בעקבות האשכול הזה פתחתי את הדעה או המאמר הזה,http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=814874
אז ככה:
ראיתי הרבה תגובות שאומרות "סטוצים,אני זיין,כן אני דופק אותה במועדון ודוחף לה אצבעות"
זה לא נקרא להיות זיין ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם הייתי מראה תתגובות שלכם לאמא שלי היא הייתה צוחקת ואומרת לי לא להיכנס לפה יותר ושיש פה יותר מידי "זיינים טבעיים"
כאילו,צריך פשוט כלכך הרבה יכולות כדי להיות זיין ! מתאמנים עלזה חודשים!!!
כאילו אתה מתחיל ככה:
רואה שרמוטה במועדון(שאת זה ממש קשה לעשות,כאילו לפתוח תעיניים ולהיסתכל זה החלק הקשה בעניין!)
מתקרב אליה(מאוד קשה ללכת בימינו אל תראו אתזה ככה)
והיא ואתה מתנשקים וסוף הסיפור(זה מאוד קשה גם להיתנשק...כאילו בימינו להיתנשק עם שרמוטה זה קשה כי אין הרבה-במיוחד לא במועדונים!!)
אז אחרי שקצת הבנתם תראש הציני והמדהים שלייייייי,תקראו עד הסוף...
ומי שיגיע לסוף הדעה שלי יבין מה הדבר היחידי שאנשים פה מזיינים,ותהיו בטוחים שזה לא קרוב לבנות
לפי דעתי במערכת יחסים יש הרבה יותר פלוסים...
אתה מבלה עם מישהי שאתה אוהב לפרק זמן ארוך(תלוי כמה זמן אתם ביחד),היא תמיד תדאג לך,תהיה לצידך ותצדיק אותך...
גם אם תריבו בסוף תשלימו ותהיו יותר "חזקית" מנטלית,רוחנית,נפשית...
אז כן,לפעמים מערכת יחסים זה כאב ראש(תאמינו לי אני יודע...) אבל זה מה שהופך אותך לזיין אמיתי..
אני רק בן 16 והגעתי למסקנה שזה שאני החלפתי חברות מהר,לא הפך אותי לזיין !
אבל זה שידעתי מה לעשות במצבים מסוימים שקרו איתה,ושידעתי כן להודות בטעויות,לאהוב אותה הכי שבעולם...וגם כשהרבה אנשים היו מתחילים לפתח שנאה...ידעתי לא לעשות אתזה !
וזה לפי דעתי מה שהופך אותך לזיין,כי יש יותר שרמוטות בעולם הזה,ומיליוני מועדונים,בתי זונות וכאלה...
אבל בסופו של דבר תהיה לך מישהי אחת שתכיר אותך הכי טוב ואתה אותה...
והדרך שאתה בונה לעצמך תוביל אותך לאישה המיוחדת הזאת,זה יכול להתחיל בתיכון או בצבא ואפילו ביסודי
בסופו של דבר אתה תצטרך לדעת להיתמודד איתה,בטוב וברע...
ואם היום לא תילמד,גם בעוד 20שנה לא תילמד.
אז דיי להיתלהב מזה שאתם "זיינים",כי בעיניי הדבר היחידי שאתם מזיינים זה תשכל שלי ושל כל הפורום.
עריכה:
אני לא בא להגיד לאנשים פה מה לעשות או מה להיות !
אני בא לומר לכם מה לא להיות,להזהיר אותכם במידת הצורך...
תגובות מזלזלות יתקבלו בברכה,האנשים שיגיבו דברים חכמים/נכונים או שבכלל לא יגיבו,רק יקחו תחשיבה שלהם למקום שאני לוקח אותה,יבינו אותי ויבינו תכוונות שלי...
וזה מה שאני בעצם מנסה להעביר במאמר הזה...

ציטוט ההודעה