|
|
1. חוסר אכפתיות מהתוצאה - גם אם זה לא חימום לא באמת אכפת לך מהתוצאה אלא אם כן אתה דלוק או יש לך משהו לבחורה.
2. אותו דבר כמו בראשון.
3. שוב, חימום זה לקבל דחייה בכוונה, אתה יכול לפרוס את האנרגיה שלך ל50 בנות גם בלי חימום פשוט לנסות ולשים זין.
אני אישית חושב שחימום זה בולשיט לך תתחיל עם בנות הצליח? יופי לא הצליח יש עוד כוסית שם בפינה. לא צריך פיק אפ ולא נעליים כדי להתחיל עם בנות , אתה כולה צריך להיות חברותי , להתחיל שיחה עם מישהי כאילו אתה מכיר אותה זה נותן לה תחושה טובה וגם לך ופשוט זורמת השיחה, הפיק אפ נכנס בהמשך לפעולה כאשר אתה צריך ליצור מתח מיני ומשיכה.
כל בחורה שאתה מתחיל איתה אתה צריך להציב מס' מטרה, למשל בהתחלה מספר אחרי שהשגת - פגישה , אחרי שהשגת - נשיקה ומשם להזרים לזיון, אם מהתחלה תגיד אני רוצה זיון בלי לחלק לשלבים יהיה לך הרבה יורת קשה.
יום טוב ידידי.
קל לומר את זה, במציאות זה שונה לגמרי.1. חוסר אכפתיות מהתוצאה - גם אם זה לא חימום לא באמת אכפת לך מהתוצאה אלא אם כן אתה דלוק או יש לך משהו לבחורה.
2. אותו דבר כמו בראשון.
לא משנה אם אתה תבוא בגישה ש"לא אכפת לי מכלום", ברגע שבחורה תנפנף אותך זה ישפיע על המשחק הפנימי שלך.
כמובן שהתרגול, הזמן והניסיון עושים את שלהם.
חימום זה לא בהכרח לקבל דחייה בכוונה. חימום יכול להתבצע בהמון צורות:3. שוב, חימום זה לקבל דחייה בכוונה, אתה יכול לפרוס את האנרגיה שלך ל50 בנות גם בלי חימום פשוט לנסות ולשים זין.
לגשת לכמות גדולה של אנשים, לגשת לכמות גדולה של נשים, לקבל כמה שיותר דחיות, לעשו תדבר משוגע שיפרוץ לך את הפחד ויעלה לך את האדרנלין וכו'. ונכון שאני יכול לפרוס את האנרגיה שלי על חמישים בחורות, בדיוק כמו שאני יכול לפתות את בר רפאלי, אבל אחרי המון המון ניסיון והשתפשפות בשטח ובמיטה.
לא.אני אישית חושב שחימום זה בולשיט לך תתחיל עם בנות הצליח?
אבל עכשיו אני במצב רוח בתחתונים, אני עייף, מבואס ומת מפחד שאותו הסרט עם הראשונה יקרה לי גם עם הכוסית בפינה, מה עושים?יופי לא הצליח יש עוד כוסית שם בפינה.
חחחחחחח את הקטע הזה הכי אהבתי.לא צריך פיק אפ ולא נעליים כדי להתחיל עם בנות , אתה כולה צריך להיות חברותי , להתחיל שיחה עם מישהי כאילו אתה מכיר אותה זה נותן לה תחושה טובה וגם לך ופשוט זורמת השיחה, הפיק אפ נכנס בהמשך לפעולה כאשר אתה צריך ליצור מתח מיני ומשיכה.
ובטח שלא צריך פיקאפ, כמו שתכלס לא צריך 28 שיעורי נהיגה בשביל לנהוג, רק:
- שליטה בהגה.
- שליטה על הברקס.
- שליגה על הגז.
- שליטה על האמברקס.
- שליטה בכל כפתורי האוטו כולל איתותים, מגבים, אורות.
- היכולת להשתלב בתנועה.
- היכולת להבין את כל סימוני הדרך כולל תמרורים, רמזורים, שלטים, פסי כביש וכו'.
- היכולת לתקשר בצורה סבירה עם הנהגים סביבך בשביל למנוע תאונה.
- היכולת לקרוא את הנהג שלפניך ואחריך בשביל למנוע תאונה פוטנציאלית.
- אה.. גם היכולת לתדלק
כן, יכול להיות שאתה צודק, ישנם אנשים מעטים מאוד שמסוגלים לשלוט על כל זה בלי שיעורי נהיגה, הרוב המוחלט לא.
כנ"ל לגבי פיקאפ.
תן לי לגלות לך סוד אבל דירבאלק אם אתה מפיץ אותו - מטרות צריך להציב בכל תחומי חייך!כל בחורה שאתה מתחיל איתה אתה צריך להציב מס' מטרה, למשל בהתחלה מספר אחרי שהשגת - פגישה , אחרי שהשגת - נשיקה ומשם להזרים לזיון, אם מהתחלה תגיד אני רוצה זיון בלי לחלק לשלבים יהיה לך הרבה יורת קשה.
לילה קסוםיום טוב ידידי.![]()
לגשת להמון בחורות מבחינתי זה לאו דווקא חימום אתה יכול לקרוא לזה חימום אני יכול לקרוא לזה סארג'.
משפיע? אם אתה חלש אופי וחסר ביטחון זה ישפיע, אם אתה בעל ביטחון זה לא ישפיע עליך ואם אתה ברמה גבוהה בפיק אפ אתה גם תצליח לגרום לה להמשיך איתך את השיחה.
המצב רוח בתחתונים? למה כי מישהי דחתה אותך? בחייך, אם ככה אז אני אתה ועוד רבים טובים היינו פורשים מפיק אפ מזמן. אתה באיזשהו שלב יכול להתייאש - זה כן , אבל תמיד יש את מחר. אם באותו ערב לא הלך לך לא קרה כלום לא צריך בכוח.
אתה לא צריך פיק אפ כדי להתחיל עם בחורה, אתה צריך פיק אפ כדי להזרים את הבחורה ליותר מעוד ידיד.
אני אישית לוקח מהפיק אפ רק את הפנינים, הייתי קורא מאמרים והפסקתי , הדבר הכי חשוב שלקחתי מהפיק אפ זה פשוט להפתח, להיות קליל ולשים זין. כשהייתי ביישן ולא הכרתי את התחום הייתי ילד , עכשיו הרבה יותר קל לי להתחבר לבנות גם לכוסיות וליצור איתן נוחות , הדבר היחידי שאני עדיין מנסה ללטש וזה השלב הכי חשוב זה המשיכה כי חוץ מזה הכל יש לי. וגם במשיכה אני מתקדם מהר מאוד כי מה שהגביל אותי זה הפחד לגעת ולאט לאט אני מוריד אותו והדבר השני זה לדבר על דברים מיניים, להיות מיני וליצור מתח מיני. כשאתה מדבר עם בחורות על דברים רגילים זה יפה והכל אבל זה לא יוצר משיכה זה יוצר קירבה ונוחות, מה שהבנתי רק לאחרונה וזה עזר לי מאוד זה שצריך ללוות את הקירבה ונוחות עם טאצ' , טאצ' יכול להיות ההבדל בין בנאדם רגיל לבין בנאדם שהבחורה נמשכת אליו.
משפיע? אם אתה חלש אופי וחסר ביטחון זה ישפיע, אם אתה בעל ביטחון זה לא ישפיע עליך ואם אתה ברמה גבוהה בפיק אפ אתה גם תצליח לגרום לה להמשיך איתך את השיחה.
המצב רוח בתחתונים? למה כי מישהי דחתה אותך? בחייך, אם ככה אז אני אתה ועוד רבים טובים היינו פורשים מפיק אפ מזמן. אתה באיזשהו שלב יכול להתייאש - זה כן , אבל תמיד יש את מחר. אם באותו ערב לא הלך לך לא קרה כלום לא צריך בכוח.
אתה לא צריך פיק אפ כדי להתחיל עם בחורה, אתה צריך פיק אפ כדי להזרים את הבחורה ליותר מעוד ידיד.
בחייך, המשיכה זה מה שתוקע אותך? עזוב פרוש מהפיקאפ..הדבר היחידי שאני עדיין מנסה ללטש וזה השלב הכי חשוב זה המשיכה כי חוץ מזה הכל יש לי. וגם במשיכה אני מתקדם מהר מאוד כי מה שהגביל אותי זה הפחד לגעת ולאט לאט אני מוריד אותו והדבר השני זה לדבר על דברים מיניים, להיות מיני וליצור מתח מיני. כשאתה מדבר עם בחורות על דברים רגילים זה יפה והכל אבל זה לא יוצר משיכה זה יוצר קירבה ונוחות, מה שהבנתי רק לאחרונה וזה עזר לי מאוד זה שצריך ללוות את הקירבה ונוחות עם טאצ' , טאצ' יכול להיות ההבדל בין בנאדם רגיל לבין בנאדם שהבחורה נמשכת אליו.
אתה לא צריך פיקאפ בשביל משיכה, אתה צריך פיקאפ בשביל להגשים פנטזיות מיניות, להשיג כלה HB10, לפתוח קורס בפיקאפ ולהיות מיליונר!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-08-2011 בשעה 22:31.