קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משפטים]9 הסיבות למה דגים טובים יותר מנשים
    על ידי mooshlam בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 16:48
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-09-2007, 21:16
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 16:38
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-12-2006, 16:08
  5. [שאלה] איך השריר מתפתח מהר יותר?
    על ידי Friend בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 15:18
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 39 מתוך 39

איך מתמודדים עם טובים יותר? - עמוד 3

זה שיש לו חברה לא אומר שהמשיכה של הבנות אליו דועכת, אולי אפילו להיפך..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

כתבת בהחלה שהדיון הוא לא בביטחון שלך ואני אומר חלס קשקשת!
    אם איזה בחור שבכלל לא מתחרה איתך מהווה תירוץ לכאלה רגשי נחיתות, כנראה שכן הביטחון שלך הוא הבעיה.

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    זה שיש לו חברה לא אומר שהמשיכה של הבנות אליו דועכת, אולי אפילו להיפך..
    שוב, אתה מתעסק בו.

שני דברים צריכים לעניין אותך: הבחורה ואתה.
    במקום זה אתה מתעסק בו.
    אני יכול להבין אותך, הבנאדם מושך. זה עובד על כל הבחורות וזה עובד גם עליך, אל תכחיש.
    טוב, אולי לא בצורה מינית, אבל אתה כן מתאר אותו כחבר טוב... יותר מזה, אתה אפילו סיפרת מה הוא עושה ואיך הבחורות מתנהגות לידו ואפשר לאמר שאתה פשוט מעריץ את הבחור! שזה לא הוא שמפריע לך בדרך לבחורה, זה הבחורות שמפריעות לך לקבל ממנו תשומת לב.

ושוב אני אומר, הוא לא מפריע לך.
    בסופו של דבר זה אתה והבחורה. כי מעבר לנוחות, הבחור הזה לא יכול לתת לה כלום וגם היא יודעת את זה.
    היחיד שעוד לא הבין את זה זה אתה.

עוד דבר.
    תזהר כשאתה מנסה להתחיל עם בחורות בעבודה.
    אם משהו לא הולך טוב והיא מתעצבנת עליך (או אתה עליה) אתם עדיין תקועים ביחד וצריכים לסבול אחד את השניה כל בוקר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

TYLER - אתה חייב להבין שגם אם אתה הגעת לתובנה, אתה לא יכול לנסות לקדם את כולם לתובנה שלך.

זה בדיוק כמו שאני אלך לביל גייטס, בחור צעיר וחביב (וחתיך, ספונטני, רגיש ..אבל מספיק עליי..בואו נחזור לביל לרגע)
    ואשאל אותו
    "בילי ביל - איך עושים כסף?"
    בילי ביל יגיד לי "עזוב כסף!! תחייה את החים. לך לים, תגלוש, שכב על החוף ותזרק באיזו זולה!"

אני יגיד לו "אבל בילי ביל (טוב חאלס אני מרגיש גיי...מעכשיו רק ביל)
    HOW AM I GONNA PAY THE BILLS ? "

ד"א שמתם לב לשנינות? הם לא קוראים לי גאון ליריקלי סתם... ;]

מה קרה בשיחה שלי עם ביל גייטס?

ביל, אדם עשיר ומצליח שהשיג הכל. ברמתו, כרגע, מה שחסר לו זה בטח לא כסף, אוצרות או חפצים.

לכן הוא פונה לפן הרוחני.

אני אדם צעיר, אין לי דירה, רכב, והמון שטויות שאני רוצה, עוד מכיתה ד' עם המורה יונה...
    אי לכך, העצה של ביל לא רלוונטית כלפיי. היא רלוונטית אולי לאדם ברמתו.
    ביל שלנו אדם עשיר, אבל אין לו אינטילגנציה ריגשית. (טוב, עם הכסף שלו, הוא יוכל לקנות אחת. או לפחות אדם עם אינטילגנציה רגשית שיפעל במקומו).

הבנת את הנקודה TYLER?

לא תמיד התובנות שלנו, צריכות לרדת אל הכלל AS IF. אם אני אתחיל להתפלסף כאן על פיקאפ, ואומר את התובנות הכי גבוהות שלי, אנשים פה יתעלפו מבלבול. הם לא בשלים לזה. ואלה דברים שאתה אמור להגיע אליהם בעצמך. אז אני שמח שהגעת לשלב הזה, עכשיו תן גם לאחרים ותפסיק עם התגובות האלו.

XAN -

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

יכול מאוד להיות, אבל כואב לי הלב לראות אנשים שעושים סארג'ים 5 שנים ועדיין לא סגרו אפילו נשיקה (וכן יש כאלה). הם עושים את אותה הפעולה ומצפים לתוצאה שונה...הדבר מוגדר כ"אי שפיות".
    בזמן שאני משיג תנשיקה המעפנה הזאת בלי להזיז את התחת כמעט ועוד רוצה להשאר על הבקבוק וגוררים (או יותר נכון גוררות) אותי ממנו.

בטח אתם חושבים זה כי אני עושה רוטינות DHV או שאני מסארג' הרבה, או שיש לי כובע סניה או שאני סתם חתיך...

טוב האפשרות האחרונה אולי נכונה, אבל זה לא זה. בגדול, אני ילד שעושה הרבה שטויות ונהנה מהן. :]
    התובנה הזאת הייתה אצלי מאז ומעולם. לא עברתי שום תהליך מייגע של סארג'ים כדי להבין שזה אידיוטי.

Blinded by sunlight, blinded by stardust
    Blinded by society and you still don't see
    Blinded by yourself...
    And through the eyes of the weak
    I see why you always fail

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    יכול מאוד להיות, אבל כואב לי הלב לראות אנשים שעושים סארג'ים 5 שנים ועדיין לא סגרו אפילו נשיקה (וכן יש כאלה). הם עושים את אותה הפעולה ומצפים לתוצאה שונה...הדבר מוגדר כ"אי שפיות".
    בזמן שאני משיג תנשיקה המעפנה הזאת בלי להזיז את התחת כמעט ועוד רוצה להשאר על הבקבוק וגוררים (או יותר נכון גוררות) אותי ממנו.

בטח אתם חושבים זה כי אני עושה רוטינות DHV או שאני מסארג' הרבה, או שיש לי כובע סניה או שאני סתם חתיך...

טוב האפשרות האחרונה אולי נכונה, אבל זה לא זה. בגדול, אני ילד שעושה הרבה שטויות ונהנה מהן. :]
    התובנה הזאת הייתה אצלי מאז ומעולם. לא עברתי שום תהליך מייגע של סארג'ים כדי להבין שזה אידיוטי.

Blinded by sunlight, blinded by stardust
    Blinded by society and you still don't see
    Blinded by yourself...
    And through the eyes of the weak
    I see why you always fail
    שמח שהבנת את הנקודה.
    ואני מסכים עם החלק הראשון שכתבת, יש אימרה מאד מפורסמת וחזקה של מיסטרי בנושא -

If you'll always do, what you've always done, you'll always get, what you've always gotten
    Erik Von Markovik

XAN -
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 27-02-2011 בשעה 15:59.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    גם אם היו מגייסים אותי היו מעיפים אותי אחרי שבוע כי הייתי מוריד למפקד מכות אז הם עשו בשכל...אנשים כמוני לא רצויים שם.

שונא לקבל פקודות ושאומרים לי מה לעשות אני בד''כ שולח תבנאדם נחוי

חוצמזה אין על מוזיקה, אלכוהול ובילויים וחופש ושלא יזיינו לכם תשכל הקטינים המפגרים שהדבר הכי קרוב שהם עשו לשירות צבאי זה להתחפש לחייל בפורים...חצי מהאנשים שהכרתי מתים לעוף מהצבא הזה אבל אין להם ביצים.
    מה מה מה מהההה
    אתה חושב בחיים הכל זה כוס ??
    אתה יודע מה התחושה של להחזיק רובה ולחכות בהיכון מחוץ לבית שאתה עלול למצוא את המוות שלך בפנים ?
    מה התחושה של להכיר חבר אמת שיהיה מוכן לחטוף כדור בשבילך ?
    או לא לראות את המשפחה במשך חודש שלם ועדיין להישאר חזק ?
    רק שתדע חצי מהאנשים שאתה מכיר הם חצי מהאנשים שאתה מכיר.. מלבדם יש עוד המון אחרים, שכן מוכנים לתת למדינה שלהם. אתה לא יודע מה זה שירות צבאי קרבי.. שלא נדבר על מה אתה מפספס.. וכל מי שיגיד לך שזה חרא לא ידוע על מה הוא מדבר.
    סבבה, לא עשית צבא.. תעשה לי טובה ואל תסיט אחרים!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

"אילו דרכים? אני בצבא ככה שאני מוגבל אני חוזר בסופי שבוע, אני משחק כדורגל אבל לא רואה דרך להשיג בנות ככה חח "

הבנאדם מרגיש מוגבל ולא בנוח - עליו לזיין ל"מגבלות" שלו תצורה, להשתחרר לחופשי ולהיות מה שהוא רוצה ולא מה שהמערכת, ההורים או גורם אחר רוצה שיהיה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא להתגייס במדינה הזאת לצבא זה להיות אגואיסט, ואתה יכול להגיד עד מחר שאתה הכי חשוב וכולם על הזין שלך, בסופו של דבר זה חברים שלך עושים תעבודה שאתה לא עושה (וכן, מישהו חייב לעשות את זה).
    גם אני שונא לחזור פעם בשלושה שבועות גמור הביתה, וגם אני אוכל את עצמי מפנים שנותנים לי פקודות אבל אני יודע לסתום את הפה שצריך, ובטח שאני שונא לשבת באיזה שיח מזדיין בגשם ולארוב לאיזה בן זונה שבא לזרוק בקבוק תבערה על רכב ישראלי, אבל וואלה, זאת המציאות שאתה חי בה, גם אם אתה בוחר לברוח... אז "מקריבים" שלוש שנים, זה כולה פאקינג שלוש שנים.
    נערך לאחרונה על ידי gm446; 28-02-2011 בשעה 08:18.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי gm446 צפיה בהודעה
    לא להתגייס במדינה הזאת לצבא זה להיות אגואיסט, ואתה יכול להגיד עד מחר שאתה הכי חשוב וכולם על הזין שלך, בסופו של דבר זה חברים שלך עושים תעבודה שאתה לא עושה (וכן, מישהו חייב לעשות את זה).
    גם אני שונא לחזור פעם בשלושה שבועות גמור הביתה, וגם אני אוכל את עצמי מפנים שנותנים לי פקודות אבל אני יודע לסתום את הפה שצריך, ובטח שאני שונא לשבת באיזה שיח מזדיין בגשם ולארוב לאיזה בן זונה שבא לזרוק בקבוק תבערה על רכב ישראלי, אבל וואלה, זאת המציאות שאתה חי בה, גם אם אתה בוחר לברוח... אז "מקריבים" שלוש שנים, זה כולה פאקינג שלוש שנים.
    אתה קובע תמציאות, לא ההורים, המערכת, החברים ועוד גורמים שכולם בוחרים להיות מושפעים מהם. מה קרה ל"אני רוצה"? מה קרה ל"זה מה שאני עושה כי ככה בא לי ואם יש לך בעיות אז סע מפה"?
    למה כולם נהפכו לסוג של שיבוטים אפורים כאלה שעושים את אותן הפעולות אבל איכשהו מצפים לתוצאה שונה? והכי מצחיק למה כולם בוחרים באותה הדרך?

אני בוחר דרכים אחרות...סיבות?
    מי צריך סיבות כשיש לך אלכוהול.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect