קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-11-2011, 17:26
  2. [כתבה] "רנגו": מערבון מצויר על משמעות החיים
    על ידי Nasty True בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-03-2011, 19:39
  3. קבלה משמעות החיים
    על ידי Samel בפורום יהדות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-08-2009, 19:40
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 19:48
  5. מהי הדרך הכי טובה להשמין
    על ידי toMz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 21:15
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 25 מתוך 25

מהי משמעות החיים... - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

אני חייב לציין שעצם העובדה שכתבתי את המחשבות ככה מבלי לחשוב עליהם, ועכשיו כשאני קורא אותם, אני לומד על עצמי המון.
    זה הפוסט שהכי עניין אותי בפורום עד עכשיו שראיתי(ממש שיתפתי אותכם במחשבות שנמצאות אצלי על דפים עוד מלפני כמה חודשים, מחשבות עמוקות מדי שנשארו שם עד שפתחתי אותן כאן), רק בגלל העובדה שאנחנו דנים בנושא שרוב האנשים מפחדים להיכנס אליו לעומק.
    אותי אישית הפוסט מאוד מעניין, ומעניין אילו רעיונות עוד ימשיכו לעלות כאן.
    נערך לאחרונה על ידי dodli669; 23-01-2012 בשעה 01:04.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    "לגבי זה אני לא בטוח, גם כאן חלק מעידים על חוקים ברורים להפליא, כמו חוקי הפיזיקה או גם חוקים מסויימים שעדיין לא עברו בדיקות אמפיריות אך המון מקורות עידן חדש וניו-איג' מעידים עליהם וכמובן חוקי הטבע והמדינה"

תקדיש 10 דקות ואז תחשוב שוב עד כמה אתה מאמין במשפט הזה:
    בעקבות הסרטון מצאתי אצלי בבית ספר בשם הפיזיקה של הבלתי אפשרי (ד"א של אותו האדם מהסרטון מיצ'יו קאקו), אתה צודק במה שאתה אומר, ואם כבר נכנסנו לזה עכשיו, מתוך עיון מאוד מהיר בספר לבנתיים, אני יכול להגיד שהוא ממש ממש מעניין,אותי לפחות. ממליץ לכולם.
    כל מה שכתוב בספר כשחושבים עליו בהתחלה נראה כדבר הזוי ויחד עם זאת הדבר גם יכול להיות אפשרי, אין לי מילים.
    נערך לאחרונה על ידי dodli669; 23-01-2012 בשעה 22:20.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי dodli669 צפיה בהודעה
    בעקבות הסרטון מצאתי אצלי בבית ספר בשם הפיזיקה של הבלתי אפשרי (ד"א של אותו האדם מהסרטון מיצ'יו קאקו), אתה צודק במה שאתה אומר, ואם כבר נכנסנו לזה עכשיו, מתוך עיון מאוד מהיר בספר לבנתיים, אני יכול להגיד שהוא ממש ממש מעניין,אותי לפחות. ממליץ לכולם.
    כל מה שכתוב בספר כשחושבים עליו בהתחלה נראה כדבר הזוי ויחד עם זאת הדבר גם יכול להיות אפשרי, אין לי מילים.
    מהו הרעיון של הספר או המסר העיקרי?

בעברית?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

-הספר בעברית.
    הכריחה האחורית של הספר הולכת ככה:
    האם יום אחד יהיה אפשר לעבור דרך קירות? לבנות ספינות חלל שיכולות לנוע יותר מהר ממהירות האור? לקרוא את מחשבותיהם של אנשים? להפוך לרואה ואינו נראה? להזיז חפצים בכוח המחשבה? להעביר את גופנו במרחב באופן מיידי?
    כמו פיזיקאים רבים, גם מיצ'יו קאקו מוקסם מהאפשרות של מסע בזמן, אקדחי לייזר, שדות כוח, יקומים מקבילים ורעיונות דומים. כישוף, פנטזיה ומדע בדיוני שימשו כר נרחב לדמיונו והציתו את הרומן הארוך שלו עם הבלתי אפשרי.
    טכנולוגיות שכיחות בימינו כמו טלווזיה, לייזר ופצצת אטום, הוכרזו לפני פחות ממאה שנים על ידי גדולי המדענים כסותרות את חוקי הפיזיקה.
    בפיזיקה של הבלתי אפשרי בוחן מיצ'יו קאקו באיזו מידה יהוו הטכנולוגיות, שכיום נראות בלתי אפשריות, חלק משגרת חיינו בעתיד.
    מטלפורטציה ועד טלקינטיקה, קאקו משתמש בעולם המדע הבדיוני כדי לבחון את יסודות - ואת גבולות - של חוקי הפיזיקה הידועים לנו כיום. הוא מסווג את הטכנולוגיות הבלתי אפשריות לשלוש קבוצות על פי האפשרויות להשיגן תוך עשור, אלף שנה או אולי לעולם לא.
    קאקו משתמש בדיון בכל טכנולוגיה כנקודת מוצא כדי להסביר את המדע שמאחוריה. הספר הפיזיקה של הבלתי אפשרי הוא הרפתקה מדעית יוצאת דופן שלוקחת את הקוראים למסע מהפנט ובלתי נשכח לעולם המדע העתידי, מסע מאיר עניים ומשעשע כאחד.

אם זה מעניין אותך,הספר מרחיב על כמה נושאים שגם לא מוזכרים כאן, לך לחנות הספרים וחפש את הספר, תעיין בו, אני כאחד שהספר נמצא לו מול העניים יכול להגיד לך שלדעתי הספר מאוד מעניין, אפילו יותר מדי מעניין, להחלטתך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

-הספר בעברית.
    הכריחה האחורית של הספר הולכת ככה:
    האם יום אחד יהיה אפשר לעבור דרך קירות? לבנות ספינות חלל שיכולות לנוע יותר מהר ממהירות האור? לקרוא את מחשבותיהם של אנשים? להפוך לרואה ואינו נראה? להזיז חפצים בכוח המחשבה? להעביר את גופנו במרחב באופן מיידי?
    כמו פיזיקאים רבים, גם מיצ'יו קאקו מוקסם מהאפשרות של מסע בזמן, אקדחי לייזר, שדות כוח, יקומים מקבילים ורעיונות דומים. כישוף, פנטזיה ומדע בדיוני שימשו כר נרחב לדמיונו והציתו את הרומן הארוך שלו עם הבלתי אפשרי.
    טכנולוגיות שכיחות בימינו כמו טלווזיה, לייזר ופצצת אטום, הוכרזו לפני פחות ממאה שנים על ידי גדולי המדענים כסותרות את חוקי הפיזיקה.
    בפיזיקה של הבלתי אפשרי בוחן מיצ'יו קאקו באיזו מידה יהוו הטכנולוגיות, שכיום נראות בלתי אפשריות, חלק משגרת חיינו בעתיד.
    מטלפורטציה ועד טלקינטיקה, קאקו משתמש בעולם המדע הבדיוני כדי לבחון את יסודות - ואת גבולות - של חוקי הפיזיקה הידועים לנו כיום. הוא מסווג את הטכנולוגיות הבלתי אפשריות לשלוש קבוצות על פי האפשרויות להשיגן תוך עשור, אלף שנה או אולי לעולם לא.
    קאקו משתמש בדיון בכל טכנולוגיה כנקודת מוצא כדי להסביר את המדע שמאחוריה. הספר הפיזיקה של הבלתי אפשרי הוא הרפתקה מדעית יוצאת דופן שלוקחת את הקוראים למסע מהפנט ובלתי נשכח לעולם המדע העתידי, מסע מאיר עניים ומשעשע כאחד.

אם זה מעניין אותך,הספר מרחיב על כמה נושאים שגם לא מוזכרים כאן, לך לחנות הספרים וחפש את הספר, תעיין בו, אני כאחד שהספר נמצא לו מול העניים יכול להגיד לך שלדעתי הספר מאוד מעניין, אפילו יותר מדי מעניין, להחלטתך.
    האם אותו הסופר הוא אותו האדם הנחמד המופיע בסרטון ש-565 נתן לנו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

הסופר של הספר הוא מאי'צו קאקו הוא האדם המופיע בסרטון ש565 נתן לנו.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הסופר של הספר הוא מאי'צו קאקו הוא האדם המופיע בסרטון ש565 נתן לנו.
    מה שאומר שמדובר באדם העשוי מבשר ודם, בעל גבול שיכלתי ושלא יהיה נכון לסמוך על דבריו בלבד בכל הקשור לחוקים כמו של הפיזיקה או של הטבע.. הרי הוא בן אדם כמו כולנו, הוא אינו גורם אובייקטיבי.

בקיצור, 565.. ציפיתי בסרט, לא התרשמתי, עדיין אני עומד על דעתי.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 23-01-2012 בשעה 23:55.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

אין שום משמעות לחיים. זה שאנחנו פה זה סתם פוקס, עכשיו כל מה שנשאר לי זה להיות משועבד ליצרים שלי, ולעשות רק מה שמביא לי הנאה, גופנית ונפשית.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אני ינסח את זה בצורה הבאה: למה מלכתחילה אטומים נוצרו? למה? איך מ"כלום" יכול להיווצר משהו? למה מלכתחילה לחיות[ובפרט לנו] יש יצר הישרדות? בשביל מה לשרוד? בשביל להתרבות? ובשביל מה להתרבות? זה נראה חסר פואנטה או הגיון...
    מה קשור? חחח
    מה קשור משמעות החיים ליצירת אטומים.

אתה פה כי איזה חיה חד-תאית ניסתה לשרוד יותר טוב,
    זהו.
    ועוד 100 שנה בעזרת השם, אינשאללה god praise the lord אתה תמות,
    וזהו.

זה הכל.
    מה שקורה בין ה-120 שנים האלה, זה משהו שאתה כן אחראי עליו,
    לכן במקום להיות סגור בחדר כל היום מול המחשב,
    משהו שכל כך תצטער עליו שתהיה בן אדם מבוגר, תצא לך תעשה משהו עם החיים שלך.

כי החיים הם כמו ספר, ת'רוצה לקרוא ספר מעניין ולא ספר על איזה אחד שישב 90 שנה על כיסא מול מחשב.

One Shot - One Kill

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,423 | הודעות: 8,199,016 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect