קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מוכר] סירטון של לואיסנה בעירום| ירד ל-5 נק' !
    על ידי De@n בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 14:34
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 10-04-2006, 21:26
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 20:13
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 16:13
  5. F-Secure Internet Security 2006 - פרוץ ומלא, הגנה באינטרנט
    על ידי Anad בפורום תוכנות להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 22:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

"תפנית בעלילה"? מנגנון הגנה? משיכה? , ירד לה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל "תפנית בעלילה"? מנגנון הגנה? משיכה? , ירד לה?

היי וערב טוב!!

בהמשך לנושא הזה : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=783776 , ***** חשוב לי לציין: אני עדיין בגישה של להתחיל איתה למרות כל מה שאני ארשום פה עכשיו,בשביל זה אני צריך עצה ממכם,או תכלס מה עובר עליה? תודה מראש!

הלינק ממש בקצרה מדבר עליי ועל ידידיה שלי שהכרנו בעבודה ואנו עובדים יחד , לפי דעת הפיקפקרים יש משיכה וכימה צריך פשוט לעשות צעד
    בעיקרון היא מראה שהכל טוב ויפה ואין לה שום התנגדות לגביי..(ממש ממש בקצרה זה היה,מי שעונה לי על השאלה אני ממש אודה לו אם הוא יקרא את הפוסט הקודם גם)

טוב אז ככה היום אחרי העבודה לקראת הערב החלטתי להתקשר אליה (לשמור על מן קשר כזה "מה נשמע וכאלה")
    טוב מה נשמע בלה בלה היא עושה פה ושם ספורט אני גם אמרתי יאלה נציע לה לעשות הליכה ביחד ומן שם זרום לאנשהו בערב או יום אחרי זה
    טוב הצעתי והיא אמרה יאלה בכיף וזה ממש שמעתי את ההתלהבות על הקול שלה (לא משנה אם היא רוצה או לא לפי מה שאני מרגיש הנוכחות שלי עושה לה ממש טובב!!)
    טוב דיברנו קצת על העבודה בלה בלה , ושנייה כזה של שקט(עד לפה 5-7 דקות שיחה) , ופתאום היא אומרת כזה בקול גבוהה כזה (אתם יודעים של יאוש כזה אבל שמח מן סוג כל של התחנפות) "סימבהההה(נגיד השם שלי) אני לא יודעת מה לעשות" , טוב אני כזה שנייה בשקט ו- " מה קרה" אדיש כזה
    הבחור הזה משגע אותי ובלה בלה ,אני אספר בקצרה לפי מה שהיא מספרת לי היא עדיין מרגישה רגש אליו ,הוא עושה לה קרוב רחוק יום כן יומיים לא ממש ככה היא מתארת לי את זה , היא מכירה אותו חודש והיא אומרת לי "אם עד סוף השבוע הוא לא מתקשר זה כאילו קו אדום וניגמר!!..
    טוב הבעתי את דעתי שהוא משחק בה כי באמת מי משחק בבחורה חודש? אז המשכתי להגיד לה ככה וככה והכל נגד הבחור הזה (ובאמת שהוא משחק בה ואני לא טיפש פשוט אני אומר לה את האמת!!)
    טוב מכאן לכאן אחרי זה אנחנו סתם מדברים על אהבה על עם מי היינו יוצאים ואיך היינו רוצים שהחיים יראו , שמעו רוב השיחה אני מצחיק אותה לא משנה באיזה מצב שנינו שולטים בשיחה ואין דעיכה לא שזה כל כך קשור פה , דיברנו על עוד כמה דברים בעיקר על בני זוג ,אני אמרתי לה שאני מאוד בררן ושאני לא יוצא עם כל אחת ושצריך לכבוש אותי ,היא אומרת שהיא ממש לא זולה ולא ככה או ככה בלה בלה בחורה מן המניין קיצר.
    אומרת לי שניה אני חוזרת אלייך מתקשרת אלי אחרי דקה ואומרת לי איזה קטע אני יוצאת היום חברה שלי יוצאת עם מישהו והיא "מפחדת" אז היא אמרה לו להביא חבר והיא מביאה אותי ,אמרתי יפה תצאי מה רע.
    ואומרת לי שחברים שלה מנסים לשכך לה ואומרים לה במועדונים "תראי מה מתחיל איתך" ובלה בלה (כאילו זה נראה לך מעניין אותי? אבל זרמתי כי זה כלום בשבילי)
    מקריאה לי את ההורסקופ שלה את ההורסקופ שלי , ושניהם מדברים במקרה על זוגיות בקרוב חחחח
    טוב שוב צחוקים בכל משך השיחה וגם עקיצות שלי קוקי וכו' הכל זורם (עד פה כבר דיברנו 60 ומשהו דקות וזהו)... כל העניין של גברים איפה שהוא עמוק בלב גורם לי לקנאה קטנה מאוד כרגע אבל לא ממש הזיז לי וכל השיחה זרמה ודחפתי אותה לצאת כאילו שאת מי זה מעניין..
    ד"א בקטע שדיברנו שכל אחת רוצה מישהי\i שהיא/הוא ככה וככה אז היא אומרת לי "Tני רוצה מישהו שאני רואה אותך שתתהפך לי הבטן" (איפשהו אני 90 אחוז בטוח שהתפכה לה הבטן אם לא יותר עליי וזה כזה עולה יורד לא בטוח כזה!!

*קבענו שנעשה "הליכה" שבוע הבא איזה יום פנוי (ניפגש תכלס 3-4 פעמים לעשות הליכה כל שבוע)

*מה לפי דעתכם קורה פה?
    היא מנסה לגרום לי לעשות צעד בזה שהיא מראה לי שיש עוד "גברים" והזדמניות בסביבה?
    *אני סתם עוד ידיד שלה? אם כן מה כל הסרט בפוסט הקודם?כי מה שהלך שם הרבה יותר מסתם ידידים רגילים!
    *זהו מבחן כלשהו של נשים?
    *יש מצב כבר ירד לה לגמרייי ממני?

באמת תודה רבה לכם תותחים !! שיהיה אחלה של לילה !!
    נעשה ונצליח!!

2. קישורים ממומנים

תקרא את הפוסט שרשמת בצורה אובייקטיבית ואתה תראה לבד שהיא מנסה לגרום לך (בצורה גלויה למדי) לקנא ושתעשה פאקינג צעד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תקשיב דבר אחד הבחור הזה הוא באמת אמיתי היא לא סתם ממצאיה רק שנבין (אני לא שולל את זה שהיא מתשמשת בו או באחרים כמו שאתה אומר שזה יגרום לי לקנא)
    דבר אחד שלא הזכרתי מה שאני מראה לה בעצם שאני לא איזה הפאפי שלה או איזה סמרטוט או איזה אחד ללא בטחון אני מראה לה בדיוק ההפך כמו שצריך מה שהמון לא מראים לה אם בכלל.
    היא רגילה לקבל כבוד וליקוקים אבל לא ממני (אני ממש דוגל בכבוד לנשים אבל כל דבר בזמנו ,היא מקבל ממני בואו נגיד כבוד צנוע...
    שורה תחתונה אני שונה מכל השאר לפי מה שאני רואה ואני מקווה שאני לא טועה!!

תודה!!

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תקרא את הפוסט שרשמת בצורה אובייקטיבית ואתה תראה לבד שהיא מנסה לגרום לך (בצורה גלויה למדי) לקנא ושתעשה פאקינג צעד.
    או זה

או שהגעת כבר למצב שהיא לא רואה בך פוטנציאל, אלא הידיד ההומו שלא מתעניין בה ושאין מצב שיקרה משהו,א ז היא יכולה לדבר איתך על בנים אחרים

בכל מקרה, אם לא תעשה צעד לא תדע

ציטוט נכתב במקור על ידי neMANot צפיה בהודעה
    תקשיב דבר אחד הבחור הזה הוא באמת אמיתי היא לא סתם ממצאיה רק שנבין (אני לא שולל את זה שהיא מתשמשת בו או באחרים כמו שאתה אומר שזה יגרום לי לקנא)
    דבר אחד שלא הזכרתי מה שאני מראה לה בעצם שאני לא איזה הפאפי שלה או איזה סמרטוט או איזה אחד ללא בטחון אני מראה לה בדיוק ההפך כמו שצריך מה שהמון לא מראים לה אם בכלל.
    היא רגילה לקבל כבוד וליקוקים אבל לא ממני (אני ממש דוגל בכבוד לנשים אבל כל דבר בזמנו ,היא מקבל ממני בואו נגיד כבוד צנוע...
    שורה תחתונה אני שונה מכל השאר לפי מה שאני רואה ואני מקווה שאני לא טועה!!

תודה!!
    אחי... כל מילה פה לא שווה כלום, אם אתה לא יוזם
    הבחורים שמלקקים לה או שלא נותנים לה כבוד אבל יוזמים אינטרקציות, בסוף מקבלים אותה, ואתה לא
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 15-09-2011 בשעה 13:59.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

במילה אחת: אל תפחד לעשות צעד... (מבחינה פיזית) (יצא יותר ממילה ).

ובכמה וכמה מילים: הבחורה נמשכה אליך כבר מההתחלה, אבל אתה עשית טעות בכך שלא קידמת את זה מבחינה מינית, מה שאני רואה פה לדוגמא, כשהיא שואלת אותך לגבי הבחורההוא.. "סימבהההההה, מה לעשות?" זה סימן ממש מעולה, אתה כמו אח גדול שלה, זה גם אומר קצת שנכנסת לאזור הידידות שלה, אבל אני מאמין שזה ממש לא אבוד. אתה עדיין יכל להתקדם מבחינה פיזית.

אגב: כלל שטוב לזכור: תמיד כשבחורה מספרת לך על בעיות שלה עם בחור אחר... תסכים איתה ואל תנסה להסביר לה שהיא טועה, ומה שיהיה עוד יותר טוב זה שפשוט תהיה בעד כך שהיא תשיג את הבחור ההוא, תן לה עצות איך להשיג אותו! תגיד לה שלא תוותר עליו בקלות!

תאמין לי, כשהיא תראה שלא אכפט לך, מהר מאוד היא לא תוותר עליך בקלות.

אני לא יודע מה עוד קרה מאז שפרסמת את זה, המצב שלך הוא דק... או שאתה סוגר אותה בזמן הקרוב או שהיא מאבדת בך עניין מיני לגמרי. תגיד לי רגע? אתה נפגשת איתה להליכה, פלוס עוד איזה מקום - ולא התנשקתם? שמעת על המושג "פעם שלישית גלידה" - ?

מה שזה אומר בפיקאפ: אם תשאיר את הנשיקה לפגישה השלישית או הרביעית - זה בדרך כלל לא יקרה.
    תמיד תנשק אותה - או בו במקום, או עד לפגישה שניה מקסימום.

אני אוהב לעורר אצלה תשוקות מיניות עזות בפגישה הראשונה, "כמעט" לנשק אותה, אבל ברגע האחרון להגיד לה שאני לא יכל.. שאני לא אחד שככה זורם מבלי לחשוב, ובפגישה השניה אני כבר עושה מה בראש שלי ובסוף כמובן סוגר. (או שבאותו הרגע אני מסתכל עליה עם מבט מטורף בעיניים ונותן לשנינו להסתער אחד על השניה). (כל זה במקרה שהבחורה באמת שווה ואני רוצה איתה משהו מעבר ).

הקיצר: תנסה לקדם עניינים, תחרמן אותה קצת (יש מאמרים בשפע בנושא) - ותסגור, הכי חשוב - לסגור, תניח שכל הסיפורום שהיא מספרת לך על גברים אחרים זה בגלל שהיא נמשכת אליך רצח ורוצה שתחשוב שהיא ממש נחשקת. תזכור כלל לחיים: הרבה פעמים אנשים אומרים "אתה חיי בסרט" מה שהם לא יודעים שהסרט שאתה חיי בו בסופו של דבר יהפוך למציאות שלך! - תאמין שהיא נמשכת אליך, והיא תימשך אליך, תאמין שאתה בחור נחשק, תאמין שכל אחת שנכנסת לחיים שלך היא בחורה מאושרת וברת מזל, תאמין! ותראה איך אתה מתחיל לצייר לעצמך את המציאות...

אבל אל תחשוב שתוכל להישאר עצלן ולהצליח רק בזכות רצון ודמייונות - תפעל על פי האמונה שלך, תפעל, תעשה, כך סיכונים בחיים!

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect