|
|
לשאלה הראשונה של פותח האשכול, למה לא נותנים שטחים.
רבין, מוכר לך השם ?
למה רצחו אותו ?
כי הוא רצה לתת שטחים לפלסטינאים.
מבחינת ההיבט הדתי אסור בתחלית האיסור לתת שטחים, מדינת ישראל שייכת ליהודים על פי התנ"ך.
אם יתנו שטחים, יכול מאוד להיות מה שקרה עם רבין וירצחו את ביבי.
מהיבט פוליטי או אחר, הפלסטינאים לא רוצים "מעט" שטחים, הם רוצים הרבה.
נגיד וניתן להם את השטחים, ניחה "ניזרום" איתם.
אתה חושב שזה מה שיביא שלום ? הם רוצים לגרש את האמאמא שלנו מפה ולשבת כאן במקומנו.
אז הם יבקשו שוב שטחים ואז נגיע לאותו מקום רק בלי חצי מהגולן.
בקיצור תאמין לי שאם זה היה כזה פשוט זה כבר היה קורה כי 120 פוליטיקאים זקנים יושבים על זה 24 שעות ביממה.
מאז קום המדינה אנחנו במלחמות איתם ולא ניראלי שזה הולך להשתנות בקרוב.
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 17-02-2011 בשעה 23:15.
לשעבר 'Like
אי אפשר לנהל דיון עם הערבים האלה עד שהם לא עוקרים מעצמם את כל הטרוריסטים.
גם אם הם באמת רוצים לחיות בשלום, יש שם קבוצה של אנשים שיש להם טילים, ואם תתן חלקים מהארץ הם פשוט יתחילו להפגיז את תל אביב.
מלחמת קיום וזה..
אחרי הקורס בתנועות איסלמיות פונדומטליסטיות במזרח התיכון, הבנתי שפשוט אין עם מי לדבר בצד השני. גם אם יהיו מנהיגים חיובים משני הצדדים שיגיעו להסכמים על כל נושאי החלוקה יהיו מתנגדים אלימים שמבחינתם השטחים הכבושים הם רק תירוץ, מאבק הפלסטינים לחירות הוא רק סיסמא.
בהרצה שהשתתפתי בה נאם עמי איילון, שאמר: "במאבק בין ההכרעה לאי הכניעה ההכרעה תמיד תפסיד" מה שאומר שלא משנה כמה חזק תפגע בלוחמי הטרור וכמה הסכמים והדנות יהיו הם פשוט ינצלו את ההפסקות אש כדי לשוב לאיתנם.
הודנה מוגדרת באיסלם כהפסקת אש לצורך התחמשות והתחזקות מחדש. ולא מהיגי ערב, ולא הערבים עצמם שכלפיהם אנו מפנים את השנאה אשמים בכך.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
הם רוצים להרוג אותנו, נקודה, לא שטחים ולא חרטה אחרת.
הם רצו בהתחלה רק את גוש קטיף, נתנו להם.
מה יש שם עכשיו? בסיס של הג יהאד האיסלמי הבני זונות.
שטח מדינות ערב פי 1000 את שטח ישראל, שילכו לאחים שלהם, למה דווקא פה?
בני זונות!
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
התפיסה שלך אינפנטילית למדי.
האיסלאם היא דת סבוכה מאוד, בין השיעים לסונים קשה מאוד למצוא אדם שהוא מתון מכיוון שהאיסלאם (כמו רוב הדתות) מתייחס בזלזול לכל מי שאינו מוסלמי (במיוחד אם הוא יהודי) ומצווה "או לאסלם, או לרצוח."- ישנם חילונים מוסלמים שהם לא קיצוניים ואין להם שום עניין בחיסולה של מדינת ישראל, אך לצערי הרב הם מיעוט בתוך אנדרלמוסיה של קיצוניים שיטבחו בכל מי שישמיע דעה אחרת משלהם.
תתפלאו לשמוע, אך גם בעזה ישנם אנשים לא קיצוניים אבל הם לא מסוגלים להשמיע את דעותיהם כי הם נשלטים על ידי ארגון טרור שיערוף את הראש לכל מי שיעז להגיד משהו נגדו.
פלסטין הינה המצאה, פיקציה, דבר שלא היה ולא נברא, והיא כביכול התירוץ של לוחמי הטרור חלאות המין האנושי הללו להמשיך ולרצוח חפים מפשע, הרי אם יעשו זאת סתם- העולם לא יתמוך בהם. הם חייבים להיראות איכשהו מסכנים אז הלוק של המגורשים והנטבחים דווקא בא להם טוב.
ארגוני הטרור והרפובליקות הדיקטטוריות\מונרכיות שיעיות הם כרגע מקור הרוע במזרח התיכון, תפטרו מהם ונדבר.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)