|
|
וואו.... מוזרים![]()
מחפש חתימה
שגיא - AtlaNTiS ברוב משחקי הרשת, בעיקר דפדפן
אוח, אריסטו, אתה יוד שאני לא אוהב את הילדים.
" זה היה לילה קריר, אני וחברי אריסטו הסתננו לשדה הקרב, השעה חמש לפנות בוקר, השקט שלפני המלחמה קראו לזה.
אריסטו נרדם על המשמר והתחיל לנחור כרגיל בעטתי לו בתחת(מי שרואה שנות 70 מבין מאיפה זה הגיע לרד), האמריקאים צעדו עם ראש מורם, עם טנקים, מטוסים משמיים, והרבה חיילי רגלי, מול הויאטנמים שבתחילת המלחמה היו עם טנק וחצי(הטעות שלי ושל אריסטו, עזבו סיפור אחר)ומטוס קרב אחד ופחות מאלף חיילים(אז עוד היו אנשים נדיבים שבהמשך תרמו להם חיילים ועזרה),לבשו את המדים המתחזים של אמריקה וצעדנו עם כולם, והתחלנו להכנס יותר ויותר פנימה, החיילים עצרו, והבנו שזה הרגע, פצחנו בריצה, השארנו רימונים בכל מקום, כל חיילי היבשה מתו, הטנקים עשו פיצוצים גדולים שעדיין יש בגללם מכתשים, אבל הסיפור לא נגמר, התגיברות הייתה קטנה יותר אך חזקה, ומשם ויטנאם יכלה להתמודד לבד, המשכנו לביקתת הפיקוד האמריקאית, הורדנו מרחוק את הומרים עם הסנייפרים, נכנסו, החלפנהו לאקדח יד קטן והרגנו אותם, הויאטנמים חיסלו את כל מי שנשאר, ועדיין אמריקה לא מודה בהפסד"
וזה הוא סיפור ויאטנם.
מספיק?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
טוב חמודים חזרתי..
לא מספיק קרוב.
תתקרבי יותר.
עם שתי תמונות של אנשים זקנים, ואיך שאני מנסח את ההודעות שלי, אני בטח נשמע כמו איזה סוטה בן 72...
נערך לאחרונה על ידי Aristokrates; 24-04-2011 בשעה 03:00.
אריסטו, מה אתה? מי אתה?
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !