קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] אססין כריד ? גם לנו מגיע!
    על ידי yamyosef בפורום משחקים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-04-2012, 09:52
  2. [כתבה] גרנט: למה אנו נענשים? מגיע לנו להיות באירופה
    על ידי YARlN בפורום כדורגל
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 24-04-2010, 12:35
  3. דוקאטי 1098 / כי מגיע לנו חלום
    על ידי FlyingSoul בפורום אקסטרים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 28-06-2007, 23:21
  4. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 12:19
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

---גם לנו מגיע לשבות ! ! ! אם תאונן לא תחרמן ! ! !----

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

Cool ---גם לנו מגיע לשבות ! ! ! אם תאונן לא תחרמן ! ! !----

העלו את מחירי הקוטג' ואנשים שבתו, רוצים להוריד את מחירי הדירות ואנשים שובתים, אז גם לנו מגיע אנחנו רוצים סקס אז בואו נשבות! ! !

כשמישהו מכור למשהו הוא הולך לפעמים לקבוצות גמילה נכון? יפה מאוד ... אבל רק בעיה אחת ... רק חבל שאין קבוצות גמילה לאוננות.
    אז חשבתי על משהו, יש הרבה בפורום פה שמכורים ,לא מכורים מה שכן עושים ביד הרבה והדבר הזה מונע מהם להצליח...
    הדבר הזה מבזבז אנרגיה רבה על דברים פשוטים במקום על דברים גדולים

במקום לשחק עם עצמך מול מסך שמראה כמה אנשים זרים שעושים סקס, למה שלא אתה תהיה זה שעושה סקס?
    בטוח קרה לכמה ממכם שתכננו לצאת לאיזה מקום ואחרי ששיחקו עם שמוליק כבר לא היה להם כוח לזה לא היה להם חשק נכון?

אני הוכחה חיה לזה! ! ! כשאני לא עושה ביד יש לי כח לפלרטט, לפתוח כל סט שאני רואה, ולנסות לסגור ומי שמכיר אותי יודע שאני כזה, אבל כשאני עושה ביד אין לי חשק לכלום אשכרה כלום... אתם יכולים להגיד שאני מגזים אבל פשוט אין לי כוח לכלום אפילו קרה לי כמה פעמים שכוסיות התחילו איתי ולא זרמתי כי לא היה לי חשק..

אז בואו ניקח שבוע חופש בואו נפסיק לאונן למשך תקופת זמן מסויימת נתחיל בשבוע ונראה מי ישרוד לשבוע שני
    נתחיל בקטן ונסגור בגדול מי איתי ?
    *הזמן הוא מיום רביעי ה-10 23:30 עד יום רביעי ב-17 23:30

(אני זוכר שהיה משהו דומה לזה לפני כמה זמן וזה היה פרויקט טוב אז אמרתי למה לא להחזיר את זה? )

מאמר קצרצר שכדי לקרוא שקשור לאוננות ויכול להביא מוטיבציה :http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=770490

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

אני איתך!! כבר 52 שעות שאני בגמילה חחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

מסכים עם כל מילה!!! אני אנסה מעכשיו...
    שיט נשברתי! לא סתם אני אנסה לקחת את זה רציני הבעיה היא שתמיד אני אומר את זה ונשבר אחררי כמה ימים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

אחי, אנשים שובתים בגלל שמחיריי הדירות לא הגיוניים, לא כי מורידים אותם...
    סחטיין על הרעיון המקורי בכל מקרה חחח
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי Avi5414 צפיה בהודעה
    אני איתך!! כבר 52 שעות שאני בגמילה חחחחח
    חחח יאללה יש לך יומיים בונוס

ציטוט נכתב במקור על ידי tolimefage צפיה בהודעה
    מסכים עם כל מילה!!! אני אנסה מעכשיו...
    שיט נשברתי! לא סתם אני אנסה לקחת את זה רציני הבעיה היא שתמיד אני אומר את זה ונשבר אחררי כמה ימים
    מכיר את הקטע הזה זה קורה להרבה מה שאני עושה כשזה קורה לי זה :הולך לחבר או הולך לעשות ריצה או שיש עוד מיליון דברים פשוט תמצא תעסוקה חוץ מזה אתה יכול גם לעשות מקלחת קרה זה ממש מוריד לך את החשק יאללה אז בהצלחה לנו מאמין עליך אחשלי כולה שבוע קטן עלינו !!

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    אחי, אנשים שובתים בגלל שמחיריי הדירות לא הגיוניים, לא כי מורידים אותם...
    סחטיין על הרעיון המקורי בכל מקרה חחח
    נו נכון הם לא הגיוניים ורוצים להוריד את המחירים זה מה שאמרתי כנראה לא הבנתה... גם אני עכשיו קראתי את זה וזה מבלבל
    תודה אחי מה איתך אתה מצטרף?
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 10-08-2011 בשעה 23:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

שבוע זה קצת, עשיתי עם חבר התערבות 3 חודשים, נכשלתי, אני מוכן להתחיל 3 חודשים מהתחלה :]
    ועצה, זה רק משיעמום פשוט צריך למצוא משהו לעשות, ועוד עצה שאני כרגע לפיה, יש לי 6/5 אימונים בשבוע, אסור לאונן ביום שיש אימון כי זה ידפוק לי ככה שיש לי מקסימום פעם/פעמיים בשבוע.. תנסו גם

אני בעד 3 חודשים D:
    אבל תכלס חברה גם שבוע זה הישג כלשהו וחודש זה לגמרי אחלה
    ועוד יותר טוב, שיהיה על מה להילחם בואו נעשה התערבות כלשהי, אני עם החבר עשיתי התערבות על לעשות קרחת ולהשאיר סימן של סופרמן עם השער מאחורה(ויתרנו על הסופרמן כי המאמן של החדר כושר היה חודש שאנחנו מפגרים) אבל עשיתי קרחת, זורם קרחת?

אני אוהב לאונן, לא רואה מה הבעיה בזה, אני לא מכור לזה עובדה קראתי איפה שהוא מאמר שכדי לשמור את רמת הטסטורון גבוה צריך לאונן פעם בשמונה ימים והמשכתי אם זה כמה חודשים. אבל אז הבנתי שזה כנראה בולשיט והפסקתי אם זה. עכשיו אני מאונן שבאלי לא מפריע לי לזרום או לפתוח סטים פשוט מרגיע אותי כמו איזה סיגריה טובה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

חחח לבד לא אוננתי כבר כמה שנים, אז אין לי בעיה לשבות אתכם.
    אבל זה לא אומר שאני לא יעשה דברים אחרים כן?

חרטא
    פשוט תפתחו שליטה עצמית

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

באמת שזה סתם חרטא, מילה שאם לאונן היה עוצר אותי מלזיין אז כבר הייתי סופרמן לכאורה, כלומר ברגע שהייתי מפסיק לאונן הייתי מזיין כל אחת שהייתי רוצה, כן אה, עוד בולשיט מסריח שהכנסתם לעצמכם לראש משום מה

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

חחח לא מצטרף כרגע, יש לי חברה... ><''

אבל זה יהיה מצחיק אם תקראו לעצמכם "התנועה האנטי אונניסטית"
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יאללה אנשים שביתה!!!
    כי גם ליד ימין מגיע לנוח!!
    נתחיל בשבוע ואחר כך נגיע לחודש!
    וכל מי שאומר שאין קשר אז יש!! יש קשר ישיר לכמות הטסטוסטרון בדם שגורמת לך להיות גבר בר לבין אוננות שגורמת לך להיות פוסי וגרוע בספורט

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    שבוע זה קצת, עשיתי עם חבר התערבות 3 חודשים, נכשלתי, אני מוכן להתחיל 3 חודשים מהתחלה :]
    ועצה, זה רק משיעמום פשוט צריך למצוא משהו לעשות, ועוד עצה שאני כרגע לפיה, יש לי 6/5 אימונים בשבוע, אסור לאונן ביום שיש אימון כי זה ידפוק לי ככה שיש לי מקסימום פעם/פעמיים בשבוע.. תנסו גם

אני בעד 3 חודשים D:
    אבל תכלס חברה גם שבוע זה הישג כלשהו וחודש זה לגמרי אחלה
    ועוד יותר טוב, שיהיה על מה להילחם בואו נעשה התערבות כלשהי, אני עם החבר עשיתי התערבות על לעשות קרחת ולהשאיר סימן של סופרמן עם השער מאחורה(ויתרנו על הסופרמן כי המאמן של החדר כושר היה חודש שאנחנו מפגרים) אבל עשיתי קרחת, זורם קרחת?
    שבוע זה ההתחלה אח שלי יקר נראה מי שורד שבוע ראשון ונעשה עוד שבוע
    גם ככה עוד 3 וחצי חודשים אני אצטרך לעשות קרחת בצבא בינתיים אני מאריך שעיר אז לא מתאים לי חוץ מזה שמאיפה תדע אם מישהו רימה?

ציטוט נכתב במקור על ידי danziv צפיה בהודעה
    אני אוהב לאונן, לא רואה מה הבעיה בזה, אני לא מכור לזה עובדה קראתי איפה שהוא מאמר שכדי לשמור את רמת הטסטורון גבוה צריך לאונן פעם בשמונה ימים והמשכתי אם זה כמה חודשים. אבל אז הבנתי שזה כנראה בולשיט והפסקתי אם זה. עכשיו אני מאונן שבאלי לא מפריע לי לזרום או לפתוח סטים פשוט מרגיע אותי כמו איזה סיגריה טובה.

בטח מאמר של ילד בן 10 זה הפוך \/// כשאתה גומר על פורנו (לא כשאישה גורמת לך לגמור במציאות) אז אתה אפילו מאבד טסטסטורון
    וכשאתה גומר בגלל שאתה מזיין אתה מעלה את רמת הטסטסטורון רק שתדע
    סבבה אם לא מפריע לך אז לא מפריע לך לי אישית זה כן מפריע ולא פסיכולוגי לא כלום זה מפריע השבוע הפסדתי הזדמנות עם מישהי שנדלקתי עליה כבר כמה זמן רק בגלל שלא היה לי כח תאמין לי אני מכיר את עצמי ויודע מה עובד ומה לא וכשאני משחק עם שמוליק לא ממש בא לי להתחיל עם אף אחת.

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    חחח לבד לא אוננתי כבר כמה שנים, אז אין לי בעיה לשבות אתכם.
    אבל זה לא אומר שאני לא יעשה דברים אחרים כן?
    חח ברור המטרה פה זה לא לאונן וכן לזיין אז תרגיש חופשי

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    באמת שזה סתם חרטא, מילה שאם לאונן היה עוצר אותי מלזיין אז כבר הייתי סופרמן לכאורה, כלומר ברגע שהייתי מפסיק לאונן הייתי מזיין כל אחת שהייתי רוצה, כן אה, עוד בולשיט מסריח שהכנסתם לעצמכם לראש משום מה
    לא בולשיט ולא נעליים אתם כמו כבשים אתם רואים אחד כותב משהו וכולם הולכים אחריו ...
    ברור שזה עוצר
    וגם ברור שאם אתה מסטרי ואתה מצליח אם נשים אז זה לא מה שיעצור אותך כי אתה כבר יודע מה לעשות והיו לך מספיק הצלחות.

אבל כשאתה רק עושה את השינוי אתה צריך את האנרגיה הזאת כדי להצליח בו ולא לבזבז אותה על פורנו.
    לפעמים כשלאנשים יש אפשרות ללכת בדרך הקלה או הקשה הם בוחרים בקלה.

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    חחח לא מצטרף כרגע, יש לי חברה... ><''

אבל זה יהיה מצחיק אם תקראו לעצמכם "התנועה האנטי אונניסטית"
    בכיף
    חח יאללה

ציטוט נכתב במקור על ידי tolimefage צפיה בהודעה
    יאללה אנשים שביתה!!!
    כי גם ליד ימין מגיע לנוח!!
    נתחיל בשבוע ואחר כך נגיע לחודש!
    וכל מי שאומר שאין קשר אז יש!! יש קשר ישיר לכמות הטסטוסטרון בדם שגורמת לך להיות גבר בר לבין אוננות שגורמת לך להיות פוסי וגרוע בספורט
    יאללה בלאגן ! ! !
    בו נעשה גם הפגנה מול בנייני ערוץ 10 חח זה הסיסמה שלנו "אל תאונן תתחיל לזיין " ! ! ! !
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 11-08-2011 בשעה 10:47.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

די כבר עם השטות הזאת
    למה אתם מרגישים רע עם עצמך כשאתם עושים ביד, ממש "התמכרות"... אתה קורא לזה התמכרות בתור תרוץ "זאת התמכרות אז אני לא שולט בזה"... שטות

קודם כל ז לא דבר רע, וזה לא מונע ממך לצאת ולהתחיל עם בנות
    ואם זה כן אז זהרק תרוץ, ויהיה לך עוד תרוץ אחר ברגע שתפסיק
    דבר שני, זאת לא התמכרות, אתה סתם חרמן (שגם בזה אין שום דבר רע) ואתה תהיה חרמן גם אחרי שתביא ביד
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תודה על ההשקעה.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect