נכתב במקור על ידי Aviv.E 200 ... אני כאן אתם יכולים לחזור להלל אותי .. נכתב במקור על ידי Aviv.E משחק טוב של ארגנטינה איזה בעיטה של טבס נכתב במקור על ידי Aviv.E בראבק !!! נכתב במקור על ידי Aviv.E מה עושים ? נכתב במקור על ידי Aviv.E לא מספימים ? כן ... נכתב במקור על ידי Aviv.E בעזרת השם בלי נדר לילה טוב נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללללללללללללללללללללה נכתב במקור על ידי Aviv.E יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ש ארגנטינה הודחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכתב במקור על ידי Aviv.E שמעו אני מאושר !! אתה לא אוהב בכלל את צ'ילה ? נכתב במקור על ידי Aviv.E מי בגמר ? אורוגואי ו.. .? נכתב במקור על ידי Aviv.E היא לא עפה כבר ? היה עכשיו רבע או חצי ? נכתב במקור על ידי Aviv.E לא משנה יאללה אורוגואי נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחח יש לך 17171 נכתב במקור על ידי Aviv.E כבר לא נכתב במקור על ידי Aviv.E אתה מצטט את עצמך ? נכתב במקור על ידי Aviv.E אני קם ב7 יאללה ליליה טוב אחי נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח תהנה כמה שאתה יכול ! אתה חופשי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכתב במקור על ידי Aviv.E חס וחלילה .. לילה טוב עכשיו ברצינות ! נכתב במקור על ידי Aviv.E אני אהיה אחרון !!!! נכתב במקור על ידי Aviv.E אבל אתה יודע שאני אנצח ... נכתב במקור על ידי Aviv.E אז למה לך להתעייף ולהישאר ער סתם נכתב במקור על ידי Aviv.E אז לא ישנים !? נכתב במקור על ידי Aviv.E אני .! נכתב במקור על ידי Aviv.E אני !!!!!!!!!!!!!!! נכתב במקור על ידי Aviv.E שזה בשפה עממית ? נכתב במקור על ידי Aviv.E חבל עלייך נכתב במקור על ידי Aviv.E מנסים לעשות היום 9K נכתב במקור על ידי Aviv.E אתה עוזר ? נכתב במקור על ידי Aviv.E מה 32 ? נכתב במקור על ידי Aviv.E ואז מקבלים פרס נכתב במקור על ידי Aviv.E לעעעעע .... נכתב במקור על ידי Aviv.E אז אתה עוזר או לא ?~ נכתב במקור על ידי Aviv.E VD ? נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה מגיעים ל 9 ! נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד 160 !!! בראבק ! נכתב במקור על ידי Aviv.E 12-1 ... נכתב במקור על ידי Aviv.E זהו נפלתם !? נכתב במקור על ידי Aviv.E ואיך אתה מרגיש עם זה ? מה הצלצול שלך בפלאפון ? נכתב במקור על ידי Aviv.E למה לא קראת לי ?! נכתב במקור על ידי Aviv.E קיצר נהנת ... אני היום ראיתי את הפטמה של חבר שלי זה גם משהו נכתב במקור על ידי Aviv.E היו שיכורים או צלולים ? נכתב במקור על ידי Aviv.E צודק .. נכתב במקור על ידי Aviv.E סיפרת כבר אתה ממחזר סיפורים יוני מה נסגר איתך ? נכתב במקור על ידי Aviv.E רק בגללש אתה אוהד רומא אני אגיד אינטר ,,, יאלללללללללללללללללללללללללללה ! נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לך ואני אנצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סעמק אין לי כוח מחר !!! נכתב במקור על ידי Aviv.E חכה חכה !!! לא יודע כמה עשיתי אני ... איך אפשר סופרים ? נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיזה אהבל יצאתי עלק איך אפשר סופרים !!!! התכוונתי איך יודעים כמה עשיתי אם אני לא ידוע כמה היה לי מקודם ?! נכתב במקור על ידי Aviv.E לא נורמלי אתה !!!!!! נכתב במקור על ידי Aviv.E אני מחזיק ממך נכתב במקור על ידי Aviv.E כוס אמא של הפייסבוק נהייתי מכור !!!!!! נכתב במקור על ידי Aviv.E בבקשה מחזיק מפתחות אני לא משחק שם יאללה גם אתה ! נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללה תוקפים !? ,אני חייב לפחות עוד 100 היום נכתב במקור על ידי Aviv.E למה שלא תשלח להם גם פרטית עם זה !!! נכתב במקור על ידי Aviv.E מי נשאר ?! נכתב במקור על ידי Aviv.E אני לבד ?1 נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללה תהיה משת"פ נכתב במקור על ידי Aviv.E יאלללללה עושיפ ספאם טהור @ אני חייב 100 ! מעכשיו ! נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד 10 יום אני לא פות ! נכתב במקור על ידי Aviv.E פה* נכתב במקור על ידי Aviv.E יאללללה בראבק !!!!!! נכתב במקור על ידי Aviv.E עוד 96 @!!!!@!#!@#!@#!2 נכתב במקור על ידי Aviv.E הידעתם שיש חיה השם עצלן ! ? עליי שלא תגידו שאין לך חיה בארץ עיר באות ע' נכתב במקור על ידי Aviv.E חחחחחחחחח אריאל אני רואה נכנסת לעניין יפה מאוד נכתב במקור על ידי Aviv.E הידעתם שקישוא זה ירק בשם קישוא ? נכתב במקור על ידי Aviv.E גם סון גוקו בתור אישיות זה בסדר נכון ? נכתב במקור על ידי Aviv.E שאלתי נכון!?!?!?!? סתם שיעמם לי
Erik Lamela 8
וווווווווווואי אקסודיה איזה טובה היא הייתה !
נכתב במקור על ידי Aviv.E וואי איך בא לי להיות בתקופה של יוגי הו גם לי!!!!!!!!!
נכתב במקור על ידי Aviv.E וואי איך בא לי להיות בתקופה של יוגי הו ם_ם בחיים לא הייתי רואה יוגי הו הייתי חורש על דראגון בול זי חחחחח
נכתב במקור על ידי אריאל. טוב זה נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רשמתי גוגו במקום קוגו זה גוקו יאהבל ! נכתב במקור על ידי Mr. Horror סתם שיעמם לי לללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאא
נכתב במקור על ידי Aviv.E וווווווווווואי אקסודיה איזה טובה היא הייתה ! הזונה הזאת עם ה5 חלקים? כוס אמא שלה אני אהבתי את הדרקון עם ה3 ראשים שהיו משלבים עם ה3 דרקונים שהיה לזה עם הבלורית של הערבים xD
נכתב במקור על ידי אריאל. ם_ם בחיים לא הייתי רואה יוגי הו הייתי חורש על דראגון בול זי חחחחח יש לך ילדות עשוקה
נכתב במקור על ידי Mr. Horror הזונה הזאת עם ה5 חלקים? כוס אמא שלה אני אהבתי את הדרקון עם ה3 ראשים שהיו משלבים עם ה3 דרקונים שהיה לזה עם הבלורית של הערבים xD כחול העין מוחעחעחעחעחע
גוקו גוגו שמוקו שמוליק טוליק פופיק טוקי
להלהלנד
נכתב במקור על ידי אריאל. גוקו גוגו שמוקו שמוליק טוליק פופיק טוקי דבר יפה על גוקו הוא המנטור שלי אני שואב ממנו השראה הוא נתן לי פרספקטיבה אחרת וטובה יותר לחיים
נכתב במקור על ידי אריאל. להלהלנד שמעתי להלהלהלההנד זה של גייז
נכתב במקור על ידי Mr. Horror הזונה הזאת עם ה5 חלקים? כוס אמא שלה אני אהבתי את הדרקון עם ה3 ראשים שהיו משלבים עם ה3 דרקונים שהיה לזה עם הבלורית של הערבים xD אני אהבתי יותר את הקוסם האפל ...
נווו מה הלכתם !?
נכתב במקור על ידי Aviv.E דבר יפה על גוקו הוא המנטור שלי אני שואב ממנו השראה הוא נתן לי פרספקטיבה אחרת וטובה יותר לחיים מצטער אדון אביב E גם אני רוצה פרספקטיבה טובה לחיים
חוקי הפורום