצחוק מתי שעושים לכולם
    אני משנה שעברה התחלתי להתלבש יפה לשים בושם וכל השיכבה מכירה אותי כבן אדם שעושה שטויות
    יזכרו אותי כבן אדם שתמיד עשה שטויות (אני לא ירשום פה מה עשיתי כי לא יהיה מקום ...)
    האמת שאני אני ומדי פעם מנסה להכניס את הפיקאפ לחיים שלי
    נגיד לך תאמת יש מצב שרואים אותי כחנון אבל אחד עם ביטחון ושלא אכפת לו מכלום עושה הכל חופשי ושם זין על מה שחושבים עליו
    אז לא ניראה לי שזה הולך בייחד
    יכול להיות בגלל שאני עושה יותר מדי שטויות אז לא לוקחים אותי ברצינות אז כמו שרשמתי בתגובה הקודמת אני מתחיל להיות יותר רציני ונראה איך זה

ולא הבנתי אני יעיף מהראש את מה שלמדתי מהפיקאפ? למה אחי? לתת נג כדי להוריד לHB10 את האויר זה לא טוב?
    לא להגיד לבנות שהם יפות/הוקים/C&F? בקיצור הדברים האלה.. מה לא טוב בהם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא יודע למה אבל יש לי בעיה לפתוח בנות במסיבות, במקומות שקטים אין לי בעיה, אבל במועדנים לא מצליח לי, מה אתה ממליץ לפתוח בריקוד או בדיבור, ותן דוגמא אם אתה יכול
    תודה על התשובות וסוף שבוע טוב.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    היי.
    שאלה מעולה.
    התשובה דיי פשוטה.
    אתה מייחס חשיבות גבוהה יותר לבנות שאתה נמשך אליהן פיזית.
    תגובה פסיכולוגית דיי ברורה. ביחס לבנות שהן נגיד 6-7, הערך שלך גבוה יותר (בעיני עצמך יקירי.) וכשאתה רואה 8, אתה מייחס לה ערך יותר גבוה מלך, אתה מאמין שהיא ברמה מעליך.
    איך לפתור?
    לעבוד נטו על בטחון עצמי. אתה יודע שקשה לך עם 8-9? תחפש רק אותן. שים לך מטרה. ברגע שתפתח איתן הרבה, אתה תתרגל לאט לאט, ותראה שהשד לא כזה נורא.

בהצלחה.
    Xan.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 17-02-2011 בשעה 17:46.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

היי.
    שאלה מעולה.
    השאלה היא לא מעולה אלא פשוטה בשביל לספק תשובה.
    הרי למי יותר קל לעזור? לאחד שניגש רק לא לכוסיות או לאחד שממש פוחד מהצל של עצמו?
    כנראה שלאחד כמוני, עם שאלות יותר עמוקות, הפוסט הזה לא יועיל... לא נורא

ח"ח על הרעיון בכל מקרה

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    השאלה היא לא מעולה אלא פשוטה בשביל לספק תשובה.
    הרי למי יותר קל לעזור? לאחד שניגש רק לא לכוסיות או לאחד שממש פוחד מהצל של עצמו?
    כנראה שלאחד כמוני, עם שאלות יותר עמוקות, הפוסט הזה לא יועיל... לא נורא

ח"ח על הרעיון בכל מקרה
    XSONICX, אני לא אחת הבחורות מהסט שלך. אם אתה רוצה לשאול תשאל, אל תדבר שטויות..

השאלה הזו הייתה מצוינת. אנשים לא יודעים לשאול את השאלות הנכונות, ויפה שהוא מנסה להבין.
    עומק או סיבוך של שאלה לא הופך אותה לשאלה טובה. אני פשוט מבין מה עומד מאחורי השאלה שלו לכן אמרתי שהיא מעולה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Dor
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש לי שאלה - נגיד אני רוצה לפתוח סט עם בחורה שהולכת ואני הולך בכיוון הנגדי שלה, איך אני עוצר אותה, או איך אני פותח ככה סט ?
    ובכללי, עם כל החומר שאני יודע וקראתי הרבה מאמרים [ גם את שלך ] בנושא פתיחת סטים, אני לא יודע איך להתחיל (הכוונה מאיזה מילה להתחיל כמו 'סליחה' , 'ילדה' או 'היי')
    תודה

* התגובה ה100 D: *

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    תודה על התגובה הבונה אבל יש כמה דברים לא נכונים
    ברור שאם אני יהיה אני אז מתישהו מישהי תרצה אותי אבל עובדה שאומנות בפיתוי עזרה למלא אנשים לשפר את חיי המין/זוגיות/חברה שלהם זה לא סתם שהם כל כך מצליחים השיטות האלה עובדות אז למה לא לאמץ אותם אחי?
    אני לא איזה אחד שמקפקפים אותו ואם עושים לי משהו זה החברים בצחוק מתי שעושים לכולם
    אני משנה שעברה התחלתי להתלבש יפה לשים בושם וכל השיכבה מכירה אותי כבן אדם שעושה שטויות
    יזכרו אותי כבן אדם שתמיד עשה שטויות (אני לא ירשום פה מה עשיתי כי לא יהיה מקום ...)
    האמת שאני אני ומדי פעם מנסה להכניס את הפיקאפ לחיים שלי
    נגיד לך תאמת יש מצב שרואים אותי כחנון אבל אחד עם ביטחון ושלא אכפת לו מכלום עושה הכל חופשי ושם זין על מה שחושבים עליו
    אז לא ניראה לי שזה הולך בייחד
    יכול להיות בגלל שאני עושה יותר מדי שטויות אז לא לוקחים אותי ברצינות אז כמו שרשמתי בתגובה הקודמת אני מתחיל להיות יותר רציני ונראה איך זה

ולא הבנתי אני יעיף מהראש את מה שלמדתי מהפיקאפ? למה אחי? לתת נג כדי להוריד לHB10 את האויר זה לא טוב?
    לא להגיד לבנות שהם יפות/הוקים/C&F? בקיצור הדברים האלה.. מה לא טוב בהם?
    להגיד לבנות שהן יפות, לא לתת נגים לבחורות וכו', זה יכול להיות טוב מאוד.
    מה שבאמת עובד בפיקאפ זה הביטחון העצמי שהדבר מעניק לך. כשיש לך ביטחון עצמי או לפחות אתה משדר ביטחון עצמי, אתה מצליח הרבה יותר בחיים ועם בחורות בפרט.
    מה שבאמת יעזור לך זה ניסיון עם בחורות, שזה... נחש איך משיגים ניסיון עם בחורות...
    אתה צריך לטפח את עצמך, להיות בעל ביטחון עצמי, להיות "תקשורתי"(לדעת לדבר עם אנשים), לדעת לקדם עניינים עם בחורות, להיות מסוגל לבנות מתח מיני חזק(שזה לרוב בא בטבעי לבעלי ניסיון וביטחון עצמי) וכו'....

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    This is the strangest life i've ever known

למה תמיד שאני במקום עם הרבה אנשים אני מפחד לגשת, ונגיד ברחוב שרק אני והמטרה שם אין לי בעיה גם היא דוגמנית על?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גם אם ניסת לעשות משו ונכשלת 19 פעמים,זה רק אומר שמצאת 19 דרכים ל-א נכונות לעשות אותו.

לי יש שאלה מעניינית[יותר נכון 2 ]
    1. מהיא ההגדרה של אלפא בשבילך? +דוגמאות אם אתה יכול
    2. איך בונים אישיות\מסגרת חזקהה?

שלום.
    אני בן 15 וחצי ורציתי לדעת (למרות שראיתי שענית על שאלה דומה) אם אני יכול להכנס לתחום הזה, של הפיק-אפ.
    קראתי בנושא וכן הרחבתי וניסיתי להכנס אבל יש לי בעיה. יש לי חצ'קונים וזה קצת הופך אותי לחסר ביטחון פלוס לזה שאני מאד ביישן.
    אף פעם לא הצלחתי לקחת את הקשר שיש לי או שאני רוצה שיהיה לי למקום אחר-למקום שאני רוצה, לשלב אחר.
    לא היו לי הרבה חברות ואני לא לא כך מנוסה בקטע הזה.
    גם אם אני רואה משהי שמוצאת חן בעיניי אני לא יודע איך לגשת, לנסות ולהתחיל איתה.
    אשמח אם תעזור לי בעניין.

ולשאלה המרכזית שלי: עברתי לבית ספר חדש ואני בכיתה עם משהי שאני לא מכיר שהיא יפיפיה אמיתית (והיא יודעת את זה והיא פחות או יותר משחקת משחקים עם בנים - מה שאני שונא שבנות עושות ואני באוטומט לא מנסה להתחיל איתן למרות שאני רוצה).
    לא דיברנו בכלל בחודשיים שאני בבית ספר, אבל כן אני חושב שהיא גם כן מרגישה משהו כלפיי (יכול להיות שהיא עושה את זה לכל הבנים, או שיכול להיות שזה שלא ניסיתי ישר להתחיל איתה גרם לה משהו אני לא יודע).
    השאלה שלי זה איך להתחיל איתה ואיך לגרום לזה שמתוך 30 בנים שרוצים אותה אני יהיה זה שיקבל אותה.

ובנוסף איך לשפר תביטחון העצמי שלי עם בנות וכו'..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,365 | הודעות: 8,201,958 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect