מה הבעיה? הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע למצב של "קטע", שיש משו... אני צריך קודם כל לנתח את הבעיה שלי, להבין ממה היא נובעת
בסופו של דבר אני ארצה לשנות משהו מסויים בי, שיביא לשינוי. המשהו המסויים הזה יהיה חייב להיות קשור לדרך שבה
אני מתקשר ופועל, כי הבעיה נעוצה שם. יש בעיה בכך שאני לא מנתח את הבחורה נכון, לא רואה איזה התנהגות מתאימה לבחורה
ואני גם בעיקרון לא יודע בכלל איזה התנהגויות כלליות אני יכול לסגל לעצמי כדי למשוך בחורה. יש כמה סוגים, כמו(שמות של בחורות) X,
כמו Y, כמו Z, כמו T, מלא מלא... אני צריך לדעת להבדיל בין הבחורות, ולראות, על פי ניסיון העבר, מה מתאים
לכל אחת מהן...
אם אני אנתח כל אחת מה מושך אותה, ואלמד לנתח "על המקום" כל בחורה, ולהתאים את עצמי אליה, אני אוכל למשוך אותה...
כל הבחורות רוצות בחור דומיננטי, שמוביל, אבל גם שיהיה מקשיב ומתחשב... אני כזה... אני יודע להקשיב ולהיות כנה
ואמיתי שצריך, וגם מוביל ודומיננטי... אז מה בכל זאת..? איך אני יוצר את הקליק הזה שמצית בבחורה את הרגש וההתהלבות
המינית...?
תכלס צריך להסתכל על בחורים אחרים, מה הם עושים ואיזה תגובות הם מקבלים, וככה להבין קו מיוחד שהבינו ממזמן..
מדובר ברגשות, במגע, בהקשבה ובהובלה... אלה 4 הדברים החשובים... אני מרגש? אני מצליח לעורר בבחורות רגשות?
איך מעוררים רגשות ? מסקרנים, מחרמנים, מתעלמים...? איך ? איך נוגעים בצורה שתגרום למישי להבין שאתם עוברים
להיות משהו מעבר לידידות...? איך מקשיבים אך בכל זאת מובילים את האינטרקציה ויוצרים חיבור אמיתי תוך כדי הבנה
שאתה זה שמוביל את הקשר הזה?