|
|
כנ"ל אני לא הולך לתרגם כרגע יש עלי המון עומס.
אולי בהמשך, חוץ מזה שאני לא תומך בלתרגם.
עם כבר להוציא את התכלס מהספר.
אם כבר עושים משהו כזה הרבה יותר יעיל לא לקחת ספרים אלא לקחת נושאים חשובים! ! ואותם לתרגם/להכין משהו מסודר.
מתן יש 96 עמודים בהורדה שהבאת, איך זה מסתדר?
.Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here
אנחנו מדברים פה על תרגום ספר,לא יצירת ספר משלנו...
ובאמת הספרים ארוכים מידי לפי דעתי,אפשר בקלות לעשות סיכום של 20% מתוך הספר (כשאתה קורא ספר אתה תראה את אותם עקרונות חוזרים שוב ושוב,חזרה על הרבה מילים,על הרבה רעיונות ובכללי כמעט על הכול,בשביל שהרעיון ייתפס הרבה יותר טוב,אבל באמת שאפשר לקצר בהמון ולקבל תוצאה דומה,גם למי יש כוח לקרוא עכשיו 10 ספרים (גם אם בעברית) על פיתוי ? אנחנו רוצים את הטכלס, לא ?![]()
נערך לאחרונה על ידי snopkin; 17-05-2011 בשעה 09:18.
בדיוק! מצידי שיהיה ספר של 50 עמודים שבאמת מדבר תכלס ומסכם את כל הדברים החשובים ולא שוב a1 a2 חרטא 3 אלא ילמד אותך איך לעבוד עם sp או עם מטה גיים ככה שהכל ילך חלק במקום שיחפור לך על לחפש סימני עיניין וחוסר עיניין הוא ילמד אותך שכל עוד היא לא הלכה הכל פתוח ואפילו יש לך סיכוי טוב.
אתה יכול לקרוא לזה ליצור ספר אולי זה נכון, אני פשוט מדבר על לקחת נושאים חשובים ומי שמבין בהם ורוצה לתרום יכין חלק מזה ככה שיצא מידע איכותי ולא הזבל שמסתובב בכל חור כמו נאגים.
וסוף סוף יהיה משהו שמדבר תכלס ולא 90% זבל ובזבוז זמן.
כרגע הספר הכי תכלס שקיים הוא של 60.
לתרגם סתם ספרים זה יהיה בזבוז זמן.
אני כרגע בעומס אז אני לא אוכל להשתתף בפרוייקט כזה אבל אם עושים משהו בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 17-05-2011 בשעה 12:39.
אז איך אתם רוצים לעשות את זה בדיוק ?
בכול מקרה נצטרך להתבסס על משהו XD
לדעתי נתרגם את הכל, אם נרצה נעשה אחר כך סיכום של דברים חשובים.
חחחחחחחחח דברו איתי שמשהו יוצא לפועל בקיצור
אח שלי תגיד אם להתחיל לתרגם לא לתרגם מה ניהיה
אני חשוב שנתחיל לתרגם ואת הדברים החשובים פשוט נוציא אחר כך ונסכם את זה לפחות עמודים![]()
אז יאללה להתחיל לתרגם מי שיסים שישלח לי XD
ותנסו להבין עוד אנשים בשביל התרגום הספר
סבבה, דבר עם מרטיני שיסדר לנו פורום.
סנופקין בא לך לדבר עם המנהל הראשי שיסדר פורום? זה יהיה הרבה יותר רציני ככה ונוכל לקדם עניינים...
דיברתי איתו כבר הוא אמר שהוא מסכים לפתוח את הפורום ואני צריך לתת לו רשימה של חברים בקבוצה
וסנופקין מה שאת רוצה שנעשה את זה נוציא את החומר הכי טוב בנושא מסוים ונתחיל לתרגם אותו , אני אישית חושב שזה יותר מידי עבודה XD