התחלתי להתאמן לפני מספר חודשים ואני רוצה להתחיל לקחת אבקת חלבון. משהו שאתם יודעים שהוא טוב ועם כמה שפחות כימיקלים וחרא ויותר טבעי.. תודה רבה לעוזרים
התחלתי להתאמן לפני מספר חודשים ואני רוצה להתחיל לקחת אבקת חלבון. משהו שאתם יודעים שהוא טוב ועם כמה שפחות כימיקלים וחרא ויותר טבעי.. תודה רבה לעוזרים
|
|
בשביל מה אתה צריך את זה?
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
ממש לא. אבקת חלבון נועדה כדי להשלים את הערכים שלך.
להדיע לכמות חלבון. אם אגיד אתה בסוף היום אוכל 120 גרם חלבון ואתה צריך להשלים ל150 אבקת חלון נכנסת ''לתמונה''
שאני שומע את המילה אבקת חלבון אני ישר "חארטהה" וואלה אתה יכול להתנפח בדיוק אם תאכל נכון.
אבקת חלבון זה כלום זה סתם חארטה שעשו כדי להרוויח כסף.
מה שהתכוונתי להגיד שעל ידי אכילה נכונה אתה יכול לקבל בדיוק את מה שתקבל כל ידי אבקת החלבון.
צודק ב100 אחוז אבל אבקת חלבון זול יותר אבל קח בחשבון שאין בזה ויטמינים ומינרלים כמו באוכל מוצק
נערך לאחרונה על ידי tal2893; 17-08-2011 בשעה 20:25.
וואי איזה שיעמום
וואלה אוכל טבעי ורגיל הכי טוב להכל..אבקת חלבון זה סתם חארטה תאמין לי תאכל רק אוכל רגיל ובריא הכל יהיה טוב.
צודק אבל למשל בדיאטה דלת פחמימה אם חסר לך 25 גרם חלבון ואין לך הרבה אפשרויות אז לקחת שייק חלבון זה בסדר בכל מצב זה לא פוגע בגוף
וואי איזה שיעמום