קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] פריקה!ואת הכול הוצאתי כאן!
    על ידי crazy z בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-07-2010, 15:06
  2. שימו לב, מערכת אישור אשכולות פועלת כאן !
    על ידי Yoske בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-01-2010, 17:12
  3. [וואנבי פריקה] ושוב אני כאן...
    על ידי JamesBond007 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 27-06-2008, 13:14
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 15-10-2007, 11:09
  5. מישהו לומד כאן C?
    על ידי LinkinH בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 23:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

אשכולות פריקה - לא כאן.

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

Exclamation אשכולות פריקה - לא כאן.

חבר'ה, קחו את עצמכם בידיים !

אנחנו כאן פורום "פיקאפ" לא פורום לב אל לב. לא באנו לפה כדי להחזיק לכם את הידיים אם מי מנפנפת אותכם. זאת לא המטרה של הפורום הזה.
    המטרה של הפורום הזה היא שיפור עצמי ולא ניחום עצמי.

קחו את עצמכם בידיים - איך אתם חושבים שבחורות יימשכו אליכם אם יש לכם כל מיני מחשבות כמו "אני לא מספיק יפה" "אני נמוך ומחוצ'קן" "יש לי זנב". חלאס, כבר ראיתם בחורים הרבה יותר מכוערים ממכם עם כוסיות, לכל אחד יש ת'ילד המכוער בשכבה שנמצא עם כל הבנות. זאת ההוכחה לכך שגם אתם יכולים, אז תפסיקו להתבכיין.

ואם כבר נורא נורא קשה לכם ואתם רוצים לשתף אותנו, תעשו את זה בצורה לא של פריקה אלא של בקשת עזרה באמצעות שאלות ענייניות שאפשר לענות עליהן, ולא סתם רצף של ירידות עצמיות ולבסוף שאלה בסגנון "אני צריך עזרהההההההה מה עושיםםםםםם ?"

שימו סוף לאפסות, ותתחילו להשתפר

SubUPer
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

אתה צודק, אנחנו לא פורום מתגברים ומתבגרים (לב אל לב ?) ולרובנו גם אין את הסבלנות להגיב על דברים כאלה, בשביל זה יש פורום מיוחד.
    אנחנו פה בשביל הפיתרון לא בשביל הבעיה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

לא אהבתי

קל להגיד את זה כשאתה לא מרגיש את מה שפותח האשכול מרגיש.

חחחחחחחחח "יש לי זנב"
    חחח אוהב אתך 3>

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי Real Men Love Cats צפיה בהודעה
    לא אהבתי

קל להגיד את זה כשאתה לא מרגיש את מה שפותח האשכול מרגיש.
    אז בוא אני יגיד את זה מנקודת מבט של פותחי האשכולות
    אז נכון אני לא ישקר ויגיד שלא זה כן זה מאוד עוזר לפתוח את האשכולות האלה ושאנשים עוזרים לך וואלה זה עושה טוב על הלב, עוזר להרגיש יותר טוב
    אבל... אבל אנחנו פה עוסקים בפיקאפ , בשיפור עצמי ולא במי יותר מסכן ברגע שאנשים כותבים כמה הם יצאו מסכנים ואז מחכים לתגובה מחזקת של אנשים זאת אומרת שהם תלויים באנשים אחרים אולי זה כללי מדי אז אני ינסה להסביר עוד פעם
    במקום שתתפוס את עצמך בידיים ותגיד וואלה קרה לומדים לפעם הבאה ופעם הבאה אני יפעל אחרת כדי שלא יקרה עוד פעם מצב כזה אתה פשוט מתרגל לזה שאתה צריך חיזוקים מתמידים ולא זה לא טוב אם לא הבנתה אז תעשו טובה לנו ולכם יש את פורום לב אל לב /מתבגרים ומתגברים לזה שם בכיף אתם יכולים לשאול שאלות יש שם גם אחלה אנשים שעוזרים ונותנים תשובות טובות

אבל זה פורום פיקאפ, פיתוי לא פורום תעלו לי את המורל כי מישהי דחתה אותי או שפספסתי הזדמנות ותאמינו לי אני יודע מה זה לפספס הזדמנות וקרה לי יותר מפעם אחת שפספסתי ואפילו הרסתי עם בנות יפות שרציתי ורצו אותי אבל חלאס בשביל להעלות את המורל יש חברים ספרו את זה להם זה התפקיד של חברים להיות לצדך כשאתה מרגיש בקרשים לעזור לך לעלות בחזרה הרבה פעמים אני מספר לחברים על מקרים כאלה והרבה פעמים חברים מספרים לי זה סבבה למה לא בין חברים זה מצויין עוזרים אחד לשני אבל פה זה פורום שאמור לעזור לך להתפתח וברגע שיהיו פה כל כך הרבה אנשים חלשים אנשים עוד יחשבו שזה בסדר להיות כזה ויהיו יותר ויותר אנשים כאלה כמו שהתחיל להיות השבוע ואז נוצר כדור שלג אז בואו פשוט נעצור את הכדור כאן מה אתם אומרים?

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    אז בוא אני יגיד את זה מנקודת מבט של פותחי האשכולות
    אז נכון אני לא ישקר ויגיד שלא זה כן זה מאוד עוזר לפתוח את האשכולות האלה ושאנשים עוזרים לך וואלה זה עושה טוב על הלב, עוזר להרגיש יותר טוב
    אבל... אבל אנחנו פה עוסקים בפיקאפ , בשיפור עצמי ולא במי יותר מסכן ברגע שאנשים כותבים כמה הם יצאו מסכנים ואז מחכים לתגובה מחזקת של אנשים זאת אומרת שהם תלויים באנשים אחרים אולי זה כללי מדי אז אני ינסה להסביר עוד פעם
    במקום שתתפוס את עצמך בידיים ותגיד וואלה קרה לומדים לפעם הבאה ופעם הבאה אני יפעל אחרת כדי שלא יקרה עוד פעם מצב כזה אתה פשוט מתרגל לזה שאתה צריך חיזוקים מתמידים ולא זה לא טוב אם לא הבנתה אז תעשו טובה לנו ולכם יש את פורום לב אל לב /מתבגרים ומתגברים לזה שם בכיף אתם יכולים לשאול שאלות יש שם גם אחלה אנשים שעוזרים ונותנים תשובות טובות

אבל זה פורום פיקאפ, פיתוי לא פורום תעלו לי את המורל כי מישהי דחתה אותי או שפספסתי הזדמנות ותאמינו לי אני יודע מה זה לפספס הזדמנות וקרה לי יותר מפעם אחת שפספסתי ואפילו הרסתי עם בנות יפות שרציתי ורצו אותי אבל חלאס בשביל להעלות את המורל יש חברים ספרו את זה להם זה התפקיד של חברים להיות לצדך כשאתה מרגיש בקרשים לעזור לך לעלות בחזרה הרבה פעמים אני מספר לחברים על מקרים כאלה והרבה פעמים חברים מספרים לי זה סבבה למה לא בין חברים זה מצויין עוזרים אחד לשני אבל פה זה פורום שאמור לעזור לך להתפתח וברגע שיהיו פה כל כך הרבה אנשים חלשים אנשים עוד יחשבו שזה בסדר להיות כזה ויהיו יותר ויותר אנשים כאלה כמו שהתחיל להיות השבוע ואז נוצר כדור שלג אז בואו פשוט נעצור את הכדור כאן מה אתם אומרים?

אני חושב שמה שרצית לומר זה "אם נקיף את עצמנו באנשים שמורידים את עצמם, אנחנו גם נרד, ואם נקיף את עצמנו באנשים שמעלים את עצמם, כולנו נעלה"

לבקש עזרה - צריך, לבכות בלי להסביר כלום - לא.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

להיות חלש זה בסדר, ולהיות בדיכאון לפעמים זה בסדר. מה הגיל בכלל של מתבגרים ומתבגרים<?לא נראה לי אני מאתים לשם.

פורום לב אל לב, מיועד לבכיינים שאין להם משוג בפיקאפ,
    אם תבוא לשם ותגיד שקראת אומנות פיתוי אבל אתה בדיכאון בגלל מישהי יגידו "מגיע לך", כי זה נתפס בעיני הרבה אנשים כטריקים מלוכלכים.

לספר לחברים שאתה בדיכאון בגלל מישהי? רק אנשים עם חברים ממש ממש טובים יכולים לעשות את זה,
    זה להראות לחברים שאתה חלש, זה לא כיף, אף אחד לא אוהב את זה, הרבה יותר קל לשפוך את הלב בפורום לאנשים שאתה לא מכיר.

מיסטרי מקדיש די הרבה זמן לדיכאון בגלל בנות ומסביר איך לצאת ממנו.
    מיסטרי,אחרי שהיה עם 100+ בנות בחייו, היה בדיכאון מטורף בגלל מישהי, אתם באים עכשיו ואומרים "סתם תמשיך האלה, כולה מישהי זרקה אותך"

אני חושב שיכול לעזור לפתוח איזה אשכול דביק עם הסבר על מה עושים אחרי פרידה עם מישהי\דיכאון אחר.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי Real Men Love Cats צפיה בהודעה
    להיות חלש זה בסדר, ולהיות בדיכאון לפעמים זה בסדר. מה הגיל בכלל של מתבגרים ומתבגרים<?לא נראה לי אני מאתים לשם.

פורום לב אל לב, מיועד לבכיינים שאין להם משוג בפיקאפ,
    אם תבוא לשם ותגיד שקראת אומנות פיתוי אבל אתה בדיכאון בגלל מישהי יגידו "מגיע לך", כי זה נתפס בעיני הרבה אנשים כטריקים מלוכלכים.

לספר לחברים שאתה בדיכאון בגלל מישהי? רק אנשים עם חברים ממש ממש טובים יכולים לעשות את זה,
    זה להראות לחברים שאתה חלש, זה לא כיף, אף אחד לא אוהב את זה, הרבה יותר קל לשפוך את הלב בפורום לאנשים שאתה לא מכיר.

מיסטרי מקדיש די הרבה זמן לדיכאון בגלל בנות ומסביר איך לצאת ממנו.
    מיסטרי,אחרי שהיה עם 100+ בנות בחייו, היה בדיכאון מטורף בגלל מישהי, אתם באים עכשיו ואומרים "סתם תמשיך האלה, כולה מישהי זרקה אותך"

אני חושב שיכול לעזור לפתוח איזה אשכול דביק עם הסבר על מה עושים אחרי פרידה עם מישהי\דיכאון אחר.
    מאה אחוז אחי מה שעושה לך טוב

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

מאיפה הבאת את המידע הזה על מיסטרי ?

ואני לא ראיתי שום אשכול כאן על בחורה שזרקה מישהו, רק ראיתי אשכולות בסגנון "אני מכוער מידיי" או "לא יוצא ואין לי חברים". לדברים כאלה אין כאן מקום, לא להתמודדות עם Oneitis כפי שתיראת.

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ברגע שתפסיקו להסתמך על עזרה של אחרים ותתחילו לתפוס את החיים שלכם , את עצמכם בידיים אתם תראו שינוי
    זה שאתם בוכים על זה שאתם מכוערים אז חעחעחע מצחיקים אתם לי יש כבר אולי 3 שנים חצ'קונים על כל הפנים מי שראה אותי במפגש יודע וזה לא מפריע לי לגרום לבנות להגיד שהן מוכנות לשכב איתי או שהן יראו לי את הציצים שלהן אם אני יהיה ראשון(יראה את שלי ) אפילו אם זה בצחוק אבל עדיין בכל צחוק יש טיפת אמת.

ברגע שתפסיקו לבכות על החיים שלכם ותקחו הכל בקלות ובכיף ותבואו עם בטחון הכל יהיה טוב
    יש אמונה שעוזרת תחשבו הכל לטובה וככה גם במצב הכי גרוע אתם תדעו שזה לטובה חברה שלך זרקה אותך? לא נורא כנראה שזאת לא האישה של החיים שלך או שהיא עצרה אותך מלהגיע למה שאתה באמת
    פיטרו אותך? לא נורא כנראה שהעבודה הזאת לא בשבילך
    נכשלתה בבחינה באוניברסיטה? לא נורא כנראה שהשם מנסה להראות לך שזה לא המקצוע בשבילך-סתכל על חצי הכוס המלאה.

ועצה שלי מי שלא מסתדר בבית ספר שלו עכשיו שפשוט יעבור בית ספר לי זה עזר בצורה שאתם לא מבינים לא יסביר פשוט כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל רק אל תשארו חסרי בטחון מקום חדש התחלות חדשות תבואו בהרגשה שאתם מלכים וככה אנשים אחרים יחשבו ככה פשוט אל תתנו לאף אחד להשפיע עליכם
    ומשפט אחרון לסוף ככה קפץ לי עכשיו
    האדם הוא עץ השדה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

חחחחחחחחחח יש לי זנב טוב אתה..שחושבים על זה זה אחלה פיקוק XD
    אממ כה דוגריא תה צודק חח,יותר מדי חפירות יש בפורום הזה

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי anibeatrafhh צפיה בהודעה
    ברגע שתפסיקו להסתמך על עזרה של אחרים ותתחילו לתפוס את החיים שלכם , את עצמכם בידיים אתם תראו שינוי
    זה שאתם בוכים על זה שאתם מכוערים אז חעחעחע מצחיקים אתם לי יש כבר אולי 3 שנים חצ'קונים על כל הפנים מי שראה אותי במפגש יודע וזה לא מפריע לי לגרום לבנות להגיד שהן מוכנות לשכב איתי או שהן יראו לי את הציצים שלהן אם אני יהיה ראשון(יראה את שלי ) אפילו אם זה בצחוק אבל עדיין בכל צחוק יש טיפת אמת.

ברגע שתפסיקו לבכות על החיים שלכם ותקחו הכל בקלות ובכיף ותבואו עם בטחון הכל יהיה טוב
    יש אמונה שעוזרת תחשבו הכל לטובה וככה גם במצב הכי גרוע אתם תדעו שזה לטובה חברה שלך זרקה אותך? לא נורא כנראה שזאת לא האישה של החיים שלך או שהיא עצרה אותך מלהגיע למה שאתה באמת
    פיטרו אותך? לא נורא כנראה שהעבודה הזאת לא בשבילך
    נכשלתה בבחינה באוניברסיטה? לא נורא כנראה שהשם מנסה להראות לך שזה לא המקצוע בשבילך-סתכל על חצי הכוס המלאה.

ועצה שלי מי שלא מסתדר בבית ספר שלו עכשיו שפשוט יעבור בית ספר לי זה עזר בצורה שאתם לא מבינים לא יסביר פשוט כמו שאומרים משנה מקום משנה מזל רק אל תשארו חסרי בטחון מקום חדש התחלות חדשות תבואו בהרגשה שאתם מלכים וככה אנשים אחרים יחשבו ככה פשוט אל תתנו לאף אחד להשפיע עליכם
    ומשפט אחרון לסוף ככה קפץ לי עכשיו
    האדם הוא עץ השדה
    פשוט אוהב אותך :]
    מרוב שאתה מרגיש בנוח עם עצמך לא שמתי לב לחצ'קונים שלך בכלל XD

לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    פשוט אוהב אותך :]
    מרוב שאתה מרגיש בנוח עם עצמך לא שמתי לב לחצ'קונים שלך בכלל XD
    הדדי אחשלי פרק אותי נשק אותי זרוק אותי לבריכה
    שמע מסיבה ראשון הבא בTLV אתה בא?נראה לי נביא גם כמה ידידות כוסיות ככה שיהיה SP טוב ואנחנו הולכים להשתגע ברחבה !
    ואור מקס אילון אם אתם רואים את ההודעה הזאת דברו איתי אם אתם באים אם לא ראיתם מקסימום אני יתקשר ידבר איתכם מתישהו השבוע

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    מאיפה הבאת את המידע הזה על מיסטרי ?

ואני לא ראיתי שום אשכול כאן על בחורה שזרקה מישהו, רק ראיתי אשכולות בסגנון "אני מכוער מידיי" או "לא יוצא ואין לי חברים". לדברים כאלה אין כאן מקום, לא להתמודדות עם Oneitis כפי שתיראת.
    כתוב הרבה על הדיכאון (והשיגעון) שלו בגלל קטיה בספר "המשחק"

בספר האחרון שלו הוא גם מתייחס ל"מה לעשות אחרי פרידה עם מישהי" .

אם עוד לא קראת, ממליץ בחום

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

חחחח עכשיו הפכתם את האשכול ללוח מודעות

ו........ TLV יא אוחצ'ות?!#@$#@%#

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect