היי לכולם ..
אז ככה , יש לי חבר כבר שנה וחצי .ולחבר שלי עד היום לא היו ממש ידידות טובות כאלה , שהוא מדבן איתן כל יום ונפגש איתן והמצב הזה היה לי מאוד מאוד נוח
אבל בתוכי ידעתי שמתישהו זה בטח ישתנה .
אז כמו שחשבתי זה השתנה , והוא פתח את השנה הזאת עם מלא בנות שהוא מדבר איתן בגלל איזה הופעת מחווה ללהקה שהוא עושה ביחד עם עוד כמה בנות וזה , וגם בנות מהכיתה שלו שביניהן האקסית שלו נמצאת .
הפחדים האלה גורמים לי לעשות לו סצינות קנאה ממש מיותרות , והוא תמיד אומר לי שהוא בחיים לא יעשה שום דבר שיפגע בי , ושהוא מבין את הפחד שלי כי אני לא יודעת את זה אבל בשבילו זה מובן מאיליו .
אני מאמינה לו , באמת שכן , אבל אני ממש מפחדת שפתאום בגלל שהוא יתחיל סתם ככה לדבר עם איזה מישהי חמודה ויצחק איתה ויהיו להם נושאים משותפים הוא יתחיל גם להרגיש אליה משהו . הרי אנחנו שנה וחצי ביחד , אליי הוא רגיל לא חשוב עד כמה הוא אוהב . וכשהוא יכיר מישהי אחרת זה יכול להיות רגש חדש , אתגר חדש , משהו שאולי הוא מתגעגע אליו .ועל רגש אי אפשר להשתלט
לדוגמא לפני שנתיים שרק הכרתי אותו , הייתה לו חברה חצי שנה ונהיינו ידידים ממש טובים , דיברנו כל יום עד שזה הגיע למצב של נשיקה והתאהבנו אחד בשני . הוא סיפר לי שהוא התאהב בי עוד מהיום הראשון שהכרנו, עוד כשהייתה לו חברה
המשפט הזה לא עוזב אותי ולא בגלל שזה מחמיא לי , בגלל הסיכון שזה יקרה גם עכשיו עם מישהי אחרת .
עצם המחשבה שהוא צוחק עם בנות אחרות , מדבר עם בנות אחרות .. זה מטריף לי את המוח וזה לא שהוא עשה משהו פסול . גם לי יש ידידים טובים אבל הוא לא מקנא כי הוא סומך עליי באלף אחוז . אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב
עזרה מישהו ?![]()

ציטוט ההודעה

.