היי
לא יודע אם אני נכנס תחת התיוג שלך אבל אני אישית נמנע יותר ויותר מלהגיב ולהכנס.
לחץ שכזה וגם הבנתי שכמה שאני חושב שאני מבין אז אני לא מבין כלום. אז ככה יוצא שהפוסט האחרון שלי הוא בכלל שאלה![]()
היי
לא יודע אם אני נכנס תחת התיוג שלך אבל אני אישית נמנע יותר ויותר מלהגיב ולהכנס.
לחץ שכזה וגם הבנתי שכמה שאני חושב שאני מבין אז אני לא מבין כלום. אז ככה יוצא שהפוסט האחרון שלי הוא בכלל שאלה![]()
|
|
כדי שנדע שאתה עדיין חי!
להיכנס לפורום לא סותר את ההתקדמות שלכם
לדעתי זה מעשיר
אני נפגש הרבה עם אנשים מהתחום לאו דווקא כדי ללמוד או ללמד או לתמוך אחד בשני
אלא סתם כי אני אוהב את הזן המשובח של השחקנים החברתיים
ורק כאן הייתי יכול למצוא את זה כקהילה וכשיחות בין משתמשים
האשכול הזה מצד אחד נורא שמח לי- כי התגעגתי לשמות האלה. כאן התחלתי את ההכרות שלי עם הפיקאפ בתור תחום, ואני זוכר כל אחד מאותם שמות משתמשים שאומרים שהם זוכרים אותי, אתם הייתם ההוויה שאני מדבר עליה
מצד שני זה עצוב- כי באותה נשימה עם המשפט הקודם אני מרגיש שזה אשכול נוסטלגיה
אולי נשמע טיפשי, אבל זה נכון
רובכם [ועוד הרבה. אתם יודעים מי] הייתם חלק מעולם הפיקאפ שלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
מריו, דניאל, פיס וכל שאר הוותיקים - אני מבחינתי לעזור לפורום הזה לחזור למה שהיה פעם, אני מוכן להקדיש זמן מסויים ביום לענות על שאלות ולכתוב כאן דברים, מה איתכם ?
הפרוייקט יחודש ברגע שאני יעבור את הדבר הגדול הזה שאני עובר בחיים שלי, אני בשוק שאני מוצא זמן להכנס לפורום בכלל...
זוכר אותך יא גורו!
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
כן אני זוכר השייתה מגיב הרבה .. גם אני לא נכנס לפה רק פעם בשבועיים בערך
חחח אל תדאג דניאל לא רק בגלל החתימות אני זוכר אותך...
קשה לשכוח בן אדם שמסתובב עם סוס על מקל בלילה הלבן בת"א
יאללה אנשים
אני רואה פה פוטנציאל לשיקום הפורום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אני זוכר אותך, השאלה היא אם אתה בכלל יודע מי אני...![]()
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.