על מה אתה מדבר לעזזל ?!
אני לא אשם שהאדם כלכך מטומטם שתיעוד לא מספיק לו והוא צריך לעשות חלקות שלמות על כדור הארץ כדי לזכור אנשים.
מצבה אפשר לשים גם בלי קבר!
הקרובים שלי יכולים לתת לי כבוד בראש שלהם, לעלות אין לי צורך שיעלו, אני הרי מת!!!!
על מה אתה מדבר לעזזל ?!
אני לא אשם שהאדם כלכך מטומטם שתיעוד לא מספיק לו והוא צריך לעשות חלקות שלמות על כדור הארץ כדי לזכור אנשים.
מצבה אפשר לשים גם בלי קבר!
הקרובים שלי יכולים לתת לי כבוד בראש שלהם, לעלות אין לי צורך שיעלו, אני הרי מת!!!!
|
|
הטקס הדתי לא מתחייב - אפשר לעשות קבורה ואזכרה ללא תפילות ותשבחות לבורא עולם.
עולים לקבר מדי שנה, אומרים כמה מילים על מנת לנציח את פועלו ולהתייחד עם זיכרו.
נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 29-03-2011 בשעה 18:25.
אני אתאיסט.
אם אני לא מאמין בשום כוח עליון, למה אמור להיות אכפת לי איפה קוברים אותי ובאילו תנאים או מצוות?
..Everyone Loves You When You're Dead..
אתה אשכרה רוצה לשרוף את הגופה שלי או לתת אותה למאכל לחיות...
אז אתה מרושע.
קוברים אותי בבית העלמין האזורי...מה אני יכול להגיד לך...
יש טקס,אם אתה בן אדם מכובד(לא בהכרח ראש ממשלה,אדם שמכבדים אותו ואוהבים אותו)
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
וואי כולה גופה רבאק, לאדע מה איתכם אבל אותי לא מעניין מה יעשו עם הגופה שלי מצידי שישרפו אותה או יזרקו אותה לכלבים גם ככה אני מת. X__X
אפשר לעשות טקס לרשימיות, לאתאיט לא אכפת הוא הרי מת.
הייתי רוצה קבורה.
כבוד בסיסי לזכר שיישאר ממני.
אה כן, ואם אני אהיה מפורסם, שלא ירשמו "מת הנשיא אריסטו", או "אריסטו, האדם שעשה X וY, מת בגיל Z"
כי אז בעצם זוכרים את מה שעשית, ולא את מי שהיית.
אה כן, יש מנהג לשרוף את הגופה ולהשאיר את האפר בתוך כד. זה גם היה יותר בעבר, אבל סימל כבוד.
אבל אני רוצה קבורה, כדי שיוכלו להשתמש בגוף שלי לתרימת איברים.
קבורה לא קשורה לאמונה בכלל, זה שלכל דת יש מסורת כלשהי על איך קוברים מת, לא אומר שבלי אותה הדת לא קוברים מישהו. ולמה? כי אף אחד לא רוצה שיתיחסו לגופה שלו כמו זבל, אז מה אם הוא מת? העולם נשאר קיים, והכבוד של אותו אדם נשאר קיים, צריך לשמור על כבודו בעולם. ולכן מתייחסים לגופה כאל משהו מכובד.