שלום לכולם,
רציתי לשמוע על הפעם הראשונה שלכם, הפעם הראשונה שבאמת ניגשתם לבחורה על מנת להתחיל איתה ולא סתם כדי לדבר..איך הרגשתם, איך דיברתם, איך הייתה השפת גוף שלכם אז ומה הייתה התפיסה שלכם באותו הזמן.
שיהיה דיון פורה
בכדי להבין, אני יתחיל:
אז ככה.
הייתי בפאב עם כמה חברים, אני וחבר שלי החלטנו שאנחנו רוצים ללכת להזמין איזה בירה מהבר אז ניגשנו לכיוון הבר ונשענו לכיוון הבר עצמו בעמידה להמתין שהברמן יבוא שנוכל להזמין. על כל הבר הזה היו כיסאות צמודים לבר ועלייהם אנשים.
אני וחבר שלי נעמדנו ליד הבר ואני הייתי דיי קרוב לבחורה שישבה ליד הבר מצד שמאל שלי.
באותו הזמן, לא הייתי מודע כל כך לעניין הפיקאפ ולא ידעתי שאני אמור לשדר בטחון, לחייך בצורה כייפית ולנסות כמה שיותר להיות קליל..הייתי בדיוק הפוך.
בקיצור, הסתכלתי שמאלה לכיוון הבחורה שדיברה עם חברה שלה שלידה, והבחורה החזיקה בירה בצבע אדום קהה וכל פעם לקחה לגימה.
למשך כמה דקות ניסיתי להוציא מילה מהפה או משהו אבל לא יצאו המילים..עד שפשוט היד שלי הגיעה איכשהו לכתף שלה, אין לי מושג איך או אין לי אפילו הסבר למה עשיתי את זה..פשוט נתתי לה מכה קטנה בכתף כדי לתפוס את תשומת הלב שלה, היא הסתובבה אליי וציפתה לשמוע ממני משהו..אבל...המילים לא יצאו בשלוש-ארבע שניות הראשונות..וכל מי שמתחיל בפיקאפ יודע טוב מאד שהוא לא רוצה להתקל במקרה כזה, שאתה ניגש לבחורה, אבל הפה לא נפתח.
אני חושב שאלה היו ה3-4 שניות הכי ארוכות בחיים שלי שאני חושב על זה עכשיו..
בקיצור, הבחורה המשיכה להסתכל עליי ולמזלי הפה שלי נפתח ויצא לי משהו כזה : "אאההה..א-א-איזה ב-ב-בירה זאת?" עם פרצוף עקום וחסר כל תקווה. נורא פחדתי מהתגובה שלה. היא כמובן שלא שמעה אותי כי זה פאב והמוזיקה רועשת, אז היא עשתה לי תנועה עם היד של "מה?" עם פרצוף עקום חזרה, ואז שוב אמרתי "איזה בירה זאת, שאלתי?!", היא הופתעה מהצעקה והעצבים שחטפתי לשנייה וענתה "לא בשבילך, זה בטוח!" החזירה מבט חצוף, והסתובבה.
כמובן שכל הערב שלי נהרס באותו היום.
היום מן הסתם השתפרתי ברמות אחרות לגמרי..אבל זה כבר לדיון אחר
יאללה חבר'ה, אני מצפה לשמוע ממכם!

,
.
" עם פרצוף עקום וחסר כל תקווה. נורא פחדתי מהתגובה שלה. היא כמובן שלא שמעה אותי כי זה פאב והמוזיקה רועשת, אז היא עשתה לי תנועה עם היד של "מה?" עם פרצוף עקום חזרה, ואז שוב אמרתי "איזה בירה זאת, שאלתי?!", היא הופתעה מהצעקה והעצבים שחטפתי לשנייה וענתה "לא בשבילך, זה בטוח!" החזירה מבט חצוף, והסתובבה.
ציטוט ההודעה