היי וערב טוב!!
בהמשך לנושא הזה : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=783776 , ***** חשוב לי לציין: אני עדיין בגישה של להתחיל איתה למרות כל מה שאני ארשום פה עכשיו,בשביל זה אני צריך עצה ממכם,או תכלס מה עובר עליה? תודה מראש!
הלינק ממש בקצרה מדבר עליי ועל ידידיה שלי שהכרנו בעבודה ואנו עובדים יחד , לפי דעת הפיקפקרים יש משיכה וכימה צריך פשוט לעשות צעד
בעיקרון היא מראה שהכל טוב ויפה ואין לה שום התנגדות לגביי..(ממש ממש בקצרה זה היה,מי שעונה לי על השאלה אני ממש אודה לו אם הוא יקרא את הפוסט הקודם גם)
טוב אז ככה היום אחרי העבודה לקראת הערב החלטתי להתקשר אליה (לשמור על מן קשר כזה "מה נשמע וכאלה")
טוב מה נשמע בלה בלה היא עושה פה ושם ספורט אני גם אמרתי יאלה נציע לה לעשות הליכה ביחד ומן שם זרום לאנשהו בערב או יום אחרי זה
טוב הצעתי והיא אמרה יאלה בכיף וזה ממש שמעתי את ההתלהבות על הקול שלה (לא משנה אם היא רוצה או לא לפי מה שאני מרגיש הנוכחות שלי עושה לה ממש טובב!!)
טוב דיברנו קצת על העבודה בלה בלה , ושנייה כזה של שקט(עד לפה 5-7 דקות שיחה) , ופתאום היא אומרת כזה בקול גבוהה כזה (אתם יודעים של יאוש כזה אבל שמח מן סוג כל של התחנפות) "סימבהההה(נגיד השם שלי) אני לא יודעת מה לעשות" , טוב אני כזה שנייה בשקט ו- " מה קרה" אדיש כזה
הבחור הזה משגע אותי ובלה בלה ,אני אספר בקצרה לפי מה שהיא מספרת לי היא עדיין מרגישה רגש אליו ,הוא עושה לה קרוב רחוק יום כן יומיים לא ממש ככה היא מתארת לי את זה , היא מכירה אותו חודש והיא אומרת לי "אם עד סוף השבוע הוא לא מתקשר זה כאילו קו אדום וניגמר!!..
טוב הבעתי את דעתי שהוא משחק בה כי באמת מי משחק בבחורה חודש? אז המשכתי להגיד לה ככה וככה והכל נגד הבחור הזה (ובאמת שהוא משחק בה ואני לא טיפש פשוט אני אומר לה את האמת!!)
טוב מכאן לכאן אחרי זה אנחנו סתם מדברים על אהבה על עם מי היינו יוצאים ואיך היינו רוצים שהחיים יראו , שמעו רוב השיחה אני מצחיק אותה לא משנה באיזה מצב שנינו שולטים בשיחה ואין דעיכה לא שזה כל כך קשור פה , דיברנו על עוד כמה דברים בעיקר על בני זוג ,אני אמרתי לה שאני מאוד בררן ושאני לא יוצא עם כל אחת ושצריך לכבוש אותי ,היא אומרת שהיא ממש לא זולה ולא ככה או ככה בלה בלה בחורה מן המניין קיצר.
אומרת לי שניה אני חוזרת אלייך מתקשרת אלי אחרי דקה ואומרת לי איזה קטע אני יוצאת היום חברה שלי יוצאת עם מישהו והיא "מפחדת" אז היא אמרה לו להביא חבר והיא מביאה אותי ,אמרתי יפה תצאי מה רע.
ואומרת לי שחברים שלה מנסים לשכך לה ואומרים לה במועדונים "תראי מה מתחיל איתך" ובלה בלה (כאילו זה נראה לך מעניין אותי? אבל זרמתי כי זה כלום בשבילי)
מקריאה לי את ההורסקופ שלה את ההורסקופ שלי , ושניהם מדברים במקרה על זוגיות בקרוב חחחח
טוב שוב צחוקים בכל משך השיחה וגם עקיצות שלי קוקי וכו' הכל זורם (עד פה כבר דיברנו 60 ומשהו דקות וזהו)... כל העניין של גברים איפה שהוא עמוק בלב גורם לי לקנאה קטנה מאוד כרגע אבל לא ממש הזיז לי וכל השיחה זרמה ודחפתי אותה לצאת כאילו שאת מי זה מעניין..
ד"א בקטע שדיברנו שכל אחת רוצה מישהי\i שהיא/הוא ככה וככה אז היא אומרת לי "Tני רוצה מישהו שאני רואה אותך שתתהפך לי הבטן" (איפשהו אני 90 אחוז בטוח שהתפכה לה הבטן אם לא יותר עליי וזה כזה עולה יורד לא בטוח כזה!!
*קבענו שנעשה "הליכה" שבוע הבא איזה יום פנוי (ניפגש תכלס 3-4 פעמים לעשות הליכה כל שבוע)
*מה לפי דעתכם קורה פה?
היא מנסה לגרום לי לעשות צעד בזה שהיא מראה לי שיש עוד "גברים" והזדמניות בסביבה?
*אני סתם עוד ידיד שלה? אם כן מה כל הסרט בפוסט הקודם?כי מה שהלך שם הרבה יותר מסתם ידידים רגילים!
*זהו מבחן כלשהו של נשים?
*יש מצב כבר ירד לה לגמרייי ממני?
באמת תודה רבה לכם תותחים !! שיהיה אחלה של לילה !!
נעשה ונצליח!!

ציטוט ההודעה

).
).