קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] צריך זריקה מוטיבציה, עידוד, שקר כלשהו דומה | 15 ..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 18-04-2009, 22:32
  2. [טניס]"הבנות עם מוטיבציה, רק שהכל יתחבר"
    על ידי MartiNi בפורום ספורט כללי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-02-2009, 13:52
  3. עזרה| אין מוטיבציה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 00:09
  4. [מאמר] המחשבה כגורם עזר - מוטיבציה
    על ידי Wade5 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 03:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מוטיבציה

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל מוטיבציה

התחלתי להתאמן בשנה שעברה והתמכרתי הייתי רץ הרבה וגם התאמנתי במשקולות במכון של הבית ספר והשתתפתי גם בשיעורים לאונות לחימה ונתתי שם ת'נשמה ובאמת השתפרתי. אבל בגלל שהגוף שלי לא היה רגיל לריצות שהייתי רץ הרבה אז היה לי שבר מאמץ וכל פעם שרציתי לרוץ כאב לי אז הפסקתי ובקבות זה גם במשקולות התחלתי לזלזל. באותו זמן קראתי באינטרנט על אימון המסה וגם על תזונה וידעתי הרבה דברים על הנושא. אחרי שהרגל שלי החלימה המוטיבציה שלי ירדה הכל הזמן כל יום הייתי אומר ממחר אני מתאמן.. וגם אם התאמנתי זה היה חפיף כשהגיע החופש הגדול לא התאמנתי בכלל ושחזרתי מבית ספר חלק לא זיהו אותי בהתחלה, גם המאמן שלי הופתע לרע. הייתי גם קצת שחיף כי באותו זמן התחלתי לקחת רטלין ובכלל לא היה לי תאבון. אחרי חצי שנה בבית ספר שהייתי מתאמן פעם 1 בשבוע גג פעמיים וגם לא היית מתאמן על כל הגוף החלתי שאני רוצה לעשות אימון מסה והמוטיבציה שלי עלתה אבל גם זה החזיק רק לאיזה חודש. ועכשיו אני כל היום חושב שאני הולך להתאמן שיגמר בית הספר ושאני הולך להתאמן אני מתחיל עושה איזה 3 סטים ומחליט שאין לי כוח וממחר אני אתאמן! יש פעמים שאני עושה אימון מלא אבל אני יודע שא אני אמשיך איך שאני עכשיו אני לא אתקדם לשום מקום.. נמאס לי שאני כזה ילד קוקסינלל שלא מצלח שעה אחת להתאמן!11 והחברים שלי שמתאמנים שהייתי הכי סוס שם מכולם מתחילים כבר לגדול (בשריר) כבר מעליי ופה זה גם האגו!!
    !1 כבר אין לי כוח לזה וזה עוששה אותי בדיכאון ואחרי כל הציוד שקניתי במשך השנתיים האלה אני לא יכול לפרוש ועוד מעט מגיע החופש ואני מפחד שאני לא אתאמן גם פה ואני ארד בשרירים עוד פעם ויצא שבמשך שנתיים שלמות לא יצא כלום!!1
    פעם אני אהבתי להתאמן. והיום אני עושה אין לי כוח אבל מה לעשות קדימה! איך אני יכול לאהוב ת'אימונים כמו שאהבתי אותם פעם. יש לי חבר שמתחיל בכושר והוא דיבר איתי על זה והוא אומר לי אחח איך אני אוהב ת'תרגיל הזה ואיך אני אוהב את התרגיל הזה.. ואז הבנתי למה אני לא מצליח לשמור על כושר לאורך זמן כי אני כבר לא אוהב להתאמן כו פעם ואני לא מבין איך נהיתי כזה 1עצלן!!!!! אני כזה מפגר בעקבות זה כמה שזה נשמ לכם אולי מצחיק חשבתי להתאבד בבקשה תעזרו לי כי כל היום אני חושב ל זה וברגע האמת אני נכנע1! איך לגדל ת'מוטיבציה שלי ולהצליח?????????!!!!!!!!!!!!!

תודה לעוזרים
    נערך לאחרונה על ידי gilad21212; 11-05-2011 בשעה 14:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

דבר ראשון אחי אתה צריך באמת רצון חזק כדי להתאמן ולהצליח באימון כי כמו שאמרתה שאתה מתאמן חפיף באמת לא יביא אותך לשום
    הישגים.
    ואם תתחיל להתאמן משהוא כמו שבוע בלי העצלנות אתה תבין שלאת אתה משתפר ותתחיל לאהוב את ההרגשה וגם להתמכר אליה (זה מה שהיה אצלי אני הייתי די שמן ואז התחלתי להתאמן פיתחתי שרירים והרזתי אבל זה לא משנה עכשיו)והצעה שלי שעזרה לי גם תתאמן עם
    וזיקה שאתה ממש אוהב לשמוע שיתן לך קצב ויעניין אותך בזמן האימון שלא תשתעמם.
    ובחופש הגדול זה אחד הזמנים אחי טובים להתאמן בהם כי אין לך שום לימודים ואתה חופשי במשך היום.
    KOBE BRYENT THE BLACK MAMBA

N . B . A .

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי venar צפיה בהודעה
    דבר ראשון אחי אתה צריך באמת רצון חזק כדי להתאמן ולהצליח באימון כי כמו שאמרתה שאתה מתאמן חפיף באמת לא יביא אותך לשום
    הישגים.
    ואם תתחיל להתאמן משהוא כמו שבוע בלי העצלנות אתה תבין שלאת אתה משתפר ותתחיל לאהוב את ההרגשה וגם להתמכר אליה (זה מה שהיה אצלי אני הייתי די שמן ואז התחלתי להתאמן פיתחתי שרירים והרזתי אבל זה לא משנה עכשיו)והצעה שלי שעזרה לי גם תתאמן עם
    וזיקה שאתה ממש אוהב לשמוע שיתן לך קצב ויעניין אותך בזמן האימון שלא תשתעמם.
    ובחופש הגדול זה אחד הזמנים אחי טובים להתאמן בהם כי אין לך שום לימודים ואתה חופשי במשך היום.
    נכון אבל אני מכור קצת (כמו כמעט כולם) למחשב ושאני קם בבוקר אני לא ישר ילך להתאמן אני אהיה קצת במחשב ואז אחרי זה לא יהיה לי כוח ללכת להתאמן אני חייב למצוא דרך להגמל מהדבר הזה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אני תמיד מתאמן בסביבות השעה שש בערב זו השעה הכי נוחה בשבילי תנסה גם
    ואתה חייב להכריח את עצמך.

N . B . A .

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי venar צפיה בהודעה
    אני תמיד מתאמן בסביבות השעה שש בערב זו השעה הכי נוחה בשבילי תנסה גם
    ואתה חייב להכריח את עצמך.
    אני מנסה זה ממש קשה רק לפעמים אני מצליח ואם אני לא מתאן אחרי שהלכתי להתאמן וויתרתי אני כל היום בבאסה כזה.. כמו היום

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אחי אתה עדיין לוקח רטלין ? כי אם כן זאת כל הבעיה של הדיכאון והבאסה תנסה לא לקחת ותראה איך הולך לך.

N . B . A .

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

לתפוס תצמך בידיים נקודה.
    + תרשום YOUTUBE - Versus momentom promo (דרושה אנגלית + + כדי להבין את זה) ותשמע את זה שאתה במכון או משו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,144 | הודעות: 8,200,737 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect