|
|
אחי אין לי נסיון עם טרמפולינות או כל דבר אירובי אחר חוץ מריצה, אבל אני יכול להגיד לך שזה לא כל כך
משנה איזה אירובי תעשה כל עוד תעשה.
אלא אם כן אתה מאמן לאיזושהיא מטרה ואז צריך להיות ספציפי (לדוגמה לפני קרב איגרוף אני רץ ריצות אינטרוולים
לפי מספר הסיבובים וכו').
כל עוד אתה לא מתאמן לאיזו מטרה תעשה איזה אירובי שאתה רוצה (אופנייים, טרמפולינה,ריצה,שחייה,הליכה).
אל תגזים אחי, זה מאוד תלוי במטרה של המתאמן.
אני מסכים איתך שאין דבר כזה שבן אדם מתאמן באופן מקצועי או קבוע לאורך זמן ללא לרוץ,
אבל אם המטרה שלו היא לחזק את הגוף ולא לחזק את הסיבולת לב ריאה אז הוא לא חייב לרוץ בהכרח,
כמובן שזה מומלץ אבל יותר יעיל בשבילו להתחיל בתרגילי כוח בשיטת חיטוב כלומר פחות משקל יותר חזרות.
ובסה"כ אתה מטעה אחי כי לא כולם מתאמנים בשביל כושר קרבי לגיוס.
יש המון הבדל בין האימוני כוח שעושים בקבוצות הכנה לצבא לבין אימון כוח בחדר כושר במטרה לפיתוח גוף.
לדוגמה, תרגילים של דחיקת משקל גוף הם מאוד אפקטיביים לפיתוח כוח, אבל הם לא אפקטיביים
לפיתוח גוף כמו אימון משקולות טוב.
נערך לאחרונה על ידי moshoi; 04-03-2012 בשעה 23:47.
מה קשור כושר קרבי?
הבחור פה רוצה לפתח יכולות אירוביות,
מן הסתם פלוס ע-נ-ק לעבודה יהיה ריצה.
לא מבין מה רצית להגיד בכלל.
חוץ מזה שמשקולות מפתחות כוח, מסת שריר,
תרגילים עם משקל גוף יכולים לפתח מעט מאוד ממה שמשקולות יכולות - בכל תחום.
תאכל מארבעת אבות המזון,
תימנע ממוצרי חלב ותאכל שלושה ארוחות מסודרות ביום.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 05-03-2012 בשעה 12:31.
One Shot - One Kill
הכותרת אומרת "רוצה לחזק ולפתח את הגוף", ובהודעה עצמה אין שום קשר לפיתוח יכולות אירוביות.
אתה אומר לו שאם הוא רוצה לפתח גוף הוא צריך לרוץ. זה לא נכון, הוא צריך לבצע עבודת כוח.
בעניין המשקולות ומשקל הגוף, אימוני משקל גוף הם לא יעילים לפיתוח גוף, הם יותר יעילים בתור אימונים בסיסיים
או לפיתוח סיבולת שריר, לא לפיתוח גוף.
אני כבר אמרתי שאם המתאמן רוצה לפתח גוף חזק הוא צריך בטווח הארוך לעבוד עם משקולות.