קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] 2 נושאים שונים, צריך ייעוץ קטן (14)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-09-2011, 11:35
  2. [יעוץ] משחקת משחקים ? או שבאמת לא מעוניינת ? צריך ייעוץ קטן.. (15)
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-07-2011, 00:53
  3. [יעוץ] אני לא מבין למה אבל בזמן האחרון התחילו איתי כמה בנות - בקיצור צריך ייעוץ קטן..
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-07-2011, 20:32
  4. יש לי בעיה\צריך ייעוץ לגבי העישון
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 19:56
  5. [צריך ייעוץ] גלריית לינקים מה אתם חושבים..??
    על ידי CrazyPopo בפורום דיבורים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 21:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

משחקת משחקים ? או שבאמת לא מעוניינת ? צריך ייעוץ קטן..

ברירת מחדל משחקת משחקים ? או שבאמת לא מעוניינת ? צריך ייעוץ קטן..

אהלן אנשים אני בן 15 ואני צריך כאן קצת עזרה במשהו, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, זה פשוט ניראה לי המקום הכי מתאים לפתוח את האשכול הבא, המקסימום שיקרה זה שטעיתי ואתם תעבירו אותו למקום הנכון (:.
    בקיצוררר... זה התחיל ביום האחרון ללימודים, כולם כרגיל כמו כל שנה זורמים לים, נסעתי עם חברים כמה שעות, היה סטבלת, צחוקים, התחלנו עם כמה בנות, קיבלתי מספרי טלפון, וואלה הלך בנזווונה.
    בדרך חזרה באוטובוס חזרתי רק עם חבר אחד, האחרים חזרו לפנינו אנחנו פשוט היינו עסוקים שם בחוף במשהו.
    בקיצור נסענו באוטובוס, באחת התחנות עלו חבורה של 15 בנות בערך בגיל שלנו. [14-15].
    היית שם אחת שלא הפסיקה להתסכל עליי, כל פעם שהיא התסכלה, אני הסתכלתי לה עמוק בעיניים והיא חייכה.
    בקיצור, לא יודע למה לא חשבתי על לגשת אליה באותה שנייה, לקראת סוף התעסקתי קצת בפלאפון והיא ניגשה אליי, שאלה אותי אפשר שנייה להתחבר לפייסבוק מהאייפון שלך ? אמרתי לך בכיף למה לא..
    היא ניכנסה, זה היה מחובר על הפייסבוק שלי כי לא יצאתי, היא הוסיפה אותה דרך הפייסבוק שלי, אחרי זה סתם התחלנו לדבר שאלתי מאיפה היא בת כמה וכל מיני שאלות כאלה בשביל להעביר את הזמן.
    בסוף שכבר באתי לרדת בתחנה שלי ביקשתי את הפלאפון שלה, נתתי לה את שלי ואמרתי לה "שמרי על קשר" וחייכתי.
    יומיים אחר כך שלחתי לה הודעה בפייסבוק של "מה עיניינים?, ממצב מאמי"? וכאלה שטויות.. תכלס מהר מאוד היא התחילה לקרוא לי "חייםשליי", "אהוב שלייי", "אוהבת אותך", "בעליייי" וכל השטויות של הבנות (: אני גם זרמתי עם הקטע... הגענו למצב שקבענו ללכת סתם בכיף כזה ללונה פארק באיזה יום..
    הגיע היום, שאלתי אותה "מה מתי את יוצאת וזה.." היא אמרה שכניראה שהיא לא תבוא כי יש לחברה שלה יומולדת או משהו לא זוכר.
    בזמן הזה היינו מדברים יחסית הרבה באיזה 4 בבוקר, כמו משועממים שיחקנו טאקי ברשת, סתם דיברנו וזה..

חח סליחה על החפירה אני פשוט לא ממש רוצה לפספס קטעים (: אבל עכשיו מגיע הבעיה..

בזמן האחרון [שבוע בערך..] היא מסננת אותי, לא עונה לי, בפייסבוק היא לא מחזירה לי הודעות ואני רואה שהיא מחוברת והכל ומגיבה על תמונות של חברות שלה, ידידים, כותבת סטטוסים וכאלה..
    בקיצור לא יודע מה ניסגר עם הילדה הזאת, כאילו ניראה לי שהיא היית דלוקה עלייי בהתחלה שניפגשנו ואחרי זה ירד לה ממני והיא לא יודעת איך לסנן אותי מהחיים שלה.. בכל מיקרה זה מה שניראלי לא יודע אולי אני טועה, אולי זה סוג של משחק שלה, אולי ואולי ואולי.. אוכל את עצמי בשאלות של "אולי" יום ולילה כי באמת נדלקתי על הילדה הזאת, ולא כי היא נידלקה עליי, אלא כי אני אוהב את האופי שלה, הפעם היחידה שניפגשתי איתה היית באוטובוס אז בדרך חזרה מהים, אבל במשך שבועיים לא היינו מפסיקים לדבר בפלאפון, בפייסבוק ובכל דבר אפשרי.. בקיצור אנשים לא יודע מה לעשות, אם אפשר לקבל קצת טיפים, אולי זה סוג של משחק שלה, או אנערף מה שבנות עושות כבר שיגעו לי ת'ראש, לכו תבינו מה עובר שם בחוטים למעלה (: אם אפשר קצת עזרה, אולי איזו עצה אני מאוד אשמח (;

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

זה שבהתחלה היא הייתה קצת דלוקה עליך זה די ברור
    אבל כנראה שזה חלף לה קצת
    ויכול להיות שאתה מגזים עם ההודעות שלך?? אולי אתה מצי אותה יותר מדי וזה נהיה נדוש needy ואצת קריפי?
    אולי לא, אולי סתם ירד לה ממך קצת
    או שאולי היא נדלקה בהתחלה ואז קלטה שאתה לא מעניין אותה מספיק
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אריאל
    לייקים
    65
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    (-:

אחי זה לא ממש קשור לנושא אבל...
    אתה פתחתה את זה?

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=764767

כי זה ניראה לי ממש דומה שתי הסיפורים..

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    זה שבהתחלה היא הייתה קצת דלוקה עליך זה די ברור
    אבל כנראה שזה חלף לה קצת
    ויכול להיות שאתה מגזים עם ההודעות שלך?? אולי אתה מצי אותה יותר מדי וזה נהיה נדוש needy ואצת קריפי?
    אולי לא, אולי סתם ירד לה ממך קצת
    או שאולי היא נדלקה בהתחלה ואז קלטה שאתה לא מעניין אותה מספיק
    אני לא מגזים, סיפרתי מהתחלה עד הסוף בדיוק מה שקרה.
    בכל מיקרה אנלא יודע אולי באמת ירד לה ממני, אבל איך אני בודק את זה? מה אני אמור לעשות בסיטואציה כזאת ? מה נגיד אתה היית עושה ?

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ariel- צפיה בהודעה
    אחי זה לא ממש קשור לנושא אבל...
    אתה פתחתה את זה?

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=764767

כי זה ניראה לי ממש דומה שתי הסיפורים..
    חח סיפור ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש ממש ממש דומה.. אבל זה לא אני..

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

היתי משאיר אותה חברה בפיסבוק וממשיך הלאה, וכשהיית לי הזדמנות לפגוש אותה בעתיד הייתי עושה את זה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

תגיד לי רגע, אתה חושב שאם היא נמשכה אליך בהתחלה ולא ניגשת אליה, היא התחילה איתך בעצמה(!), ודיברת איתה דברים משעממים תחת על עבודה לימודים, היא הוסיפה אותך בפייס ואתה נשארת נדוש ולא מעניין אבל שאפו! עדיין היא מדברת איתך ואפילו סיכמתם להפגש, ובשום שלב של כל הדבר הזה, אתה לא נתת לה הצדקה למשיכה שהיא חשה כלפיך בהתחלה - היא עדיין תימשך אליך?

היא בטח נבהלה מעצמה על כך שסיכמתם להפגש איזה יום וחשבה "פאק אני בעצם בכלל לא מכירה אותו", ועכשיו היא מסננת אותך, פשוט מאוד כי היא התחרטה, הסוכריה לא נראית מגרה יותר, לא היה לך מה להציע (זאת דעתי האישית), לכן - פעם הבאה, אל תפחד, תשקיע יותר, תלמד איך להיות שונה ולבנות משיכה גדולה יותר, ואולי אז - תוכל לעשות משהו עם בחורה שמוסיפה אותך בעצמה לפייס.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    תגיד לי רגע, אתה חושב שאם היא נמשכה אליך בהתחלה ולא ניגשת אליה, היא התחילה איתך בעצמה(!), ודיברת איתה דברים משעממים תחת על עבודה לימודים, היא הוסיפה אותך בפייס ואתה נשארת נדוש ולא מעניין אבל שאפו! עדיין היא מדברת איתך ואפילו סיכמתם להפגש, ובשום שלב של כל הדבר הזה, אתה לא נתת לה הצדקה למשיכה שהיא חשה כלפיך בהתחלה - היא עדיין תימשך אליך?

היא בטח נבהלה מעצמה על כך שסיכמתם להפגש איזה יום וחשבה "פאק אני בעצם בכלל לא מכירה אותו", ועכשיו היא מסננת אותך, פשוט מאוד כי היא התחרטה, הסוכריה לא נראית מגרה יותר, לא היה לך מה להציע (זאת דעתי האישית), לכן - פעם הבאה, אל תפחד, תשקיע יותר, תלמד איך להיות שונה ולבנות משיכה גדולה יותר, ואולי אז - תוכל לעשות משהו עם בחורה שמוסיפה אותך בעצמה לפייס.
    אתה יכול אולי לתת לי כמה טיפים להמשך ? בשביל שזה לא יקרה לי עוד פעם.. ?

לשעבר 'Like

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect