קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו רוצה משחק? פיפא?
    על ידי ELeMeNtAL בפורום משחקי ספורט
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-10-2006, 16:11
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

רוצה לא רוצה?? משחק?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל רוצה לא רוצה?? משחק?

שלום!!

אוקי אז ככה בחורה ממש נחמדה , יש משיכה יש צחוקים הרבה קוקי פאני היא הרבה מסתכלת עליי ואני תופס אותה הרבה שהיא מסתכלת עליי

אוקיי פעם שלישית שאני מציע לה לצאת והיא אומרת לי נראה למה לא (כאילו שהיא בונה לעצמה גלגל הצלה), אז עניתי לה תקשיבי למה תמיד את משאירה אותי תלוי באוויר אני לא אוהב את זה ושאלתי את רוצה לצאת איתי כן או לא?
    היא עונה לי כן בטח למה לא
    אז אמרתי לה אוקי נדבר בהמשך השבוע וניקבע ושוב ציינתי שאני מצפה לקבל תשובה של כן או לא ממך (לא "נראה" או משהו כזה)

הטעות היחידה שאני עושה איתה אני דיברתי איתה כמה פעמים בפלא וכל שיחה לא פחות מ45 דקות אתמול זו הייתה שיחה של 3 שעות!!
    אל תדאגו יש לי המון נושאי שיחה(והיא גם הזכירה "יצאתי עם כמה גברים שאל תשאל אין נושאי שיחה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי),ונגיד לרגע יש שקט בטלפון אז היא מקריצה נושא כלשהו ומדברים עליו .... דיברנו על הכל והיא אומרת לי "טוב לי לבד" (שברור שמי שאומרת את זה ממש רוצה חבר) ועוד דברים בסיגנון היא עוצקת שמתחילים איתה פה ושם אז גם אני מספר וכו'....
    עשיתי לה קרוב רחוק גם נראה לי ממש טוב ,כי באותו היום היא ממש חיפשה לדבר איתי (עובדים ביחד).

יש סיכוי\עתיד איתה?

אני ממש רואה שהיא רוצה אבל לפי דעתי היא ממש משחקת אותה קשה ולא זולה גם לפי האופי שלה..

זהו , מה דעתכם היא בעניין? או שסתם משחק?

****במידה והיא שוב מתחמקת או משהו בסיגנון לעשות שוב קרוב רחוק? לעשות משהו אחר? מה לעשות?

וואלה לא בא לי להמשיך הלאה ממש בא לי עליה

תודה רבה!!
    נערך לאחרונה על ידי neMANot; 01-08-2011 בשעה 16:34.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

היא סוג של בעניין
    טוב לא, ..... היא כן בעניין

אצלה בראש אתה נמצא על הגבול של "הוא די חמוד יש מצב" ל"עוד ידיד חמוד שמאוהב בי"
    אבל נצא מנקודת הנחה שהיא כן נמשכת עליך
    זה שאמאת ש"תצאו" זה טוב כי אצלהן בראש יש הבדל בין זה לבין "נסתובב"

בכל מקרה כל הדיבורים והנחמד והfuzzy שיש בינכם לא שווה כלום אלא אם כן תהיה פה איזשהי אינטימיות ומיניות
    אני מדבר כמובן על להתנשק איתה ולתת איתה אוהבים (או שאיך שהילדים לא קוראים לזה בימינו)

שיטה אחת (שמשום מה יש לי הרגשה שהיא בדיוק סוג הבחורה)
    אלכוהול... אני לא מדבר על לשכר אותה חס וחלילה, אני מדבר על מצב שבו היא מסתובבת כל הערב עם אותה כוס יין/בירה לא שותה ממנה ובסוף אומרת "אני שיכורה" במצב הזה היא לא שיכורה... היא רוצה שתעשה צעד...

שיטה אחרת
    רומנטיות.... עד כמה שזה צ'יזי ומוזר, לפחות ברמה מסויים להיות ברגע מתאים אינטימי וסוג של רומנטי ואז לנסות לנשק אותה, אל תבוא לה באמצע משפט "אז ראית תוכנית טלויזה..." ואז תתנפל ותנסה לנשק אותה, לא! ברגע של מתח מיני (שזה אגב שקט... כשאף אחד מכם לא מדבר ואתם לבד ויש שקט מוזר ומתח באויר... לא צריך לזיין את השכל, זה מתח מיני... פה אתה מנסה לנשק אותה)

קיצר, אם לא תקדם ענינים בקרוב אתה הולך לFRIEND ZONE

אבל לי נראה היא בקטע... שזה אומר תפקידך לא לשים לעצמך רגל ולקבל את הסימני התענינות שלה ולעשות עם זה משהו
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 01-08-2011 בשעה 23:31.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אני לא מאמין לך !! היה לי איתה את הקטע של האלכוהול בדיוק כמו שרשמתה , הייתה עם כוס שמפניה ואומרת לי אני "שיכורה"
    זה לא תירוץ אבל היינו עם הרבה חברים מהעבודה ולא הרגיש לי נוח!! אולי זה יחזור על עצמו :\

השאלה שלי מה הצעד שעליי לעשות? (להציע לה שוב נגיד מחר או מחרתיים)
    מה שאני חושב זה שלהציע לה שוב לצאת אני והיא או לים או למועדון ואם היא אומרת "לא" אני אני ארד מהעניין לצערי!

ותודה על העזרה!!

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

האמת שהשאלה הזאת באה לי בדיוק בזמן המתאים..
    ידידה טובה שלי עשתה לי לא מזמן קטע מאוד דומה..
    פעמיים קבענו , היא הראתה המון עניין ורצון לבוא ,ואיכשהו ממש לפני שהיינו אמורים להיפגש ,היא ביטלה.

מה עושים?
    אם (וכמו שאתה אומר) אתם מדברים בשוטף - דבר איתה תכלס.

מה שאני עשיתי?
    (ועזוב מושגים ,כי אני לא מאמין בזה ולא פועל לפי זה. אני פועל לפי תכלס מה שאני מרגיש שנכון לעשות.)
    אחרי פעמיים שהיא פשוט לא באה ,התאכזבתי ,התעצבנתי ,ירד לי ממנה קצת.
    והיא כנראה הרגישה את זה בשיחות שלנו.. היא שאלה מה קרה ,מה אני מסתיר ממנה ,למה אני מתנהג ככה.
    ודיברתי איתה תכלס.
    תסביר לה איפה אתה עומד ,איפה אתה עכשיו ואיפה אתה רוצה להיות.
    (לא "אני אוהב אותך ,בואי נזדיין")
    תפעיל קצת רגש.
    תסביר לה מה אתה מרגיש , ואיפה היא מעמידה אותך
    תסביר לה שהיא לא יכולה לתלות אותך באויר ושאתה מעדיף שהיא תגיד 'שמע ,אני לא רוצה לבוא' מאשר שהיא תקבע ותבטל ,או שלא תתן תשובה בכלל.
    תסביר לה שנקשרת אליה ,והיא חשובה לך. שאתה לא רוצה לאבד אותה.
    שאתה רוצה שהיא תהיה כנה איתך.

בלי משחקים ,פיתויים ושטויות. בצורה ישירה. בצורה אמיתית
    כי זה מי שאתה , זה מה שאתה מאמין בו ,וזה מה שאתה שואף להיות.

זאת הדרך שאני פועל ומאמין בה.

אם בכל זאת תרצה לפנות לצד של המשחקים וה"פיתוי" ,חכה לעוד תגובות.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

שמע אמרתי לה את זה בצורה לא ממש ישירה

אחרי ששאלתי אותה "רוצה לעשות משהו השבוע"?
    היא : "נראה למה לא"
    אני: תגידי למה את משאירה אותי באוויר פעם אחר פעם"
    אני:את רוצה לצאת אני ואת! השבוע?
    היא:כן למה לא בטח

אם היא תתחמק אני אגיד לה בצורה ישירה את מה שהסברתה לי (למרות שפה אמרתי חלק ישיר שאני רוצה לצאת איתה לבד)

אבל אחי לא שאני מזלזל למה להגיד לבחורה שהיא חשובה לי?? "מי היא בכלל" זה לא קצת סמרטוטי? אני יכול להגיד שהיא מוצאת חן בעיניי זה מספיק טוב?

ד"א עשיתי לה רחוק ובאותו היום היא ממש חיפשה את הצומת לב שלי ולא קיבלה ואחרי זה עשיתי קרוב..

תודה על העזרה מחכה לתשובה!!

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

תלוי איך הקשר ביניכם.
    לפעמים כל המשחקים האלה רק עוצרים אותך.
    הייתה לי ידידה שהייתי דלוק עליה 3 שנים !
    3 שנים של קרוב רחוק ופה נג ופה עקיצה
    "היא גירדה בשיער אז היא מתה עליי" , "נעשה לה קרוב רחוק והכל יסתדר" , וכל מיני שטויות

מה לא עשיתי לה.. הכל ,באמת. כל הדברים ש"רשומים בספר"
    אבל אתה יודע מה היה חסר? יודע למה היא חיכתה כל כך הרבה? שיבוא אליה גבר ,ויאמר לה תכלס. שמעי ,אני רוצה אותך.
    בלי משחקי אגו. תכלס.

אתם ממעיטים בערך של הכנות.
    זה צד אחר שהתחום של ה"פיקאפ" היום לא מתייחס אליו בכלל.
    אני לא אומר להיות עכשיו כל הזמן רציני ו"אמיתי". קצת צחוקים ,עקיצות ושטויות תמיד מוסיפים פלפל לכל מערכת יחסים
    אבל אתם לא רובוטים ,וחשוב שלא תשכחו את זה.

שוב ,תפעל בדרך שעובדת בשבילך. תעשה מה שאתה מאמין. אם אתה בנאדם של קרוב רחוק ,נגים ועקיצות - לך על זה.
    בשלב מסויים ,אתה מפסיק לנתח ופשוט פועל לפי מה שאתה מרגיש.
    במוקדם או במאוחר תבין על מה אני מדבר

אני סיימתי פה
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

מה שחשוב הוא לאר ק ה"כנה" אלה ה"אני רוצה אותך כאן ועכשיו" ואז אתה לוקח
    לא בדיוק המילים האלו
    אבל אני מתכוון לזה שאתה צריך לעשות צעד ולנסות ולא רק לעשות לה שיחה של "אני אוהב אותך"

אגב אם אחרי שיחה היא עדין לא תפגש איצך ותעשה פוזות אז, להתראות, אחרי שהיית כנה איתה והיא מזלזלת בזה, זאת סיבה לגיטימת לגמר להעלב עליה, אם אחרי זה אתה תמשיך אז אתה באמת סמרטוט

נ.ב
    אתם מבלבלים "פיק אפ" עם "מיסטרי מטוד"
    להתחיל עם בנות זה לא רק A1 A2 ונגים וקקות
    זה גם פשוט להתחיל עם בנות
    ולדעת את הראש הנכון שבו אתה אמור להמצא
    אין שום דבר רע בלהיות כנה, רק שבאותו רגע אתה באמת אמור להיות כנה, זה מגרה רגשות מסוימים
    ולא להיות סמרטוט
    ואחד החשובים "אם לא אז לא", לדעת לרד מבחורות כשזה לא הולך
    ולא לפחד להיות קצת סוטה, ז"א לנסות לנשק אותה גם כשזה נראה לך אולי קצת מוזר, ולנסות לגעת בה למרות שאתה מפחד להיות סוטה (הכל ברמה מסויימת מן הסתם, לא להיות אנס)
    {זאת הייתה ה"שיטה" שלי על רגל אחת}
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 02-08-2011 בשעה 13:34.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

זה ברור לך שאחריי שתצאו ביחד כל ה"בעיה" שלך תעלם? זה נראה כאילו איכשהו גורם עליון מנסה להערים בעיה על הקשר הזה בכל מחיר.

אם היא אמרה לך כן בטח למה לא, למה לא הצעת על המקום יום ושעה, בלי להיות נידי נואש, וקבעת איתה יום ושעה?
    זה גם לא חייב להיות דייט, אתה יכול להציע לה להצטרף אלייך לפעילות מסויימת למשל:"אני יוצא עם הכלב לטיול של חצי שעה-שעה, אני רוצה שאת תבואי איתי"

אולי תנסה ליצור רצף של פגישות קטנות הייתי קורא להן, עד לפגישה הגדולה. פגישות קטנות זה כמו הדוגמא עם הכלב, או אפילו לחזור איתה מהעבודה הביתה באוטו או משהו כזה, או להפגש קצת לפניי העבודה ולשבת. יש מספיק דוגמאות...

נשמע כאילו הבחורה רוצה, אבל משהו עוצר בעדה. תיהיה הגבר וקח את השליטה וההובלה בקשר.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

סתם שתדע, עדיף לא לדבר שעות בפלאפון, אל תתן לה מספיק זמן איתך עד שזה נמאס.

וחוץ מזה, אתה פשוט יכל לברר מתי היא פנויה ולא עסוקה, ולהתקשר ולהודיע: "מאמי יש לי איזה סידור ואני נמצא באזור שלך, יש לי איזה חצי שעה פנויה עוד שעה בערך, קיצר אני אחכה לך ב(משמוק) - נצחק קצת, נהנה מהחיים - תהיי מוכנה, ביי .

נ.ב: כאשר ואתה יודע שבאותה חצי שעה אין לה עיסוקים חיצוניים אך היא עדיין מתרצת לך איזה תירוץ שהיא לא יכולה - שלח אותה להתדיין.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 02-08-2011 בשעה 16:11.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

לפני 4 נושאים שלך הייתי מייעץ לך מה לעשות איתה
    עכשיו אני כבר מייעץ לך מה לעשות איתך

ניכר שיש לך פחד כלשהו
    אתה פשוט מונע מעצמך לסגור

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תודה רבה על כל העצות והתשובות אני אנסה אותם!!!

דניאל : אם אני מונע מעצמי? אני מנסה לקבוע פגישה ולא הולך , ברגע שאני אהיה איתה בפגישה ואני לא אסגור אז תוכל להגיד את זה!

תודה בכל מקרה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

קיבלת פה המון עצות מעולות אז אני אקצר לך,אני מאמין שאתה תתמודד עם המשפט הפשוט:

אתה צריך ליצור משיכה לפני שתהפוך לידיד !!!

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

סנופקין מה שאתה אומר בעצם שלפי דעתך היא בעניין?

כי אם היא באה והצהירה לי "לצאת בקטע של ידידים סבבה אבל בקטע של קשר אני לא מחפשת כרגע"

כמו שרשמתי ותתקן אותי אם אני טועה אני עכשיו לוקח פסק זמן ממנה וכביכול נהיה ידיד , ואז מתחיל לאט ליצור משיכה שוב כמו בהתחלה אבל הפעם שתהיה לי הזמדנות אני לא אפספס אותה!

זה בסדר בעינייך?
    תודה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי neMANot צפיה בהודעה
    סנופקין מה שאתה אומר בעצם שלפי דעתך היא בעניין?

כי אם היא באה והצהירה לי "לצאת בקטע של ידידים סבבה אבל בקטע של קשר אני לא מחפשת כרגע"

כמו שרשמתי ותתקן אותי אם אני טועה אני עכשיו לוקח פסק זמן ממנה וכביכול נהיה ידיד , ואז מתחיל לאט ליצור משיכה שוב כמו בהתחלה אבל הפעם שתהיה לי הזמדנות אני לא אפספס אותה!

זה בסדר בעינייך?
    תודה
    תראה,בעיקרון לקחת מישהי שרואה אותך כידיד ולהגיע איתה למצב של מיניות,זה יותר קשה מלעשות את זה עם בחורה חדשה,בגלל כל הקטע של אני לא רוצה לאבד ידיד וזה מפחיד אותה (מה גם שהיא התרגלה אליך בתור מישהו לא מיני.

בדרך כלל צריך לקחת הפסקה של חצי שנה מאותה בחורה (לפחות) ורק אז לחדש קשרים בתור מישהו "חדש".
    בזמן הזה אתה צריך ללמוד איך להתחיל עם בחורות אחרות,וללמוד לעשות צעדים יותר מהר,כי אם לא...הן גם יהפכו לידידות.

ההבדל היחידי בין ידיד לחבר,זה שלחבר היא מרגישה חיבור גם מהבחינה המינית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אוקי תודה

אולי אני יהפוך אותה לידידה וזהו ודרכה אני אכיר עוד בחורות , ומי יודע אולי בסוף יהיה משהו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect