קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ג'ינג'יות - כן או לא ?
    על ידי Adar בפורום סקרים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 04-11-2007, 15:54
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-01-2007, 15:35
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 04-11-2006, 12:24
  4. יש פה ערבים ג'ינג'ים עם עיניים ירוקות??
    על ידי H3LL^C@bR4 בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-01-2006, 15:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

מירורינג ומאצ'ינג

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ברירת מחדל מירורינג ומאצ'ינג

אני יודע מה ההגדרה של כל אחד מהם, השאלה שלי זה מה ההבדלים בהשפעה שלהם?
    תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי KakashiTheKiller צפיה בהודעה
    אני יודע מה ההגדרה של כל אחד מהם, השאלה שלי זה מה ההבדלים בהשפעה שלהם?
    תודה
    מהי ההגדרה שלהם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מהי ההגדרה שלהם?
    אני התחלתי לכתוב והבנתי בעצמי חחח, לא שמתי לב קודם
    לפי מה שהבנתי, ההשפעה שלהם שווה, פשוט במירורינג אתה משתמש כשאתה מול בן אדם ובמאצ'ינג כשאתה ליד(בשפת גוף לדוגמא..) אני צודק?
    נערך לאחרונה על ידי KakashiTheKiller; 29-09-2011 בשעה 22:19.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אפשרות לחפור על זה שעה שלמה, לא יעיל.
    בגדול:

מירורינג - שיקוף.
    כך שמבחינה הגיונית, אם יד ימין שלך מורמת כלפי מעלה, אני ארים את יד שמאל כלפי מעלה.

מאצ'ינג - תאום.
    כך שמבחינה הגיונית, אם יד ימין שלך מורמת כלפי מעלה, אני ארים גם את יד ימין כלפי מעלה.

מבחינת תוצאה, שניהם נועדו לספק לך את אותה מטרה סופית - חיבור/כימיה טובה ברמה הכללית (רפורט).
    כמובן שיש דקויות, יש מצבים שעדיף להשתמש במירורינג ויש מצבים שעדיף מאצ'ינג, תן לניסיון ללמד אותך, לא לספרים או לאינטרנט.

ה-NLP הזה יצא לי כבר מכל החורים.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-09-2011 בשעה 11:53.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

עם כל זה שזה יצא מכל החורים, לצערי התשובה שנתת לא נכונה . גם הסרטון עצמו הוא לא NLP מקצועי במיוחד. סתם כנס של ילדים.
    מאצ'ינג הוא התאמה, התאמה היא לא ברמה פיזית - ולפעמים המאצ'ינג עצמו הוא משמעותי הרבה יותר מהמירורינג (שזה ההעתק הפיזי של השפת גוף). מאצ'ינג לצורך העניין הוא הבנה של מי שמדבר איתך, אם הוא מדבר מהר או לאט, חזק או חלש, אם הוא נלהב או אדיש - ולחקות את זה.

אבל חשוב להבין שזה לא העיקרון. לבנות את הראפור הזה, זה החלק השטותי. החלק החזק באמת (והפואנטה של הטכניקה הזאת) היא אפשרות ה Leading, בן אדם אדיש -> אני מחקה את האדישות שלו -> אני הופך לנלהב יותר -> הוא הופך לנלהב יותר. המטרה היא לא לגרום למי שמולכם לשים את היד על הפנים, או להשען לאחור - המטרה היא לשנות את ההתנהגות שלו. אם שפת הגוף שלו סגורה בתחילת השיחה זה בסדר, צריך לפתוח לו את שפת הגוף (כי המוח מגיב לשפת גוף שלנו, זה עובד לשני הצדדים) אפשר לעשות את זה פיזית (אם הוא משלב ידיים, להרחיק לו אותם, תנסו - זה עובד), ואפשר לעשות את זה באמצעות ראפור.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

מאצ'ינג הוא התאמה, התאמה היא לא ברמה פיזית - ולפעמים המאצ'ינג עצמו הוא משמעותי הרבה יותר מהמירורינג (שזה ההעתק הפיזי של השפת גוף). מאצ'ינג לצורך העניין הוא הבנה של מי שמדבר איתך, אם הוא מדבר מהר או לאט, חזק או חלש, אם הוא נלהב או אדיש - ולחקות את זה.
    תאום יקירי, תאום.
    לקחת פירוש מילוני וניפחת אותו למשמעות רחבה יותר. בדרך כלל זה מה שאני עושה ואתה מתלונן על כך, התחלפנו בתפקידים

אבל חשוב להבין שזה לא העיקרון. לבנות את הראפור הזה, זה החלק השטותי. החלק החזק באמת (והפואנטה של הטכניקה הזאת) היא אפשרות ה Leading, בן אדם אדיש -> אני מחקה את האדישות שלו -> אני הופך לנלהב יותר -> הוא הופך לנלהב יותר. המטרה היא לא לגרום למי שמולכם לשים את היד על הפנים, או להשען לאחור - המטרה היא לשנות את ההתנהגות שלו. אם שפת הגוף שלו סגורה בתחילת השיחה זה בסדר, צריך לפתוח לו את שפת הגוף (כי המוח מגיב לשפת גוף שלנו, זה עובד לשני הצדדים) אפשר לעשות את זה פיזית (אם הוא משלב ידיים, להרחיק לו אותם, תנסו - זה עובד), ואפשר לעשות את זה באמצעות ראפור.
    לפי הגישה שלך: במשחק כדורגל, המטרה היא להבקיע גול. המגרש, השחקנים, הריצות, המסירות, הכדור.. כל זה פחות חשוב, החלק החשוב והקריטי הוא להבקיע את הגול ככה שאם השחקנים יתאמנו רק על בעיטות מ-11 מטרים בכל האימונים שלהם, הזכייה באליפות מובטחת.

שלב הראפור הוא קשה יותר משלב הלידינג כך שבו עליך להשקיע את מירב המאמצים שלך ומן הסתם שהוא המפתח ללידינג.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-02-2012 בשעה 10:42.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    תאום יקירי, תאום.
    לקחת פירוש מילוני וניפחת אותו למשמעות רחבה יותר. בדרך כלל זה מה שאני עושה ואתה מתלונן על כך, התחלפנו בתפקידים

לפי הגישה שלך: במשחק כדורגל, המטרה היא להפקיע גול. המגרש, השחקנים, הריצות, המסירות, הכדור.. כל זה פחות חשוב, החלק החשוב והקריטי הוא להפקיע את הגדול ככה שאם השחקנים יתאמנו רק על בעיטות מ-11 מטרים בכל האימונים שלהם, הזכייה באליפות מובטחת.

שלב הראפור הוא קשה יותר משלב הלידינג כך שבו עליך להשקיע את מירב המאמצים שלך ומן הסתם שהוא המפתח ללידינג.

הבעיה היא שאתה באופן טבעי לא משחק כדורגל, אבל ראפור אנחנו בונים גם מבלי לשים לב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,718 | הודעות: 8,201,311 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect