היי חבר'ה באתי סתם להתפרק פה כי אין לי באמת איפה להתפרק. אני בן 17 ביישן קצת ועם ביטחון עצמי ירוד מאוד, אני לא חתיך אני נראה סבבה לא רע, אני רץ כבר חודשיים והורדתי 10 קילואני מטר 79. יש לי בעיות בקטע החברתי אין לי הרבה חברים אולי איזה 4 5 חברים טובים וכל השאר שהם לא כזה הרבה הם חברים רחוקים שלום שלום וגם הם לא הרבה. עם בנות אני בקושי מדבר כי אני מתחיל לרעוד שאני קרוב אליהם מחוסר ביטחון. יש לי כזה בעיית דיבור אני קורא לזה שאני פוחד לדבר ובגלל זה אני בקושי מדבר כי פעם אחת שדיברתי יש כזה המילה לא טוב כזה וראיתי שילדים צוחקים על זה אז אני ממעט לדבר, אני ילד שקט, שאני הולך בחוץ כזה אני הולך מוזר בגלל שבראש שלי אני תמיד חושב שמסתכלים עלי ובוחנים אותי איך אני נראה איך אני מתנהג שאני מדבר אני לא מרוכז כי אני מסתכל על אחרים לראות אם הם מסתכלים או מדברים עלי. מבחינה פיזית אני חלש אני לא חזק מהחברים שלי ואני לא מאמין בעצמי שאני יצליח משהו, בע"ה אני הולך לקרבי ליחידת קרבית ואני מקווה שיצא מזה משהו ואני ישיג חברים ואולי אני טיפה יתגבר על המכשולים האלה. יש לי פחד מאוד גדול שאני לא יתחתן בחיים כי אצל המשפחה שלי זה דברררר מאוד חשוב אני פוחד שאף אחת לא תרצה בי ניסיתי מלא פעמים להשתנות אבל זה לא הצליח לי כל פעם מחדש יורד לי הביטחון.
לא באתי לחפור יותר מדי למרות שאני חושב שזה מה שעשיתי אבל הייתי חייב לפרוק את העצבים שלי, תודה
.

אני מטר 79. יש לי בעיות בקטע החברתי אין לי הרבה חברים אולי איזה 4 5 חברים טובים וכל השאר שהם לא כזה הרבה הם חברים רחוקים שלום שלום וגם הם לא הרבה. עם בנות אני בקושי מדבר כי אני מתחיל לרעוד שאני קרוב אליהם מחוסר ביטחון. יש לי כזה בעיית דיבור אני קורא לזה שאני פוחד לדבר ובגלל זה אני בקושי מדבר כי פעם אחת שדיברתי יש כזה המילה לא טוב כזה וראיתי שילדים צוחקים על זה אז אני ממעט לדבר, אני ילד שקט, שאני הולך בחוץ כזה אני הולך מוזר בגלל שבראש שלי אני תמיד חושב שמסתכלים עלי ובוחנים אותי איך אני נראה איך אני מתנהג שאני מדבר אני לא מרוכז כי אני מסתכל על אחרים לראות אם הם מסתכלים או מדברים עלי. מבחינה פיזית אני חלש אני לא חזק מהחברים שלי ואני לא מאמין בעצמי שאני יצליח משהו, בע"ה אני הולך לקרבי ליחידת קרבית ואני מקווה שיצא מזה משהו ואני ישיג חברים ואולי אני טיפה יתגבר על המכשולים האלה. יש לי פחד מאוד גדול שאני לא יתחתן בחיים כי אצל המשפחה שלי זה דברררר מאוד חשוב אני פוחד שאף אחת לא תרצה בי ניסיתי מלא פעמים להשתנות אבל זה לא הצליח לי כל פעם מחדש יורד לי הביטחון.
, תודה
ציטוט ההודעה