קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-03-2006, 04:01
  2. [מוכר] מלא דברים לאי סי קיו ... (10 נקודות ויש מבצעים...)
    על ידי Bomber בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 21-01-2006, 23:05
  3. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 17:16
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 05:07
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

"חימום" - מבצעים או מוותרים ?

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

Post "חימום" - מבצעים או מוותרים ?

היי,
    אני רוצה לעלות בפניכם שאלה ולפתוח כאן דיון על הנושא של חימום לפני פתיחה של סטים.

לפני כל פעם שאתם ניגשים לבחורות, אתם מבצעים "חימום" כדי להכניס את עצמכם למוד? אם כן, כמה סטים אתם עושים זאת?
    אתם מוכנים לשרוף לגמריי את הסטים של החימום או שאתם מתכוונים להשאיר אותם פתוחים ולסיים אותם בLJBF?
    יצא לכם פעם להתחיל את החימום ולא לסיים אותו ולהמשיך בסארג', או לסיים אותו אך לא להתחיל בסארג'?

בכלליות, מה אתם חושבים על העניין של "לחמם" את עצמך מבחינה חברתית כדי להכנס למוד ולמצברוח של דיבור עם אנשים ?

דיון נעים,
    SubUPer
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0

אני אישית לא עושה סארג'ים.
    אבל במועדונים וכאלה חייבים חימום. בחיים לא תראה בן אדם שבא למסיבה שבוז, מתחיל עם מישהי ומצליח.
    חימום זה חובה מבחינתי.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

איך החימום שלה בא ליידי ביטוי ?
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני לא חושב שיש צורך לפתוח סתם בשביל "לפתוח". אם הרעיון שלך הוא להראות חברותי במקום מסויים, הדבר החכם לעשות יהיה להיות חברותי לכולם, זה אומר שתצטרך לדבר עם כמה אנשים שונים שיראו אותך עושה את זה..

אתה לא יכול לנסות לסגור את כולם, לא במקומות קטנים בכל מקרה, הן ישימו לב ואף אחת לא תרצה לנשק אותך אם היא ראתה אותך מתנשק עם עוד 2 בנות לפני כן. במקומות גדולים, זה באמת לא משנה, כי אתה לא יכול ליצור תדמית במקום עם עוד 500 איש.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אם יש משהו שלמדתי זה שאתה צריך לירות לכל הכיוונים.
    לירות לכל הכיוונים ולא להיות בררן במה שאתה כן פוגע.

חימום מבחינתי זה כמו מתיחות לפני ריצה. זה חובה. איך תעשה את החימום? זאת כבר שאלה אחרת.

אתה לא באמת צריך לעבור על 30 בחורות ולשאול "מה השעה" בשביל להתחמם.
    מספיק שתנהל שיחה זורמת עם ידידה טובה בשביל "להיכנס לראש".

יותר מזה ,כשאתה בא בשביל לדבר איתה ,ולא בשביל להתחיל איתה (ושימו לב ,יש הבדל ענק)
    תגיע למצב של שיחה זורמת בקלות ובמהירות.

בחורה שלא מכירה אותך ושומעת פתאום "בובה ,את באה לפה הרבה?" מיד מתגוננת.
    אבל אם היא תראה בחור נחמד שמנסה לפתח איתה שיחה תמימה לחלוטין ,היא תיפתח יותר בקלות.
    ובאז בשלב מסוים תתחיל להיות מיני יותר ,ולכוון לעבר המטרה שהצבת לעצמך

ראה ערך "פאסיב אגרסיב" ,החברים של נאור
    הייתי פה.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

תודה על התגובות הרציניות חבר'ה !

אני מנסה עכשיו לגבש גישת חימום טובה, שתכניס אותי למוד במהירות וגם יהיה לי כיף
    אני לוקח את התגובות שלכם ומפיק מהן חומר למחשבה ונראה לי שבסוף הכניסה שלי למצב הזה תיהיה מהירה ביותר וטובה וכייפית !

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

היי גבר, שאלה טובה..
    מבחינתי חימום זה לעשות שטויות עם חברים או לבד.. להיקרע מצחוק וכו'
    ללכת ברחוב ולשאול בחורה שאלה שטותית ומצחיקה כמו "סליחה ראית אולי כלב ים שמן עם קעקוע בכתף בסביבה? (עם מבט מודאג)" חחחחח

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח אהבתי ממש ת'שאלה D:
    זה עוד אחד מהמאפיינים שאכניס לחימום שלי - הומור עם חברים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני לא חושב שיש צורך לפתוח סתם בשביל "לפתוח". אם הרעיון שלך הוא להראות חברותי במקום מסויים, הדבר החכם לעשות יהיה להיות חברותי לכולם, זה אומר שתצטרך לדבר עם כמה אנשים שונים שיראו אותך עושה את זה..

אתה לא יכול לנסות לסגור את כולם, לא במקומות קטנים בכל מקרה, הן ישימו לב ואף אחת לא תרצה לנשק אותך אם היא ראתה אותך מתנשק עם עוד 2 בנות לפני כן. במקומות גדולים, זה באמת לא משנה, כי אתה לא יכול ליצור תדמית במקום עם עוד 500 איש.
    לפתוח בשביל לפתוח מספק לך שלושה דברים עיקריים:

1. חוסר אכפתיות מהתוצאה.

2. תגובת הבחורה חסרת חשיבות עבורך (הרי אתה עוד רגע הולך, אתה רק ניגשת לשם חימום).

3. אתה פורס את האנרגיה ומצב הרוח שלך (או מוטיבציה) על כמות גדולה של בחורות ולא תהיה מושפע אם בחורה תנפנף אותך, הרי יש עוד 50 כמותה.

לדעתי צריך לחיות על גישת החימום בכל מצב שאתה ניגש לבחורה, ככה אתה קליל וזורם יותר.
    לחיות על הגישה האומרת "אני כרגע רק מתחמם, זה עוד לא המבחן הסופי, רק החימום אז מותר לי לטעות" והפרדוקס הוא שדווקא בחימום הולך לך, ב"מבחן" לא. בקיצור, לחיות על גישת החימום בכל רגע ורגע בחייך (זה לא אומר שצריכים להתחמם בכל משחק שטח שאתה יוצא אליו, רק לפעול עפ"י הגישה).
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 13-08-2011 בשעה 14:39.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    לפתוח בשביל לפתוח מספק לך שלושה דברים עיקריים:

1. חוסר אכפתיות מהתוצאה.

2. תגובת הבחורה חסרת חשיבות עבורך (הרי אתה עוד רגע הולך, אתה רק ניגשת לשם חימום).

3. אתה פורס את האנרגיה שלך ומצב הרוח שלך (או מוטיבציה) על כמות גדולה של בחורות ולא תהיה מושפע אם בחורה תנפנף אותך, הרי יש עוד 50 כמותה.

לדעתי צריך לחיות על גישת החימום בכל מצב שאתה ניגש לבחורה, ככה אתה קליל וזורם יותר.
    לחיות על הגישה האומרת "אני כרגע רק מתחמם, זה עוד לא המבחן הסופי, רק החימום אז מותר לי לטעות" והפרדוקס הוא שדווקא בחימום הולך לך, ב"מבחן" לא. בקיצור, לחיות על גישת החימום בכל רגע ורגע בחייך (זה לא אומר שצריכים להתחמם בכל משחק שטח שאתה יוצא אליו, רק לפעול עפ"י הגישה).
    האבסורד*

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

סוניק תודה על התגובה, באמת לא חשבתי על זה ככה...

אני הייתי מוסיף אפילו עוד מאפיין - כשאתה ניגש לבחורה אסור לך להכריח את עצמך, רק אם אתה בראש לזה, אחרת התוצאה תיהיה הפוכה ממה שאתה רוצה להשיג.
    זאת אומרת שלא כדאי לגשת לבחורה גם אם היא ממש ממש כוסית וגם אם אתה חושב שתפספס סט. עדיף לפתוח סטים רק כשיש חשק ורצון והמצברוח מתאים לסיטואציה

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה

אני הייתי מוסיף אפילו עוד מאפיין - כשאתה ניגש לבחורה אסור לך להכריח את עצמך, רק אם אתה בראש לזה, אחרת התוצאה תיהיה הפוכה ממה שאתה רוצה להשיג.
    זאת אומרת שלא כדאי לגשת לבחורה גם אם היא ממש ממש כוסית וגם אם אתה חושב שתפספס סט. עדיף לפתוח סטים רק כשיש חשק ורצון והמצברוח מתאים לסיטואציה
    מה שאתה אומר זה התירוץ האולטימטיבי למה 'לא כדאי לי לגשת עכשיו'
    -אני לא במצב רוח

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כנראה לא הבנת אותי נכון.

"אני לא במצברוח" זה תימצות של ההרגשה שלי כשאני עייף, חולה, כואב לי הראש ופשוט לא מרגיש שום צורך לפתוח. וזאת הכוונה שלי. לא להרוג את עצמך ולהכריח את עצמך לפתוח כשאתה במצב הזה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

קודם כל בבקשה.
    שנית, אני פחות מסכים איתך לגבי המאפיין שציינת. אבל אם אתה מאמין אז בכיף.

כנראה לא הבנת אותי נכון.

"אני לא במצברוח" זה תימצות של ההרגשה שלי כשאני עייף, חולה, כואב לי הראש ופשוט לא מרגיש שום צורך לפתוח. וזאת הכוונה שלי. לא להרוג את עצמך ולהכריח את עצמך לפתוח כשאתה במצב הזה.
    בסדר הבנתי אותך נכון
    אבל בכל זאת, לדעתי, לאט לאט זה יהפוך ל"אני עוד 5 דקות צריך לפגוש חבר במילא, נוותר" או "בקושי ישנתי בלילה, נוותר" ושטויות כאלה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect