שלום.
בהשראה מ-Peace כתבתי גם סיפור הצלחה .
אני מודה כבר עכשיו , כתבתי את זה בעיקר בשביל האגו שלי , אבל בכל זאת אולי תלמדו דבר או שניים .
כיתה ז' הגעתי לבצפר חדש , תקופת השפל של חיי , לא מכיר אפחד , החיים קשים , אני בוכה שקשה לי ואני זוכר ימים שאשכרה הייתי
הולך בבצפר ובוכה סתם ככה , הייתי ילד רגיש , רגיש זה הכי אחי !
אני מניח שהשנים של כיתה ח' ט' עברו לי בנחת רוח , כלום לא הפריע לי , החיים היו מעולים כי הייתי תקוע במחשב שלי , שיחקתי קונטר
וכל אלה , בדיעבד תקופה יפה , נטולת דחף לרצות בנות לידי .
כיתה י' מהווה את המפנה היפה , נחשפתי לפיקאפ בחופש בין ט' לי' והתכונה שהכי מייחדת אותי לדעתי היא השקעה מטורפת במה שאני
רוצה , אני לא רואה בעיניים בדברים האלה , אז כל החופש הגדול ישבתי על התחת השמן שלי וקראתי כלכך הרבה מתודות .... טירוף הלך
לי בראש , ואז הגיע הבצפר והבנתי שאשכרה בזבזתי את החופש שלי ... חח הלכתי לבצפר והתחלתי להיות טיפה יותר חברותי ..
כרגע כיתה יא' והחיים תותים , יש בגרויות אבל הכל אפשר לעשות עם כוח רצון .
ועכשיו אני רוצה להפתיע אתכם חברה : בחיים לא עשיתי סארג' (דרמטייייייי) ,מבחינתי כל התהליך הזה של של להשיג בחורות זה תהליך נרכש כמו ללמוד היסטוריה (השוואה לפניםםם ).
ההתפתחות שלי הייתה על ידי הפיתוח של המעגל החברתי שלי , שגם זה דיי קרה משמיים ואני חושב שקיבלתי עזרה של הבחור מלמעלה .
אני לא יודע אם אפשר לקרוא לי "טבעי" כי טבעי זה אחד שכל החיים שלו היה טוב עם בנות , אני פשוט גיליתי את הפוטנציאל . תמיד
הייתי חכמולוג ומשם התפתחתי עם עצמי , התחלתי "להעתיק" התנהגות של חברים אלפות שלי וקיבלתי מושג כללי על איך "להתמודד" עם בנות , ואחרי שהבנתי (בסופו של דבר , לקח לי את השנה ++ שלי ) שחיקוי התנהגות לא מוביל לשום מקום החלטתי להוריד מהגז ולהתנהג כמו שהייתי מתנהג .
יצרתי לעצמי מתודה משלי
הדרך זה , כמובן , כמה שזה חרוש " להיות עצמך" .
מוצאים קצת תחביבים בחיים , אצלי זה , גיטרה , אחריי (הכנה לצבא) , כדורגל וחברים ופורחים עם זה . פאק איט , קיבלנו חיים אז בוא ננצל אותם עד הסוף , בלי לשים זין על אנשים ולעשות מה שבראש שלנו .
עוד דבר , פאק איט , הדרך להיות אלפא היא לא לחפש בכלל להיות אלפא , אני בטוח שאני לא האלפא בחברה שלי , אבל יש לי מקום של כבוד עם בחורות ועם חברים ואני לא צריך יותר מזה .
אני מה שנקרא פותח "חברות של ידידות" , שיטה מופלאה לדעתי , מכיר את החברה של הידידה ("אהה את זאת שX תמיד יורדת עליה ....") ואז כמובן שהידידה ההיא מצטרפת לשיחה כדי להגן על השם הטוב שלה ואני קיבלתי 2 ציפורים במכה אחת (sp אם תתעקשו לקרוא לזה ככה) . מפה לשם ממשיך את השיחה בחיתוכים (חותך בין סטים- החברים וכו') ובסוף חוזר אליה (קרוב רחוק או כל בולשיט אחר) ויוצא איתה לסיבובון ספונטני (וואהההה בידוד XD) ופה מנסה את מזלי , אם הלך אז הלך אם לא אז לא,לפחות היה לי אחלה ערב עם שתיה (או בלי , למרות שעדיף עם) .
כמובן שהשיטה מתכופפת לפי הצרכים אבל זה הסיסטמה שלי .
זה אני בקצרה מאוד .
אם קיבלתם השראה היה לי לכבוד להעניק לכם אותה , אם לא לכו זדיינו
חברה החיים זה זהב , אל תעשו מזה משהו שזה לא =]
והיום מסיבה בסאקר בירושלים , מי בא ?

.
) ,מבחינתי כל התהליך הזה של של להשיג בחורות זה תהליך נרכש כמו ללמוד היסטוריה (השוואה לפניםםם ).
) .
ציטוט ההודעה