קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. בקשר לאף שלי נמאס לי כבר !!הצילו!!!!:(((
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 30-08-2011, 15:17
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2010, 16:08
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 21-07-2010, 02:47
  4. [פריקה] נמאס לי כבר..\=
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-02-2009, 20:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

[פריקה אחושרמוטה] נמאס לי כבר באמא שלי... (רוב הפוסט זה פריקה.. אולי קצת טיפים יעזרו)

ברירת מחדל [פריקה אחושרמוטה] נמאס לי כבר באמא שלי... (רוב הפוסט זה פריקה.. אולי קצת טיפים יעזרו)

סעמק ערס... באמת שאין לי מה להגיד יותר, בשבוע האחרון נהייתי PUSSY של החיים, אני שונא את עצמי אבל כל החרא הזה משפיע עליי, תאמת שהייתה לי תקופה לא רעה לפני חודש ככה שראיתי בנות מסתכלות עליי קצת יותר מכרגיל,
    וגם התחילו איתי כמה אבל לצערי לא כאלה שאני הייתי רוצה לזרום איתן, ביום שישי שלפני שבוע הייתה מסיבה של חבר מישהי שם הגניבה אותי חבל"ז ממש שיחקה בי ועצבנה אותי, ולמזלי הייתה מסיבה ביום שבת ואמרתי לעצמי שהבחורה הכי נורמלית שם, אני יבצע בה את זממי, וכך היה, אמנם רק התנשקנו אבל בשבילי באמת זה לא היה יותר מהעלאה באגו וזה מה שרציתי (מסתבר שהיא גם הייתה דלוקה עליי מראש מה שמקשה עליי את העניינים הבאים) והיא בואו נגיד לא מושלמת, אמנם חמודה והכל אבל לא הכי מטופחת (במיוחד בשיער) ופגישה אחרי זה אפילו הריח לא היה נעים, ככה שאמרתי לעצמי זהו יא חתיכת חרא, כמה שזה קשה והכל אין מה לעשות, אתה לא תלך על שמנות (לא שאי פעם הלכתי למזלי), לא על לא מטופחות, ולא על כל הייצורים למיניהן, רק מי שנחשבת לגיטימית חיצונית לגביך וכמובן שאם היא ממש סתומה יהיה ממש קשה לרצות משהו יותר מסתם לזיין אותה ולזרוק, בכל אופן היום היה עוד יום הולדת שחבר הזמין אותי אליו של איזה ילדה, בכל אופן באה לשם חברה של יזיזה שלו, באמת כוסית, באמת נחמדה הכל טוב אני ניסיתי די לרמוז לה שאני בקטע הייתי לידה די הרבה צחקתי איתה הצחקתי אותה וכו' אבל בואו נגיד כשממש רציתי לעשות את הצעד והלכתי לקצת זמן היא כבר הספיקה "להיתפס" על ידי איזה מישהו שאני מכיר ואפילו די חיבבתי אותו פעם קודמת שראיתי אותו ועכשיו אני שונא אותו מוות, כשהבנתי שהוא איתה והכל באמת שהעצבים עלו לי לראש ברמה פסיכית, שתיתי לא מעט ועליתי על ההגה כדי להירגע (כן אין היגיון) נשבע שעם קצת יותר התאמצות הייתי פשוט מחסל את עצמי, הייתי בקריזה של החיים, ובסוף גם לא ניסיתי אפילו להיפרד מאף אחד מהם גם בין היתר כי הם לא הרפו אחד מהשני כנראה.

מה שמשגע אותי בכל העסק זה שאני באמת נותן לזה להזיז לי, דבר שני שמשגע אותי זה שהולך לי עם כאלה שכנראה אף אחד לא מתחיל איתן, אמנם לא מגעילות אש ברמה מפחידה ולא דבות אבל כאלה שרואים שלא מתחילים איתן הרבה כי זה זורם ישר הם גם בדרך כלל דלוקות עליי מראש, ואני שונא את המצב הזה, אני רוצה להגיע למצב שיהיה לי משהו עם מישהי שמוצאת חן בעיניי בלי שאיזה בן זונה או משהו אחר יגנוב לי אותה מתחת לאף, ואין זה פשוט מתסכל אותי אין לי כבר זין לזה ובאמת שהשבוע הזה נהייתי סיסי לא יודע מה קרה לי, אני לוקח יותר מדי ללב את כל החרא הזה, ונמאס לי להיכשל עם הבנות שאני באמת רוצה... עצות יתקבלו בברכה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

כי זו לא סתם פריקה ... זו פריקה אחושרמוטה

לפי הכתיבה שלך אתה מתחיל שוב לערער בעצמך , זה ידפוק לך תמצברוח וגם יתבטא בגיים שלך , אתה לא רוצה שזה יקרה.
    ולכן ..

תסתכל רגע במבט אובייקטיבי על הדברים :
    אתה מצליח לסגור , יש לך את זה בכיס ,תיזכר בכל הבחורות שסגרת עד עכשיו , היו לך כבר הצלחות ואתה על הגל .
    מעכשיו הרמה תעלה .
    ברור שככל שהבחורה יותר שווה התחרות יותר קשה , אבל אתה לא תוותר .
    קח את העצבים שבך בדיוק למקום הזה , של ההשקעה במה שאתה כלכך רוצה להגיע אליו , אתה תצליח להשיג את מי שאתה רוצה גם אם נפילות מתח רגשיות עומדות בדרך .

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

תפסיק להתפשר ותהיה בררן, תבנה לעצמך רף מסויים, היא לא מטופחת? ביי. היא לא מעל 7/8 נגיד? ביי. היא מפגרת? ביי.
    שמע אני ממש ממש בררן, אני לפעמים חושב שזה רע אבל חבר טבעי שלי אמר לי שזה טוב ושאני כמוהו, שילשום דיברתי עם מישהי באוטובוס, היא דיברה חלש, זה עיצבן אותי אז חתכתי, זה באמת היה מוגזם ואחרי זה הצטערתי על זה אבל בתכלס כל דבר קטן לא טוב שבחורה עושה מוריד לי ממנה, וחבר שלי, עד עכשיו הוא זיין רק בחורה אחת(מזיין אותה כבר חצי שנה רצוף ולא סטוצים), אבל זה הבחורה הכי איכותית שאיי פעם ראיתי, ככה שלהיות בררן זה טוב
    ובקטע של הנהיגה, אתה באמת רצית להרוג את עצמך בגלל בחורה? כמה נמוך אפשר לרדת, שפר את המשחק שלך, יש מיליוני בחורות ואף אחת מהן לא באמת צריכה להשפיע עליך עד כדי כך, בעיקר כשלא קרה ביניכם כלום.
    אל תתפשר, אתה מתחיל עם סט 3, HB4 HB6 HB9, ה9 כלבה בת זונה, לך עליה, אל תתפשר על ה6 כי קשה לך
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 11-08-2011 בשעה 13:42.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

הרבה בעיות באמונה אבל אפשר הכול לתקן...
    תחזור להאמין בעצמך נכון שמתחילים מ0 אז באמת פעם הבאה אל תביא נשיקה תנסה ללכת עד הסוף... לא הולך אז תעלה את הרף ותנצל את הרגעים שלך עם הבנות האלה כי אם היית יוצר משיכה רצינית עם אותו בת היא בכלל לא הייתה מסתכלת על מישהו אחר אז אין לך על מי להתעצבן חוץ מעל הרגע שהחמצת קצת אותה... אבל יבואו עוד אלף כמוה זה בסדר תתחיל יותר סרג'ים ויותר פתיחות תשתפשף ותתמיד!!
    טוב שזה קרה כי מטעויות כאלה אתה לומד ומבין מה לא עושים ומה כן

איפה אתה גר?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

אני ינסה לעזור לך בשם כולם, אני פתחתי עשרות פוסטים בפורום אז אני מכיר את כל המשתמשים פה

אם הייתי XsonicX הייתי כותב לך חפירה של לפחות עשר שורות שסופה אתה אומר לעצמך "מה הוא לעזאזל רוצה ממני?"
    אם הייתי TheNuts הייתי כותב לך חפירה ארוכה אבל שבסופה אתה אומר "איזה גבר" כי התגובות שלו באמת עוזרות ומובנות
    אם הייתי D@niel הייתי כותב לך 3-5 מילים חסרי תועלת
    ואם הייתי Mario פשוט הייתי עושה +1 לתגובה שלפני

אם הייתי אנונימי לא באמת הייתי יכול לעזור לך משום שכל מה שהייתי כותב תבור ייעוץ היה "באוויר" שכן אפילו להציג את שם המשתמש שלו בפורום, דרך האינטרנט, הוא לא עושה - מחמת חוסר ביטחון מחריד.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

לכל האנשים אני די מזדהה עם התגובות שלכם, קקאשי אני לא עד כדי כך בררן, אבל אני מתחיל להיות... את האמת שלפני היפקאפ הייתי הרבה יותר, ועם הזמן אני מודה שדי התחלתי להתפשר ופשוט רציתי שיהיה לי משהו עם בנות... אבל איכשהו תמיד נדפק לי הקטע כשיש מישהי שאני יחסית בעניין שלה, אני יודע שזה אולי נשמע לכם בולשיט אבל אם הבנאדם ההוא לא היה שם אני יודע שהיה לי סיכוי די טוב לעשות משהו, כי בדיוק ברגע שהיא התחילה פחות להיצמד לחברה שלה אז הוא בא והתחיל לדבר איתה וזהו זה הרס הכל, מה שעצבן אותי עוד יותר זה שראיתי שהיא הולכת סביבו תוך כמה דקות של דיבור, וקקאשי, אני לא ניסיתי להרוג את עצמי... זרקתי את העובדה שזה יכל לקרות בנוסף גם אלכוהול מקצין מצבים אז אם אתה בהיי אתה הכי מאושר בעולם, ואם אתה בדאון אתה בדאון הכי מטורף בעולם... ככה זה עובד.

אה, ותומר, קצת קשה לי להאמין בעצמי כשכל פעם כשיש מישהי שמוצאת חן בעיניי זה איכשהו נדפק, אם זה לא בגלל מישהו שגונב אותה, אז היא יכולה לדפוק את התירוץ הכי דפוק בעולם, ואיכשהו זה יהיה בדיוק אני שנפלתי עליה ביום רע, בקיצור באמת שכאילו משהו רוצה למנוע את זה ממני בכוח, ואין המון היגיון בזה שאם לא הולך לי אז אני צריך להעלות את הרף, כי עכשיו למשל אחרי שלמדתי מכמה דברים בעבר הקרוב אז הוא כבר ממש גבוה, יותר גבוה מזה כבר נראה לי כשחצנות, בכל אופן אני מנסה תמיד ללכת עד הסוף, לא שאני יתבאס מנשיקה אבל אני מכוון תמיד למקסימום שאני יכול, וזהו, שאין לי מושג איך ללמוד מהטעות הזאת, זה משהו שחזר על עצמו לא מעט פעמים, ועובדה שאף פעם לא למדתי, אז מה עכשיו זה שונה?
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 11-08-2011 בשעה 16:47.

ודניאל, אני גר באיזור חיפה... למה?
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 11-08-2011 בשעה 16:35.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

שמע אחי בקשר לאלכוהול ונהיגה, אל תעשה את זה בשביל שום תירוץ שבעולם!
    אני אומר לך בתור נהג משאית לשעבר, שלצערי ראיתי דברים שלא אמורים לקרות.

ונחזור לנושא.
    אתה פועל בסדר גמור, אם אתה כמעט מצליח לסגור משהו, או אפילו לסגור נשיקה, אז הדרך שלך מצויינת, זה שברגע האחרון בא איזה זין ו"גנב" אותה זה לא מעיד על משהו שאתה לא עשית טוב, כי עד שהוא בא הכל זרם...
    אם תוריד מעצמך ותתחיל לפקפק אתה מהר מאוד תמצא את עצמך דופק ביד בימי שישי בערב...
    אז לא קרה כלום, היה קצת מזל רע בזמן האחרון, אבל אין ספק שיש לך את זה, כי עובדה שעם מי שאתה רוצה אתה מצליח לפתח משהו.
    וזה לא סוף העולם אם אכלת איזה ברקס או שניים, אפילו עשר, יש מלא בחורות שעוד תתפוס

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    תפסיק להתפשר ותהיה בררן, תבנה לעצמך רף מסויים, היא לא מטופחת? ביי. היא לא מעל 7/8 נגיד? ביי. היא מפגרת? ביי.
    שמע אני ממש ממש בררן, אני לפעמים חושב שזה רע אבל חבר טבעי שלי אמר לי שזה טוב ושאני כמוהו, שילשום דיברתי עם מישהי באוטובוס, היא דיברה חלש, זה עיצבן אותי אז חתכתי, זה באמת היה מוגזם ואחרי זה הצטערתי על זה אבל בתכלס כל דבר קטן לא טוב שבחורה עושה מוריד לי ממנה, וחבר שלי, עד עכשיו הוא זיין רק בחורה אחת(מזיין אותה כבר חצי שנה רצוף ולא סטוצים), אבל זה הבחורה הכי איכותית שאיי פעם ראיתי, ככה שלהיות בררן זה טוב
    ובקטע של הנהיגה, אתה באמת רצית להרוג את עצמך בגלל בחורה? כמה נמוך אפשר לרדת, שפר את המשחק שלך, יש מיליוני בחורות ואף אחת מהן לא באמת צריכה להשפיע עליך עד כדי כך, בעיקר כשלא קרה ביניכם כלום.
    אל תתפשר, אתה מתחיל עם סט 3, HB4 HB6 HB9, ה9 כלבה בת זונה, לך עליה, אל תתפשר על ה6 כי קשה לך
    הבנאדם צודק בכל מילה.
    אל תגיע למצב שאתה מזיין אבל מזיין כונפה, זאת ועוד- אפילו אל תפלרטט עם אחת כזאת, אותי אישית זה מגעיל.
    ויותר חשוב, אל תקח כל כך קשה את כל הנושא של פיקאפ ובנות בכללי, זה אמור להיות כייף!
    אני במקומך, ושוב זה רק מה שאני הייתי עושה, לוקח הפסקה מפיקאפ. לא קורא מאמרים, לא חושב על להתחיל עם זאת ועם ההיא... צא עם חברים, תשתחרר, תהנה ותחזור שתהיה מוכן.

משתמש מתקדם
    לייקים
    128
    נקודות
    69
    משפט מחץ
    When life hands you lemons – you make lemonade

ציטוט נכתב במקור על ידי BPositive צפיה בהודעה
    הבנאדם צודק בכל מילה.
    אל תגיע למצב שאתה מזיין אבל מזיין כונפה, זאת ועוד- אפילו אל תפלרטט עם אחת כזאת, אותי אישית זה מגעיל.
    ויותר חשוב, אל תקח כל כך קשה את כל הנושא של פיקאפ ובנות בכללי, זה אמור להיות כייף!
    אני במקומך, ושוב זה רק מה שאני הייתי עושה, לוקח הפסקה מפיקאפ. לא קורא מאמרים, לא חושב על להתחיל עם זאת ועם ההיא... צא עם חברים, תשתחרר, תהנה ותחזור שתהיה מוכן.
    אני דווקא אוהב להתחיל עם פצועות. לא במועדונים וכאלה, סתם פתאום סיבוב בקניון או ברחוב או לא משנה מה...
    זה מעלה להן תאגו אתה עושה להן ת'יום חחח.
    מקסימום אתה רושם מספר ומוחק, לא מביא את שלך

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי AndroidFan צפיה בהודעה
    אני דווקא אוהב להתחיל עם פצועות. לא במועדונים וכאלה, סתם פתאום סיבוב בקניון או ברחוב או לא משנה מה...
    זה מעלה להן תאגו אתה עושה להן ת'יום חחח.
    מקסימום אתה רושם מספר ומוחק, לא מביא את שלך
    מה המטרה שלך? להעלות לכונפות ת'אגו? לעשות להן ת'יום? המטרה שלך לשפר את עצמך, עם כונפות לא תשיג כלום, כמו זה שמעליי גם אותי זה באמת מגעיל, תכלס אפילו בישביל להתחמם אני לא יכול להתחיל עם כונפות, זה פשוט מגעיל ואני לא רואה שום סיבה לדבר עם מישהי שאני לא נמשך אליה ושאני בטוח שאני לא רוצה שיצא מזה משהו

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    ודניאל, אני גר באיזור חיפה... למה?
    כי בניגוד למה שאמר אנונימי לגבי
    רציתי להציע לך להיפגש, ואולי להנחיל בך מעט מוטיבציה והיגיון לגבי השקפת עולם שתעזור לך לשפר את המשחק שלך ואורח החיים שלך

אבל רחוק לי חיפה : X

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני ינסה לעזור לך בשם כולם, אני פתחתי עשרות פוסטים בפורום אז אני מכיר את כל המשתמשים פה

אם הייתי XsonicX הייתי כותב לך חפירה של לפחות עשר שורות שסופה אתה אומר לעצמך "מה הוא לעזאזל רוצה ממני?"
    אם הייתי TheNuts הייתי כותב לך חפירה ארוכה אבל שבסופה אתה אומר "איזה גבר" כי התגובות שלו באמת עוזרות ומובנות
    אם הייתי D@niel הייתי כותב לך 3-5 מילים חסרי תועלת
    ואם הייתי Mario פשוט הייתי עושה +1 לתגובה שלפני
    עכשיו לכלכת... אני הייתי עושה +1?! - נצטרך למחוק את התגובה הזאתי, היא פוגעת לי קשות באגו, הורסת לי שנים של התפתחות ואינר גיים!

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect