קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] יוסי בובליל באמת אוהבים אותך !?
    על ידי Gal בפורום האח הגדול
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 16-12-2008, 21:34
  2. [דיון]המכוניות האירופאיות באמת כל כך גרועות?
    על ידי BaRaKa1898 בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-04-2008, 14:21
  3. [דיון] האם אתם באמת צריכים מחשב כ"כ חזק?
    על ידי artanix בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2007, 12:36
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-10-2007, 14:25
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27

[דיון] התגובות הבונות באמת עוזרות ?!. - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חזי
    לייקים
    6
    נקודות
    35
    משפט מחץ
    בחורה היא כמו אימיול.. לוקח זמן אבל בסוף היא יורדת.

ציטוט נכתב במקור על ידי SKDesign צפיה בהודעה
    זאת שיטה ידועה בקרב מעצבים רבים,אז כן אני לא מיוחד במינו
    אתה טועה בגדול, בנאדם שהרגע התחיל לעצב, יכול לקבל רעיונות מחתימות של אנשים אחרים? יהיה לא רעיון בכלל?

הוא יהיה חייב לדעת תבסיס שזה - "מדריכים", הוא יהיה חייב לדעת איפה הוא טעה שיוכל לשפר זה - "תגובות בונות"

שמע אני לא יודע באיזה בועה אתה חי, אבל אני מכיר הרבה מעצבים, ברמה הרבה יותר טובה מכל מעצב כאן בפורום.
    שאתה מוזמן לשאול אותם איך הם התחילו לעצב, ואני מדבר איתך על 7\8 לא על אחד.

מה שאני יכול להגיד לך, זה שבנאדם שקרא מדריכים, למד מבונות, אז בדוק הוא יגיע לרמה טובה של חתימות.
    שרק אז! הוא יוכל לקבל רעיונות לבד, אם אתה לא מסכים איתי, אז אין לי מה להגיד לך יותר...
    מעצב בפרטי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ומה אם אני יגיד לך שאני לא קראתי מדריכים על חתימות ולא שמתי על תגובות והשתפרתי?
    רק על ידי ניסיון חיקוי מעצבים אחרים ואז פיתוח סגנון משלי ועשיתי את זה בזמן קצר מאוד
    תכלס אתה צודק שאפשר להשתפר בלי מדריכים ובונות אבל זה פשוט יהיה לך יותר קל ככה.. בונות זה גם יכול לעזור לך לשפר חתימה מסוימת ותאמת ראיתי כבר כמה פעמים למדת מבונות ואני יכול להוכיח לך לפחות פעם אחת כזאת..

משתמש מתחיל האוואטר של SKDesign
    שם פרטי
    סלבה
    לייקים
    9
    נקודות
    37
    משפט מחץ
    עיצוב זה הסקס של הדמיון!

ציטוט נכתב במקור על ידי .Azonic. צפיה בהודעה
    אתה טועה בגדול, בנאדם שהרגע התחיל לעצב, יכול לקבל רעיונות מחתימות של אנשים אחרים? יהיה לא רעיון בכלל?

הוא יהיה חייב לדעת תבסיס שזה - "מדריכים", הוא יהיה חייב לדעת איפה הוא טעה שיוכל לשפר זה - "תגובות בונות"

שמע אני לא יודע באיזה בועה אתה חי, אבל אני מכיר הרבה מעצבים, ברמה הרבה יותר טובה מכל מעצב כאן בפורום.
    שאתה מוזמן לשאול אותם איך הם התחילו לעצב, ואני מדבר איתך על 7\8 לא על אחד.

מה שאני יכול להגיד לך, זה שבנאדם שקרא מדריכים, למד מבונות, אז בדוק הוא יגיע לרמה טובה של חתימות.
    שרק אז! הוא יוכל לקבל רעיונות לבד, אם אתה לא מסכים איתי, אז אין לי מה להגיד לך יותר...
    אתה סתם מבלבל תמוח תאמין לי אני מכיר כל מעצב ישראליות ברמה גבוהה ודיברתי איתם הם אמרו שהם למדו לבד מלשחק עם הכלים והשראות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חזי
    לייקים
    6
    נקודות
    35
    משפט מחץ

אתה סתם מבלבל תמוח תאמין לי אני מכיר כל מעצב ישראליות ברמה גבוהה ודיברתי איתם הם אמרו שהם למדו לבד מלשחק עם הכלים והשראות
    אתה מטומטם, באמא שלי, איך מלשחק הם נהיו מעצבים ברמה גבוהה? איך מהשראות? אתה שם לב מה אתה בכלל אומר?
    ואם אתה לא עשית ממדריכים אני חותך תזין, אתה סתם מבלבל תביצים ומשחק אותה איזה "מעצב"
    נערך לאחרונה על ידי .Azonic.; 03-03-2012 בשעה 16:33.
    מעצב בפרטי.

שם פרטי
    סלבה
    לייקים
    9
    נקודות
    37
    משפט מחץ
    עיצוב זה הסקס של הדמיון!

אתה מטומטם, באמא שלי, איך מלשחק הם נהיו מעצבים ברמה גבוהה? איך מהשראות? אתה שם לב מה אתה בכלל אומר?
    ואם אתה לא עשית ממדריכים אני חותך תזין, אתה סתם מבלבל תביצים ומשחק אותה איזה "מעצב"
    אתה כועס זה אומר שאני צודק,אני לא עשיתי ממדריכים להביא לך סכין או להב?
    אם אתה אומר שאני מעצב לא טוב יש בשביל זה פורום באטלים בשביל זה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חזי
    לייקים
    6
    נקודות
    35
    משפט מחץ

אני מעצב 0, לא תראה בתגובות שלי שאני מתנשא על אנשים, וחושב שאני תותח.

אבל אתה, ישך תגובות שאתה מדבר מהתחת, אתה לא עוצר שניה לחשוב, להפעיל תראש, אתה אפילו לא מפנים את זה ש99% השתפרו ממדריכים ואחוז אחד לא, שגם אתה בניהם, (שגם בזה אני בספק ראיתי חתימה שלך שהיא ממדריך) קיצר שמע אני התייאשתי, אם אני ידבר עם הקיר יהיה לי איתו נושא שיחה יותר מפותח, שיהיה לך אחלה שבוע...
    נערך לאחרונה על ידי .Azonic.; 03-03-2012 בשעה 20:08.
    מעצב בפרטי.

שם פרטי
    סלבה
    לייקים
    9
    נקודות
    37
    משפט מחץ
    עיצוב זה הסקס של הדמיון!

אני מעצב 0, לא תראה בתגובות שלי שאני מתנשא על אנשים, וחושב שאני תותח.

אבל אתה, ישך תגובות שאתה מדבר מהתחת, אתה לא עוצר שניה לחשוב, להפעיל תראש, אתה אפילו לא מפנים את זה ש99% השתפרו ממדריכים ואחוז אחד לא, שגם אתה בניהם, (שגם בזה אני בספק ראיתי חתימה שלך שהיא ממדריך) קיצר שמע אני התייאשתי, אם אני ידבר עם הקיר יהיה לי איתו נושא שיחה יותר מפותח, שיהיה לך אחלה שבוע...
    זה כבר העליב אותי,אני לא עשיתי שום חתימה ממדריך הסגנון הישראלי שלי הוא יחודי לי וכל אחד עד לזה,אם כבר החתימה שלך היא ממדריך
    אני לא מבין איך אמרתה את זה בכלל

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חזי
    לייקים
    6
    נקודות
    35
    משפט מחץ

הסגנון שלך לא יחודי ומיוחד, תאמין לי שרק מהגזירה של הציפור אפשר להבין תרמה שלך, והחתימות שלי לא ממדריך אני יכול להבטיח לך שכל החתימות מהשנים האחרונות מהראש.

אבל יש לי חתימות שהם ממדריך, אני לא ישקר שהתחלתי לעצב, הייתי עושה חתימות ממדריכים, ואחר כך שלמדתי תפוטו התחלתי להכין לבד, משגע אותי שאתה אומר שמדירים זה חרטה, איך בנאדם ידע מזה פוטו בלי מדריך? מה אם הוא ינסה להכין חתימה כמוך הוא יהיה "מעצב"? אתה לאט לאט מוציא את עצמך יותר ויותר ילד...

לפחות שאתה רושם, תרשום דברים עם היגיון, עם חשיבה, אם היית אומר שאפשר להתחיל ממדריכים, ולהתפתח לאט לאט, הייתי מבין אותך.

אבל ככה בלי כלום? רק להוריד פוטו לנסות להעתיק מישוו ולהיות מעצב? זה שיטה ידועה בקרב מעצבים?

הקיצר בנאדם שיוריד פוטו וינסה לשחק עם הדברים, אחרי 3 שנים אולי הוא ידע מה עושה הCROP או PEN TOOL וכו"...

תשאל אנשים ותבין עד כמה דיברת ללא היגיון, אני לא מחפש לריב איתך ולהפך! אני מנסה להסביר לך איך משתפרים ולמה אנשים הוציאו מדריכים, קח תתגובה הזאת תקרא כמה פעמים, ותגיד לי אם אני צודק, אם אני טועה אז באמת שאין לי יותר מה להגיד לך, ואני לא מבין איך המוח שלך פועל, שבוע טוב...
    נערך לאחרונה על ידי .Azonic.; 04-03-2012 בשעה 18:37.
    מעצב בפרטי.

שם פרטי
    סלבה
    לייקים
    9
    נקודות
    37
    משפט מחץ
    עיצוב זה הסקס של הדמיון!

הסגנון שלך לא יחודי ומיוחד, תאמין לי שרק מהגזירה של הציפור אפשר להבין תרמה שלך, והחתימות שלי לא ממדריך אני יכול להבטיח לך שכל החתימות מהשנים האחרונות מהראש.

אבל יש לי חתימות שהם ממדריך, אני לא ישקר שהתחלתי לעצב, הייתי עושה חתימות ממדריכים, ואחר כך שלמדתי תפוטו התחלתי להכין לבד, משגע אותי שאתה אומר שמדירים זה חרטה, איך בנאדם ידע מזה פוטו בלי מדריך? מה אם הוא ינסה להכין חתימה כמוך הוא יהיה "מעצב"? אתה לאט לאט מוציא את עצמך יותר ויותר ילד...

לפחות שאתה רושם, תרשום דברים עם היגיון, עם חשיבה, אם היית אומר שאפשר להתחיל ממדריכים, ולהתפתח לאט לאט, הייתי מבין אותך.

אבל ככה בלי כלום? רק להוריד פוטו לנסות להעתיק מישוו ולהיות מעצב? זה שיטה ידועה בקרב מעצבים?

הקיצר בנאדם שיוריד פוטו וינסה לשחק עם הדברים, אחרי 3 שנים אולי הוא ידע מה עושה הCROP או PEN TOOL וכו"...

תשאל אנשים ותבין עד כמה דיברת ללא היגיון, אני לא מחפש לריב איתך ולהפך! אני מנסה להסביר לך איך משתפרים ולמה אנשים הוציאו מדריכים, קח תתגובה הזאת תקרא כמה פעמים, ותגיד לי אם אני צודק, אם אני טועה אז באמת שאין לי יותר מה להגיד לך, ואני לא מבין איך המוח שלך פועל, שבוע טוב...
    החתימה שיש לך עכשיו בחתימה ממודרכת,הגזירה של הציפור זה רנדר מגוגל אתה יצאתה כל כך פייל,אם הרמה שלי כל כך גרועה יש את פורום באטלים אמרתי לך
    עוד תגובה בסגנון הזה אזהרה אדומה,לילה טוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חזי
    לייקים
    6
    נקודות
    35
    משפט מחץ

למה אזהרה ולא באן? אתה חושב שאתה כל כך מאיים עלי?

ואם אתה לוקח רנדרים אז זה עוד יותר מראה תרמה שלך, ושלא נדבר שהדמות בכלל לא משתלבת וגזורה על הפנים!

תראה תחתימות שלי ושלך העליתי הרבה לפורום הזה אני חושב, iron man, שודידי הקאריביים, Sexy girl, Joker, תעשה השוואה בין החתימות שלך ותבין!
    החתימות שלך זה סטוק, דמות וניק, ועוד הדמות זה בכלל רנדר, החתימות שלי לפעמים בנויות משלוש דמויות, והרקע בדרך כלל תואם לתמות ולניק, חוץ מהJOKER ומה שיש לי עכשיו שזה רקע ממברשות, אתה החתימות שלך מה מיוחד בהם? מה הרקע שך קשור בכלל לבחורה? ובכלל הציפור!

אל תשווה אותי בכלל לרמה שלך זה פאדיחה!
    מעצב בפרטי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

למה אזהרה ולא באן? אתה חושב שאתה כל כך מאיים עלי?

ואם אתה לוקח רנדרים אז זה עוד יותר מראה תרמה שלך, ושלא נדבר שהדמות בכלל לא משתלבת וגזורה על הפנים!

תראה תחתימות שלי ושלך העליתי הרבה לפורום הזה אני חושב, iron man, שודידי הקאריביים, Sexy girl, Joker, תעשה השוואה בין החתימות שלך ותבין!
    החתימות שלך זה סטוק, דמות וניק, ועוד הדמות זה בכלל רנדר, החתימות שלי לפעמים בנויות משלוש דמויות, והרקע בדרך כלל תואם לתמות ולניק, חוץ מהJOKER ומה שיש לי עכשיו שזה רקע ממברשות, אתה החתימות שלך מה מיוחד בהם? מה הרקע שך קשור בכלל לבחורה? ובכלל הציפור!

אל תשווה אותי בכלל לרמה שלך זה פאדיחה!
    אחי מה שיש לך בחתימה שלך? לא משתווה לרמה שלו תכלס..
    אם הרנדר טוב למה שהוא לא יקח רנדר? טובים ממנו לוקחים רנדרים.. חוץ מזה למי יש כוח לגזור אם יש רנדר?
    ולשלב יותר מדמות אחת בחתימה זה לא כל כך קשה ולא תמיד מעלה ברמה.. לא מבין מה ההתלהבות שלך מלשים יותר מדמות אחת בחתימה אחת..
    זהו רק רציתי להגיד את זה.. לא באתי להגן על אף אחד רק להגיד את דעתי

שם פרטי
    סלבה
    לייקים
    9
    נקודות
    37
    משפט מחץ
    עיצוב זה הסקס של הדמיון!

אז למה אתה לא רוצה באטל,אין פה מה להשוות בינינו,הרמה שלי הרבה יותר גבוהה וזה ללא וויכוח
    לא נועל כי מעניין אותי לראות מה תגיב
    אה וקח חתימה עם 8 דמויות לא ממש הבנתי את הקשר אבל תהנה
    http://i40.tinypic.com/2zjc5n7.png
    נערך לאחרונה על ידי SKDesign; 05-03-2012 בשעה 21:42.

נושא נעול
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,378 | הודעות: 8,200,971 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect