העלו את מחירי הקוטג' ואנשים שבתו, רוצים להוריד את מחירי הדירות ואנשים שובתים, אז גם לנו מגיע אנחנו רוצים סקס אז בואו נשבות! ! !
כשמישהו מכור למשהו הוא הולך לפעמים לקבוצות גמילה נכון? יפה מאוד ... אבל רק בעיה אחת ... רק חבל שאין קבוצות גמילה לאוננות.
אז חשבתי על משהו, יש הרבה בפורום פה שמכורים ,לא מכורים מה שכן עושים ביד הרבה והדבר הזה מונע מהם להצליח...
הדבר הזה מבזבז אנרגיה רבה על דברים פשוטים במקום על דברים גדולים
במקום לשחק עם עצמך מול מסך שמראה כמה אנשים זרים שעושים סקס, למה שלא אתה תהיה זה שעושה סקס?
בטוח קרה לכמה ממכם שתכננו לצאת לאיזה מקום ואחרי ששיחקו עם שמוליק כבר לא היה להם כוח לזה לא היה להם חשק נכון?
אני הוכחה חיה לזה! ! ! כשאני לא עושה ביד יש לי כח לפלרטט, לפתוח כל סט שאני רואה, ולנסות לסגור ומי שמכיר אותי יודע שאני כזה, אבל כשאני עושה ביד אין לי חשק לכלום אשכרה כלום... אתם יכולים להגיד שאני מגזים אבל פשוט אין לי כוח לכלום אפילו קרה לי כמה פעמים שכוסיות התחילו איתי ולא זרמתי כי לא היה לי חשק..
אז בואו ניקח שבוע חופש בואו נפסיק לאונן למשך תקופת זמן מסויימת נתחיל בשבוע ונראה מי ישרוד לשבוע שני
נתחיל בקטן ונסגור בגדול מי איתי?
*הזמן הוא מיום רביעי ה-10 23:30 עד יום רביעי ב-17 23:30
(אני זוכר שהיה משהו דומה לזה לפני כמה זמן וזה היה פרויקט טוב אז אמרתי למה לא להחזיר את זה?)
מאמר קצרצר שכדי לקרוא שקשור לאוננות ויכול להביא מוטיבציה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=770490

?
)