נכתב במקור על ידי
.Azonic.
הסגנון שלך לא יחודי ומיוחד, תאמין לי שרק מהגזירה של הציפור אפשר להבין תרמה שלך, והחתימות שלי לא ממדריך אני יכול להבטיח לך שכל החתימות מהשנים האחרונות מהראש.
אבל יש לי חתימות שהם ממדריך, אני לא ישקר שהתחלתי לעצב, הייתי עושה חתימות ממדריכים, ואחר כך שלמדתי תפוטו התחלתי להכין לבד, משגע אותי שאתה אומר שמדירים זה חרטה, איך בנאדם ידע מזה פוטו בלי מדריך? מה אם הוא ינסה להכין חתימה כמוך הוא יהיה "מעצב"? אתה לאט לאט מוציא את עצמך יותר ויותר ילד...
לפחות שאתה רושם, תרשום דברים עם היגיון, עם חשיבה, אם היית אומר שאפשר להתחיל ממדריכים, ולהתפתח לאט לאט, הייתי מבין אותך.
אבל ככה בלי כלום? רק להוריד פוטו לנסות להעתיק מישוו ולהיות מעצב? זה שיטה ידועה בקרב מעצבים?
הקיצר בנאדם שיוריד פוטו וינסה לשחק עם הדברים, אחרי 3 שנים אולי הוא ידע מה עושה הCROP או PEN TOOL וכו"...
תשאל אנשים ותבין עד כמה דיברת ללא היגיון, אני לא מחפש לריב איתך ולהפך! אני מנסה להסביר לך איך משתפרים ולמה אנשים הוציאו מדריכים, קח תתגובה הזאת תקרא כמה פעמים, ותגיד לי אם אני צודק, אם אני טועה אז באמת שאין לי יותר מה להגיד לך, ואני לא מבין איך המוח שלך פועל, שבוע טוב...