אני וחברה שלי כבר יותר מחצי שנה ביחד, ובשבועיים האחרונים רבנו המון, שבוע שעבר שהיינו אצלי היא הביאה לי סטירה חזקה ואחר כך קראתי לה "זונה" מילה שהיא נעלבה ממנה פעם (מה לעשות זה נפלט לי), היא נעלבה למרות שאמרתי לה שזה לא היה בכוונה, בסוף אני התנצלתי. חשבתי לעצמי ואמרתי - טעיתי- היא לא הייתה בסדר וגם אני לא אבל החלטתי לקנות לה מתנה וללכת אליה להפתיע אותה למחרת. ביום שני היא אמרה לי שהיא לא רוצה שאני אתקרב אליה. טוב, אמרתי לא מגיע לה שאני אפתיע אותה עם יחס כזה. עברנו כמה ימים מבלי שדיברנו וביום חמישי האחרון באתי אליה והשלמנו והבאתי לה את המתנה. הכל היה טוב. ביום שישי היא באה אלי שוב לסופש והכל היה מעולה.
למחרת בצהריים הרגשתי שהיא מאוד קרירה ביחס, אבל לא רבנו הכול היה בסדר, לאחר ארוחת הצהריים יצאנו לעשן ודיברנו קצת, ואז מה שקרה זה דבר כזה -
אני שאלתי אותה : "תגידי - נראה לך שנחזיק 5 שנים ביחד?",
והיא ענתה במהירות "לא",
ואז אחרי 2 שניות בלי לחשוב יותר מידי אמרתי שוב את המילה "זונה",
והיא בחרה שוב להיעלב כאילו תיכננתי לפגוע בה, ומיד אמרתי "נו את יודעת שזה נפלט לי, מצטער".
והיא אמרה שהיא שוב הולכת הביתה. אוקיי, אחרי שעלינו אליי מבלי שדיברנו אמרתי לה "יודעת מה - נלך להורים שלי ונגיד להם את המלל של השיחה - והאם זה שווה בכלל ריב", והיא אמרה "סבבה", ואז באתי אליה וניסיתי לחבק אותה והיא סירבה והייתה החלטתית, היא בקשה מאמא שלי להקפיץ אותה הביתהף בסוף אימא שלי החזירה אותה הביתה ומאז אנחנו לא מדברים.
אז ככה הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם עושים, ובכלל מה דעתם על הריב הזה?
אני בכלל צריך שוב ליזום איתה את הקשר ולבקש סליחה? היא הרי יודעת שזה לא היה בכוונה.

ציטוט ההודעה