אזהרה : יצא קצת ארוך
משחק בעיקר לצחוקים, השתדלנו לחשוב על משפטים מצחיקים יותר ולא באמת להתחיל ברצינות, אבל זה לא היה רק לצחוקים , זה היה פצצה ללעבור את הפחד גישה (שקיים עד היום אצלי די חזק)
אז היום אני 2 חברים שלי וחברה של אחד מהם (שהצעתי לה קטעים עם לסביות ושטויות, אבל היא בסוף רק צפתה וצילמה כמה מהדברים), יצאנו לסתם סיבוב בטיילת ויזמתי איזה משחק נחמד בשם "תיגש אליה או תחטוף מכות"
אנחנו הולכים, מצביעים על מטרה (היא לא צריכה להיות קטנה\גדולה מדי וצריכה להיות לפחות חמודה)
ומי שתורו עכשיו, חייב לגשת אליה ולהתחיל איתה (אסור לשאול סתם מה השעה), אחרת הוא מקבל 3X3 כאפות ממש חזקות בצוואור (החוק אומר שאסור לרחם על חברים לטובתם)
ו..זהו. אני וחבר שלי שלו יש חברה ניגשנו לכל המטרות שלנו, 6, ואפילו יותר, אני אחרי פחד גישה נחמד, אבל ההפסד במשחק היה מפחיד יותר...
והחבר השלישי העדיף שנפוצץ לו תצוואר בפעם הראשונה XD
ואחרי זה גם כמה פעמים לא ניגש בטענה שהן מכוערות\קטנות, נתנו לו אזהרה, והוא גם בסוף ניגש כמו גדול לבנות שהצבענו לו עליהן
כמה מהשיחות :
סט של 3, אבל חבר שלי ניגש רק ל1.
-שלום. יש לך 2 בחירות. או לנשק אותי או לתת לי את המספר שלך
-אני נשואה (ומראה את הטבעת)
-אוקי שיהיה לכן ערב טוב
שיחה של חבר שפיצצנו אותו בשלב הראשון (ניגש ל2 כוסיות שישבו, אחרי 3 דקות של הכנות ודרבונים, תותח!)
-תשמעו, אני וחברים שלי משחקים במשחק מפגר..הנה הם שם (אני עושה היי אם היד) אם אני עכשיו לא ניגש אלייך ולא לוקח תמספר שלך אז הם מפוצצים אותי במכות, אז בבקשה, תביאי לי תמספר שלך!
-(לשניהן היה חבר בסוף)
מישהי שאני נגישתי אליה
-היי, את נראית לי ממש מגניבה ואני רוצה את השם והמספר שלך.
-אני לא מכירה אנשים ברחוב .
-לא מכירה אנשים ברחוב?זה קל, בואי אני אלמד אותך, את פשוט באה ניגשת..
-אני בדיוק מחכה לחבר שלי...
-(ובסוף סתם שאלתי תשם שלה וזזתי)
של חבר :
-היי ילדה, חכי (היא כזה קופצת כי הוא בא מאחורה)
-את מכירה את מלון X?
-מה?
-מלון X
-נו?
-רוצה לזרום איתי לשם?
-מה אתה דפוק! (צוחקת, נותנת לו סטירה והולכת)
וניסיתי גם :
-היי מורן, מה המצב?
-אני לא מורן
-אני סתם צוחק, אני רוצה להתחיל איתך..
(לא זרם)
והקטע הכי מצחיק אולי, היה כשחבר אחד בא ניגש למישיה מ2 בנות מדבר איתה על משהו..
אחרי זה אני ניגש, אומר "היי, זה היה חבר שלי, הוא התחיל איתך (מצביע), אני רוצה להתחיל איתך (מצביע על אחרת) והן היו ביישניות רצח כזה וברחו.
ואחרי זה החבר השלישי ניגש וגם מתחיל איתן, קיצור נראה לי עשינו להן תשבוע.
אז נכון, מתוך 6 מטרות 0 מספרים,אבל זה היה ממש כייפי לנסיון, להתגבר מהפחד גישה ולצחוקים (אולי בעיקר)
מספר אחד בסוף כן לקחתי מידידה של אחד החברים שפגשנו ודיברנו איתה קצת.
זהו, היה מלא מלא צחוקים, ממליץ תמשחק הזה לכל מי שעוד לא אומן פיתוי, גם בשביל להיפטר קצת מהפחד גישה, וגם סתם העברת שישי מגניב ומיוחד עם מלא צחוק.
לילה טוב