קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מספר שאלות
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 21-09-2006, 19:06
  2. מספר שאלות על איזוטרטינואין
    על ידי Pupparo בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2006, 17:43
  3. מספר שאלות...
    על ידי DaRk GoD בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 00:22
  4. מספר שאלות לגבי פרופיל..
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-03-2006, 23:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

מספר שאלות, בת 15.5

ברירת מחדל מספר שאלות, בת 15.5

היי,אני וחבר שלי כבר שמונה חודשים יחד, ועוד לא עשינו יחסי מין.
    המקסימום שהגענו זה ששנינו בלי חולצה ונגיעות ונשיקות וזהו.
    ויש לי מספר שאלות בנוגע ליחסים מין.

1.אני באמצע זריקות של סרטן צוואר הרחם, בעוד חודש אעשה את הזריקה השני, השאלה שלי היא האם מותר לעשות יחסי מין בזמן הטיפול?

2.אני מפחדת שזה גיל מוקדם מדי, ושארגיש רע עם עצמי אחר כך, למרות שיש לי רגעים שאני מאוד רוצה ויש כאלה שלא, אבל כשאנחנו מתנשקים אני מרגישה הכי מדהים בעולם.

3.אני רוצה את הקונדומים הכי טובים שיש, ושתהיה כמה שפחות סכנה שיקרע, המלצות?

4.הוא רוצה לרדת לי, ואני מפחדת שזה יגעיל אותו, הוא אמר לי שעד היום זה הגעיל אותו אבל איתי שום דבר לא מגעיל אותו....יש משהו מיוחד שאני צריכה לעשות לפני ? חוץ מלנקות שם טוב טוב...

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

שלום לך. אענה על שאלותייך לפי סדרן.
    1. בנושא זה אין ברשותי מידע, המתיני בסבלנות לגורם אחר שיוכל לענות לך על זה.
    2. תראי, זה גיל אכן מאוד מוקדם. אבל תעשי אך ורק את מה שאת מרגישה, ולא מה שהוא אומר לך! אל תתני לו לפתח ציפיות. בסוף תגיעי למצב שאת תגידי שאת רוצה, בסופו של דבר אתם תגיעו לרגע אינטימי, תזרמו הלאה ואת תסרבי, והוא לא יקשיב ויעשה זאת בכוח. וגם יכול להיות שהוא יתחנן, או ינסה לשכנע אותך ויגיד "זה כלום, זה שום דבר, ממה את מתרגשת", אל תפלי בפח הזה, אני חושב שילד שמדבר ככה פשוט לא מכבד את הבחורה. אבל אם את מרגישה נכון, ואת מרגישה מוכנה, ומרגישה שזה הבחור שאת רוצה להתפשט מולו ולקיים אתו יחסי מין, כי זה דבר ממש מביך, והאם זה הבחור שאת רוצה להיזכר בו שתחשבי על הפעם הראשונה שקיימת יחסי מין. אל תיגררי, תחשבי!
    3. אני ממליץ לך כמובן על הקונדומים של דורקס. אין לזה שום גדלים, פשוט תקני את הרגיל, זה נמתח לכל הגדלים. אין סכנה שהקונדום ייקרע, אלא אם כן לא תשימו אותו מספיק טוב. כדי שלא יקרו פשלות, אסביר לך איך שמים את הקונדום. קודם כל, לא לשים אותו במקומות שהוא דחוס, כמו כיס של ג'ינס צמוד או בין ספרים, רק במגירה או במקום בתיק שהוא לא דחוס בצדדים, כי אחרת הוא ייהרס והוא יקרע בשעת המעשה. כאשר אתם רוצים לקיים יחסי מין, פתחו את עטיפת הקונדום מהצד, הוציאו את הקונדום ושימו אותו על פין הגבר כאשר הצד הפחות חלק נוגע באיבר מינו, והצד החלק כלפי חוץ. לאחר מכן תהיה כמו מן פטמה מעל הפין שמלאה באוויר. לחצו על הפטמה והוציאו אותה מאוויר. בשום פנים ואופן לא להדק את הקונדום שהפטמה לא תהיה! הפטמה חייבת להישאר אך בלי אוויר, אם לא תעשו זאת, הקונדום ייקרע. לאחר מכן פשוט גשו לעניינים. הגבר צריך כל הזמן לשים לב לקונדום, ולהרגיש שהוא לא יוצא לו. במידה והוא מרגיש שהוא צריך הידוק, עליו להחזיק בקצה הקונדום כדי לבדוק שאכן הכל בסדר. לאחר שהגבר גומר, הוא צריך במהירות להחזיק את הקונדום על הפין שלא ישתחרר, ולהוציא את איבר המין מן הנרתיק של האישה. כמובן כדי ששום זרע לא ייכנס לנרתיק האישה, והיא חס וחלילה תיכנס להריון לא רצוי.
    4. אני לא חושב שזה יגעיל אותו. איבר המין של האישה ההפך ממגעיל לדעת הגברים. הדבר היחיד שיש עליו סטיגמה של משהו מגעיל, זה הריח. בדרך כלל הבנים טוענים שיש לאיבר המין של האישה ריח מסריח. זו סתם בדיחה.. גם לאיבר המין של הגבר יש ריח לא טוב, מבטיח לך. אני ממליץ לך להשתמש בדורדורנט. יש גם דורדורנט שמיועד לנרתיק, אבל זה ממש מיותר בשבילך, תרסיס בית שחי רגיל והכל בסדר.

וזה הכל, זה לא דבר יותר מדי מסובך. שוב, תעשי מה שאת מרגישה, לא מה שהוא רוצה!
    אם יש לך עוד שאלות פני אליי בהודעה פרטית ואני אשמח להיות כאן בשבילך.
    שמח לעזור, רז
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 13-02-2012 בשעה 23:44.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

מורחקים
    שם פרטי
    שולה
    לייקים
    113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אני אוהב למרוד

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה

1.אני באמצע זריקות של סרטן צוואר הרחם, בעוד חודש אעשה את הזריקה השני, השאלה שלי היא האם מותר לעשות יחסי מין בזמן הטיפול?

2.אני מפחדת שזה גיל מוקדם מדי, ושארגיש רע עם עצמי אחר כך, למרות שיש לי רגעים שאני מאוד רוצה ויש כאלה שלא, אבל כשאנחנו מתנשקים אני מרגישה הכי מדהים בעולם.

4.הוא רוצה לרדת לי, ואני מפחדת שזה יגעיל אותו, הוא אמר לי שעד היום זה הגעיל אותו אבל איתי שום דבר לא מגעיל אותו....יש משהו מיוחד שאני צריכה לעשות לפני ? חוץ מלנקות שם טוב טוב...

לא צריך להיות לך רגשות אשמה בגלל יחסי מין

אם את מרגישה שאת עדיין לא מוכנה לזה, אז פשוט תתקדמו לאט 8 חודשים זה לא כזה הרבה

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    4. אני לא חושב שזה יגעיל אותו. איבר המין של האישה ההפך ממגעיל לדעת הגברים. הדבר היחיד שיש עליו סטיגמה של משהו מגעיל, זה הריח. בדרך כלל הבנים טוענים שיש לאיבר המין של האישה ריח מסריח. זו סתם בדיחה.. גם לאיבר המין של הגבר יש ריח לא טוב, מבטיח לך. אני ממליץ לך להשתמש בדורדורנט. יש גם דורדורנט שמיועד לנרתיק, אבל זה ממש מיותר בשבילך, תרסיס בית שחי רגיל והכל בסדר.
    תגיד לי מה אתה רציני? סטיגמה? תשאל כל גבר שהיה עם אישה במצב אינטימי וכולם יגידו לך שכן. כשהאישה "רטובה", הנוזל הזה שמופרש הוא מסריח.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי DooDeLzZz צפיה בהודעה
    תגיד לי מה אתה רציני? סטיגמה? תשאל כל גבר שהיה עם אישה במצב אינטימי וכולם יגידו לך שכן. כשהאישה "רטובה", הנוזל הזה שמופרש הוא מסריח.
    אמרתי בפירוש שיש אכן ריח מסריח, אבל יש סטיגמה שזה מיוחד, שיש רק להן ריח מסריח, והאמת היא שלאיבר המין הגברי יש ריח מסריח לא פחות.
    בכללי לגוף האדם יש ריח מצחין, וזה למה משתמשים בתרסיסים.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש כבוד
    מנעל בטמיחה תחנית
    האוואטר של DooDeLzZz
    שם פרטי
    וולפגנג
    לייקים
    605
    נקודות
    1,159

אמרתי בפירוש שיש אכן ריח מסריח, אבל יש סטיגמה שזה מיוחד, שיש רק להן ריח מסריח, והאמת היא שלאיבר המין הגברי יש ריח מסריח לא פחות.
    בכללי לגוף האדם יש ריח מצחין, וזה למה משתמשים בתרסיסים.
    זה בכלל לא סטיגמה (כל עוד יש מקלחת לפני). גבר שמתקלח, אין לו ריח באיבר מין לכמה שעות טובות. אישה? לא משנה כמה היא תתקלח, הריח של ההפרשות לא ישתנה. הריח באיבר מין של הגבר בא מזיעה.

בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

שלום לך. אענה על שאלותייך לפי סדרן.
    1. בנושא זה אין ברשותי מידע, המתיני בסבלנות לגורם אחר שיוכל לענות לך על זה.
    2. תראי, זה גיל אכן מאוד מוקדם. אבל תעשי אך ורק את מה שאת מרגישה, ולא מה שהוא אומר לך! אל תתני לו לפתח ציפיות. בסוף תגיעי למצב שאת תגידי שאת רוצה, בסופו של דבר אתם תגיעו לרגע אינטימי, תזרמו הלאה ואת תסרבי, והוא לא יקשיב ויעשה זאת בכוח. וגם יכול להיות שהוא יתחנן, או ינסה לשכנע אותך ויגיד "זה כלום, זה שום דבר, ממה את מתרגשת", אל תפלי בפח הזה, אני חושב שילד שמדבר ככה פשוט לא מכבד את הבחורה. אבל אם את מרגישה נכון, ואת מרגישה מוכנה, ומרגישה שזה הבחור שאת רוצה להתפשט מולו ולקיים אתו יחסי מין, כי זה דבר ממש מביך, והאם זה הבחור שאת רוצה להיזכר בו שתחשבי על הפעם הראשונה שקיימת יחסי מין. אל תיגררי, תחשבי!
    3. אני ממליץ לך כמובן על הקונדומים של דורקס. אין לזה שום גדלים, פשוט תקני את הרגיל, זה נמתח לכל הגדלים. אין סכנה שהקונדום ייקרע, אלא אם כן לא תשימו אותו מספיק טוב. כדי שלא יקרו פשלות, אסביר לך איך שמים את הקונדום. קודם כל, לא לשים אותו במקומות שהוא דחוס, כמו כיס של ג'ינס צמוד או בין ספרים, רק במגירה או במקום בתיק שהוא לא דחוס בצדדים, כי אחרת הוא ייהרס והוא יקרע בשעת המעשה. כאשר אתם רוצים לקיים יחסי מין, פתחו את עטיפת הקונדום מהצד, הוציאו את הקונדום ושימו אותו על פין הגבר כאשר הצד הפחות חלק נוגע באיבר מינו, והצד החלק כלפי חוץ. לאחר מכן תהיה כמו מן פטמה מעל הפין שמלאה באוויר. לחצו על הפטמה והוציאו אותה מאוויר. בשום פנים ואופן לא להדק את הקונדום שהפטמה לא תהיה! הפטמה חייבת להישאר אך בלי אוויר, אם לא תעשו זאת, הקונדום ייקרע. לאחר מכן פשוט גשו לעניינים. הגבר צריך כל הזמן לשים לב לקונדום, ולהרגיש שהוא לא יוצא לו. במידה והוא מרגיש שהוא צריך הידוק, עליו להחזיק בקצה הקונדום כדי לבדוק שאכן הכל בסדר. לאחר שהגבר גומר, הוא צריך במהירות להחזיק את הקונדום על הפין שלא ישתחרר, ולהוציא את איבר המין מן הנרתיק של האישה. כמובן כדי ששום זרע לא ייכנס לנרתיק האישה, והיא חס וחלילה תיכנס להריון לא רצוי.

וזה הכל, זה לא דבר יותר מדי מסובך. שוב, תעשי מה שאת מרגישה, לא מה שהוא רוצה!
    אם יש לך עוד שאלות פני אליי בהודעה פרטית ואני אשמח להיות כאן בשבילך.
    שמח לעזור, רז
    תאמין לי חביבי שירדתי למספיק בנות בשביל להגיע למסקנה חד משמעית - המקום הזה פשוט לא מריח טוב, מה שאני כן יודע שהזין, אם מתקלחים לפני אין שום ריח.
    אבל תמיד יש יוצא מן הכלל
    The Pod

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי DooDeLzZz צפיה בהודעה
    אי אפשר לתאר ריחות...
    בטח שאפשר, דג מלוח(אני לא צוחק).
    The Pod

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    בטח שאפשר, דג מלוח(אני לא צוחק).
    dead on

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי Anonymous צפיה בהודעה
    תאמין לי חביבי שירדתי למספיק בנות בשביל להגיע למסקנה חד משמעית - המקום הזה פשוט לא מריח טוב, מה שאני כן יודע שהזין, אם מתקלחים לפני אין שום ריח.
    אבל תמיד יש יוצא מן הכלל
    מוריד בפניך את הכובע על הסיבולת..

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    מוריד בפניך את הכובע על הסיבולת..
    סיבלת לב קיבה.
    The Pod

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    זוהר
    לייקים
    6
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Driving me nuts- בתירגום חופשי זה מסיע אותי אגוזים

תחסוך תדעות האלה. תודה.

בנוגע אלייך תלכי עם הלב מה שאת וחבר שלך מרגישים אל תתכנני שזה יבוא בטיבעיות הסקס(לאחר הרגעים המביכים ולאחר החדירות הראשונות הכואבות) יהי מהנה יותר ומורגש ומרגש יותר.
    מקווה שעזרתי תהני
    נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 21-02-2012 בשעה 19:14.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    חיה ותן לחיות

היי!
    1.אני באמצע זריקות של סרטן צוואר הרחם, בעוד חודש אעשה את הזריקה השני, השאלה שלי היא האם מותר לעשות יחסי מין בזמן הטיפול? אין לי מושג.. אולי תנסי לשאול בפורום של רופאים או משהו..

2.אני מפחדת שזה גיל מוקדם מדי, ושארגיש רע עם עצמי אחר כך, למרות שיש לי רגעים שאני מאוד רוצה ויש כאלה שלא, אבל כשאנחנו מתנשקים אני מרגישה הכי מדהים בעולם. תראי, אף פעם לא מרגישים מוכנים בפעם הראשונה, אבל את צריכה להיות כן שלמה עם עצמך ולאהוב ולסמוך על חבר שלך.. אם את עדיין לא בטוחה, כדאי שתדחו את זה

3.אני רוצה את הקונדומים הכי טובים שיש, ושתהיה כמה שפחות סכנה שיקרע, המלצות? ממ..נראה לי שדורקס. אבל באופן אישי אני לוקחת גלולות נגד הריון וזה פשוט נוח יותר ולדעתי גם בטוח יותר.. אז ממליצה לך גם לחשוב על האופציה הזאת

4.הוא רוצה לרדת לי, ואני מפחדת שזה יגעיל אותו, הוא אמר לי שעד היום זה הגעיל אותו אבל איתי שום דבר לא מגעיל אותו....יש משהו מיוחד שאני צריכה לעשות לפני ? חוץ מלנקות שם טוב טוב... ממ.. יש כל מיני תכשירים של שטיפה אינטימית..

משתמש כבוד האוואטר של CompleX
    לייקים
    1
    נקודות
    210

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה

1. אין קשר
    2. זה עניינך והבגרות שבך
    3. דורקס
    4. נקיון טוב לפני במקלחת ולא אמור להיות בעיה של ריח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תעשי מה שמרגיש לך נכון!!
    גיל 15.5 זה קצת מוקדם. אז מה? מצד שני, אם מרגיש לך לא נכון, אז אל!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,849 | הודעות: 8,202,442 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect