אני רוצה הרבה אבל ממש ממש הרבה תלונות לגבי הפעילות של הWWE בזמן האחרון.
אז מעניין אותי,אם אתם הייתם מנהלים של הWWE מה הייתם משנים,לפי דעתכם מה חסר לWWE בתקופה הזאת ?!
אני רוצה הרבה אבל ממש ממש הרבה תלונות לגבי הפעילות של הWWE בזמן האחרון.
אז מעניין אותי,אם אתם הייתם מנהלים של הWWE מה הייתם משנים,לפי דעתכם מה חסר לWWE בתקופה הזאת ?!
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
|
|
שיהיה איסור על צפייה של ילדים מתחת לגיל 15 לצפות בזה ואני בטוח שעם הם יעשו את זה הם ידעו כבר מה לעשות מכאן .
אני הייתי מפסיק סוף סוף את ה-PG ונותן לאוהדים להנות מהאבקות כמו ה-TNA... ושכל האוהדים שרוצים את ה-PG שילכו ל******!
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
אין מה לעשות הלוואי וטריפל אייץ יבטל את החוזה ויעיף את כולם לכל הרוחות הוא היו"ר למען השם לא GM!!!
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
כאילו אם הם יעשו מעל גיל 15 לא יצפו בזה ילדים פשוט לא יבאו לתוכניות וזה..אבל עדיף יהיה יותר מעניין...
וואלה?גוגל?
אחי ממש לא עניין הילדים, שילדים יצפו ויהנו זה לא משנה לי אפילו שזה אבסורדי שארה"ב אשרה לתוכנית מסוג כזה בין אם זה מבויים או לא, להיות לצפייה של 8+.תחשוב על זה.
העניין זה התוכן וההגבלות שהתחזקו מאז התחלת הPG והילדים זה מקור הפרנסה הגדול שלהם והשכבת גלאים הכי קלה לשכנוע וה-PG הזה מרגיש לחלק מאיתנו עוד סיבה לעשות יותר כסף ולהראות שלא אכפת יותר מהעבר וממה שבאת האהבו באהבקות.
משפטים כמו: התקופה השתנתה או העולם השתנה זה משפטים מטומטים של אנשים שמנסים לתרץ תשובות המבוססות על דעה מסחרית.
סינה הוא לה הטופ פייס האהוד והמוביל יותר ואין מה לעשות, הם ניסו בכל הכוח לראות עד כמה הבובת ילדים הזאת תשרוד וזה נגמר, אפילו העיר שלו לא אוהב אותו-שזה מספיק פתטי. אני מקווה שיעשה היל טרן על רוק ברסלמניה ובאמת יעשה היסטוריה.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 08-03-2012 בשעה 15:16.
הייתי עושה מסינה היל שכל הזמן יורד על הקהל ושם אותו בפיוד עם כריסטיאן