קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-01-2010, 11:27
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

ממחשבותיו של AFC

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

ברירת מחדל ממחשבותיו של AFC

טקסט קטן שאני מביא לכאן כדי שתדונו בשאלות שעולות בו ותנסו לתת להן תשובה, שאני מאמין שתקדם אותכם שלב נוסף...

מה הבעיה? הבעיה היא שאני לא יודע איך להגיע למצב של "קטע", שיש משו... אני צריך קודם כל לנתח את הבעיה שלי, להבין ממה היא נובעת
    בסופו של דבר אני ארצה לשנות משהו מסויים בי, שיביא לשינוי. המשהו המסויים הזה יהיה חייב להיות קשור לדרך שבה
    אני מתקשר ופועל, כי הבעיה נעוצה שם. יש בעיה בכך שאני לא מנתח את הבחורה נכון, לא רואה איזה התנהגות מתאימה לבחורה
    ואני גם בעיקרון לא יודע בכלל איזה התנהגויות כלליות אני יכול לסגל לעצמי כדי למשוך בחורה. יש כמה סוגים, כמו(שמות של בחורות) X,
    כמו Y, כמו Z, כמו T, מלא מלא... אני צריך לדעת להבדיל בין הבחורות, ולראות, על פי ניסיון העבר, מה מתאים
    לכל אחת מהן...

אם אני אנתח כל אחת מה מושך אותה, ואלמד לנתח "על המקום" כל בחורה, ולהתאים את עצמי אליה, אני אוכל למשוך אותה...
    כל הבחורות רוצות בחור דומיננטי, שמוביל, אבל גם שיהיה מקשיב ומתחשב... אני כזה... אני יודע להקשיב ולהיות כנה
    ואמיתי שצריך, וגם מוביל ודומיננטי... אז מה בכל זאת..? איך אני יוצר את הקליק הזה שמצית בבחורה את הרגש וההתהלבות
    המינית...?
    תכלס צריך להסתכל על בחורים אחרים, מה הם עושים ואיזה תגובות הם מקבלים, וככה להבין קו מיוחד שהבינו ממזמן..
    מדובר ברגשות, במגע, בהקשבה ובהובלה... אלה 4 הדברים החשובים... אני מרגש? אני מצליח לעורר בבחורות רגשות?
    איך מעוררים רגשות ? מסקרנים, מחרמנים, מתעלמים...? איך ? איך נוגעים בצורה שתגרום למישי להבין שאתם עוברים
    להיות משהו מעבר לידידות...? איך מקשיבים אך בכל זאת מובילים את האינטרקציה ויוצרים חיבור אמיתי תוך כדי הבנה
    שאתה זה שמוביל את הקשר הזה?

אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

סיפור פגישה #1:

בחור נמשך לבחורה, לצערו הרב לבחור אין מושג איך לגרום לבחורה להרגיש משיכה כלפיו אז הוא מנסה "לקנות" את הבחורה בכך שהוא קונה לה מתנות, לוקח אותה לארוחות, מביא לה פרחים וכו'. הבחורה מוצאת את הבחור נחמד אך אין משיכה אז מבחינתה היא רואה אותו רק כידיד.

סיפור פגישה #2:
    בחור נמשך לבחורה, למזלו הרב הוא מבין איך משיכה עובדת והוא מתחיל לתקשר עם הבחורה בדרך שגורמת לה לתחושות פיזיות ואמוציונליות חזקות שהיא לא יכולה לשלוט בהם, בסופו של דבר הבחור והבחורה "נהיים ביחד".

בוא נניח שבשני המקרים הבחור והבחורה כן נהיו ביחד, הנה סיפור הסיום.

סיפור סיום #1 :
    הבחור והבחורה יוצאים, הבחור מבין שהוא ממש רוצה להיות עם הבחורה הזאת, הוא מתחיל להתנהג באופן יותר ויותר צפוי, הוא מתחיל לחלוק איתה את הרגשות שלו כלפיה בתדירות רבה, הוא ניהיה יותר ויותר כנוע, הבחורה מאבדת כל תחושת משיכה שאיי פעם היה לה אל הבחור בלי דרך להסביר ולהבין למה, הבחורה עוזבת את הבחור שנשאר ולא מבין מה קרה.

סיפור סיום #2:
    הבחור והבחורה יוצאים, הבחור מבין שלא משנה כמה הוא אוהב את הבחורה הוא לא יכול לרדוף אחריה כל היום, לחלוק איתה את הרגשות שלו ולהיות משעמם.
    הבחור משאיר את מערכת היחסים ביניהם מעניינת, הוא ממשיך לאתגר את הבחורה ונשאר בשליטה על עצמו בהיותו מבין את תפקידו במערכת היחסים להיות "הגבר", ע"י כך הבחורה נשארת מתעניינת וממשיכה להימשך אליו.

לסיכום:

בסיפור #1 , הבחורה בשליטה מלאה על המצב ושניהם יודעים את זה.
    בסיפור #2 הבחור הוא זה ששולט במצב.

(c) דיוויד דיאנג'לו.

לסיכום על מנת להיות עם בחורה צריך להבין איך משיכה עובדת וצריך לדעת להמשיך אותה גם כשאתם מתחילים לצאת תקופה ארוכה, מי שלא מבין איך משיכה עובדת ימצא את עצמו חוזר על הסיפור הראשון הרבה פעמים.

ופה התשובה שלי לשאלה שלך נכנסת, אם הבחור הזה רוצה לדעת איך איך לגרום לבחורה להימשך אליו בשביל לעשות את זה הוא צריך להבין איך משיכה עובדת, לא כל אחד נולד עם היכולת הזו אבל למזלו ומזלו של רבים זוהי יכולת נרכשת, אז התשובה שלי תיהיה תחקור ותתנסה עד שתפצח את זה, אין שום פתרון חוץ מעבודה קשה והתמדה .

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

יפה מאוד
    יש לך תשובה מעמיקה ומפורטת יותר על איך המשיכה בין המינים עובדת ?
    אשמח לעוד תשובות
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    יפה מאוד
    אשמח לעוד תשובות

אני לא חושב שזה משהו שאפשר להסביר בפוסט בפורום.. זה נושא עמוק שצריך להתעמק בו, בגדול אצל בחורים זה או שיש משיכה או שאין משיכה וקשה מאוד לשנות את התוצאה, לעומת זאת אצל בנות המשיכה היא תהליך שלוקח זמן והיא יכולה לגדול או לקטן עם הזמן, תלוי איך הבחור שנמצא בסיטואציה מטפל בה.

בשביל להבין איך ליצור משיכה ואיך היא עובדת צריך להיכנס עמוק בפנים, אבל מה שבטח ברגע שבחורה מרגישה משיכה כלפיך יהיה לה מאוד קשה לא להרגיש את זה גם אם היא לא רוצה בכך.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 09-01-2012 בשעה 18:41.

יפה מאוד
    אשמח לעוד תשובות
    נראה לי שאני יודע מה באמת מושך

לא שמעתי את זה קודם
    ויש מצב שרבים לא יחשבו כמוני, כי זה פשוט לא נהוג לחשוב ככה, אלא יותר בכיוון של משהו נדיר שצריך לחקור לעומק ולא במילה אחת
    אבל לדעתי מה שמושך בי בחורות זה
    הינה זה בא:
    סיקרון

וזה בכל מני רבדים של המשמעות.
    אני יכול להבין מה בנים ובנות כאחד מוציאים בי
    אני יכול להעיד על עצמי שאני לא צפוי ולא שיגרתי
    לא שיגרתי=לא צפוי= מסקרן=מעניין+מרגש+מעורר ציפייה=מושך

אותי מסקרן כל מני תחומים בהם אני עוסק
    ועצם התעסוקה בהם היא התממשות המשיכה.

תחשבו על זה קצת..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

את האמת, אין לי מושג מה באמת גורם למשיכה הזאת בין גברים לנשים, אבל אני יכול להגיד בוודאות, שכשאישה נמשכת אלייך, רואים את זה בבירור. הקטע הנוראי בכל העניין זה שאם גבר נמשך לאישה, האישה תראה את זה ומאד מהר "ירד" לה ממנו.

אז בשלב הזה, אני יכול להגיד שיכול מאד להיות ש- התעלמות , היא מילת המפתח כדי למשוך בחורה. ברגע שאתה מתעלם לגמרי מבחורה שעוד לא הכרת, מן הסתם שזה לא ימשוך אותה..כי היא עוד לא יודעת עם מי יש לה עסק. רק אם אתה נראה כמו אשטון קוצ'ר ואתה מתעלם, אולי זה יגרום למשיכה. אבל אם אתה בקשר עם בחורה, אפילו לא מחייב קשר אמיתי, אפילו סתם בחורה שהרגע הכרתם ואתם נמצאים באותה קבוצה של אנשים, ואתה קצת מתעלם ממנה במשך השיחה עם האנשים ולא מראה לה יותר מידי תשומת לב, אני חושב שהרבה יסכימו אותי פה, זה משהו שיגרום לה למשיכה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אני לא חושב שיש טעם לחפש את "הדבר הספציפי שגורם משיכה" יש המון כלים, גם מה שדניאל אמר שסקרנות יוצרת משיכה זה דבר נכון מאוד וגם מה שרודני אמר שהתעלמות (במידה הנכונה) יוצרת משיכה זה נכון.

לפי דעתי יש המון כלים ליצירת משיכה וכל אחד שיחשוב טיפה יוכל למצוא לפחות 5 כאלו בלי להתאמץ, החוכמה היא להכיר אותם ולדעת להביא אותם על ידי ביטוי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

Slats Slats Slats...
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 27-10-2012 בשעה 17:39.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

משיכה נטו... אבל הכי נטו שבעולם... - זה פשוט משיכה מינית ​= חירמון. הקטע הוא שאין מצב שאתה מחרמן בחורה מבלי שאתה בחור פוטנציאלי לסקס.

לכן, קודם משדרים שאנחנו פוטנציאליים לסקס: (DHV ,C&F, קרוב רחוק וכ''ו...).

וזו תהיה הצדקה מצויינת למשיכה נטו שאני מדבר עליה; - מגע שמתקדם בהדרגה, להשקעה, שבחורה משקיע בך עקב כך שאתה פוטנציאלי שנוגע בה = מושך מינית, קרוב - רחוק שאתה עושה, כאן הכוונה היא לתחושה שאתה נותן לה אחרי שהיא כבר נמשכת אליך, - ריגושים תחושה של "פאק! הוא כל כך מסקרן אותי!, פעם אחת הוא מת עליי ופתאום הוא מסתפק רק בלשולח אסמס ואומר שאין לו זמן לדבר ושהוא מצטער, - מה מצטער מה?!..." - זו הכוונה בכל אופן, שהיא לא תהיה בטוחה שאתה שלה ב100 אחוז. - שתחשוב עלייך הרבה (שים לב איך שוב גלשנו להשקעה, - הדברים האלו מתקשרים ביחד בסופו של דבר, שילוב מוצלח שלהם ויש לך את זה).
    כל מה שמסביב אלו כלי עזר, הם חשובים כמובן, אבל הם לא הבסיס, רוב הדברים שאתה עושה כדי שהיא תימשך אליך נופלים אל אחד מהתחומים האלו...

בחיים שלי לא ניסיתי לסכם נושא גדול כל כך בכמה שורות וסביר להניח שאני גם לא אצליח, בכל אופן אלה הם אבני היסוד.

כדי להבין איך בדיוק? - כמה, מתי, ולמה - אתה כבר תצטרך לחקור בעצמך כי זה לא משהו שאפשר להכניס בפחות משישה פוסטים ארוכים ובטח לא בהודעה אחת.

נסה לתפוס אנשים שמבינים עניין בפאלפון, או לקבוע פגישה עם אחד מקצועי בטירוף.

(אני לא מקצועי ולא נעליים אבל בכל זאת אני יודע דבר או שניים אז אני אוכל לעזור, דבר איתי בפרטי...).
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 09-01-2012 בשעה 22:15.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

לדעתי הגישה שבטקסט נכונה אבל קצת משהו דפוק אצלה כי אם תחשוב איזה סוג בחורה היא ומה מושך אותה אתה תתחיל באמת לחפש למשוך אותה ולאבד את גישת הפרס שזה רע
    לדעתי משיכה אמיתית אמיתית היא שלב אחרי הקינו או הנשיקה שרוצים להתקדם לסקס כאילו אם עשית הכול חלק והגעת למצב הזה כמה שתזוז לצדדים או אחורה באמצע נשיקה היא אחרייך
    אם משיכה ראשונית אז זה מתחיל בנגים ועקיצות מעצבנות כאלה ואיזה כמה פעמים קרוב רחוק עד שמרגישים שאתם שולטים בעניין
    אם הבעיה היא לפני הסגירה זה נטו תרגול וקצת חומר

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אוקיי, אני שמח שהצלחתי לעורר בכם שאלות ותשובות ובכללי יש כאן דיון מאוד מוצלח.

עכשיו אני אתן את התשובה שלי לשאלה שהעלתי כאן.
    לפי דעתי, מה שגורם לבחורה להמשך לגבר זה הרגשות שהוא גורם לה להרגיש. אין ספק שאם תיהיה מסקרן כמו שאמרתם, בלתי צפוי וסקסי, תעורר בה כמה רגשות שהם יהיו המניע לכך שהיא תמשיך להיות בקרבתך, וזה נקרא להמשך.
    עכשיו כל אחד יכל לעלות בסופו של דבר על הגורם למשיכה בין גבר לאשה -אבל- מי יודע כיצד להשתמש בפתרון הזה?
    מי יודע כיצד לגרום לאישה רגשות? איזה רגשות יביאו לך את ההתקדמות המקסימלית בקשר? זה השאלות האמיתיות והקשות לפתירה. אני עדיין חוקר אותן, עדיין מנסה בעצמי להבין איזה דברים אני צריך לעשות כדי לגרום לבחורה ממש ממש ממש להתרגש כשהיא איתי. זה דיי קשה, כי בעולם של היום אתה מכיר את כל מי שאתה צריך, ואם עד היום לא ריגשת מישהי יותר מידיי סימן שזה גם לא יקרה (לא מדויק אבל בגדול זאת הדעה של הרוב). מה שאני אומר בעצם זה שאין לך אפשרות להכיר כל יום בחורות חדשות באופן רציף ולהתנסות בריגוש ובהתלהבות והסקרנות של תחילת הקשר.
    אז עוד משהו שנגזר מהמציאות שלנו הוא כיצד לגרום לבחורה שכבר מכירה אותך להסתכל עלייך בעין שונה ולהתרגש ממך? תיהיו בטוחים שהחלק הראשון של התשובה יהיה שינוי מהותי בדרך שהיא ראתה אותך פעם. זאת אומרת, כפי שמיסטרי כבר אמר, תצטרך להעלם מחייה כדי שתוכל לחזור באותה "אתה" החדש, שהיא תמשך אליו.

בנתיים, אשנה את השאלה שלי אליכם - איך יוצרים רגשות אצל בחורה? הם אלה שיוצרים את המשיכה שלה אלייך.
    המשך דיון פורה

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

אני יתאר סצינה ואתם תגידו לי מה מידת המשיכה שאתם חושבים שנוצרה , ניעזר בסולם דירוג 1-10 .

לאור בא על ידידה שלו מאיה . הם יושבים ומעבירים תזמן בשעה חופשית בבצפר . אור שלנו הוא "שחקן" , הכל נעשה בפלייפוליות ורוגע .הם מבודדים .
    אור : "יש שמועות עליך מאיה..."
    מאיה : *נלחצת כמו כל בחורה* "איזה שמועות ?!"
    אור : " אנשים מדברים .."
    מאיה : "נו איזה שמועות ימעצבן "
    אור : "נו את יודעת ..."
    מאיה : *דופקת לו אגרוף* "נו יחרא דבר"
    אור : "חחח באלימות את לא תשיגי כלום"
    *הבנתם תנקודה , ממשיך למתוח אותה* מנסה להחליף נושא , מאיה מתה לדעת מה השמועות.

אור : "יש שמועות את לא רעה במסאג'ים"
    מאיה : *דופקת לו עוד אגרוף* "הלחצת אותי בלה בלה בלה"
    אור : " אז שיקרו עליי ואת גרועה במסאג'ים ?
    מאיה : "לא בלה בלה" , מאיה רוצה להוכיח את עצמה .

אור משכנע את מאיה שתעשה לו מסאג' . הוא גם מכוון אותה : "יותר למעלה , טיפה למטה , יותר לצד , עכשיו בתחת " מאיה צוחקת . אווירה סבבה .
    אור מציעה לה מסאג' חזרה . "אנשים שמשקיעים בי , אני משקיע בהם חזרה" ככה הוא אומר לה .
    מאיה מסכימה , איזה בחורה נורמלית תסרב למסאג' ?
    מאיה : "אתה לא משו בזה' " בפלייפוליות .
    אור :"וואלה ..." *מפסיק עם המסאג' .
    מאיה : "לאלא אתה בסדר אתה בסדר"

אור ממשיך לשחק עם מאיה עד שהוא מרוצה מהמצב
    ממשיכים לדבר , ואור חותך את המסאג' כדי להתקשר למישו , מנתק קשר עין ומגע עם מאיה , 3 דקות מסיים תשיחה וחוזר למאיה , לא יוצר מגע שוב.
    מתחיל לדבר על אקסית שלו , שעשתה קורס מסאג'יסטים ויש לה מלא שמנים כאלה , והיא הייתה עושה לו מסאג' והוא היה עושה לה , מכניס תיאורים מאוד מוחשיים לסיפור , גורם למאיה לדמיין מסאג' כזה . ובסוף זורק לה : "אני עדיין לא יודע מי תקבל ממני מסאג' ראשונה אחרי הקורס" . מאיה קופצת :" אני אני בלה בלה בלה " .

סוף .

עכשיו , הסיפור מפוברק , אבל כבר ראיתי הרבה סצינות בסגנון הזה, ככה שזה לא מופרך לגמרי , כל התגובות הגיוניות וזה תרחיש שקורה בסך הכל .
    כמו שאתם רואים את זה ... אור יצר פה משיכה ? וכמה הייתם מדרגים את המשיכה הזאת ?
    את כל זה כתבתי כי אני רוצה להבין אם אנחנו משדרים על אותו גל ..
    כשאתם אומרים "יצירת משיכה ברמה מקסמילית" , זה מה שאתם מדברים עליו , יותר ? פחות ? תתחילו להיות פרקטיים .

לדעתי אור בנה פה אחלה של בסיס , נבנית פה משיכה , 8/10
    דברו אליי .
    נערך לאחרונה על ידי player1; 10-01-2012 בשעה 01:43.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אוקיי, אני שמח שהצלחתי לעורר בכם שאלות ותשובות ובכללי יש כאן דיון מאוד מוצלח.

עכשיו אני אתן את התשובה שלי לשאלה שהעלתי כאן.
    לפי דעתי, מה שגורם לבחורה להמשך לגבר זה הרגשות שהוא גורם לה להרגיש. אין ספק שאם תיהיה מסקרן כמו שאמרתם, בלתי צפוי וסקסי, תעורר בה כמה רגשות שהם יהיו המניע לכך שהיא תמשיך להיות בקרבתך, וזה נקרא להמשך.
    עכשיו כל אחד יכל לעלות בסופו של דבר על הגורם למשיכה בין גבר לאשה -אבל- מי יודע כיצד להשתמש בפתרון הזה?
    מי יודע כיצד לגרום לאישה רגשות? איזה רגשות יביאו לך את ההתקדמות המקסימלית בקשר? זה השאלות האמיתיות והקשות לפתירה. אני עדיין חוקר אותן, עדיין מנסה בעצמי להבין איזה דברים אני צריך לעשות כדי לגרום לבחורה ממש ממש ממש להתרגש כשהיא איתי. זה דיי קשה, כי בעולם של היום אתה מכיר את כל מי שאתה צריך, ואם עד היום לא ריגשת מישהי יותר מידיי סימן שזה גם לא יקרה (לא מדויק אבל בגדול זאת הדעה של הרוב). מה שאני אומר בעצם זה שאין לך אפשרות להכיר כל יום בחורות חדשות באופן רציף ולהתנסות בריגוש ובהתלהבות והסקרנות של תחילת הקשר.
    אז עוד משהו שנגזר מהמציאות שלנו הוא כיצד לגרום לבחורה שכבר מכירה אותך להסתכל עלייך בעין שונה ולהתרגש ממך? תיהיו בטוחים שהחלק הראשון של התשובה יהיה שינוי מהותי בדרך שהיא ראתה אותך פעם. זאת אומרת, כפי שמיסטרי כבר אמר, תצטרך להעלם מחייה כדי שתוכל לחזור באותה "אתה" החדש, שהיא תמשך אליו.

בנתיים, אשנה את השאלה שלי אליכם - איך יוצרים רגשות אצל בחורה? הם אלה שיוצרים את המשיכה שלה אלייך.
    המשך דיון פורה
    תגדיר "רגשות" - אתה לא מדייק במה שאתה אומר.

אני יכל לעורר אצל בחורה רגשות בכך שאני אאיים עליה עם אקדח, אני חושב שלא לסוג הזה של רגשות הכוונה.

תגדיר "רגשות" ואתה תראה שאתה תגיע לקרוב רחוק, שגורם לה לריגוש מטורף שבלי מגע כמובן הקרוב רחוק לא יהיה מוצלח ובלי שהיא משקיע בך הרבה לא תהיה משמעות חזקה לרחוק, והקרוב יאבד מהכוח שלו.

אז בקיצור, אני כן, מסכים איתך שזה "הריגוש",

ובנוסף לזה, כשתדייק ותחתור לבסיס יווכח לאור שזה אותו ה"ריגוש" - שהיא מקבלת מהמגע, אחרי ההשקע, בתוספת חם קר שיטתי".

מה שעומד מאחורי הכל הוא כמובן, פוטנציאלייות לזיווג - בזמן שלנו משמע - סקס.

משיכה מינית...
    אני אשמח לראות איך הדיון מתפתח סביב הנקודות האלו, שיטות לישום, טקטיקות, רוטינות, גישות שונות וכיו''ב...

תודה לSUBUPER, על פתיחת האשכול החיוני הזה .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 10-01-2012 בשעה 19:42.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

בכיף בכיף בכיף ! זאת הייתה הכוונה שלי בחזרה לפורום - לפתוח דיונים שרק יעלו את הרמה.

אז הסכמנו שריגוש ומתח מיני יוצרים את המשיכה. עכשיו צריך לחשוב איזה סוג של ריגוש הכי מתאים, ואיך יוצרים אותה באשכרה ובפרקטיקה. על מתח מיני קראתי מלא מלא מלא חומר ואני אשמח לשתף אותכם בו ולתת לכם קצת מן הידע שלי בעניין, אבל אני מרגיש שבנושא הזה אין לי מספיק ניסיון, ככה שעד שלא יהיה לי ניסיון אישי בשטח מהנושא, לא אכתוב עליו יותר מידיי.

איזה רגשות לדעתכם צריך כדי למשוך בחורה ?
    לפי דעתי, קודם כל הכי חשוב להרגיש משו, ולא להשאר אדישים. כמו שניוטון אמר "האהבה נגמרת שהכעס הופך לאדישות". עדיף שהבחורה תכעס עלייך, תיהיה עצובה בגללך, מאשר שהיא תיהיה אדישה אלייך, כי זה אומר שאין לך ערך בעינייה, שאתה בעצם לא משפיע עליה.
    מנגד, אנחנו רוצים שהרגשות שכן יהיו יהיו בד"כ חיוביים. סקרנות, התלהבות, הזדהות, שמחה, חיבה. אני רוצה שתעזרו לי לחשוב על דרכים ליצור כל אחד מן הרגשות שרשמתי, ואם אתם רוצים תוסיפו עוד רגשות. אין לי כ"כ זמן עכשיו כי מאוחר אבל אני אשתדל לרשום מחר.

כיצד ליצור מתח מיני על בחורה?
    זה השלב הבא, אני אשמח אם נדבר עליו באשכול נפרד.

לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ

כיצד ליצור מתח מיני על בחורה?
    זה השלב הבא, אני אשמח אם נדבר עליו באשכול נפרד.
    אין בעיה, פתח אחד כזה .

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect