התחלתי להתאמן בשנה שעברה והתמכרתי הייתי רץ הרבה וגם התאמנתי במשקולות במכון של הבית ספר והשתתפתי גם בשיעורים לאונות לחימה ונתתי שם ת'נשמה ובאמת השתפרתי. אבל בגלל שהגוף שלי לא היה רגיל לריצות שהייתי רץ הרבה אז היה לי שבר מאמץ וכל פעם שרציתי לרוץ כאב לי אז הפסקתי ובקבות זה גם במשקולות התחלתי לזלזל. באותו זמן קראתי באינטרנט על אימון המסה וגם על תזונה וידעתי הרבה דברים על הנושא. אחרי שהרגל שלי החלימה המוטיבציה שלי ירדה הכל הזמן כל יום הייתי אומר ממחר אני מתאמן.. וגם אם התאמנתי זה היה חפיף כשהגיע החופש הגדול לא התאמנתי בכלל ושחזרתי מבית ספר חלק לא זיהו אותי בהתחלה, גם המאמן שלי הופתע לרע. הייתי גם קצת שחיף כי באותו זמן התחלתי לקחת רטלין ובכלל לא היה לי תאבון. אחרי חצי שנה בבית ספר שהייתי מתאמן פעם 1 בשבוע גג פעמיים וגם לא היית מתאמן על כל הגוף החלתי שאני רוצה לעשות אימון מסה והמוטיבציה שלי עלתהאבל גם זה החזיק רק לאיזה חודש. ועכשיו אני כל היום חושב שאני הולך להתאמן שיגמר בית הספר ושאני הולך להתאמן אני מתחיל עושה איזה 3 סטים ומחליט שאין לי כוח וממחר אני אתאמן! יש פעמים שאני עושה אימון מלא אבל אני יודע שא אני אמשיך איך שאני עכשיו אני לא אתקדם לשום מקום.. נמאס לי שאני כזה ילד קוקסינלל שלא מצלח שעה אחת להתאמן!11 והחברים שלי שמתאמנים שהייתי הכי סוס שם מכולם מתחילים כבר לגדול (בשריר) כבר מעליי ופה זה גם האגו!!
!1 כבר אין לי כוח לזה וזה עוששה אותי בדיכאון ואחרי כל הציוד שקניתי במשך השנתיים האלה אני לא יכול לפרוש ועוד מעט מגיע החופש ואני מפחד שאני לא אתאמן גם פה ואני ארד בשרירים עוד פעם ויצא שבמשך שנתיים שלמות לא יצא כלום!!1
פעם אני אהבתי להתאמן. והיום אני עושה אין לי כוח אבל מה לעשות קדימה! איך אני יכול לאהוב ת'אימונים כמו שאהבתי אותם פעם. יש לי חבר שמתחיל בכושר והוא דיבר איתי על זה והוא אומר לי אחח איך אני אוהב ת'תרגיל הזה ואיך אני אוהב את התרגיל הזה.. ואז הבנתי למה אני לא מצליח לשמור על כושר לאורך זמן כי אני כבר לא אוהב להתאמן כו פעם ואני לא מבין איך נהיתי כזה 1עצלן!!!!! אני כזה מפגר בעקבות זה כמה שזה נשמ לכם אולי מצחיק חשבתי להתאבד בבקשה תעזרו לי כי כל היום אני חושב ל זה וברגע האמת אני נכנע1! איך לגדל ת'מוטיבציה שלי ולהצליח?????????!!!!!!!!!!!!!
תודה לעוזרים![]()

אבל גם זה החזיק רק לאיזה חודש. ועכשיו אני כל היום חושב שאני הולך להתאמן שיגמר בית הספר ושאני הולך להתאמן אני מתחיל עושה איזה 3 סטים ומחליט שאין לי כוח וממחר אני אתאמן! יש פעמים שאני עושה אימון מלא אבל אני יודע שא אני אמשיך איך שאני עכשיו אני לא אתקדם לשום מקום.. נמאס לי שאני כזה ילד קוקסינלל שלא מצלח שעה אחת להתאמן!11 והחברים שלי שמתאמנים שהייתי הכי סוס שם מכולם מתחילים כבר לגדול (בשריר) כבר מעליי ופה זה גם האגו!!
ציטוט ההודעה