שלום לך. אענה על שאלותייך לפי סדרן.
1. בנושא זה אין ברשותי מידע, המתיני בסבלנות לגורם אחר שיוכל לענות לך על זה.
2. תראי, זה גיל אכן מאוד מוקדם. אבל תעשי אך ורק את מה שאת מרגישה, ולא מה שהוא אומר לך! אל תתני לו לפתח ציפיות. בסוף תגיעי למצב שאת תגידי שאת רוצה, בסופו של דבר אתם תגיעו לרגע אינטימי, תזרמו הלאה ואת תסרבי, והוא לא יקשיב ויעשה זאת בכוח. וגם יכול להיות שהוא יתחנן, או ינסה לשכנע אותך ויגיד "זה כלום, זה שום דבר, ממה את מתרגשת", אל תפלי בפח הזה, אני חושב שילד שמדבר ככה פשוט לא מכבד את הבחורה. אבל אם את מרגישה נכון, ואת מרגישה מוכנה, ומרגישה שזה הבחור שאת רוצה להתפשט מולו ולקיים אתו יחסי מין, כי זה דבר ממש מביך, והאם זה הבחור שאת רוצה להיזכר בו שתחשבי על הפעם הראשונה שקיימת יחסי מין. אל תיגררי, תחשבי!
3. אני ממליץ לך כמובן על הקונדומים של דורקס. אין לזה שום גדלים, פשוט תקני את הרגיל, זה נמתח לכל הגדלים. אין סכנה שהקונדום ייקרע, אלא אם כן לא תשימו אותו מספיק טוב. כדי שלא יקרו פשלות, אסביר לך איך שמים את הקונדום. קודם כל, לא לשים אותו במקומות שהוא דחוס, כמו כיס של ג'ינס צמוד או בין ספרים, רק במגירה או במקום בתיק שהוא לא דחוס בצדדים, כי אחרת הוא ייהרס והוא יקרע בשעת המעשה. כאשר אתם רוצים לקיים יחסי מין, פתחו את עטיפת הקונדום מהצד, הוציאו את הקונדום ושימו אותו על פין הגבר כאשר הצד הפחות חלק נוגע באיבר מינו, והצד החלק כלפי חוץ. לאחר מכן תהיה כמו מן פטמה מעל הפין שמלאה באוויר. לחצו על הפטמה והוציאו אותה מאוויר. בשום פנים ואופן לא להדק את הקונדום שהפטמה לא תהיה! הפטמה חייבת להישאר אך בלי אוויר, אם לא תעשו זאת, הקונדום ייקרע. לאחר מכן פשוט גשו לעניינים. הגבר צריך כל הזמן לשים לב לקונדום, ולהרגיש שהוא לא יוצא לו. במידה והוא מרגיש שהוא צריך הידוק, עליו להחזיק בקצה הקונדום כדי לבדוק שאכן הכל בסדר. לאחר שהגבר גומר, הוא צריך במהירות להחזיק את הקונדום על הפין שלא ישתחרר, ולהוציא את איבר המין מן הנרתיק של האישה. כמובן כדי ששום זרע לא ייכנס לנרתיק האישה, והיא חס וחלילה תיכנס להריון לא רצוי.
4. אני לא חושב שזה יגעיל אותו. איבר המין של האישה ההפך ממגעיל לדעת הגברים. הדבר היחיד שיש עליו סטיגמה של משהו מגעיל, זה הריח. בדרך כלל הבנים טוענים שיש לאיבר המין של האישה ריח מסריח. זו סתם בדיחה.. גם לאיבר המין של הגבר יש ריח לא טוב, מבטיח לך. אני ממליץ לך להשתמש בדורדורנט. יש גם דורדורנט שמיועד לנרתיק, אבל זה ממש מיותר בשבילך, תרסיס בית שחי רגיל והכל בסדר.
וזה הכל, זה לא דבר יותר מדי מסובך. שוב, תעשי מה שאת מרגישה, לא מה שהוא רוצה!
אם יש לך עוד שאלות פני אליי בהודעה פרטית ואני אשמח להיות כאן בשבילך.
שמח לעזור, רז