אוקי תודה כבר קיבלת את התשובה שלי![]()
|
|
יבנו לך את הכושר בהדרגה.
מתחילים מאפס ומשתפרים .. ישלי חברים במחלקה שלא היו מסיימים
בראור עזוב שלא נדבר על תוצאה.. ובסוף אימון מתקדם הביאו תוצאות יפות של בסביבות 7:20.
יכול להיות שהסרגל יהיה לך קשה .. אל תשקיע , תתאמץ אל תוותר לעצמך במדסים
ויהיה לך יופי של כושר ..
כמה עוד נוב' 10?!
כה אחי ..
אבל אתה חייב להשקיע בשביל זה .. הרצון הטוב לא יכניס אותך לכושר
אנלא אומר שתחזור הביתה ותעשה מדסים
אבל תשקיע במדסים בבסיס , במסעות אל תוותר לעצמך , תאכל תקדרים בחיוך עד כמה שאפשר.
כמה עוד נוב' 10?!
פלס"ר זה פלוגה.
מעבר גיבוש וקבלה לא אומר שמישהו מתקבל לפלס"ר (פלוגת סיור) אלא לגדס"ר (גדוד סיור) שמורכב ממספר פלוגות ביניהם הפלס"ר, החה"ן, והעורב ובנוסף גם הפלחי"ק.
אילו תנאים יותר טובים בגדס"ר מאשר בפלוגה? (התכוונת לגדודים כנראה).
זה שחייל ל"א(לפני אחרון)/מ"א (מחזור אחרון) והוא עדיין שוטף כלים ועושה תורניות כמו חייל טרי טרי זה נחשב יותר טוב?
וכן יצא לי בתור חייל טרי/צעיר מאוד לשטוף כלים ביחד עם חייל שהיה חודשיים לפני שחרור (מ"א).
הפז"מ = נפלאות הגדוד.
קאדר כמו שאמרו "קליטה דרך רגליים" או תיזוז/טירטור מה שבא לך.
קיצור האשכול מזה יצא משליטה...
אני לא מבין איך אתם מגיעים לנושאים האלה..
שאלתי שאלה, מה הדעה שלכם או שתסבירו לי מהנסיון שלכם האישי שלכם..
אוג' 11 , גבעתי , רתם .
לא נראה לי, הוא פשוט ראה שהבחור כתב "תתרגל לאכול את הקדרים", אז הוא חשב שיש מאכל כזה.
נערך לאחרונה על ידי OzzY; 09-07-2011 בשעה 15:40.
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 09-07-2011 בשעה 17:00.
One Shot - One Kill
אוקיי, אני לא נכנס לאם היה דרוש או לא(יסכימו איתי פה כמה אנשים שכן היה דרוש אבל ניחא) זורם איתך.
אילו תנאים יש לפלס"ר שאין לעורב ולחה"ן?? או אילו תנאים יש להם במשותף ולפלס"ר יש אותם יותר?
בקיצור תסביר בידיוק על מה אתה מדבר כי אני מריח BS..
אבל עכשיו אתה סותר את עצמך..
לפי מה שכתבת פה בציטוט לפלס"ר התנאים הכי טובים, יותר טובים מהעורב והחה"ן.כשאני אומר פלוגה אני לא מתכוון לשום גדוד,
אני מתכוון לכל פלוגה שהיא לא פלוגת סיור.
כשאני שואל אותך אילו תנאים יותר טובים לפלס"ר מאשר לחה"ן והעורב אתה עונה לי שלפלס"ר יש יותר הקצאות מהגדודים.
תחליט על מה אתה מדבר ואז תדבר כי עשית פה סלט.
ד"א
אני בא מהגדודים ואני לא מבין מה כ"כ רע בהם..
ועוד הפעם (בפעם המיליון כבר) ניכר להבין ממה שאתה כותב שגדודים זה זבל והפלס"ר שאתה כ"כ סוגד לו זה מינימום יחידת חיסול באיראן.
רד מהעץ ומהלוקשים שאתה שומע על הילולי הפלס"ר (למה דווקא פלס"ר? ולא חה"ן) ותשפוט בעצמך מהניסיון שלך- כאשר יהיה לך.