קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-11-2011, 13:12
  2. [תמונות] עוד כמה תמונות , שווה כניסה .
    על ידי DarkDevil בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-01-2010, 22:33
  3. [מוכר]כמה תוכנות ---שווה כניסה---|5-7 נק'
    על ידי .Eliran בפורום מכירה
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-03-2009, 15:21
  4. [מוכר]כמה תוכנות,שווה כניסה.|2-10 נק'
    על ידי .Eliran בפורום מכירה
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 10-02-2009, 20:39
  5. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 08-09-2005, 22:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

מערכות יחסים-למה כמה ואיך? שווה כניסה !

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ברירת מחדל מערכות יחסים-למה כמה ואיך? שווה כניסה !

בעקבות האשכול הזה פתחתי את הדעה או המאמר הזה,http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=814874

אז ככה:
    ראיתי הרבה תגובות שאומרות "סטוצים,אני זיין,כן אני דופק אותה במועדון ודוחף לה אצבעות"
    זה לא נקרא להיות זיין ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    אם הייתי מראה תתגובות שלכם לאמא שלי היא הייתה צוחקת ואומרת לי לא להיכנס לפה יותר ושיש פה יותר מידי "זיינים טבעיים"
    כאילו,צריך פשוט כלכך הרבה יכולות כדי להיות זיין ! מתאמנים עלזה חודשים!!!
    כאילו אתה מתחיל ככה:
    רואה שרמוטה במועדון(שאת זה ממש קשה לעשות,כאילו לפתוח תעיניים ולהיסתכל זה החלק הקשה בעניין!)
    מתקרב אליה(מאוד קשה ללכת בימינו אל תראו אתזה ככה)
    והיא ואתה מתנשקים וסוף הסיפור(זה מאוד קשה גם להיתנשק...כאילו בימינו להיתנשק עם שרמוטה זה קשה כי אין הרבה-במיוחד לא במועדונים!!)

אז אחרי שקצת הבנתם תראש הציני והמדהים שלייייייי,תקראו עד הסוף...
    ומי שיגיע לסוף הדעה שלי יבין מה הדבר היחידי שאנשים פה מזיינים,ותהיו בטוחים שזה לא קרוב לבנות

לפי דעתי במערכת יחסים יש הרבה יותר פלוסים...
    אתה מבלה עם מישהי שאתה אוהב לפרק זמן ארוך(תלוי כמה זמן אתם ביחד),היא תמיד תדאג לך,תהיה לצידך ותצדיק אותך...
    גם אם תריבו בסוף תשלימו ותהיו יותר "חזקית" מנטלית,רוחנית,נפשית...
    אז כן,לפעמים מערכת יחסים זה כאב ראש(תאמינו לי אני יודע...) אבל זה מה שהופך אותך לזיין אמיתי..
    אני רק בן 16 והגעתי למסקנה שזה שאני החלפתי חברות מהר,לא הפך אותי לזיין !
    אבל זה שידעתי מה לעשות במצבים מסוימים שקרו איתה,ושידעתי כן להודות בטעויות,לאהוב אותה הכי שבעולם...וגם כשהרבה אנשים היו מתחילים לפתח שנאה...ידעתי לא לעשות אתזה !
    וזה לפי דעתי מה שהופך אותך לזיין,כי יש יותר שרמוטות בעולם הזה,ומיליוני מועדונים,בתי זונות וכאלה...
    אבל בסופו של דבר תהיה לך מישהי אחת שתכיר אותך הכי טוב ואתה אותה...
    והדרך שאתה בונה לעצמך תוביל אותך לאישה המיוחדת הזאת,זה יכול להתחיל בתיכון או בצבא ואפילו ביסודי
    בסופו של דבר אתה תצטרך לדעת להיתמודד איתה,בטוב וברע...
    ואם היום לא תילמד,גם בעוד 20שנה לא תילמד.
    אז דיי להיתלהב מזה שאתם "זיינים",כי בעיניי הדבר היחידי שאתם מזיינים זה תשכל שלי ושל כל הפורום.

עריכה:
    אני לא בא להגיד לאנשים פה מה לעשות או מה להיות !
    אני בא לומר לכם מה לא להיות,להזהיר אותכם במידת הצורך...
    תגובות מזלזלות יתקבלו בברכה,האנשים שיגיבו דברים חכמים/נכונים או שבכלל לא יגיבו,רק יקחו תחשיבה שלהם למקום שאני לוקח אותה,יבינו אותי ויבינו תכוונות שלי...
    וזה מה שאני בעצם מנסה להעביר במאמר הזה...
    נערך לאחרונה על ידי DontForgetMe; 22-12-2011 בשעה 21:13.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

נשמה נראה לי שהתבלבלת פשוט במונח "זיין".
    יש לזה פירוש חד משמעי מה אומרת המילה "זיין", מן הסתם בחור שיודע לקחת כל בחורה אליו למיטה ולזיין אותה, הוא נקרא זיין, ואם הוא עושה את זה הרבה פעמים אז הוא זיין.

אף אחד פה לא מתלהב מזה שהוא זיין, הפורום הזה בא במטרה להדריך אותך כדי שתוכל לפתות כל בחורה שתרצה אלייך למיטה. אתה יכול לבחור לעצור בדרך באיזה בית קפה ולדבר איתה עד למוחרת ולא לשכב איתה, זאת הבחירה שלך.
    אבל בעקרון, אנשים לא מתלהבים מזה שהם מזיינים, הם מתלהבים מהעובדה שזה כל כך קל לפתות בחורה אלייך למיטה אחרי שאתה מבין איך עושים את זה, אז הם שמחים.

חוץ מזהה..כואב לך שאנשים נהנים מזה שהם מזיינים ואז פותחים דיווח וכביכול "מתלהבים" מזה שהם מזיינים? אז איך להגיד את זה בצורה יפה...קפוץ להם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אללה אקבר

הבעיה בנערות זה שהן מחפשות סוג של דון ג'ואן... טוב גם אני מחפש דונה ג'ואנה, אבל אם נשווה הסטנדרטים שלי יהיו יתר נמוכים משל הבנות.
    שלא לדבר שבשביל למצוא לעצמך מישהי אחת.. שזה באמת יזרום ולא יהיה יותר מדי בעיות..
    למה אני רואה יותר מדי מערכות יחסים שאו הם מטומטמות מהיסוד (בן 25 עם בת 17) או שהן נשברות עוד שניה (תחשוב על לעשות סקוואט של 200 קילו..) ואני מהצד אומר לעצמי.. מה אני צריך את הזין הזה, עדיף מעגל חברתי (אני מדבר על בנות) נחמד כזה.. משעמם לך? מה אני יגיד, לך לארקפה וקח רוגעלך עם הפוך.

יותר קצר - סטוצים יש כמו חמצוצים, מערכות יחסים זה.. טוב אין לי חרוז לפה, אבל זה הרבה יותר... נדיר מסטוץ. מערכת יחסים נורמאלית.
    גם אני בן 9 שלומד פיקאפ!

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי camper צפיה בהודעה
    הבעיה בנערות זה שהן מחפשות סוג של דון ג'ואן... טוב גם אני מחפש דונה ג'ואנה, אבל אם נשווה הסטנדרטים שלי יהיו יתר נמוכים משל הבנות.
    שלא לדבר שבשביל למצוא לעצמך מישהי אחת.. שזה באמת יזרום ולא יהיה יותר מדי בעיות..
    למה אני רואה יותר מדי מערכות יחסים שאו הם מטומטמות מהיסוד (בן 25 עם בת 17) או שהן נשברות עוד שניה (תחשוב על לעשות סקוואט של 200 קילו..) ואני מהצד אומר לעצמי.. מה אני צריך את הזין הזה, עדיף מעגל חברתי (אני מדבר על בנות) נחמד כזה.. משעמם לך? מה אני יגיד, לך לארקפה וקח רוגעלך עם הפוך.

יותר קצר - סטוצים יש כמו חמצוצים, מערכות יחסים זה.. טוב אין לי חרוז לפה, אבל זה הרבה יותר... נדיר מסטוץ. מערכת יחסים נורמאלית.
    אני אישית אומר לך שאני 4חודשים עם חברה שלי ולא רבנו פעם אחת...
    המערכת יחסים תבוא לך בזמן הכי לא צפוי וכשלא תרגיש,וזה כל היופי שבזה
    לא צריך לחפש אותה,כי היא תמצא אותך יותר מהר ממה שאתה חושב,השאלה זה איך אתה מתפקד עם עצמך במערכת היחסים...

יש לזה פירוש חד משמעי מה אומרת המילה "זיין", מן הסתם בחור שיודע לקחת כל בחורה אליו למיטה ולזיין אותה, הוא נקרא זיין, ואם הוא עושה את זה הרבה פעמים אז הוא זיין.

אף אחד פה לא מתלהב מזה שהוא זיין, הפורום הזה בא במטרה להדריך אותך כדי שתוכל לפתות כל בחורה שתרצה אלייך למיטה. אתה יכול לבחור לעצור בדרך באיזה בית קפה ולדבר איתה עד למוחרת ולא לשכב איתה, זאת הבחירה שלך.
    אבל בעקרון, אנשים לא מתלהבים מזה שהם מזיינים, הם מתלהבים מהעובדה שזה כל כך קל לפתות בחורה אלייך למיטה אחרי שאתה מבין איך עושים את זה, אז הם שמחים.

חוץ מזהה..כואב לך שאנשים נהנים מזה שהם מזיינים ואז פותחים דיווח וכביכול "מתלהבים" מזה שהם מזיינים? אז איך להגיד את זה בצורה יפה...קפוץ להם.[/QUOTE]

דקה אחי אני עושה סלטה משולשת וקופץ להם
    ומי שסטוצים עושים לו שמחה לפי דעתי זה קצת טיפשי,כאילו אני אישית כבר הפסקתי להיתלהב מלגעת לבנות בציצי במועדון או לנשק אותן,
    קצת עלוב הייתי אומר...
    והמשמעות "זיין"מתפרשת לי אחרת ממה שזה מתפרש לך...
    חוצמיזה התגובה הלא בוגרת שלך קצת מראה אתזה שאתה פשוט לא...הזיין שאתה מייחל כלכך להיות.
    אז כן אדוני הזיין הדגול,התוכל ללמד אותי את סודייך?
    פשוט אני לא יודע איך להיתנשק עם מישהי במועדון! זה כלכך קשה כמו שכתבתי למעלה...
    ממש קשה למצוא את...איך אני אקרא לזה? השרמוטה הנכונה? הנותנת שלי? האישה של חיי?(או לפחות של ה2דקות של הנשיקה)
    אני לא בא לכתוב לאנשים פה ולהכתיב להם מה לעשות !
    אני אערוך את ההודעה למעלה ותיראה איזה משפט הוספתי בסוף

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כמה דברים:
    המשמעות של "זיין" לא יכולה להתפרש לך בצורה אחרת, כי היא מדברת בשם עצמה. זיין. אחד שמזיין. על מה אתה חופר פה בדיוק? על בטון?
    "חוצמיזה התגובה הלא בוגרת שלך קצת מראה אתזה שאתה פשוט לא...הזיין שאתה מייחל כלכך להיות." - קצת פספסת את המטרה כפרה, אני לא מחייל להיות זיין כי אני פשוט לא אחד כזה. תראה בהודעת פתיחה שלי בפורום. אין לי מה לשקר על עצמי כי זה מטומטם. אני לא יודע לקחת כל בחורה שאני רוצה למיטה, כי אני עדיין לא מספיק שחוק בתחום הזה. אני משתמש פה ושם בפיקאפ כדי לצאת ממצבים שבעבר לא הייתי יודע.
    תגובה לא בוגרת? מה אתה מורה בבצפר? לא מתאים לך התגובה שלי? לך תחפש אותי בדפי זהב. תיהיה בוגר בעצמך קצת ותלמד לקחת דברים ולא לחסום כל בן אדם שיש לו מה להגיד לך. לכל בן אדם יש דעה, פשוט יש כאלה שמעדיפים לסתום תפה ויש כאלה שלא. תלמד להיות אחד מהם.
    "אז כן אדוני הזיין הדגול,התוכל ללמד אותי את סודייך?" - לא זיין ולא נעלים, אבל לדעת לגשת לכל בחורה שאני רוצה, אני יודע. רוצה לדעת איך? גש אליי לפרטי אחרכך, נושא הדיון לא מדבר על זה.

ובקשר למה שכתבת למטה בהמשך התגובה- "האישה של חיי" רואה? זה אומר שאין לך מושג מה זה סטוץ חד-פעמי. אני לא רוצה מישהי למערכת יחסים כי אין לי כח לזה ואני לא חושב שאני מוכן למחוייבות. אני לא אוהב להיות קשור רק לבחורה אחת.
    "(או לפחות ה2דקות של הנשיקה)" זה גם לא סטוץ. יש פה ילדים קטנים בפורום שחושבים שנשיקה נקראת סטוץ. אז לא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

אחי אתה רק בן 16. נכון זה נחמד כשיש חברה שאוהבים אבל אני אישית, לא מכיר אף אחת שאני רוצה שתהיה חברה שלי!
    אז אני מכיר בנות, עם מי שאני רוצה סטוצים עושה סטוצים ואם אני אמצא מישהי חמודה היא תהיה חברה שלי.

רק כדי שתבין, בסטוצים אין שום דבר רע, יש גם בנות שרוצות סטוצים וזה בסדר גמור. אז נכון שאולי אתה חושב שאתה מאוהב ונכון שאתה חושב שזה פשוט אבל כשתגדל תראה שאין הרבה ממה שאתה רוצה. אם למישהו סטוצים עושה טוב אז שיעשה מה שהוא רוצה

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

כל בחורה שרוצה סקס מזדמן לשם הנאה בלבד בלי מחויבות היא שרמוטה? איפה אתה חי.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי DontForgetMe צפיה בהודעה
    אני אישית אומר לך שאני 4חודשים עם חברה שלי ולא רבנו פעם אחת...
    המערכת יחסים תבוא לך בזמן הכי לא צפוי וכשלא תרגיש,וזה כל היופי שבזה
    לא צריך לחפש אותה,כי היא תמצא אותך יותר מהר ממה שאתה חושב,השאלה זה איך אתה מתפקד עם עצמך במערכת היחסים...

חוץ מזהה..כואב לך שאנשים נהנים מזה שהם מזיינים ואז פותחים דיווח וכביכול "מתלהבים" מזה שהם מזיינים? אז איך להגיד את זה בצורה יפה...קפוץ להם.
    הרבה אומרים לי תמשפט הזה !!
    תאמין לי עד עכשיו לא הגיע אליי ה"אהבה הזאת" ....

חח כמה זמן אפשר לחכות ?
    שבת שלום וחג שמח ..
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 23-12-2011 בשעה 12:06.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    כל בחורה שרוצה סקס מזדמן לשם הנאה בלבד בלי מחויבות היא שרמוטה? איפה אתה חי.
    צודק.
    חאלס כבר עם המושג הזה "שרמוטה", רק ערסים ובתולים משתמשים במילה הזאת.
    בנות רוצות סקס לא פחות מבנים, אז גם להן מותר!

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

שרמוטות,ף זונות, ערסים, בתולים..תפסיקו לדבר כמו ילדים בני 13 מ*** (אני יודע שיש פה כמה משם .. ככה אנחנו מעליבים אנשים.. ככה זה פה.. תתרגלו XD)
    בכל אופן כנראה שכולנו שכחנו מה מטרת הפורום פה..
    זה לא פורום יחסים ולא פורום סקרים
    זה פורום פיקאפ!
    אז בואו נדבר פיקאפ או שלא נדבר בכלל
    כי בתכלס זה לא מעניין אף אחד מה אתם מעדיפים סטוצים או מערכות יחסים
    הקטע של פיקאפ זה לעזור לכם להשיג את הבחורה ..
    מה תעשו עם זה? עניין שלכם ורק שלכם.. כל האחד והסטיות שלו

תכלס הרמה של הפורום ירדה בטירוף כי 90% מהרציניים .. אלה שבאמת פועלים
    ובאמת יש להם ניסיון לתרום ממנו ידע עזבו את הפורום
    אז לפחות בואו לא נגרור אותו עוד למטה
    כואב לראות מה נהיה מהפורום הזה לעומת מה שהוא היה

צאו מהבית , תתחילו עם בחורות ודווחו לנו!
    ככה נעלה את הרמה של הפורום , לאא בעזרת דיונים שלא תורמים שום דבר לאף אחד
    בקיצור , אם אין לכם משהו שבאמת יתרום לפורום להגיד .. עדיף שלא תכתבו כלום

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    שרמוטות,ף זונות, ערסים, בתולים..תפסיקו לדבר כמו ילדים בני 13 מ*** (אני יודע שיש פה כמה משם .. ככה אנחנו מעליבים אנשים.. ככה זה פה.. תתרגלו XD)
    בכל אופן כנראה שכולנו שכחנו מה מטרת הפורום פה..
    זה לא פורום יחסים ולא פורום סקרים
    זה פורום פיקאפ!
    אז בואו נדבר פיקאפ או שלא נדבר בכלל
    כי בתכלס זה לא מעניין אף אחד מה אתם מעדיפים סטוצים או מערכות יחסים
    הקטע של פיקאפ זה לעזור לכם להשיג את הבחורה ..
    מה תעשו עם זה? עניין שלכם ורק שלכם.. כל האחד והסטיות שלו

תכלס הרמה של הפורום ירדה בטירוף כי 90% מהרציניים .. אלה שבאמת פועלים
    ובאמת יש להם ניסיון לתרום ממנו ידע עזבו את הפורום
    אז לפחות בואו לא נגרור אותו עוד למטה
    כואב לראות מה נהיה מהפורום הזה לעומת מה שהוא היה

צאו מהבית , תתחילו עם בחורות ודווחו לנו!
    ככה נעלה את הרמה של הפורום , לאא בעזרת דיונים שלא תורמים שום דבר לאף אחד
    בקיצור , אם אין לכם משהו שבאמת יתרום לפורום להגיד .. עדיף שלא תכתבו כלום
    "כי בתכלס זה לא מעניין אף אחד מה אתם מעדיפים סטוצים או מערכות יחסים " לא נראה לי שהבנת על מה הדיון אחי..
    פותח הדיון המעוצבן פתח את הדיון שלו כתגובה לדיון הזה- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=814874 , בדיון הזה אנחנו דנו מה אנחנו מעדיפים, סטוצים או מערכת יחסים. כתגובה לדיון הזה הבחור פתח דיון חדש של דעה. הבנת?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    "כי בתכלס זה לא מעניין אף אחד מה אתם מעדיפים סטוצים או מערכות יחסים " לא נראה לי שהבנת על מה הדיון אחי..
    פותח הדיון המעוצבן פתח את הדיון שלו כתגובה לדיון הזה- http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=814874 , בדיון הזה אנחנו דנו מה אנחנו מעדיפים, סטוצים או מערכת יחסים. כתגובה לדיון הזה הבחור פתח דיון חדש של דעה. הבנת?
    ידעתי את זה...אני דיי יודע לקרוא (לא יותר מידי כן? זה כבר מסוכן)
    חשבתי שיהיה יותר מגניב ומפתה אם אני ארשום את התגובה רק פה ולא בשני הדיונים כי זה מן המשך לדיון ההוא

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect