קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] לא מוצא את המקום שלי בעולם
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-09-2010, 02:51
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-08-2010, 19:43
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 11-01-2009, 20:18
  4. עזרה \ בעיה אני רוצה שמישהי תיהיה חברה שלי (14.5)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 43
    הודעה אחרונה: 17-05-2008, 20:55
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

מפחדת שמישהי תתפוס את המקום שלי

ברירת מחדל מפחדת שמישהי תתפוס את המקום שלי

היי לכולם ..
    אז ככה , יש לי חבר כבר שנה וחצי .ולחבר שלי עד היום לא היו ממש ידידות טובות כאלה , שהוא מדבן איתן כל יום ונפגש איתן והמצב הזה היה לי מאוד מאוד נוח
    אבל בתוכי ידעתי שמתישהו זה בטח ישתנה .
    אז כמו שחשבתי זה השתנה , והוא פתח את השנה הזאת עם מלא בנות שהוא מדבר איתן בגלל איזה הופעת מחווה ללהקה שהוא עושה ביחד עם עוד כמה בנות וזה , וגם בנות מהכיתה שלו שביניהן האקסית שלו נמצאת .
    הפחדים האלה גורמים לי לעשות לו סצינות קנאה ממש מיותרות , והוא תמיד אומר לי שהוא בחיים לא יעשה שום דבר שיפגע בי , ושהוא מבין את הפחד שלי כי אני לא יודעת את זה אבל בשבילו זה מובן מאיליו .
    אני מאמינה לו , באמת שכן , אבל אני ממש מפחדת שפתאום בגלל שהוא יתחיל סתם ככה לדבר עם איזה מישהי חמודה ויצחק איתה ויהיו להם נושאים משותפים הוא יתחיל גם להרגיש אליה משהו . הרי אנחנו שנה וחצי ביחד , אליי הוא רגיל לא חשוב עד כמה הוא אוהב . וכשהוא יכיר מישהי אחרת זה יכול להיות רגש חדש , אתגר חדש , משהו שאולי הוא מתגעגע אליו .ועל רגש אי אפשר להשתלט
    לדוגמא לפני שנתיים שרק הכרתי אותו , הייתה לו חברה חצי שנה ונהיינו ידידים ממש טובים , דיברנו כל יום עד שזה הגיע למצב של נשיקה והתאהבנו אחד בשני . הוא סיפר לי שהוא התאהב בי עוד מהיום הראשון שהכרנו, עוד כשהייתה לו חברה
    המשפט הזה לא עוזב אותי ולא בגלל שזה מחמיא לי , בגלל הסיכון שזה יקרה גם עכשיו עם מישהי אחרת .
    עצם המחשבה שהוא צוחק עם בנות אחרות , מדבר עם בנות אחרות .. זה מטריף לי את המוח וזה לא שהוא עשה משהו פסול . גם לי יש ידידים טובים אבל הוא לא מקנא כי הוא סומך עליי באלף אחוז . אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב
    עזרה מישהו ?

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי לכולם ..
    אז ככה , יש לי חבר כבר שנה וחצי .ולחבר שלי עד היום לא היו ממש ידידות טובות כאלה , שהוא מדבן איתן כל יום ונפגש איתן והמצב הזה היה לי מאוד מאוד נוח
    אבל בתוכי ידעתי שמתישהו זה בטח ישתנה .
    אז כמו שחשבתי זה השתנה , והוא פתח את השנה הזאת עם מלא בנות שהוא מדבר איתן בגלל איזה הופעת מחווה ללהקה שהוא עושה ביחד עם עוד כמה בנות וזה , וגם בנות מהכיתה שלו שביניהן האקסית שלו נמצאת .
    הפחדים האלה גורמים לי לעשות לו סצינות קנאה ממש מיותרות , והוא תמיד אומר לי שהוא בחיים לא יעשה שום דבר שיפגע בי , ושהוא מבין את הפחד שלי כי אני לא יודעת את זה אבל בשבילו זה מובן מאיליו .
    אני מאמינה לו , באמת שכן , אבל אני ממש מפחדת שפתאום בגלל שהוא יתחיל סתם ככה לדבר עם איזה מישהי חמודה ויצחק איתה ויהיו להם נושאים משותפים הוא יתחיל גם להרגיש אליה משהו . הרי אנחנו שנה וחצי ביחד , אליי הוא רגיל לא חשוב עד כמה הוא אוהב . וכשהוא יכיר מישהי אחרת זה יכול להיות רגש חדש , אתגר חדש , משהו שאולי הוא מתגעגע אליו .ועל רגש אי אפשר להשתלט
    לדוגמא לפני שנתיים שרק הכרתי אותו , הייתה לו חברה חצי שנה ונהיינו ידידים ממש טובים , דיברנו כל יום עד שזה הגיע למצב של נשיקה והתאהבנו אחד בשני . הוא סיפר לי שהוא התאהב בי עוד מהיום הראשון שהכרנו, עוד כשהייתה לו חברה
    המשפט הזה לא עוזב אותי ולא בגלל שזה מחמיא לי , בגלל הסיכון שזה יקרה גם עכשיו עם מישהי אחרת .
    עצם המחשבה שהוא צוחק עם בנות אחרות , מדבר עם בנות אחרות .. זה מטריף לי את המוח וזה לא שהוא עשה משהו פסול . גם לי יש ידידים טובים אבל הוא לא מקנא כי הוא סומך עליי באלף אחוז . אבל אני באמת לא יודעת מה לעשות ומה לחשוב
    עזרה מישהו ?
    שלום לך,
    אני מבין לגמרי את החששות והדאגות שלך כי זה חדש לך.
    אבל בסופו של דבר את צריכה להבין, שהוא לא יתבסס רק עלייך והוא רוצה ידידות.
    אני מציע שיהיה לך אמון בו, כי כמו שאת מספרת הוא סומך עלייך ואני מאמין שהוא לא יבגוד בך.
    אבל יחד עם זאת, רצוי שתהיי מודעת לכך שהוא יכול להתאהב במישהי אחרת, ויקרה מצב שאחרי שנה ומשהו או יותר תיפרדו.
    אבל מן הסתם את לא יכולה לאסור עליו או לתת לו תנאים.
    אם תרצי עוד עזרה אני פה .

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    שלום לך,
    אני מבין לגמרי את החששות והדאגות שלך כי זה חדש לך.
    אבל בסופו של דבר את צריכה להבין, שהוא לא יתבסס רק עלייך והוא רוצה ידידות.
    אני מציע שיהיה לך אמון בו, כי כמו שאת מספרת הוא סומך עלייך ואני מאמין שהוא לא יבגוד בך.
    אבל יחד עם זאת, רצוי שתהיי מודעת לכך שהוא יכול להתאהב במישהי אחרת, ויקרה מצב שאחרי שנה ומשהו או יותר תיפרדו.
    אבל מן הסתם את לא יכולה לאסור עליו או לתת לו תנאים.
    אם תרצי עוד עזרה אני פה .
    אז מה אני בדיוק יכולה לעשות בשביל למנוע את זה אם אני לא יכולה לאסור עליו ידידות ?
    איך אני ימנע את זה שהוא יתאהב במישהי אחרת ?

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אז מה אני בדיוק יכולה לעשות בשביל למנוע את זה אם אני לא יכולה לאסור עליו ידידות ?
    איך אני ימנע את זה שהוא יתאהב במישהי אחרת ?
    מאוד פשוט.
    תסמכי עליו, תאמיני בו.
    זה יקח זמן אבל את עוד תתרגלי.
    ותספרי לו אל תחששי. להפך אם תספרי לו את רק תרוויחי מזה.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

לעשות עם זה - את לא יכולה לעשות כלום וממליץ מאוד מאוד לא לנסות גם.
    אם הוא ימצא מישהי אחרת אין לך מה לעשות עם זה, ככה העולם עובד - שום דבר לא בטוח.
    The Pod

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

אוווי איך שאני מבין ת'מצב שלך את לא מבינה מה היה לי עם חברה שלי בגלל הדברים האלה.
    היו לה ידידים, המון אפילו.. את יודעת איזה התקפי קנאה היו לי ? רבנו בגלל זה, ניפרדנו בגלל זה, חזרנו, ניפרדנו שוב ושוב חזרנו.
    בפעם האחרונה שחזרנו אמרנו שאי אפשר להמשיך ככה, אנחנו אוהבים אחד את השני אבל חייבים לקבל את הקטע של הידידים, הבנו שזה נובע מזה שאני לא סומך עליה מספיק, דיברנו על זה כמה שעות פנים מול פנים וזה פשוט הסתדר מעצמו.
    תמיד יהיה תחשש שהיא תלך עם מישהו אחר אבל אין מה לעשות ככה העולם עובד כמו שאמר לך הבחור מעליי..

לשעבר 'Like

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

הטבע של בני האדם הוא לעשות משהו שאסור,וכשאוסרים עליהם משהו הטבע שלהם הוא למרוד.
    זאת אומרת שאם תאסרי עליו את זה זה בסוף יתפוצץ בבום,סמכי על מה שהוא אומר,בנים בד"כ אומרים את מה שיש להם על הלב ולא סוחבים את זה,אם יש לו איזשהי בעיה איתך תהיי בטוחה שהוא יגיד.
    תשחררי לו קצת את החבל ואל תימנעי ממנו את "החופש ממך".
    תני לו קצת קרדיט הוא איתך שנה וחצי.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אם תעשי לו סצנות קנאה זה רק יגרום לו להתרחק ממך ואת תימאסי עליו. תיהיי בת זוג אוהבת, תסמכי עליו, אל תדברי איתו על זה בכלל ואם הוא יראה שזה לא מזיז לך בכלל זה רק יגרום לו לתפוס ממך יותר. (מנסיון כי חברה שלי עשתה לי את זה מלא)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,100 | הודעות: 8,198,693 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect