אהלן חברים, הרבה זמן לא כתבתי כאן.
מי שזוכר אותי, כתבתי כאן אשכול לפני כמה חודשים (מוזמנים להסתכל בהודעות הקודמות שלי) על הבעיות שלי. קיבלתי כמה הצעות ולקחתי את עצמי בידיים והחלטתי להתחיל לעבוד על זה.
האמת שזה מאוד קשה. מאוד מאוד מאוד קשה, אבל עם כל האכזבות וכל הכישלונות אני לא אפסיקגם עם להכיר חברים חדשים, וגם עם בנות.
לגבי בנות אני מרגיש עדיין לא בטוח. חברים אני מרגיש שקל לי להשיג, והדבר הבא שאני צריך זה בנות..
משום מה באמת שדי מסובך לי וקשה לי עם בנות, לא מובן למה. אני מרגיש המון פעמים שיש מישהי שנדלקה עליי, בחלק מהמקרים אני מצליח איכשהו להכיר אותה(נניח חברים של חברים, נסיעות באוטובוסים של בית ספר וכ'ו) אבל לא מרגיש שאני מתקדם מעבר לזה.
אין לי צל של ספק שהביטחון העצמי שלי די עלה בזמן האחרון, ואני שם לב לכל כך הרבה הזדמנויות שיש לי להכיר בנות חמודות(בעיקר בבית ספר כמובן - אם זה משנה בכלל) אבל אני פשוט לא יודע מה לעשות ואיך ליזום משהו. אשמח לקצת עצות ודברים. עברתי כבר על הדברים פה בפורום יותר מפעם, אבל הצעות שיותר מתאימות למצב הנוכחי יתקבלו בברכה.
דבר נוסף זה שעדיין לפעמים בקבוצה אני מרגיש קצת אאוטסיידר, זה לא קורה הרבה אבל קורה לעיתים. יש אנשים שיש להם איזו דעה קדומה כזו או אחרת עליי ואיתם קצת יותר קשה להתחבר, ועדיין אני לא בנקודה שאני רוצה להיות בה. המטרה שלי זה באמת עד הגיוס שלי(אני לומד בכיתה י'ב) לדעת שמיציתי את התקופה הזו הכי טוב שאפשר, וזה מתחיל בזה. גם ביצירת מעגלים שיהיה לי עוד אנשים לצאת איתם (מעבר ללכת לסרט או לאכול איפשהו), ולהכיר יותר בנות ולהתקדם איתן הלאה, מעבר לשלום שלום הזה.
גם אמרתי שאני מתחיל להתאמן בקבוצה של כושר לצבא. אז באמת שכייף לי שם. מעבר לאנשים התותחים שם והשיפור בכושר שלי, אני יודע לאן אני רוצה להגיע, למקום הכי רחוק שאליו אני יכול(ורוצה), סיירת מטכ"ל.
עצות? תגובות? מענות?
תודה רבה!

גם עם להכיר חברים חדשים, וגם עם בנות.
.
ציטוט ההודעה