קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קטע] מסיפור שאני כותב:)-סיפור ראשון שלי קטע ראשון שלי
    על ידי DeadByApril בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-06-2010, 22:26
  2. [עזרה] סיפור האהבה שלי, שאלות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 11-11-2009, 02:09
  3. [סיפור]העונה שלי עם יובה..
    על ידי British_Bloke בפורום Football Manager
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 20-07-2007, 23:21
  4. האם קראתם סיפור שלי?
    על ידי CrazyIsraeli בפורום סקרים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 20:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

סיפור ההצלחה שלי .. !

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ברירת מחדל סיפור ההצלחה שלי .. !

שלום .
    בהשראה מ-Peace כתבתי גם סיפור הצלחה .
    אני מודה כבר עכשיו , כתבתי את זה בעיקר בשביל האגו שלי , אבל בכל זאת אולי תלמדו דבר או שניים .

כיתה ז' הגעתי לבצפר חדש , תקופת השפל של חיי , לא מכיר אפחד , החיים קשים , אני בוכה שקשה לי ואני זוכר ימים שאשכרה הייתי
    הולך בבצפר ובוכה סתם ככה , הייתי ילד רגיש , רגיש זה הכי אחי !

אני מניח שהשנים של כיתה ח' ט' עברו לי בנחת רוח , כלום לא הפריע לי , החיים היו מעולים כי הייתי תקוע במחשב שלי , שיחקתי קונטר
    וכל אלה , בדיעבד תקופה יפה , נטולת דחף לרצות בנות לידי .

כיתה י' מהווה את המפנה היפה , נחשפתי לפיקאפ בחופש בין ט' לי' והתכונה שהכי מייחדת אותי לדעתי היא השקעה מטורפת במה שאני
    רוצה , אני לא רואה בעיניים בדברים האלה , אז כל החופש הגדול ישבתי על התחת השמן שלי וקראתי כלכך הרבה מתודות .... טירוף הלך
    לי בראש , ואז הגיע הבצפר והבנתי שאשכרה בזבזתי את החופש שלי ... חח הלכתי לבצפר והתחלתי להיות טיפה יותר חברותי ..
    כרגע כיתה יא' והחיים תותים , יש בגרויות אבל הכל אפשר לעשות עם כוח רצון .

ועכשיו אני רוצה להפתיע אתכם חברה : בחיים לא עשיתי סארג' (דרמטייייייי ) ,מבחינתי כל התהליך הזה של של להשיג בחורות זה תהליך נרכש כמו ללמוד היסטוריה (השוואה לפניםםם ).

ההתפתחות שלי הייתה על ידי הפיתוח של המעגל החברתי שלי , שגם זה דיי קרה משמיים ואני חושב שקיבלתי עזרה של הבחור מלמעלה .

אני לא יודע אם אפשר לקרוא לי "טבעי" כי טבעי זה אחד שכל החיים שלו היה טוב עם בנות , אני פשוט גיליתי את הפוטנציאל . תמיד
    הייתי חכמולוג ומשם התפתחתי עם עצמי , התחלתי "להעתיק" התנהגות של חברים אלפות שלי וקיבלתי מושג כללי על איך "להתמודד" עם בנות , ואחרי שהבנתי (בסופו של דבר , לקח לי את השנה ++ שלי ) שחיקוי התנהגות לא מוביל לשום מקום החלטתי להוריד מהגז ולהתנהג כמו שהייתי מתנהג .
    יצרתי לעצמי מתודה משלי

הדרך זה , כמובן , כמה שזה חרוש " להיות עצמך" .
    מוצאים קצת תחביבים בחיים , אצלי זה , גיטרה , אחריי (הכנה לצבא) , כדורגל וחברים ופורחים עם זה . פאק איט , קיבלנו חיים אז בוא ננצל אותם עד הסוף , בלי לשים זין על אנשים ולעשות מה שבראש שלנו .
    עוד דבר , פאק איט , הדרך להיות אלפא היא לא לחפש בכלל להיות אלפא , אני בטוח שאני לא האלפא בחברה שלי , אבל יש לי מקום של כבוד עם בחורות ועם חברים ואני לא צריך יותר מזה .

אני מה שנקרא פותח "חברות של ידידות" , שיטה מופלאה לדעתי , מכיר את החברה של הידידה ("אהה את זאת שX תמיד יורדת עליה ....") ואז כמובן שהידידה ההיא מצטרפת לשיחה כדי להגן על השם הטוב שלה ואני קיבלתי 2 ציפורים במכה אחת (sp אם תתעקשו לקרוא לזה ככה) . מפה לשם ממשיך את השיחה בחיתוכים (חותך בין סטים- החברים וכו') ובסוף חוזר אליה (קרוב רחוק או כל בולשיט אחר) ויוצא איתה לסיבובון ספונטני (וואהההה בידוד XD) ופה מנסה את מזלי , אם הלך אז הלך אם לא אז לא,לפחות היה לי אחלה ערב עם שתיה (או בלי , למרות שעדיף עם ) .
    כמובן שהשיטה מתכופפת לפי הצרכים אבל זה הסיסטמה שלי .

זה אני בקצרה מאוד .
    אם קיבלתם השראה היה לי לכבוד להעניק לכם אותה , אם לא לכו זדיינו
    חברה החיים זה זהב , אל תעשו מזה משהו שזה לא =]

והיום מסיבה בסאקר בירושלים , מי בא ?
    נערך לאחרונה על ידי player1; 20-03-2011 בשעה 19:50.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

הולי פאק,אז איך הפכת להיות כזה תותח אם בחיים לא עשית סארג'?
    אחי,אתה האליל שלי,אתה פשוט האליל שלי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי xArtur צפיה בהודעה
    הולי פאק,אז איך הפכת להיות כזה תותח אם בחיים לא עשית סארג'?
    אחי,אתה האליל שלי,אתה פשוט האליל שלי.
    חח אם אתה מתעקש לקרוא לי תותח אני לא יפריע לך , תמשיך
    אבל אני חושב שאפשר ללמוד את התחום מחברים שיש להם את זה בטבעי , זה נראה מזויף בהתחלה , זה נראה מזויף בהמשך אבל בסוף מוצאים את הדרך , והעיקר להנות מכל דבר , תפסיקו להיות כבר כבדים בפורום הזה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתה לא מחדש ממש משהו,והסיפור שסיפרת לא ממש מראה על הצלחה או התקדמות עם בנות..
    :/

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אתה לא מחדש ממש משהו,והסיפור שסיפרת לא ממש מראה על הצלחה או התקדמות עם בנות..
    :/
    חח אתה דיי ממורמר ...
    אמרתי כבר בהתחלה , הסיפור פה בשביל האגו שלי , הצלחה או אי הצלחה זה עניין שלי , מבחינתי שיניתי לייף סטייל שבעיקבותיו באו הבנות ולא הפוך .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

יש לך שיפוט שגוי,ופעם הבאה שאתה מספר תשפר את הסיפור ללא מש אגו בוסט

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    .

אחרי שהבנתי (בסופו של דבר , לקח לי את השנה ++ שלי ) שחיקוי התנהגות לא מוביל לשום מקום החלטתי להוריד מהגז ולהתנהג כמו שהייתי מתנהג .
    יצרתי לעצמי מתודה משלי

הדרך זה , כמובן , כמה שזה חרוש " להיות עצמך" .
    מוצאים קצת תחביבים בחיים , אצלי זה , גיטרה , אחריי (הכנה לצבא) , כדורגל וחברים ופורחים עם זה . פאק איט , קיבלנו חיים אז בוא ננצל אותם עד הסוף , בלי לשים זין על אנשים ולעשות מה שבראש שלנו .
    עוד דבר , פאק איט , הדרך להיות אלפא היא לא לחפש בכלל להיות אלפא
    מתחבר מאוד למה שאמרת ... חבל שכבר ידעתי את זה ..
    האמת שלא חידשת לי כלום , אבל עשית שינוי וטוב בשבילך =]
    מה שאני רוצה לשים עליו דגש זה "להיות עצמך " (לא עצמך המכונס בתוך עצמך והפחדן ..
    אלא באמת לעשות מה שבראש שלך ,לשים זין על העולם ולהנות מכל רגע כי אנחנו לא כאן להרבה זמן !
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 20-03-2011 בשעה 21:58.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

יש לך שיפוט שגוי,ופעם הבאה שאתה מספר תשפר את הסיפור ללא מש אגו בוסט
    קיבלתי , אני ישתפר להמשך
    נחתוך את זה פה ?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי player1 צפיה בהודעה
    קיבלתי , אני ישתפר להמשך
    נחתוך את זה פה ?
    לא .
    לפי האשכול שלך ולפי התגובות הפיקאפ קצת השתלט עלייך אולי זה הרגש שאתה מנסה להיות חסין ולא פגיע אבל אתה פשוט צועק "אני קשוח !" .
    אחי פיתחת אופי שחצני ומגעיל ולא תתקדם עם האופי הזה לשום מקום , אולי יתן לך הצלחה שבוע - שבועעים -חצי שנה - שנה . אחרי זה אתה תמצא את עצמך מדוכא ומבין איך התנהגתה לאחרים .
    אתה לא צריך להיות מניאק בשביל להשיג בחורות ... אני פשוט רואה את זה עלייך שאתה מאלה שלא הצליחו פעם ומשתמשים בשיטה הקיצונית של להיות מניאק לחברים ולבנות רק בשביל SP .
    ואל תזיין פה את המוח שזה בשביל האגו שלך , אם זה בשביל האגו שלך תכתוב את זה בWORD ותקרא את זה עד שתתעייף למה אתה מבזבז לנו תזמן ?!

סמוך על סמוך , תשנה את האופי הזה מהרררר אני יודע על מה אני מדבר ראיתי אנשים והייתי כמוך ! במקום לחפש כל הזמן כוס סתכל קצת על להיות בן אדם טוב ודואג לאחרים להיות האבא של כולם אבל באותו זמן להיות גם גבר אלפא שדואג גם לעצמו . אבל לחלשים מפנה מקום .

אני יודע שזאת חפירה ללא בסיס אבל אני מוכן לחתום שהאופי שאני מדבר עליו הוא האופי שלך .

מקווה שעזרתי

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי roi2314 צפיה בהודעה
    לא .
    לפי האשכול שלך ולפי התגובות הפיקאפ קצת השתלט עלייך אולי זה הרגש שאתה מנסה להיות חסין ולא פגיע אבל אתה פשוט צועק "אני קשוח !" .
    אחי פיתחת אופי שחצני ומגעיל ולא תתקדם עם האופי הזה לשום מקום , אולי יתן לך הצלחה שבוע - שבועעים -חצי שנה - שנה . אחרי זה אתה תמצא את עצמך מדוכא ומבין איך התנהגתה לאחרים .
    אתה לא צריך להיות מניאק בשביל להשיג בחורות ... אני פשוט רואה את זה עלייך שאתה מאלה שלא הצליחו פעם ומשתמשים בשיטה הקיצונית של להיות מניאק לחברים ולבנות רק בשביל SP .
    ואל תזיין פה את המוח שזה בשביל האגו שלך , אם זה בשביל האגו שלך תכתוב את זה בWORD ותקרא את זה עד שתתעייף למה אתה מבזבז לנו תזמן ?!

סמוך על סמוך , תשנה את האופי הזה מהרררר אני יודע על מה אני מדבר ראיתי אנשים והייתי כמוך ! במקום לחפש כל הזמן כוס סתכל קצת על להיות בן אדם טוב ודואג לאחרים להיות האבא של כולם אבל באותו זמן להיות גם גבר אלפא שדואג גם לעצמו . אבל לחלשים מפנה מקום .

אני יודע שזאת חפירה ללא בסיס אבל אני מוכן לחתום שהאופי שאני מדבר עליו הוא האופי שלך .

מקווה שעזרתי
    חחח כל אשכול שאני פותח פה מוכיחים לי מחדש כמה לאנשים קשה לקבל הצלחה או דרך של אחר .
    אוקיי , קיבלתי את מה שאמרת , אני טוען שאתה טועה לגמרי וגם אני יכול לנתח לך את האישיות באופן מקסים אבל זה לא יוביל אותנו לשום מקום .
    אם אתה ממש רוצה להוכיח שאתה צודק אני מוכן אפילו להיפגש איתך , בתנאי שלא תנסה לסגור איתי משהו , יש לי ביצ' שילד מטורף

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

אוקי. מילד ביישן ורגיש חסר חברים. הפכתה להיות בכיתה ח-ט לילד שרוב הזמן בבית (די כמה לא צפוי איך זה יכל ליקרות), ואז הבנתה שביזבזתה 3 שנים (איןמצב שהגעתה לזה לבד) ואז קרה לך מה שקורה לכולם (כן, אפשר לומר לכולם, 80% מהבנים אם אתה רוצה ליקרוא לזה ככה) אתה אשכרה יצאתה מהקונטר לעולם האמיתי והכרתה אנשים (הכרתה אנשים עלידי אנשים שהכירו ביניכם ועלידיי אנשים שאתה כבר מכיר מיזמן, אין מצב בטוח מלמדים אתזה איפשהו נכון! הרי אףאחד לא יכול להכיר אנשים כאשר מכירים ביניכם אנשים שמוכרים לך) רק שלמלא זה קורה בכיתה ז', ולרוב בכיתות ח-ט, במיקרה שלך זה התחיל רק בכיתה י. טובנו, העיקר שיצאתה מהילד המעאפן שלא עושה כלום עם החיים שלא, לילד שעדיין לא עושה כלום עם החיים שלו אבל לפחות יוצא החוצה.

בהצלחה בהמשך

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect