קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] מתי הייתה הפעם הראשונה ששיחקתם PES?
    על ידי -Amit- בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 07-06-2010, 23:37
  2. שאלות לקראת הפעם הראשונה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-06-2007, 17:06
  3. הפעם הראשונה שלי!!!! כנסו נשמות =)
    על ידי Shoker בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 14-12-2006, 15:38
  4. עופר ניסים - הפעם הראשונה [אלבום מלא] / OFFer Niss
    על ידי Perfection בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 21-05-2006, 15:55
  5. הפעם הראשונה שלכם
    על ידי smokey בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 23-03-2006, 21:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

הפעם הראשונה...לכל פיקאפר הייתה את הפעם הראשונה האמיתית :)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל הפעם הראשונה...לכל פיקאפר הייתה את הפעם הראשונה האמיתית :)

שלום לכולם ,
    רציתי לשמוע על הפעם הראשונה שלכם, הפעם הראשונה שבאמת ניגשתם לבחורה על מנת להתחיל איתה ולא סתם כדי לדבר..איך הרגשתם, איך דיברתם, איך הייתה השפת גוף שלכם אז ומה הייתה התפיסה שלכם באותו הזמן.
    שיהיה דיון פורה

בכדי להבין, אני יתחיל :
    אז ככה.
    הייתי בפאב עם כמה חברים, אני וחבר שלי החלטנו שאנחנו רוצים ללכת להזמין איזה בירה מהבר אז ניגשנו לכיוון הבר ונשענו לכיוון הבר עצמו בעמידה להמתין שהברמן יבוא שנוכל להזמין. על כל הבר הזה היו כיסאות צמודים לבר ועלייהם אנשים.
    אני וחבר שלי נעמדנו ליד הבר ואני הייתי דיי קרוב לבחורה שישבה ליד הבר מצד שמאל שלי.
    באותו הזמן, לא הייתי מודע כל כך לעניין הפיקאפ ולא ידעתי שאני אמור לשדר בטחון, לחייך בצורה כייפית ולנסות כמה שיותר להיות קליל..הייתי בדיוק הפוך .
    בקיצור, הסתכלתי שמאלה לכיוון הבחורה שדיברה עם חברה שלה שלידה, והבחורה החזיקה בירה בצבע אדום קהה וכל פעם לקחה לגימה.
    למשך כמה דקות ניסיתי להוציא מילה מהפה או משהו אבל לא יצאו המילים..עד שפשוט היד שלי הגיעה איכשהו לכתף שלה, אין לי מושג איך או אין לי אפילו הסבר למה עשיתי את זה..פשוט נתתי לה מכה קטנה בכתף כדי לתפוס את תשומת הלב שלה, היא הסתובבה אליי וציפתה לשמוע ממני משהו..אבל...המילים לא יצאו בשלוש-ארבע שניות הראשונות..וכל מי שמתחיל בפיקאפ יודע טוב מאד שהוא לא רוצה להתקל במקרה כזה, שאתה ניגש לבחורה, אבל הפה לא נפתח.
    אני חושב שאלה היו ה3-4 שניות הכי ארוכות בחיים שלי שאני חושב על זה עכשיו..
    בקיצור, הבחורה המשיכה להסתכל עליי ולמזלי הפה שלי נפתח ויצא לי משהו כזה : "אאההה..א-א-איזה ב-ב-בירה זאת? " עם פרצוף עקום וחסר כל תקווה. נורא פחדתי מהתגובה שלה. היא כמובן שלא שמעה אותי כי זה פאב והמוזיקה רועשת, אז היא עשתה לי תנועה עם היד של "מה?" עם פרצוף עקום חזרה, ואז שוב אמרתי "איזה בירה זאת, שאלתי?!", היא הופתעה מהצעקה והעצבים שחטפתי לשנייה וענתה "לא בשבילך, זה בטוח!" החזירה מבט חצוף, והסתובבה.
    כמובן שכל הערב שלי נהרס באותו היום .

היום מן הסתם השתפרתי ברמות אחרות לגמרי..אבל זה כבר לדיון אחר
    יאללה חבר'ה, אני מצפה לשמוע ממכם!

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שלום לכולם ,
    רציתי לשמוע על הפעם הראשונה שלכם, הפעם הראשונה שבאמת ניגשתם לבחורה על מנת להתחיל איתה ולא סתם כדי לדבר..איך הרגשתם, איך דיברתם, איך הייתה השפת גוף שלכם אז ומה הייתה התפיסה שלכם באותו הזמן.
    שיהיה דיון פורה

בכדי להבין, אני יתחיל :
    אז ככה.
    הייתי בפאב עם כמה חברים, אני וחבר שלי החלטנו שאנחנו רוצים ללכת להזמין איזה בירה מהבר אז ניגשנו לכיוון הבר ונשענו לכיוון הבר עצמו בעמידה להמתין שהברמן יבוא שנוכל להזמין. על כל הבר הזה היו כיסאות צמודים לבר ועלייהם אנשים.
    אני וחבר שלי נעמדנו ליד הבר ואני הייתי דיי קרוב לבחורה שישבה ליד הבר מצד שמאל שלי.
    באותו הזמן, לא הייתי מודע כל כך לעניין הפיקאפ ולא ידעתי שאני אמור לשדר בטחון, לחייך בצורה כייפית ולנסות כמה שיותר להיות קליל..הייתי בדיוק הפוך .
    בקיצור, הסתכלתי שמאלה לכיוון הבחורה שדיברה עם חברה שלה שלידה, והבחורה החזיקה בירה בצבע אדום קהה וכל פעם לקחה לגימה.
    למשך כמה דקות ניסיתי להוציא מילה מהפה או משהו אבל לא יצאו המילים..עד שפשוט היד שלי הגיעה איכשהו לכתף שלה, אין לי מושג איך או אין לי אפילו הסבר למה עשיתי את זה..פשוט נתתי לה מכה קטנה בכתף כדי לתפוס את תשומת הלב שלה, היא הסתובבה אליי וציפתה לשמוע ממני משהו..אבל...המילים לא יצאו בשלוש-ארבע שניות הראשונות..וכל מי שמתחיל בפיקאפ יודע טוב מאד שהוא לא רוצה להתקל במקרה כזה, שאתה ניגש לבחורה, אבל הפה לא נפתח.
    אני חושב שאלה היו ה3-4 שניות הכי ארוכות בחיים שלי שאני חושב על זה עכשיו..
    בקיצור, הבחורה המשיכה להסתכל עליי ולמזלי הפה שלי נפתח ויצא לי משהו כזה : "אאההה..א-א-איזה ב-ב-בירה זאת? " עם פרצוף עקום וחסר כל תקווה. נורא פחדתי מהתגובה שלה. היא כמובן שלא שמעה אותי כי זה פאב והמוזיקה רועשת, אז היא עשתה לי תנועה עם היד של "מה?" עם פרצוף עקום חזרה, ואז שוב אמרתי "איזה בירה זאת, שאלתי?!", היא הופתעה מהצעקה והעצבים שחטפתי לשנייה וענתה "לא בשבילך, זה בטוח!" החזירה מבט חצוף, והסתובבה.
    כמובן שכל הערב שלי נהרס באותו היום .

היום מן הסתם השתפרתי ברמות אחרות לגמרי..אבל זה כבר לדיון אחר
    יאללה חבר'ה, אני מצפה לשמוע ממכם!
    חחחחחחח הצחקת אותי
    בפעם הראשונה שלי ניסיתי להתחיל במועדון עם מישהי בעזרת איזה פתיח דפוק שבכללי אומר שאתה בא לאיזה בחורה מוצא איזה משהו בלבוש שלה שהוא לא נראה לך, משנה אותו ואומר לה "עכשיו זה נראה טוב".
    בדיוק כמוך, הייתי לחוץ כמו טמפון, בטחון עצמי בשקל והייתי רציני כאילו אני עומד למות מזה.
    קיצר, באתי, נלחצתי, אז סתם נגעתי לה בשמלה שהייתה צמודה בכל מקרה
    ולא היה מה לשנות בלבוש שלה וגמגמתי משהו כמו "עכשיו זה נראה לא טוב", שהיא גם ככה בקושי שמעה.
    היא לא הבינה מה אני רוצה מהחיים שלה.
    אז מה היא עשתה? דחפה אותי! עפתי על חבר שלי וכמעט על הרצפה.
    מזל שזה היה בסוף הערב אז סתם הדרך חזרה במונית היתה חרא

והיום... כמוך כמוני... חברה שלי תעיד אחרת אם ישאלו אותה אם אני כמו הבחור בסיפור שסיפרתי

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

הפעם הראשונה שלי לא מצחיקה כי הבחורה התעניינה בי למרות זה.

זה היה בעזריאלי.
    נכנסתי לחנות בגדים ראיתי מישהי, וחבר דחף אותי להתחיל איתה.
    פתיח מטומטם "מי משקר יותר בנים או בנות ?"
    "אמממ בנות ?"
    "טוב תודה ביי"

אין צורך לציין שבאותו רגע חשבתי שהתקרה עומדת ליפול עליי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

חעחע, כשקראתי תכותרת חשבתי שאתה מתכוון לשאול משהוא אחר ..
    נערך לאחרונה על ידי Organ; 13-01-2012 בשעה 17:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

חחחחחחח ענק הרגתם אותי עם הסיפורים... כזה FAIL.

הפעם הראשונה שלי הייתה בפאב, עם עוד חבר או שניים, אחרי שקראתי יחסית הרבה בזמן קצר, ואחרי שקבעתי עם חברים שהיום מתחילים ומיישמים.
    אני כמובן הייתי צריך להתחיל ראשון, אחרי סינונים הרגילים (ההיא גדולה מידי, ההיא לא משהו, ההיא עם חברות שלה) של למי לגשת ומה לאמר (מי משקר יותר ושאר רוטינות שאני לא כלכך זוכר), נבחרה המיועדת.
    בחורה נאה, חיכתה מחוץ לשירותים, בזמן שחבריי צופים ולאחר הזעה במקומות שונים ומגוונים בגוף, ניגשתי ושאלתי אותה 'יש לי ויכוח עם חברים, מי מבשל יותר טוב, בנים או בנות?', היא בחרה בנות, הבאתי נימוק לטובת הבנים ובדיוק שכבר לא ידעתי מה לאמר והייתה נוצרת שתיקה מביכה, חברה שלה הגיעה וגאלה אותי מיסוריי.

חזרתי לחבריי מזיע ומסומק ואמרתי להם : "וואלה, זה לא היה כלכך נורא".

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

חחחחחחחחחחחחחח איזה חמודים את.
    גם לי היה כזה סיפור, לי פשוט היה סוף טוב.

נכנסתי למועדון כזה של ילדים קטנים 14-16 כזה, מישהי שנגיד היא משו כמו 9-10 שיחקה שם סנוקר עם חברים, באתי התחלתי איתה אמרתי לה "את לא יודעת לשחק, תני לי להראות לך" ואז שיחקתי ניגדה. סגרו את המקום ולא היה סיום למשחק, אז פשוט באתי ואמרתי לה "תני לי את המספר שלך ונקבע לסיים את המשחק" והיא הייתה בשוק שניה ואז רשמה לי את המספר שלה.
    הרגשתי בן זונה בסוף
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח SubUPer זה נראה לי הכי חארטה בעולםםםם!!!
    אתה רוצה להגיד לי שראסמי היית בן 14 ועשית לבחורה "תני את המספר שלך ונקבע לסיים את המשחק" ?! זייייןןןןן שלי! אין מצב!

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

הייתי בן 16 וממש לא חרטה, אבל בחירה שלך אם להאמין או לא...
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect