קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] קיין החדש,חזרה טובה או רעה ..
    על ידי Silver בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-03-2012, 17:32
  2. [פריקה] תקופה רעה:/
    על ידי califronia358 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-01-2010, 11:06
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 05-08-2009, 15:16
  4. [דיון] טס טובה או רעה? **ספויילרים**
    על ידי ירדן בפורום סמולוויל
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 01-04-2009, 20:07
  5. [פריקה] תקופה רעה. 16
    על ידי YoRi בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 27-07-2008, 14:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

תקופה טובה תקופה רעה והתקדמות איטית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ברירת מחדל תקופה טובה תקופה רעה והתקדמות איטית.

אהלן חברים, הרבה זמן לא כתבתי כאן.
    מי שזוכר אותי, כתבתי כאן אשכול לפני כמה חודשים (מוזמנים להסתכל בהודעות הקודמות שלי) על הבעיות שלי. קיבלתי כמה הצעות ולקחתי את עצמי בידיים והחלטתי להתחיל לעבוד על זה.

האמת שזה מאוד קשה. מאוד מאוד מאוד קשה, אבל עם כל האכזבות וכל הכישלונות אני לא אפסיק גם עם להכיר חברים חדשים, וגם עם בנות.
    לגבי בנות אני מרגיש עדיין לא בטוח. חברים אני מרגיש שקל לי להשיג, והדבר הבא שאני צריך זה בנות..
    משום מה באמת שדי מסובך לי וקשה לי עם בנות, לא מובן למה. אני מרגיש המון פעמים שיש מישהי שנדלקה עליי, בחלק מהמקרים אני מצליח איכשהו להכיר אותה(נניח חברים של חברים, נסיעות באוטובוסים של בית ספר וכ'ו) אבל לא מרגיש שאני מתקדם מעבר לזה.
    אין לי צל של ספק שהביטחון העצמי שלי די עלה בזמן האחרון, ואני שם לב לכל כך הרבה הזדמנויות שיש לי להכיר בנות חמודות(בעיקר בבית ספר כמובן - אם זה משנה בכלל) אבל אני פשוט לא יודע מה לעשות ואיך ליזום משהו. אשמח לקצת עצות ודברים. עברתי כבר על הדברים פה בפורום יותר מפעם, אבל הצעות שיותר מתאימות למצב הנוכחי יתקבלו בברכה.

דבר נוסף זה שעדיין לפעמים בקבוצה אני מרגיש קצת אאוטסיידר, זה לא קורה הרבה אבל קורה לעיתים. יש אנשים שיש להם איזו דעה קדומה כזו או אחרת עליי ואיתם קצת יותר קשה להתחבר, ועדיין אני לא בנקודה שאני רוצה להיות בה. המטרה שלי זה באמת עד הגיוס שלי(אני לומד בכיתה י'ב) לדעת שמיציתי את התקופה הזו הכי טוב שאפשר, וזה מתחיל בזה. גם ביצירת מעגלים שיהיה לי עוד אנשים לצאת איתם (מעבר ללכת לסרט או לאכול איפשהו), ולהכיר יותר בנות ולהתקדם איתן הלאה, מעבר לשלום שלום הזה.

גם אמרתי שאני מתחיל להתאמן בקבוצה של כושר לצבא. אז באמת שכייף לי שם. מעבר לאנשים התותחים שם והשיפור בכושר שלי, אני יודע לאן אני רוצה להגיע, למקום הכי רחוק שאליו אני יכול(ורוצה), סיירת מטכ"ל .

עצות? תגובות? מענות?

תודה רבה!
    נערך לאחרונה על ידי Persee; 29-11-2011 בשעה 17:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

תנסה לאכול קורנפלקס עם חלב חצי שעה אחרי שאתה קם זה יתן לך אנרגיה להמשך הדרך

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    האמת שעל הבוקר אני אוכל דברים יותר בריאים, ירקות ופירות למשל. אבל תודה על העצה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    אני מסכים עם הבחור

למה שהוא באמת מתכוון
    זה שאת עושה בעייה ממשהו שהוא לא בעייה באמת
    אתה צריך רק ליזום, וליצור סיוטואציות שנותנות לך לגיטימציה ליזום

בפשטות... אתה מכיר בחורות חמודות, אז תתחיל לצאת איתם, או בספונטניות של "אני הולך לשם ושםף תבואי גם" או שאפילו פשוט תזמין אותה לכוס קפה/סוכרייה על מקל/קרטינג/גן חיות

וכשנוצרים מצבים שבהם יש אולי מצב סיכוי שזה הולך לכיוון נשיקה, תנסה (לא באגרסיבביות) וזהו
    אני לא אומר שזה יצליח כל הזמן, אבל זה יצליח הרבה יותר מלשב על התחת ולא לעשות כלום, חוץ מזה שזה יעבוד לך יותר פעמים ממה שאתה חושב

עולם הפיתוי הוא הרבה יותר פשוט ממה שאנשים מנסים לעשות ממנו
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אני מסכים עם הבחור

למה שהוא באמת מתכוון
    זה שאת עושה בעייה ממשהו שהוא לא בעייה באמת
    אתה צריך רק ליזום, וליצור סיוטואציות שנותנות לך לגיטימציה ליזום

בפשטות... אתה מכיר בחורות חמודות, אז תתחיל לצאת איתם, או בספונטניות של "אני הולך לשם ושםף תבואי גם" או שאפילו פשוט תזמין אותה לכוס קפה/סוכרייה על מקל/קרטינג/גן חיות

וכשנוצרים מצבים שבהם יש אולי מצב סיכוי שזה הולך לכיוון נשיקה, תנסה (לא באגרסיבביות) וזהו
    אני לא אומר שזה יצליח כל הזמן, אבל זה יצליח הרבה יותר מלשב על התחת ולא לעשות כלום, חוץ מזה שזה יעבוד לך יותר פעמים ממה שאתה חושב

עולם הפיתוי הוא הרבה יותר פשוט ממה שאנשים מנסים לעשות ממנו
    תודה על התגובה קודם כל.

אז אוקיי אני מבין, ננסה וניראה. מהפעמים שכן ניסיתי זה בסוף לא יצא לפועל, בעיקר בגלל בעיות מרחק(ההגעה למקומות בדר"כ בעייתית ולוקחת זמן, בהתחשב בזה שאין לי רישיון וההורים שלי עובדים לא מעט שעות), אבל טוב חח, נסתדר בקטע הזה בסוף.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Persee צפיה בהודעה
    תודה על התגובה קודם כל.

אז אוקיי אני מבין, ננסה וניראה. מהפעמים שכן ניסיתי זה בסוף לא יצא לפועל, בעיקר בגלל בעיות מרחק(ההגעה למקומות בדר"כ בעייתית ולוקחת זמן, בהתחשב בזה שאין לי רישיון וההורים שלי עובדים לא מעט שעות), אבל טוב חח, נסתדר בקטע הזה בסוף.
    אתה צריך הבין שגם התגובה הזאת מכוונת עליך ספציפית, כי אני יודע מה ההתקדמות שלך, ואני יודע שלך יש אופציות ויש הזדמנויות... בנות הם עם פשוט בדיוק כמונו, וגם הם נדלקות בקלות על בנים שקל להדלק עליהם (במקרה שלנו זה -אתה-) הם רק מחכות שתיזום, קצת, לא יותר מדי... רק תעשה את הצעד הקטן הזה, אפילו עם זה טיפה בבישנות, זה יכול רק להיות יותר רומנטי

אתה מבין שנשיקה זה רק להזיז את הפנים שלך כמה סנטימטרים מהפנים שלה וזה פשוט יקרה מעצמו
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אתה צריך הבין שגם התגובה הזאת מכוונת עליך ספציפית, כי אני יודע מה ההתקדמות שלך, ואני יודע שלך יש אופציות ויש הזדמנויות... בנות הם עם פשוט בדיוק כמונו, וגם הם נדלקות בקלות על בנים שקל להדלק עליהם (במקרה שלנו זה -אתה-) הם רק מחכות שתיזום, קצת, לא יותר מדי... רק תעשה את הצעד הקטן הזה, אפילו עם זה טיפה בבישנות, זה יכול רק להיות יותר רומנטי

אתה מבין שנשיקה זה רק להזיז את הפנים שלך כמה סנטימטרים מהפנים שלה וזה פשוט יקרה מעצמו
    תודה אחי

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

לגבי בנות אני מרגיש עדיין לא בטוח. חברים אני מרגיש שקל לי להשיג, והדבר הבא שאני צריך זה בנות.. משום מה באמת שדי מסובך לי וקשה לי עם בנות, לא מובן למה.
    עולם התחושות.

אני מרגיש המון פעמים שיש מישהי שנדלקה עליי, בחלק מהמקרים אני מצליח איכשהו להכיר אותה(נניח חברים של חברים, נסיעות באוטובוסים של בית ספר וכ'ו)
    עולם הביצועים.

אבל לא מרגיש שאני מתקדם מעבר לזה.
    עולם התחושות.

אין לי צל של ספק שהביטחון העצמי שלי די עלה בזמן האחרון, ואני שם לב לכל כך הרבה הזדמנויות שיש לי להכיר בנות חמודות(בעיקר בבית ספר כמובן - אם זה משנה בכלל)
    עולם הביצועים.

אבל אני פשוט לא יודע מה לעשות ואיך ליזום משהו. אשמח לקצת עצות ודברים.
    עולם התחושות.

עברתי כבר על הדברים פה בפורום יותר מפעם
    עולם הביצועים.

אבל הצעות שיותר מתאימות למצב הנוכחי יתקבלו בברכה.
    עולם התחושות (ובמקרה הזה "התקוות", מה שלא יעזור לך).

דבר נוסף זה שעדיין לפעמים בקבוצה אני מרגיש קצת אאוטסיידר, זה לא קורה הרבה אבל קורה לעיתים. יש אנשים שיש להם איזו דעה קדומה כזו או אחרת עליי ואיתם קצת יותר קשה להתחבר, ועדיין אני לא בנקודה שאני רוצה להיות בה. המטרה שלי זה באמת עד הגיוס שלי(אני לומד בכיתה י'ב) לדעת שמיציתי את התקופה הזו הכי טוב שאפשר, וזה מתחיל בזה. גם ביצירת מעגלים שיהיה לי עוד אנשים לצאת איתם (מעבר ללכת לסרט או לאכול איפשהו), ולהכיר יותר בנות ולהתקדם איתן הלאה, מעבר לשלום שלום הזה.
    שיווו... על הפנים!!! אתה עמוק בתוך עולם התחושות חביבי...

גם אמרתי שאני מתחיל להתאמן בקבוצה של כושר לצבא. אז באמת שכייף לי שם. מעבר לאנשים התותחים שם והשיפור בכושר שלי, אני יודע לאן אני רוצה להגיע, למקום הכי רחוק שאליו אני יכול(ורוצה), סיירת מטכ"ל .
    פיו... קצת מעולם הביצועים, הידד!

תזכור כלל ברזל:

עולם התחושות = אי-עשייה ובהמשך דיכאון.
    עולם הביצועים = חוסר חשיבה, המון כישלונות, בסוף גם הצלחות, הנאה.

Persee, אתה אחד המשתמשים שאני יותר מעריך כאן ובגלל זה שברתי לעצמי את המילה ובשיא החרישה שלי לפסיכומטרי מצאתי חצי דקה פנויה להגיב לך.. תתחיל להיכנס חזק לעולם הביצועים, אלא תאכזב אותי!

מקווה לא לראות עוד פוסטים שלך, זה יעיד שאתה חי בעולם הביצועים.
    לילה טוב יקירי, לוב יו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 06-12-2011 בשעה 23:56.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    עולם התחושות.

עולם הביצועים.

עולם התחושות.

עולם הביצועים.

עולם התחושות.

עולם הביצועים.

תזכור כלל ברזל:

Persee, אתה אחד המשתמשים שאני יותר מעריך כאן ובגלל זה שברתי לעצמי את המילה ובשיא החרישה שלי לפסיכומטרי מצאתי חצי דקה פנויה להגיב לך.. תתחיל להיכנס חזק לעולם הביצועים, אלא תאכזב אותי!

לילה טוב יקירי, לוב יו.
    תודה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    עולם התחושות.

עולם הביצועים.

עולם התחושות.

עולם הביצועים.

עולם התחושות.

עולם הביצועים.

תזכור כלל ברזל:

לילה טוב יקירי, לוב יו.
    עולם החפירות!

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

פותח האשכול,
    אחרי המון המון זמן שלא הגבתי כאן בגלל חוסר זמן, נכנסתי לפורום ואני מוצא את האשכול שלך.

אני מאוד מעריך אנשים כמוך שלא מתייאשים בדרך להצלחה למרות שזה נורא קשה להם. לפי דעתי, אם אתה רוצה לחיות חיים אחרים, טובים יותר ממה שיש לך עכשיו, אתה צריך לצאת מהמקום שאתה נמצא בו עכשיו, להתעלות על עצמך, לעשות דברים שלא היית מאמין שתעשה. פשוט תתנהג כאילו אתה בתוך חלום, וכל מה שאתה עושה לא ישנה שתקום בבוקר.

אתה פשוט תקווה אם החלום הזה יהיה חלום טוב, או סיוט, לפי היחס שלך לדברים.

בהצלחה.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect