קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דבר-תורה] באמת עכשיו רוצים להצליח בחיים המורכבים האלה? כנסו !
    על ידי youcan19 בפורום יהדות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-02-2012, 02:22
  2. [דבר-תורה] 3 באמת עכשיו רוצים להצליח בחיים המורכבים האלה? כנסו !
    על ידי youcan19 בפורום יהדות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-01-2012, 00:56
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-01-2012, 02:20
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-01-2012, 18:35
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 03:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

לא הולך לי בחיים האלה(17)

ברירת מחדל לא הולך לי בחיים האלה(17)

היי חבר'ה באתי סתם להתפרק פה כי אין לי באמת איפה להתפרק. אני בן 17 ביישן קצת ועם ביטחון עצמי ירוד מאוד, אני לא חתיך אני נראה סבבה לא רע, אני רץ כבר חודשיים והורדתי 10 קילו אני מטר 79. יש לי בעיות בקטע החברתי אין לי הרבה חברים אולי איזה 4 5 חברים טובים וכל השאר שהם לא כזה הרבה הם חברים רחוקים שלום שלום וגם הם לא הרבה. עם בנות אני בקושי מדבר כי אני מתחיל לרעוד שאני קרוב אליהם מחוסר ביטחון. יש לי כזה בעיית דיבור אני קורא לזה שאני פוחד לדבר ובגלל זה אני בקושי מדבר כי פעם אחת שדיברתי יש כזה המילה לא טוב כזה וראיתי שילדים צוחקים על זה אז אני ממעט לדבר, אני ילד שקט, שאני הולך בחוץ כזה אני הולך מוזר בגלל שבראש שלי אני תמיד חושב שמסתכלים עלי ובוחנים אותי איך אני נראה איך אני מתנהג שאני מדבר אני לא מרוכז כי אני מסתכל על אחרים לראות אם הם מסתכלים או מדברים עלי. מבחינה פיזית אני חלש אני לא חזק מהחברים שלי ואני לא מאמין בעצמי שאני יצליח משהו, בע"ה אני הולך לקרבי ליחידת קרבית ואני מקווה שיצא מזה משהו ואני ישיג חברים ואולי אני טיפה יתגבר על המכשולים האלה. יש לי פחד מאוד גדול שאני לא יתחתן בחיים כי אצל המשפחה שלי זה דברררר מאוד חשוב אני פוחד שאף אחת לא תרצה בי ניסיתי מלא פעמים להשתנות אבל זה לא הצליח לי כל פעם מחדש יורד לי הביטחון.
    לא באתי לחפור יותר מדי למרות שאני חושב שזה מה שעשיתי אבל הייתי חייב לפרוק את העצבים שלי , תודה .

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי חבר'ה באתי סתם להתפרק פה כי אין לי באמת איפה להתפרק. אני בן 17 ביישן קצת ועם ביטחון עצמי ירוד מאוד, אני לא חתיך אני נראה סבבה לא רע, אני רץ כבר חודשיים והורדתי 10 קילו אני מטר 79. יש לי בעיות בקטע החברתי אין לי הרבה חברים אולי איזה 4 5 חברים טובים וכל השאר שהם לא כזה הרבה הם חברים רחוקים שלום שלום וגם הם לא הרבה. עם בנות אני בקושי מדבר כי אני מתחיל לרעוד שאני קרוב אליהם מחוסר ביטחון. יש לי כזה בעיית דיבור אני קורא לזה שאני פוחד לדבר ובגלל זה אני בקושי מדבר כי פעם אחת שדיברתי יש כזה המילה לא טוב כזה וראיתי שילדים צוחקים על זה אז אני ממעט לדבר, אני ילד שקט, שאני הולך בחוץ כזה אני הולך מוזר בגלל שבראש שלי אני תמיד חושב שמסתכלים עלי ובוחנים אותי איך אני נראה איך אני מתנהג שאני מדבר אני לא מרוכז כי אני מסתכל על אחרים לראות אם הם מסתכלים או מדברים עלי. מבחינה פיזית אני חלש אני לא חזק מהחברים שלי ואני לא מאמין בעצמי שאני יצליח משהו, בע"ה אני הולך לקרבי ליחידת קרבית ואני מקווה שיצא מזה משהו ואני ישיג חברים ואולי אני טיפה יתגבר על המכשולים האלה. יש לי פחד מאוד גדול שאני לא יתחתן בחיים כי אצל המשפחה שלי זה דברררר מאוד חשוב אני פוחד שאף אחת לא תרצה בי ניסיתי מלא פעמים להשתנות אבל זה לא הצליח לי כל פעם מחדש יורד לי הביטחון.
    לא באתי לחפור יותר מדי למרות שאני חושב שזה מה שעשיתי אבל הייתי חייב לפרוק את העצבים שלי , תודה .
    שלום לך,
    קודם כל בוא נתחיל מזה שבמקום לחשוב דברים רעים על עצמך תנסה לחשוב דברים טובים,
    מהסיבה הפשוטה שהמחשבות הללו משפיעות עליך לרעה וזה לא טוב!
    להפך תתגאה בדברים שאתה עושה, דברים שאתה טוב בהם וכו'.
    לגבי מצב חברתי, השינוי צריך לבוא ממך ויוזמה שלך. גם אני קשה לי למצוא את עצמי אבל אני עושה את מירב המאמצים בשביל לשנות את מצב החברתי שלי.
    תתחיל לדבר עם אנשים, לא לפחד, לאזור אומץ, ללכת ולהיפגש, וכן גם עם בנות. (ותתפלא אני אומר לך את זה בתור אחד שמאוד קשה לו גם עם בנות וכו'.).
    אתה מוזמן גם לקרוא קצת מהלינקיה. אני מאמין שתמצא משהו שיוכל לעזור לך
    כל שאלה או משהו גם בפרטי אני יכול לעזור.

אוקיי תודה אני באמת רוצה לדבר איתם בכיף אבל יש כזה מניעת דיבור כזה פחד דיבור ממש רציני ככה שאני גם בכללי בקושי מדבר וזה הדבר הכי מבאס שיש בעולם אין לי מושג מאיפה זה נפל עלי

לייקים
    374
    נקודות
    1

אוקיי תודה אני באמת רוצה לדבר איתם בכיף אבל יש כזה מניעת דיבור כזה פחד דיבור ממש רציני ככה שאני גם בכללי בקושי מדבר וזה הדבר הכי מבאס שיש בעולם אין לי מושג מאיפה זה נפל עלי
    וכשאני מדבר אני מדבר שטויות מרוב הלחץ :\
    אני אגיד לך משהו. הפסיכולוג שלי אמר לי שיש לי חרדה חברתית.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=794635
    אתה מוזמן לקרוא.
    עכשיו מאז שהוא אמר לי שיש לי את זה ואני צריך לקחת תרופה לזה, אני לא השארתי את התרופה כפתרון אלא אמרתי לעצמי שחייב להיות שינוי גם ממני ושינוי גדול, ואני מדבר איתך על לפני שבועיים בערך. מאז עשיתי שינוים די משמעותיים.
    אז מה שאני מנסה להגיד לך שזה תלוי בך.
    אם אתה תגיד לעצמך משהו זה יקרה. זאת אומרת שאתה צריך לשנות את זה ולא להגיד מה קורה אלא להבין מה קורה ולשנות את זה.

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

כל אחד מוצא מישהי בסופו של דבר.
    צבא זה מקום מעולה לרכוש בו חברים לחיים, לרכוש ביטחון עצמי, בכלל הצבא זה מקום שיכול לשנות לך את החיים לטובה אם רק תרצה.
    מעבר לכל הקטע שזה צבא וצריך להתאמן ולשרת שם, זה מקום טוב לרכוש בו את מה שאין לך!

תפסיק לחשוב שבוחנים אותך, כשאתה מסתכל על בנאדם אתה בוחן אותו ? איך הוא ניראה ? איך הוא מדבר ? איך הוא נושם ? איך הוא זז ?
    בעיית דיבור יכולה להיות בעית דיקטציה זה אומר שמילים מתבלבלות בפה יש לזה סוגים.
    אתה יכול ללכת למקום שעוזרים לך להתגבר על זה, במיקרה והמצב ממש חמור גם ממליצים על טיפול רפואי מסויים.

מה שאתה יכול לעשות לבד זה לדבר יותר לאט, בקול רם, יותר ברור. לא כמו מוגבל אבל ת'יודע ניראלי הבנת ת'עיקרון.
    בעיה בחוסר ביטחון זה בעיה של המון אנשים בחברה שלנו וכללית בעולם, אתה לא היחידי שנמצא עמוק בבוץ הזה שקשה לצאת ממנו.
    יש שיטות שאני פיתחתי שאני הלכתי לפיהם, הצבתי מטרות, ווואלה התגברתי על זה.

לשעבר 'Like

אני מרגיש הרבה יותר טוב היום ואתמול צחקתי ודיברתי עם חברים וגם מדבר יותר בחופשיות עם בנות מנסה כמה שיותר לדבר ולא לפחד מהדיבור וחושב שלאט לאט הדיבור יסדר את עצמו

לייקים
    374
    נקודות
    1

אני מרגיש הרבה יותר טוב היום ואתמול צחקתי ודיברתי עם חברים וגם מדבר יותר בחופשיות עם בנות מנסה כמה שיותר לדבר ולא לפחד מהדיבור וחושב שלאט לאט הדיבור יסדר את עצמו
    כל הכבוד לך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,704 | הודעות: 8,174,291 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect