קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-05-2007, 22:14
  2. [בקשה]המלצה על משחק....
    על ידי idoli בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 20:44
  3. [משחק חדש] רק לפורום הימורים - טורניר סנוקר!
    על ידי Lee Cooper בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:17
  4. [בקשה] משחק אסטרתגיה
    על ידי Edo בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:59
  5. משחק פצצתי מפקד צבאות
    על ידי <<YaRoN>> בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:17
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18

רק לצחוקים, משחק "תיגש אליה או תחטוף מכות"

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ברירת מחדל רק לצחוקים, משחק "תיגש אליה או תחטוף מכות"

אזהרה : יצא קצת ארוך

משחק בעיקר לצחוקים, השתדלנו לחשוב על משפטים מצחיקים יותר ולא באמת להתחיל ברצינות, אבל זה לא היה רק לצחוקים , זה היה פצצה ללעבור את הפחד גישה (שקיים עד היום אצלי די חזק)

אז היום אני 2 חברים שלי וחברה של אחד מהם (שהצעתי לה קטעים עם לסביות ושטויות, אבל היא בסוף רק צפתה וצילמה כמה מהדברים), יצאנו לסתם סיבוב בטיילת ויזמתי איזה משחק נחמד בשם "תיגש אליה או תחטוף מכות"
    אנחנו הולכים, מצביעים על מטרה (היא לא צריכה להיות קטנה\גדולה מדי וצריכה להיות לפחות חמודה)
    ומי שתורו עכשיו, חייב לגשת אליה ולהתחיל איתה (אסור לשאול סתם מה השעה), אחרת הוא מקבל 3X3 כאפות ממש חזקות בצוואור (החוק אומר שאסור לרחם על חברים לטובתם)

ו..זהו. אני וחבר שלי שלו יש חברה ניגשנו לכל המטרות שלנו, 6, ואפילו יותר, אני אחרי פחד גישה נחמד, אבל ההפסד במשחק היה מפחיד יותר...

והחבר השלישי העדיף שנפוצץ לו תצוואר בפעם הראשונה XD
    ואחרי זה גם כמה פעמים לא ניגש בטענה שהן מכוערות\קטנות, נתנו לו אזהרה, והוא גם בסוף ניגש כמו גדול לבנות שהצבענו לו עליהן

כמה מהשיחות :

סט של 3, אבל חבר שלי ניגש רק ל1.
    -שלום. יש לך 2 בחירות. או לנשק אותי או לתת לי את המספר שלך
    -אני נשואה (ומראה את הטבעת)
    -אוקי שיהיה לכן ערב טוב

שיחה של חבר שפיצצנו אותו בשלב הראשון (ניגש ל2 כוסיות שישבו, אחרי 3 דקות של הכנות ודרבונים, תותח!)
    -תשמעו, אני וחברים שלי משחקים במשחק מפגר..הנה הם שם (אני עושה היי אם היד) אם אני עכשיו לא ניגש אלייך ולא לוקח תמספר שלך אז הם מפוצצים אותי במכות, אז בבקשה, תביאי לי תמספר שלך!
    -(לשניהן היה חבר בסוף)

מישהי שאני נגישתי אליה
    -היי, את נראית לי ממש מגניבה ואני רוצה את השם והמספר שלך.
    -אני לא מכירה אנשים ברחוב .
    -לא מכירה אנשים ברחוב?זה קל, בואי אני אלמד אותך, את פשוט באה ניגשת..
    -אני בדיוק מחכה לחבר שלי...
    -(ובסוף סתם שאלתי תשם שלה וזזתי)

של חבר :
    -היי ילדה, חכי (היא כזה קופצת כי הוא בא מאחורה)
    -את מכירה את מלון X?
    -מה?
    -מלון X
    -נו?
    -רוצה לזרום איתי לשם?
    -מה אתה דפוק! (צוחקת, נותנת לו סטירה והולכת)

וניסיתי גם :
    -היי מורן, מה המצב?
    -אני לא מורן
    -אני סתם צוחק, אני רוצה להתחיל איתך..
    (לא זרם)

והקטע הכי מצחיק אולי, היה כשחבר אחד בא ניגש למישיה מ2 בנות מדבר איתה על משהו..
    אחרי זה אני ניגש, אומר "היי, זה היה חבר שלי, הוא התחיל איתך (מצביע), אני רוצה להתחיל איתך (מצביע על אחרת) והן היו ביישניות רצח כזה וברחו.
    ואחרי זה החבר השלישי ניגש וגם מתחיל איתן, קיצור נראה לי עשינו להן תשבוע.

אז נכון, מתוך 6 מטרות 0 מספרים,אבל זה היה ממש כייפי לנסיון, להתגבר מהפחד גישה ולצחוקים (אולי בעיקר)
    מספר אחד בסוף כן לקחתי מידידה של אחד החברים שפגשנו ודיברנו איתה קצת.

זהו, היה מלא מלא צחוקים, ממליץ תמשחק הזה לכל מי שעוד לא אומן פיתוי, גם בשביל להיפטר קצת מהפחד גישה, וגם סתם העברת שישי מגניב ומיוחד עם מלא צחוק.

לילה טוב

ובהזדמנות זו אני רוצה להזמין אנשים מהמרכז 18+ למשחקים כאלה \סארג'ים \ מה שבא לכם עם פיקאפ . כי הבנתי שאנשים בקושי נכנסים לפורום חיפוש ווינגים, מתביישים?
    נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 01-08-2011 בשעה 02:02. סיבה: סוד

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    גם אם ניסת לעשות משו ונכשלת 19 פעמים,זה רק אומר שמצאת 19 דרכים ל-א נכונות לעשות אותו.

נשמע גדול,אני חייב לנסות את זה עם החברים המפגרים שלי
    הדבר שהכי קרע אותי זה שחבר שלי לקח מגבת ושם על הראש כמו הכיסוי של הערביות,שם משקפיים שחורות ויצא לשאול בנות בים כל מיני דברים כמו מה השעה ואיך מגיעים לX וכו[לא פיקאפר, אבל הוא בהחלט מת על שטויות]

תאמת אם עשיתם את הפתיחות בשביל הצחוקים אז סבבה זה נחמד, שאפו על הישירות אבל אם לא... אז בדוק מה איתך בנאדם חחח תגובות כאלה מבנות לא קיבלתי גם בפתיחים הכי מטומטמים שלי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי הפתיחות כאללללהה גרועוותת !
    ממש כאילו אתם מדרבנים את עצמכם לא להצליח עם איך שאתם מציגים את עצמכם והפתיחות שלכם .

ואני יכול לחתום לך שלאף אחת ממי שהתחלת איתן היה חבר , חוץ מזאתי שנשואה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

Iti10
    תקרא בכותרת, כתבתי למה עשינו אותם

roi2314
    ההבדל בנינו שאתה כבר אומן פיתוי מצליח וכו', וגם שאתה לא יודע לקרוא

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Real Men Love Cats צפיה בהודעה
    אזהרה : יצא קצת ארוך

משחק בעיקר לצחוקים, השתדלנו לחשוב על משפטים מצחיקים יותר ולא באמת להתחיל ברצינות, אבל זה לא היה רק לצחוקים , זה היה פצצה ללעבור את הפחד גישה (שקיים עד היום אצלי די חזק)

אז היום אני 2 חברים שלי וחברה של אחד מהם (שהצעתי לה קטעים עם לסביות ושטויות, אבל היא בסוף רק צפתה וצילמה כמה מהדברים), יצאנו לסתם סיבוב בטיילת ויזמתי איזה משחק נחמד בשם "תיגש אליה או תחטוף מכות"
    אנחנו הולכים, מצביעים על מטרה (היא לא צריכה להיות קטנה\גדולה מדי וצריכה להיות לפחות חמודה)
    ומי שתורו עכשיו, חייב לגשת אליה ולהתחיל איתה (אסור לשאול סתם מה השעה), אחרת הוא מקבל 3X3 כאפות ממש חזקות בצוואור (החוק אומר שאסור לרחם על חברים לטובתם)

ו..זהו. אני וחבר שלי שלו יש חברה ניגשנו לכל המטרות שלנו, 6, ואפילו יותר, אני אחרי פחד גישה נחמד, אבל ההפסד במשחק היה מפחיד יותר...

והחבר השלישי העדיף שנפוצץ לו תצוואר בפעם הראשונה XD
    ואחרי זה גם כמה פעמים לא ניגש בטענה שהן מכוערות\קטנות, נתנו לו אזהרה, והוא גם בסוף ניגש כמו גדול לבנות שהצבענו לו עליהן

כמה מהשיחות :

סט של 3, אבל חבר שלי ניגש רק ל1.
    -שלום. יש לך 2 בחירות. או לנשק אותי או לתת לי את המספר שלך
    -אני נשואה (ומראה את הטבעת)
    -אוקי שיהיה לכן ערב טוב

שיחה של חבר שפיצצנו אותו בשלב הראשון (ניגש ל2 כוסיות שישבו, אחרי 3 דקות של הכנות ודרבונים, תותח!)
    -תשמעו, אני וחברים שלי משחקים במשחק מפגר..הנה הם שם (אני עושה היי אם היד) אם אני עכשיו לא ניגש אלייך ולא לוקח תמספר שלך אז הם מפוצצים אותי במכות, אז בבקשה, תביאי לי תמספר שלך!
    -(לשניהן היה חבר בסוף)

מישהי שאני נגישתי אליה
    -היי, את נראית לי ממש מגניבה ואני רוצה את השם והמספר שלך.
    -אני לא מכירה אנשים ברחוב .
    -לא מכירה אנשים ברחוב?זה קל, בואי אני אלמד אותך, את פשוט באה ניגשת..
    -אני בדיוק מחכה לחבר שלי...
    -(ובסוף סתם שאלתי תשם שלה וזזתי)

של חבר :
    -היי ילדה, חכי (היא כזה קופצת כי הוא בא מאחורה)
    -את מכירה את מלון X?
    -מה?
    -מלון X
    -נו?
    -רוצה לזרום איתי לשם?
    -מה אתה דפוק! (צוחקת, נותנת לו סטירה והולכת)

וניסיתי גם :
    -היי מורן, מה המצב?
    -אני לא מורן
    -אני סתם צוחק, אני רוצה להתחיל איתך..
    (לא זרם)

והקטע הכי מצחיק אולי, היה כשחבר אחד בא ניגש למישיה מ2 בנות מדבר איתה על משהו..
    אחרי זה אני ניגש, אומר "היי, זה היה חבר שלי, הוא התחיל איתך (מצביע), אני רוצה להתחיל איתך (מצביע על אחרת) והן היו ביישניות רצח כזה וברחו.
    ואחרי זה החבר השלישי ניגש וגם מתחיל איתן, קיצור נראה לי עשינו להן תשבוע.

אז נכון, מתוך 6 מטרות 0 מספרים,אבל זה היה ממש כייפי לנסיון, להתגבר מהפחד גישה ולצחוקים (אולי בעיקר)
    מספר אחד בסוף כן לקחתי מידידה של אחד החברים שפגשנו ודיברנו איתה קצת.

זהו, היה מלא מלא צחוקים, ממליץ תמשחק הזה לכל מי שעוד לא אומן פיתוי, גם בשביל להיפטר קצת מהפחד גישה, וגם סתם העברת שישי מגניב ומיוחד עם מלא צחוק.

לילה טוב
    יפה.
    אני זוכר שבזמנו היינו מתערבים על כסף...מי שפותח יותר מרוויח את כל הקופה...לתת קצת אמביציה

Xan

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Real Men Love Cats צפיה בהודעה
    Iti10
    תקרא בכותרת, כתבתי למה עשינו אותם

roi2314
    ההבדל בנינו שאתה כבר אומן פיתוי מצליח וכו', וגם שאתה לא יודע לקרוא
    מתי ציינתי שאני אומן פיתוי מצליח ?
    אם כבר אתה זה שצריך לקבל שיעור בהבנת הנקרא .

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אני חושב שהמטרה היא נורא יפה - לשבור פחד גישה ולצבור ניסיון.
    הדרך לעומת זאת, לא ממש. לתת לחבר שלה כאפה כדי לדרבן אותו? אלימות ופחד לא יגרמו לו לעשות את מה שהוא רוצה, כוח הרצון צריך לגרום לו לגשת, ורק זה.
    מעבר לכך, ממה שכתבת אפשר להניח שפתחתם את הסט רק "כדי לצאת מידיי חובה" ולא בשביל באמת לנסות להגיע לאנשהו, להשיג מטרה כלשהי מעבר לרק לפתוח. יכולתם גם להתערב שמי שעושה את השיחה הכי ארוכה, מנצח וכולם קונים לו גלידה\קולה או משהו כזה...
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

זה הדבר הכי כיףףף שאפשר לעשות, תמשיכו כך עד שתאבדו את הפחד, למרות שכבר איבדתם !! הכל בראש.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    אני חושב שהמטרה היא נורא יפה - לשבור פחד גישה ולצבור ניסיון.
    הדרך לעומת זאת, לא ממש. לתת לחבר שלה כאפה כדי לדרבן אותו? אלימות ופחד לא יגרמו לו לעשות את מה שהוא רוצה, כוח הרצון צריך לגרום לו לגשת, ורק זה.
    מעבר לכך, ממה שכתבת אפשר להניח שפתחתם את הסט רק "כדי לצאת מידיי חובה" ולא בשביל באמת לנסות להגיע לאנשהו, להשיג מטרה כלשהי מעבר לרק לפתוח. יכולתם גם להתערב שמי שעושה את השיחה הכי ארוכה, מנצח וכולם קונים לו גלידה\קולה או משהו כזה...
    חאלס להיות פלצפן כי מה שקרה פה זה ש-3 אנשים שלא היו ניגשים סתם ברחוב לבחורה, ניגשו לבחורות.
    אז אין לי מושג למה רשמת את התגובה הזאתי אבל היא ממש לא במקום.
    לכל אחד יש דרך אחרת כדי להגיע למטרה.
    המטרה פה לא הייתה לסגור מספרים, היא הייתה להתגבר על פחד הגישה, והיא הושגה אז במקום לזיין את השכל אתה יכול פשוט לא להגיב..

כל הכבוד.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    חאלס להיות פלצפן כי מה שקרה פה זה ש-3 אנשים שלא היו ניגשים סתם ברחוב לבחורה, ניגשו לבחורות.
    אז אין לי מושג למה רשמת את התגובה הזאתי אבל היא ממש לא במקום.
    לכל אחד יש דרך אחרת כדי להגיע למטרה.
    המטרה פה לא הייתה לסגור מספרים, היא הייתה להתגבר על פחד הגישה, והיא הושגה אז במקום לזיין את השכל אתה יכול פשוט לא להגיב..

כל הכבוד.

א', דבר בכבוד - אני לא קיללתי אף אחד ובטח שלא אמרתי כאן למישהו שהוא מזיין ת'שכל
    ב' אני נתת תגובה רצינית, עם פידבק כדי שהם באמת יוכלו להשתפר ולא סתם להתחיל עם בחורות בצורה לא רצינית - לעומתך, שרשמת כל הכבוד.
    ג', אני אגיב איפה שבא לי, זה שיש לך 3000 הודעות לא אומר שאתה יכול לומר לי איפה להגיב.
    ד', אם אתה כ"כ בטוח בעצמך ובעל ניסיון, למה לא ראיתי פה שום תגובה מעניינת שלך בפורום?
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

א', דבר בכבוד - אני לא קיללתי אף אחד ובטח שלא אמרתי כאן למישהו שהוא מזיין ת'שכל
    ב' אני נתת תגובה רצינית, עם פידבק כדי שהם באמת יוכלו להשתפר ולא סתם להתחיל עם בחורות בצורה לא רצינית - לעומתך, שרשמת כל הכבוד.
    ג', אני אגיב איפה שבא לי, זה שיש לך 3000 הודעות לא אומר שאתה יכול לומר לי איפה להגיב.
    ד', אם אתה כ"כ בטוח בעצמך ובעל ניסיון, למה לא ראיתי פה שום תגובה מעניינת שלך בפורום?
    א. חחח כל אחד נהיה נקבה, איך בידיוק קיללתי אותך ?
    ב. אין פה מה להשתפר, הבן אדם יצא במטרה להפטר מפחד גישה, אתה רשמת לו איך לסגור מספר, התגובה רצינית אבל לא עניינית בגרוש.
    והנה להסרת כל ספק : "רק לצחוקים, משחק "תיגש אליה או תחטוף מכות" "
    ג. מה קשור 3000 הודעות ומה קשור להגיד לך איפה להגיב מה אתה חופר ?
    ד. איך התגובה שלי קשורה לבעל ניסיון ? צריך לדעת הבנת הנקרא, אם זה נמצא תחת ההגדרה שלך כניסיון, אז אני אכן בן אדם בעל ניסיון. ואני כן בטוח בעצמי שהבן אדם יצא במטרה להפטר מפחד גישה.

בקיצור חאלס להיות יצור, כשבן אדם יוצא במטרה לסגור (ויש מספיק כאלה) אז תזיין את השכל על כל מה שרשמת. כי הבן אדם לא בא במטרה להחזיק סט, אלא פשוט להפטר מפחד גישה, שזה לפני החזקת הסט, פעם הבאה הוא אולי ישנה את המשחק לתחזיק את הסט או תחטוף מכות, או תחטוף נזיפה למה אתה נגד אלימות.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

א. לקרוא לי יצור, פלצפן, נקבה זה נקרא לקלל, ואם הייתי מנהל כבר היית מקבל אזהרה
    ב. אם אין פה מה להשתפר, אז הוא באמת מפספס את כל המטרה של הסארג'. למה לא לשאוף ליותר? למה לא לשאוף למספר? לא אמרתי שמה שהוא עשה לא בסדר, אמרתי שהוא מסוגל ליותר. התגובה מאוד רצינית, מי אתה בכלל שתשפוט אותי ואת התגובות שלי?
    ג. אני חופר ? אתה באת לאשכול הזה בכוונה "לנזוף" בי, התגובה שלך לא קשורה בכלל לנושא ואתה בתכלס זה שמזיין ת'שכל
    ד. תאמין לי שאני יודע הבנת הנקרא, אני בסה"כ ניסיתי לעזור לבחור, אתה סתם מזיין פה ת'שכל וחופר ומאשים אותי בזה. אני גם בטוח שהבן אדם יצא במטרה להפטר מפחד גישה אני רק אמרתי לו שהוא מסוגל ליותר ופעם הבאה שישאף לכמה שיותר גבוה. אם עכשיו לא הבנת משהו אז לא, אתה לא ממש טוב בהבנת הנקרא.

עכשיו בבקשה, באמא שך, תפסיק לצטט ת'תגובות שלי, תתעסק בחיים המסכנים שלך שהם כנראה רק להגיב לאנשים אחרים תגובות לא קשורות, ואל תגיב למה שאמרתי, תסיים את זה פה.
    וכן, אני נגד אלימות, אני לא עוד עבריין מקדלת שיודע לקלל מאחוריי המחשב.

מנהלים, אם הוא ממשיך להגיב אני מבקש למחוק ת'תגובות שלי ושלו מפה, זה עדיף.

למה המטרות היו כל כך קרות? לא קרה לי כזה דבר אף פעם איפה אתם הייתם באיזה עיר? כל הכבוד על זה שניגשתם אבל להבא תנסו גם להחזיק את הסט כמה שיותר ולסגור.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ

א. לקרוא לי יצור, פלצפן, נקבה זה נקרא לקלל, ואם הייתי מנהל כבר היית מקבל אזהרה. סליחה, נקבה.
    ב. אם אין פה מה להשתפר, אז הוא באמת מפספס את כל המטרה של הסארג'. למה לא לשאוף ליותר? למה לא לשאוף למספר? לא אמרתי שמה שהוא עשה לא בסדר, אמרתי שהוא מסוגל ליותר. התגובה מאוד רצינית, מי אתה בכלל שתשפוט אותי ואת התגובות שלי? אין פה מה לשאוף, יש מטרה, אם יוצא סגירה, עוד יותר טוב, אבל יש מטרה אחרת מלסגור (ואגב לציין מטרה כסגירה כזו או אחרת, זה לא משהו). ואמרתי כבר שהתגובה רצינית אבל היא לא עניינית..
    ג. אני חופר ? אתה באת לאשכול הזה בכוונה "לנזוף" בי, התגובה שלך לא קשורה בכלל לנושא ואתה בתכלס זה שמזיין ת'שכל. טוב אחי
    ד. תאמין לי שאני יודע הבנת הנקרא, אני בסה"כ ניסיתי לעזור לבחור, אתה סתם מזיין פה ת'שכל וחופר ומאשים אותי בזה. אני גם בטוח שהבן אדם יצא במטרה להפטר מפחד גישה אני רק אמרתי לו שהוא מסוגל ליותר ופעם הבאה שישאף לכמה שיותר גבוה. אם עכשיו לא הבנת משהו אז לא, אתה לא ממש טוב בהבנת הנקרא. אבל אין מה לשאוף, לבן אדם יש אובר התרגשות מלגשת, והוא בא לבטל את זה ע"י לגשת כמה שיותר.

עכשיו בבקשה, באמא שך, תפסיק לצטט ת'תגובות שלי, תתעסק בחיים המסכנים שלך שהם כנראה רק להגיב לאנשים אחרים תגובות לא קשורות, ואל תגיב למה שאמרתי, תסיים את זה פה. מצטער לא בזין שלי לסיים את זה.
    וכן, אני נגד אלימות, אני לא עוד עבריין מקדלת שיודע לקלל מאחוריי המחשב. מה קשור עבריין מקלדת לאלימות ?

מנהלים, אם הוא ממשיך להגיב אני מבקש למחוק ת'תגובות שלי ושלו מפה, זה עדיף.
    עשינו היי-ג'ק לאשכול שלח פרטית.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,553 | הודעות: 8,174,140 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect