סעמק ערס... באמת שאין לי מה להגיד יותר, בשבוע האחרון נהייתי PUSSY של החיים, אני שונא את עצמי אבל כל החרא הזה משפיע עליי, תאמת שהייתה לי תקופה לא רעה לפני חודש ככה שראיתי בנות מסתכלות עליי קצת יותר מכרגיל,
וגם התחילו איתי כמה אבל לצערי לא כאלה שאני הייתי רוצה לזרום איתן, ביום שישי שלפני שבוע הייתה מסיבה של חבר מישהי שם הגניבה אותי חבל"ז ממש שיחקה בי ועצבנה אותי, ולמזלי הייתה מסיבה ביום שבת ואמרתי לעצמי שהבחורה הכי נורמלית שם, אני יבצע בה את זממי, וכך היה, אמנם רק התנשקנו אבל בשבילי באמת זה לא היה יותר מהעלאה באגו וזה מה שרציתי (מסתבר שהיא גם הייתה דלוקה עליי מראש מה שמקשה עליי את העניינים הבאים) והיא בואו נגיד לא מושלמת, אמנם חמודה והכל אבל לא הכי מטופחת (במיוחד בשיער) ופגישה אחרי זה אפילו הריח לא היה נעים, ככה שאמרתי לעצמי זהו יא חתיכת חרא, כמה שזה קשה והכל אין מה לעשות, אתה לא תלך על שמנות (לא שאי פעם הלכתי למזלי), לא על לא מטופחות, ולא על כל הייצורים למיניהן, רק מי שנחשבת לגיטימית חיצונית לגביך וכמובן שאם היא ממש סתומה יהיה ממש קשה לרצות משהו יותר מסתם לזיין אותה ולזרוק, בכל אופן היום היה עוד יום הולדת שחבר הזמין אותי אליו של איזה ילדה, בכל אופן באה לשם חברה של יזיזה שלו, באמת כוסית, באמת נחמדה הכל טוב אני ניסיתי די לרמוז לה שאני בקטע הייתי לידה די הרבה צחקתי איתה הצחקתי אותה וכו' אבל בואו נגיד כשממש רציתי לעשות את הצעד והלכתי לקצת זמן היא כבר הספיקה "להיתפס" על ידי איזה מישהו שאני מכיר ואפילו די חיבבתי אותו פעם קודמת שראיתי אותו ועכשיו אני שונא אותו מוות, כשהבנתי שהוא איתה והכל באמת שהעצבים עלו לי לראש ברמה פסיכית, שתיתי לא מעט ועליתי על ההגה כדי להירגע (כן אין היגיון) נשבע שעם קצת יותר התאמצות הייתי פשוט מחסל את עצמי, הייתי בקריזה של החיים, ובסוף גם לא ניסיתי אפילו להיפרד מאף אחד מהם גם בין היתר כי הם לא הרפו אחד מהשני כנראה.
מה שמשגע אותי בכל העסק זה שאני באמת נותן לזה להזיז לי, דבר שני שמשגע אותי זה שהולך לי עם כאלה שכנראה אף אחד לא מתחיל איתן, אמנם לא מגעילות אש ברמה מפחידה ולא דבות אבל כאלה שרואים שלא מתחילים איתן הרבה כי זה זורם ישר הם גם בדרך כלל דלוקות עליי מראש, ואני שונא את המצב הזה, אני רוצה להגיע למצב שיהיה לי משהו עם מישהי שמוצאת חן בעיניי בלי שאיזה בן זונה או משהו אחר יגנוב לי אותה מתחת לאף, ואין זה פשוט מתסכל אותי אין לי כבר זין לזה ובאמת שהשבוע הזה נהייתי סיסי לא יודע מה קרה לי, אני לוקח יותר מדי ללב את כל החרא הזה, ונמאס לי להיכשל עם הבנות שאני באמת רוצה... עצות יתקבלו בברכה.

ציטוט ההודעה